+1 yılBence kıskanabilir.. Bundan daha doğal bir durum yok.. Yani her iki tarafta ilişkide birbirinin isteklerine belirli ölçüde uyum sağlayabilmeli.. Fakat şuna değinmek istiyorum.. Bu gibi prensipler ilişki başlamadan konuşulmalı.. Sonradan söylenirse problem çıkar.. Keyifli geceler..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
"anam, babam karışmıyor sen hayrola" diyerek racon kesin, hep erkekler racon kesecek diye bir şey yok. Jfjkg
Erkeğin kıskanması güzel ve hoştur ama kısıtlama girince işin içine işler değişir. Şimdi ben de kıskanç birisiyim adamı kıyafeti ile mi denize sokayım, böyle bir şey olabilir mi jfg20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen Adam derim 😁 çünkünüm seven sevdiğini kıskanmalı abartıya kaçmadan ki bu da abartılı bir davranış değil benim neznimde 💁😇
37 Yorumla- +1 yıl
Kiskaninca da erkeklere hücum edip linç ediyorsunuz 😊
- +1 yıl
O benim erkeğimse gereksiz linç etmem ettirmem de.
- +1 yıl
Kadın koktu burasi 😊
- +1 yıl
Kadın haklı
- +1 yıl
Hı hı
- +1 yıl
EİG için teşekkürler 🙏🏻
- +1 yıl
Puanları güle güle harca
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam denir
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sevgilisine bikini giydirmeyip bikinili kadınları süzüyorsa ikiyüzlünün tekidir.
Onun dışında sahiplenen kıskanan erkek iyidir hojdur61 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç kendine güvenmeyen karşı tarafa güvenmeyen ilişki sürdürmesi tam olarak bir eziyet olan bir erkektir
40 Yorumla
+1 yılAga hakli erkektir.. kadinin fizigi guzelse kadin da kendini biliyorsa daha sakin bir plaja gidilir insansiz bir yerde de plaja gidebilir cok kqlabalik ortamlarda ise plaj elbisesi giyebilir.. erkek kiskanir baska erkekler bakmiyor mu abi simdi her erkek bakiyor bakma deyince bakmayacaklar mi oyle ortamda herkes bakar kadin kadina da bakiyor... ayrica kadin bunu bildigi icin oturup kalkmasini bilir
30 YorumlaYani ben bronzlaşmayı sevdiğim için bikiniyi tabiki tercih ederim. Seven kıskanır evet ama aşırıya kaçıldığında iter beni. Ne bileyim başta baya ısrar ederim, yani çünkü neden giymemeyim, güzel bir fiziğim varken 😂 Ama ısrarla bazı istemediği şeyler varsa mecbur orta yola geliriz sevdiğimiz için 😊 Mesela biz de en son deri tayt krizi yaşandı 😂 Bu sene çok giymek istedim tam da Benin tarzım bir şey zaten. Ayyyy bunu giymek zorunda mısın? Şöyle mi böyle mi gına getirtmişti eşim 🤦♀️ Neymiş popomu kimse görmemeliymiş, çok güzel gözüküyormuş. Ben de onun yanında dikkat ediyorum. Ama bazen de giyiyorum 😂 İkimiz de orta yola geliyoruz.
21 Yorumla- +1 yıl
😎👍
O yerlerin bana özel başkası görmesin, demektir. Adam gibi adam denir 😎
715 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
- +1 yıl
Vermezdim valla
- +1 yıl
Mezhebi geniş demeyelim de kültürel yozlaşma ve evrimleşme sonucu böyle şeyler kişilerce artık normal karşılanıyor.
- +1 yıl
Çıtır sevenlerle sevgili olmayın zaten :))
- +1 yıl
Her kıskanan aşık veya adam değil. Hemcinslerim bunu anlayamadı bir türlü
- +1 yıl
@dişişeytan544 mevzu kıskanmak değil ya sakınmak. Siz de bunu anlayamadınız bi türlü. Özgürlük diye diye açmadığımız yerimiz kalmadı. Vay efendim bize kimse karışamazmış. Biz bi kadın olarak kendimize yakışır giyinsek adam da bizi uyarmak zorunda kalmaz.
- +1 yıl
Plajda şort giyen erkeğin eşi ne giysin?
- +1 yıl
@dişişeytan544 erkek için kıyafet göbeği ile diz kapağı arasındadır. Kadını anlatmama gerek yok sanırım. Kadın annedir ya eştir namustur. Her yerini sergileyemez. Ayrıca sahile gidip gözünü harama sokan da yanındakine karışamaz benim nezdimde. Kısıtlama varsa iki tarafı da kapsamalı
- +1 yıl
"Kadın namustur" cümlesinden sonrasını okumadım. Benim nezdimde namus herkesin kendisindedir... Ateistim, o sebeple islamın belirlediği kurallar umrumda değil.
