+1 yılbakın kadınlar şunu bi öğrenin 1-açık giyinmesiydi bu dediğin di vesaire aç kurtların önlerine çıkıp seni yememelerini beklemeye benziyor bakmasınlar diyorsunuz ama maalesef dünyanın yarısı kadınsa yarısı da erkek dünyanın yarısını değiştiremeyeceğinize göre çok istiyorsanız o şekilde giyinmek kimse alınmasın ama bu kadar kansız da varken etrafta bakan bakmaya devam eder tacizler tecavüzler de kesilmez keşke kesilse ama kendini korumayana vicdansız olan niye merhamet etsin. 2- yorumlarda bi sürü aklı basmayan arkadaş yazmış türk erkeği vs diye de siz zannediyosunuz bir türkiye böyle geri kalan dünya ütopya da flaş haber YOK ÖYLE BİŞEY onlarda aynı bu şekilde ve hatta bazı yerler daha kötü çünkü bizim ülkede genel geçer bi ahlak olduğu için hiç değilse bizde bakıldığında tepki görüyor veya bakan baktığını belli etmemeye çalışıyor ki başı ağrımasın ama oralar sözde modern ya e o zaman bakmakta da sorun yok sonuçta cinsellik öyle her yerde dile gelecek şey e zoman biz bu kadınlara niye bakmayalım asılamayalım ki kafasında çoğu anladık şikayetçisinizde bari şikayet edecekseniz bi tane milleti ötekileştirene diğerlerine prens muamelesi yapana kadar hepsine eşit davranın çünkü gerçeği bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani evet eskiden değil sütyen giymeden dışarı çıkmak sütyen nin küçük bir bölümü elbiseden görünse olay çıkardı ama şimdi modern bir çağ olduk ya özgür millet olduk dolayısıyla sütyen siz dışarda gezmeler de moda olmuş oldu şahsen ben sütyen olmadan dışarda dolaş mam herşeyin bir adabı bir usulü olmalı değil mi tabiki herkesin görüşü bu konuda aynı olmaz
40 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerin boyutuna bakar. Bazı insanlarda hiç sırıtmazken, bazılarınınki löpür löpür sallanır. Buna gerek yok mesela.
20 Yorumla
+1 yıllütfen normalleşsin artık
11 Yorumla- +1 yıl
mümkünatı yok doğasına aykırı. meme ucları karşı cinsi cok tahrik ediyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapanlar Var Zaten Utanmaz Ahlaksızlar Toplum da Maalesef Ahlaksızlik Normal Özgürlük olarak Görülüyor İşte Neymiş Özgürmus İstediği her yerini açabilir mis böyle Zihniyette Olanlara kimse Tepki göstermesin Ama Zerre acımıyorum Ben Tecavüz Haberlerini görünce O eden ite Çok Sinirleniyorum Hiçbir kadın asla tacizi hak etmez Ama Mahrem yerlerini açan kusura bakmasın Elin sapığı gelir Eder yani Bu kadar basit İşte Bakmayın Nefsinize Sahip çıkın diyorlar Ee Başka emriniz Nefis bu Bakmak istemeyeni bile Zorla Harama sürükler He şimdi Kapalıya bakan da var O zaten şeref (siz ona ne diyim Kısaca özetleyim Namusunu koruyan ahlaklı olan tacize uğraması da kız da suç olmaz Ama mahrem yerlerini açan Suçludur tecavüz eden de Suçludur
10 YorumlaModa & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Gayet normal.
göğüs bölgesinde kıyafet altından bir yükselti olması ne kadar doğalsa o memelerin ucunun olması da o kadar doğal.
ucu olmayan memeler olmayacağından meme ucunun bu denli kapatılma isteği bana göre anlamsız.10 Yorumla
+1 yılSütyen, kadınların kendi tercihidir. Giymesi ya da giymemesi gibi bir duruma başkalarının müdahale etmesi pek doğru değil bana göre.
