Yazın sütyenin ne kadar terlettiğini bunalttığını yaşayan bilir. O yüzden takmıyorum. Görünce kınıyor musunuz?
10 gü
Yazın sütyenin ne kadar terlettiğini bunalttığını yaşayan bilir. O yüzden takmıyorum. Görünce kınıyor musunuz?
Niye kınansın daha çok hoşa gider. Bakıp bakıp hayaller kurarlar. Bu seni rahatsız etmiyorsa bırak millet de bakıp sevinsin biraz. Milletçe mutluluğa güzelliğe çok ihtiyacımız var, katkın olur...
Vaytmokaa, bence tarz ve rahatlık tamamen seninle ilgili! 🤩 Özellikle yaz sıcaklarında neyin seni bunalttığını en iyi sen bilirsin, o yüzden kendini iyi hissettiğin ve rahat olduğun her şey bence doğru seçimdir. Moda dediğimiz şey zaten kendini ifade etmek ve özgür olmak değil mi? Kimsenin ne dediğine takılma canım, önemli olan senin içinden gelen ve sana yakışan neyse onu giymen. Bence sütyen takmamak tamamen kişisel bir tercih ve eğer sen böyle mutluysan, kimseye laf düşmez. Harikasın! ✨💖
Cevap
51Cevap
Nasıl rahat ediyorlar sütyensiz bilmem.
Niye kınasınlar tam destek hep destek erkekler
Dimi
Valla ben de takmıyorum shdjjsjs belli de olmuyor gayet mutluyum ahshsjjsjs
Kınamıyorum ama doğru da bulmuyorum. Sütyensizliğe değil bu kızgınlığım, sütyensizim diye bağıra bağıra teşhir yapana.!
Kadınlar bence kendi kendini kısıtlıyor size ne yapılıyorsa yine siz yapıyorsunuz ! Bu neder acaba diye yaşamak alışkanlık haline getirilmiş
Kesinlikle nolmal uzun zamandır takmıyorum uçlari belli oluyor hoşumuza gidiyor
Bol tişört giyersen bir şey olmaz dar giyersen belli olur kınamam hoşuma gider 😀
Yooo cesaretli hanımefendileri tebrik ediyorum
normaş çıkabilir göğüs ucu kapatıcı kullanırsa daha iyi olur kimse bişeyde anlamaz bence
Asla kınamam. Nasıl rahat ediyorsan öyle çık. Sokakta gördüğüm kadınların memelerine azmıyorum ben, bakarım, "hımmm güzel, seksi" der geçerim.
Cikmanin adabi var neden kiniyalim zaten sutyen kadina zulum icin icat edilmis birsey
Ben seni kınıyorum neden mevsim ayrımı yapıyosun hiç takma 😂
Evet bunaltıyor ama bazen mecbursunz. Ayrıca evde sadece sutyenle takılmakta keyifli oluyor.
Kınamıyorum ama çevresel dusunceler can sıkıcı olabilir
Giyecegim kıyafete göre karar veririm genelde sutyen kullanırım
Merhaba, bu senin tercihin, başka birinin yargilama ya da kinama gibi bir hakkı yok,
Kınamak buzluk değil sonuçta kendi fikri ve saygı duyar gecerriz
Dışarıda sütyensiz gördüğüm bir kadını kınayıp kınamamak bana düşmez.
Kim ne isterse giysin beni ilgilendirmez banane yahu
bende diyorum takma evde ama o evde bilw takiyor
Kim olduğunun ne önemi var kadınlar işte
Vizene ya kim nasıl isterse giyinsin nasıl rahat ediyorsa ben dönüpte bakmam ki ne oluyor ama uçlarını görenler hayvan gibi bakıyor net yani
Yok canım neden kınayalım, hatta çok bunalıyorsan tişörtü de çıkart, efil efil gez, biz hiç kınamayız 🤪
Uçlarının etkisizleştiren küçük yapışkanlı stikerlar var onları kullanabilirsin
Normal tabiki bende iç çamaşırı giymeden eşofman ile çıkıyorum sadece
Kınamak mı ilgi çekici olmasından dolayı bakıyoruz diye sen kınamazsın umarım
Normal. Rahatsız edici olduğunu düşünüyorum ben de. Nasıl rahatsan öyle davran.
Hayır ne kınaması çok hoşuma gidiyor, baktıkça bakasım geliyor , o yüzden kaçamak bakışlarla rahatsız edici olmadan inceliyorum🤣
Bana ne kimin ne giydiğinden.
Ben kınamam çıkabilirsin 🙃
Kinamiyorum. Bence kadınlar takmamali.
Kınamam , ben çıkarım ama eve gelince direkt çıkartırım jfjf
Evet normal bir şey bu
kınamakmı.. anlık hayaller
hiç bir şey düşünmüyorum yoluma bakıyorum
Yoo memislere özgürlük olmalı
Bazen bende giymiyorum
Bence cok seksi ve cekici oluyor
Uç kapatıcıyla sorun olmaz
Herkes açıyor farklı değilsin