- +1 yıl
@dişişeytan544 bunun islamla ne alakası var ya. Ateist olman bi tarafını açmanı da gerektirmez ayrıca. Herkes kendine yakışanı yapar. İster çarşaf giy ister gtnü aç. Kendini içinde rahat hissediyorsan kimse karışamaz.
- +1 yıl
"Erkek için kıyafet göbeği ile diz kapağı arasındadır" ? Bildiğim kadarıyla islamda olan bir kural, o sebeple dedim.. Neyse, dediğin gibi herkes rahat hissettiği şekilde giyinmeli.. Doğru olan bu👍
Herkesin aynı şeyi giydiği bir ortamda benim onu giymeme karışıyorsa ne kadar geri kafalı derim asıl farklı olanı giyerek daha fazla dikkatleri üzerime çekeceğini düiünmemeside cabası. At gözlüklerine göre hareket eden insanlar gözümde hep basittir. Biraz mantık aramalı insan.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer giydirir. Herhangi birini hedef göstermen seni daha düzgün biriymiş gibi göstermiyor.
38 Yorumla- +1 yıl
Ben niye soruyu yanlış okudum shssjsj
- +1 yıl
Oysaki karşı saldırı sözcüklerini hazırlamıştım
- +1 yıl
İçinde tut 🤪
- +1 yıl
Ben karşıt görüşteyim 🙂
- +1 yıl
İsteyen istediğini giyer ☺️
- +1 yıl
İsteyen istediğini, isteyen kişiyle giyebilir.
- +1 yıl
Dimi dimi bu kimseyi de ilgilendirmez
- +1 yıl
Neyseki benim görüşümde mutabık kalmış olduk :)
Kendi sevgiline izin verme, atletle sigarayla milletin karısına kızına bak oh ne ala memleket. Aşın bunları.. Yalnız açmaya da yer aramayın kızlarrrrr 🤭 yorumlara bakıyorum da sanki açılmaya yırtınıyorlar gibi.
20 YorumlaBikinili kadın görünce çaktırmadan da olsa bakan erkek denir. Çünkü öyleler öyle yaptığı için izin vermiyorlar. Kendilerinden bildikleri için. Şrfszlik👎🏻
31 Yorumla- +1 yıl
Vur dedik öldürdün Eda 😅
Kıskanç, kısıtlayıcı biri denir.
Sevgilisi ısrarla giymek istiyorsa şayet giymeli. Giydiremez diye bir şey yok. Denize de kıyafetleriyle girecek hali yok. Mayo alternatif olabilir ama sevgilisinin tercihi. İstediğini giymekte özgür.10 YorumlaYobaz denir. Orada herkes bikinili veya mayolu. Tek senin sevgilinde yok mayo veya bikini denir. Asıl orada daha farklı bir biçimde denize girerse daha dikkat çekici olur denir. Kendi ailesi karışmıyorsa ben böyle gördüm ve yetiştim denir. Hele ki bir de herkes herkesi kesiyorken her şekilde seni bağlamaz denir.
20 YorumlaErkek denir. Şoyle ufak saçma şeyleri hemen erkekliğe vurmayın, gerek yok. Sevmeyebilir, istemeyebilir, basit şeyler bunlar.
31 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim de özellikle tanga bikini giymemi istiyor. Diğer erkekler bana bakarken egosu tavan yapıyormuş.
32 Yorumla- +1 yıl
Benim de sevgilim plajlarda tanga bikini giymemi isterdi. Onun sayesinde ben de alıştım ve her plajda giyiyorum.
