giydirme zorunluluğu var mı ki? modernlik adı altında mı hem de? tamam giydirir giydirmez herkesin kendi meselesi. ama.. sevgili dediğinde.. sevgilinin sıfatı nedir? bugün var yarın yok.. resmiyet yok bir şey yok.. sen kim b. ksun da yasaklıyorsun diyen kız da çıkar.. nikahlı eşi olsa tamam. bikini giy aşkım , sahildeki bütün erkekler senin g. tüne ve memelerine baksın , ben de aa ne güzel bütün erkekler sevgilimi arzuluyan gözlerle bakıyor. ne kadar şanslıyım , ben şeyediyorum mu desin , bu mu modernlik yani? giyme aşkım dediğinde de kız problem çıkaracak zaten.. her türlü iki ucu b. klu değnek yani.. bence kapatalım bu bahsi , karakolda biter :D :D
Ya bu biraz da yetişme tarzı. Bir baba anneye çocuğun karşısında nasıl davranıyor ise o çocuk yıllar içerisinde ona göre kalıba girer. Yani bazı ailelerde anne kız kardeş bikini giyemez yani baba buna karşıdır eski toprak olduğu için. Çocukta buna göre yetişir. Bu sebeptendir ki biriyle birliktelik yaşayacaksan kültürüne aile yapısına dikkat etmekte fayda var. Yani herkesin kendi görüşü bakış açısı. Madem senlik veya ailenlik bir problem yok bana kalırsa o sahisa laf düşmez. Anan baban laf etmiyorsa kimseye kalmaz yani. Ama sen de aile yapısı biraz daha sıkı biriyle olmak istiyorsan ona göre şekil almalısın.
Deniz havuz bölgelerinde bikini giyebilir , kalkıp sehrin göbeğinde ki parkta giyecek hali yok , ayrıca bikini giydirilmemesini dogru bulan bayanlar, erkeğiniz de çıplak ve bir boxer tarzı mayo ile siz niye korumacı kıskanc ya da sahiplenen olmuyorsunuz? ya da etrafta bir sürü bikinili hatun var 😉 kötü gözle bakmak isteyen üstünde ne olursa olsun bakar.. soruyu diğer taraftan yorumlayalım bikini giydirmeyelim yani çıplak girsin 🤣🤣🤣 o zaman havuzlu bir villa aldığın zaman bu fantazin gerçekleşir...
Sevgilisine bikini giydirmeyip, bikini giyen karıların içinde balık gibi yüzüyorsa derisi yüzülmelik bir erkektir. Böyle erkekleri bir kaşık su da boğasım gelmiyor değil.
Yapılmasını istemediğin bir şeyi yapmayacaksın. Kadını kısıtlayıp kendin her haltı yee Oh ne ala memleket Yok öyle ikiyüzlülük.
Profesyonel yüzücülerin olimpiyatlarda giydiği mayolar ;
--- --- ---
'' Rahat oluyor çünkü bikiniiiii :S '' Diyenler için buyrun profesyoel dünya rekorları bu mayo ile kırılıyor. Yani en rahat yüzme imkanı veren mayolar, bunlar.
'' Sevgilisine bikini giydirmeyen erkek nasıl biridir? '' Mantıklı biridir.
"Kimse bakmasın. Kimse görmeyecek. Bakmayın. Benim onlar. Benim. BENİİM. Benim popom. Sadece ben bakarım. Bana tapulu. Bu popoyu ne zorluklara katlanarak aldım. Kimsenin gozleri buna layık değil, popoyu taşıyanın bile." Diyorlar herhalde. Bence güzel bir davranış değil. Poponun sahibinin özgürlüğü kısıtlanıyor. Kendi popomuz konusunda da söz hakkı sahibi olamıyorsak ne diyim artıkk... Kimse kimsenin sınırına girmesin 😄
Ayrıca buna "adam gibi adam" "böyle erkek kalmadı herkes karisinin reklamini yapiyor" diyenler var ya, onlara söylüyorum: bikiniyle gezenlere adam zorla bikiniyi giyeceksin demiyor. Kendi seçimi kendi kararı. Biri sana şunu giy ya da giyme demeden giyip giymeyeceğin konusunda kendi kararını verebilmelisin çunkü senin de beynin var düşünebiliyorsun hani. Ama yok benim beynim yetmiyor yanımdakinin beyniyle ancak tamamliyorum diyorsan. Sen bilirsin mutluluklar 😊
Sevgilisine bikini giydirmeyen erkek, fazlasıyla kıskanıyordur. Ha sevgilisine bikini giydiren erkek geniştir, kıskanmıyordur diyemem. Bu tamamen erkeğin tercihi ile alakalı durum. Kimi erkek sevdiği kadını herkes öyle görsün istemez. Kimi erkekte bunu doğal karşılar. Bu tamamen tercih meselesi. Giydirmeyen erkek yobazdır diyemem. Saygı duyarım.
Bulunan ortamla alakalı bir şey. eğer bulunduğun ortamda bikini giyenlerin sayısı çoksa ve kimse kimseyi rahatsız bakışlarla rahatsız etmiyorsa bence bir sıkıntı olmaz. Sevgilisine bikini giydirmeyen erkek onun kişisel özgürlük alanına girmiş olur.üzerinde baskı oluşturmuş olur. ama dediğim gibi mekana göre ortama göre birlikte karar alınması gerekir.
Yobazın tekidir, hangi devirdeyiz arkadaş! Sanki tek onunki giyiyor diğer insanlar kız değil sanki... şu zihniyetler yüzünden yobazlık arttı.. burası arabistan değil..