+1 yılBenimkide tam tersi bikini giyinmemi istiyor, ben genelde güneşlenirken üstüme bir şey örtüyorum çünkü kendimi rahatsız hissediyorum. Sevgilimde niye örtüyorsun üstünü niye utanıyorsun öyle laflar ediyor bana yani bende doğal olarak alıştım bikiniyle denize girmeyi 😁
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Genelde giymemeni isteyen erkek arkadaşlarım oldu. Ama bir şekilde onları dikkate almıyormuşum diye düşünmesinler diye güzelce ikna ettim ve giydim hep.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen gereksiz bir kıskançlık zaten orada çoğunluk bikini giyiyor olacak ki kız da giymek istiyorsa bikini ile rahatsa bikini giymeli ve sonuçta sevgilisinin yanında başka bir erkeğin de yanında değil
10 Yorumla
+1 yılsevgilisine bikini giydirmeyen erkek tatile gitmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim kim ki bana bu konuda karışacak? Benimle birlikte olan erkek zaten benim nasıl bir insan olduğumu bilir. Öyle tatile giderken bikiniymiş şortmuş diyemez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman tatile de götürmesin ne giycek kadin şalvar mi
10 Yorumla
+1 yılözel villa tut havuza sok o zaman kimse görmesin denir
10 Yorumla
+1 yılO zaman neden tatile götürüyorsun değişikmişim denir, oda tatilin bir parçası degil mi
10 Yorumla
+1 yılyıl olmuş 2021 bare denizde giysin bikinisini çok fazla bir seviye
10 YorumlaGiydirmese yobaz , giydirse yaw he derler🤔
Adam napsın lan😬
Ben giydirmem benim hatunun kutusuna bakıp neden zevk yapsın millet. Akşam kendim soyar zevkimi ben yaparım 😬
Şort giysin ak.01 Yorumla
+1 yılSevgili olayına net bişe denmez ama evliyken giydiren güzel kardeşim
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel kardeşim yerine g. avattır olacak... KS çevirdi
- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklik boyle seylerle olculmez
33 Yorumla- +1 yıl
Adamlık terazisi yoktur.
- +1 yıl
@Sşampiyon noldu
Gizli Üye(18-24)+1 yılGiydirmeyene... denir. küfür edeceğim de neyse. Yaw kime ne?
11 YorumlaNe denir bilmiyorum ama başkasının bedenine giydiğine mudahale etmek cok saçma kimse karısamaz
32 Yorumla- +1 yıl
Evlilik karşılıklı karışmaktır kardeş işinize gelmiyosa zaten evlenmezsiniz
+1 yılKıskanç korumacı kendine guveni olmayan denir bence benim sevgilimde bana açık saçık şeyler giymemi söylüyor beni öyle daha cok begeniyormuş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde yobaz, dağ ayısı vs diyorlar.
20 Yorumla Kro denir hangi devirde yaşıyoruz
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın dibi denir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılGiyinip giydirmesi sevgilisini ilgilendirmez ki
10 Yorumla
+1 yılTatile gitmesin o zaman dağa çıksın
10 Yorumla
+1 yılKıskanç
Sevdiğini paylaşamayan11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç
10 Yorumla bu seni hiç alakadar etmez denir ;)
10 Yorumla
+1 yılDeğeri bilinmeyen erkek denir
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenilcek erkek denir😂
30 YorumlaFaydasız kıskanç denir 😂😂
110 Yorumla- +1 yıl
Size bikini giydirince faydası mı olacaktı :)
- +1 yıl
Soru şu giyme derse giyer misin yinede?
- +1 yıl
Senden hayır yok
- +1 yıl
Sıkıntılı bi kadınsınız sizden uzak durmak lazım :))
- +1 yıl
Maceraya gerek yok : )
Gizli Üye(36-45)+1 yılMondofon ineği 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Şakacı sizi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen eşime güneşlenirken iz kalmasın diye çıkartmasını öneriyorum.
00 Yorumla
+1 yılKıskanç ve özgüvensiz
20 Yorumla
+1 yılAdam denir.😎
20 YorumlaAdam
20 Yorumla
+1 yılAdam denir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Haklı denir ))
10 YorumlaHırt
10 Yorumla
+1 yılKıskanıyor denir🙂
10 Yorumla
+1 yılöküz denir
10 Yorumla
+1 yılHer şey denir kdhd
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Ezik:)
10 Yorumla
+1 yılDindar
10 Yorumla
+1 yılDindar
10 Yorumla
+1 yılDindar
10 Yorumla
+1 yılkıskanç erkek
#MirayPartisi10 Yorumla
+1 yılGiymesine izin vermem
10 Yorumla
+1 yılBoş.
10 Yorumla
+1 yılHanzo
23 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca şu "erkek denirrr yok kıskancak giydirmemeli tabi" diyenler cidden hangi akılla diyosunuz tatil bölgesinde ne giyilebilir ki soru çarşıda diye geçmiyor arkadaşlar siz denize eşofmanla gidiyorsunuz o zaman
- +1 yıl
Heyecanlanmayalım, sakin kalalım.
Giydirmeyenler belki özel her tarafı kapalı villa kiralıyorlardır. - +1 yıl
O ayrı tabide yani ne bileyim
+1 yılSöylesem inanmazsin
11 Yorumla- +1 yıl
Söyle başkası inansın
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalnız erkek
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?