Herkesin düşünce ve aile yapısı farklıdır. Bazıları izin vermez, bazıları çıplaklar kampına götürür. Buna sen ya da bir başkası tek laf edemez. Özgür bir ülke de yaşıyorsak milletin düşüncelerine saygı duymak zorundasın
Senin düşüncene karışmıyoruz. Senin düşüncen başkalarını eleştirmen ve onların hakkında sesli yorum yapman ve buna karışmazsınız diye birşey diyemezsin. Dersen eğer bizim düşüncelerimize de saygı göstermek zorundasın
Madem bikini giydirmek istemiyor O halde plaja da götürmemeli. Hem plaja götürüp hemde bikini giyme demek şaçma bir düşünce. Mayo dan ne farkı var ki sadece göbek açık. yine diğer yerler açikta kalıyor sonuçta.. ama haşemo giydirecekse orasını bilemem.. Bence bulunduğu ortama ayak uyduramayan çağdaş ve modern olma yolunda bir adım bile ilerleyememiş erkektir.
Sevdiğini sahiplenen ve korumacı davranan erkektir. Hiç bir erkek sevdiği kadının başkaları tarafından 'normal olmayan' düşüncelerle hayal edilmesini istemez.
Dar kafalının tekidir.. “peki” diyen kadın da en az o erkek kadar zavallıdır. İnsan kendine yakıştırdığı her şeyi giymekte özgür.. (totosu başı açıkta gezenleri saymıyorum..)
Valla bu soruya bir cevap bulamadım henüz. Bakış açısına göre değişir. Bikini giymesine izin veren iyidir diyemeyeceğimiz gibi izin vermeyen kötüdür de diyemeyiz. Nedeni önemli bence. Zihniyeti yani. 😂
Bence çok saçma. Sevgilin senin kölen değil ya da ona benzer bişey değil. Hayat paylaşmak çok başka bir şey. Yasaklar koymak zorunda değilsin. Böyle bir ihtiyacın olmamalı çünkü o zaten seni seçmiş..
Tatile gittiysem giyerimde tatile sevgilimle gidecek kadar geniş değişim kocamla giderim o da karışmaz sonuçta tatildeyiz
2
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya adamdır diyenlerin neyin kafasında kesinlikle dalga geçmek için yazıyorum bu havuza tşört şortla giren kadınlardan sanırım Allahtan o tiplerin girebileceği otellere gitmiyorum gidenlerede Allah sabır versin
Herkes adam demiş sahiplenen demiş demişte demiş ama giyme denildiğinde bu benim hayatım, bana karışamazsın, milletin düşüncesi beni ilgilendirmez, öyle olmaz böyle olmaz diyosunuz, nasıl olcak şimdi?
Erkektir. Kadın nasıl ki ondan önce giymişse ondan sonra da giyebilmelidir. Kadına psikolojik olarak onu giyemezsin bunu giyemezsin diyerek psikolojik şiddet uygulamayandır.
Sevgilisine hayatı zehir eden ama giyen kadınlara da hayvan gibi bakan bir dangalaktır. Gözardı edecek bir yanı yoktur. Ayrılın bacılarım size erkek mi yok
Deniz, havuza girmiyorum girsem giysem ve boyle bir kısıtlama gelse bikini giymeyen birini bulacaktin o zaman derdim. kıskanmak baska kısıtlamak baska boyle basliyor ve doz artarak devam ediyor.
Muhafazakardır. Kapali kız isteyen bir ailesi vardir bence. Ama seni sakınması ve bundan rahatsiz olmasi iyi birşey geniş bir sevgilim olsun asla istemezdim
Ya şöyle bir durum var. Her ne koşulda olursa olsun ailesi muhafazakar diye o kızı kapatmak durumunda değil. O kızla kendisi evlenecek ailesi değil. O kızın da kendi düşünceleri kendi görüşleri var. Ben bunun örneğini gerçekten çok yaşadım. Giyinmesi gerektiği şekilde giyinmesini rica ederim ama engellemem. Bir kaç kez karakolda sabahladığımız da oldu gerekli şekilde giyinmedi diye sorunlar yaşadık ben de patakladım birilerini ve bu ikinci kez tekrarlanmıyor çünkü anlıyor durumu. İnsanların özgürlük çizgileri vardır bence o çizgileri aşmamak lazım. Dilerse kapanır dilerse açılır ama kapanacaksa da efendi gibi açılacaksa da efendi gibi giyinsin isteriz tabi ki de.
Ne saçmalıyor o ya. Haa ben bunu biliyorum ya hayır bikini giyemezsin ama seninle bir gün tatile gideriz orda giyersin diyip ayak yapan tatilin yolunu yapmaya calisan tayfa bu anladım. 😂
Ben seversem kıskanırım arkadaş kesinlikle giydirmem geniş bir insan değilim. Kıskanmanın ne demek olduğunu bilmeyenler var önce öğrenin kıskanmak nedir.
Sahiplenici kıskanan bir insan die düşünürüm bence normal bu tam tersi giydirip de herkesin görmesi ve onun kıskanmaması beni şüpheye düşürür bu benim düşüncem kimsenin ne düşündü ğü de umrumda değil
Yani sevgilisinin ondan önce bikini giydiğini biliyor ve haliyle denize gidince bikini giyeceğini tahmin etmesi lazım. Zorla istemiyorum giyemezsin diyorsa kıskançtır