20 YorumlaModa & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Sutyenin ise yarayan bisey olduğunu pek düşünmüyorum o yüzden olmasa daha iyi bence ama kullanan kişiye kalmış sonucta
20 Yorumla
+1 yılNormalleşti zaten.
Çok rahat sütyensiz gezmek. Sütyen zulüm gibi bir şey.
Evde asla takmam , dışarıda nadiren kullanırım.20 YorumlaModa & Stil konusunda 791 cevap paylaştı. "Artık normalleşmeli mi". :) Yeter artık, her şey normalleşti bi bu kaldı lanet olsun! Memelere özgürlük! LGBT!
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Ben sutyen giymeden cikiyorum" geyigi yapsam linc yer miyim 🤪🤓
Geyik bi kenara. Kim istiyorsa giyer, kim istemiyorsa giymez. Kimseyi de ilgilendirmemesi gerekir diye dusunuyorum. Ama dikkat etmekte fayda var. Malum, ortadogu topraklarinda damacana bile tacize ugradi 🤷🏼♂️00 YorumlaHerkesin kendi tercihi, giyene ve giymeyene neden diye de sorulmaz zaten. Nasıl tercih ediyor nasıl rahat hissediyorsa öyle takılsınlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim dini inancıma gore ozellikle goguslerimi belli etmemem gerektigi yazıyor o yuzden ben buna uyarım fakat diger herkes istedigi gibi dolasmakta ozgurdur rahatsiz edilmeyecegini dusunuyorsa gezsin kendi karari
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kötü rahatsız verici sütyene öyle alışmışım ki sütyen takmadıgımda göğüslerim ağrıyor açıyor sütyen sıkıca tutuyor bence sutyensiz durmak sağlık için iyi değil ve görüntü olarak da iyi durmaz bence
10 YorumlaKadının tercihi, beni ilgilendirmez.
Ama sarkması benim gibi birini hayatımdaki kadın konusunda kötü etkileyebilir.10 Yorumla
+1 yılartık askılıyla birlikte veya crople birlikte sütyen giyilmez yazın daha tarz güzel duruyor hem
20 YorumlaGöğüsün dolgun ve dikse en normali sütyensiz çıkmak. Bakışlar rahatsız etmezse emin ol en rahatı sütyensiz çıkmak. 1 kere de olsa denemeni tavsiye ederim
10 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi tercihi ama ben estetik açıdan güzel bulmuyorum
10 Yorumla
+1 yılBence normal de ülkeye çok afgan vb. geldi dikkat etsin kızlar
10 YorumlaSonunda kadar arkadayim bence kıyafetler De kalksın 🤪
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet zaten takmıyor pek kimse ben göğüs ucu kapatıcı kullanıyorum yetiyor sütyen takılır mı ya djfhf
11 Yorumla- +1 yıl
O ne ya
+1 yılNormalleşmeli de alışmışım bi kere ben yapamam sanırım
10 Yorumla
+1 yılSütyenin amacı belli göğüsleri desteklemek sarkmayı önlemek isteyen takar istemeyen takmaz
10 Yorumla
+1 yılDoğru değil ama başkaları ne yapıyor beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla
+1 yılNormalleştirildi ve insanlar rahat bir şekilde giyip gezebiliyor
10 Yorumlagiyeni görmüyoruz ki artık zaten :)) o yüzden dert etme..
10 Yorumla
+1 yılYazın ince tışort gıyince hele bazılarınkı cok belli oluyor hoş görunmez
10 Yorumla
+1 yılasla yapmayacağım şey bu benim kesinlikle hayır yani
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediği gibi çıkar da ülkenin ahlâk seviyesi malûm.
10 Yorumla
+1 yılBence normal zaten, nasıl rahat ediyorsa öyle giyinmeli insanlar.
10 Yorumla
+1 yılbence kotu abazalar gelip cik der simdi ama bence kotu bir goruntu
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil tabiki nasıl istiyor nasıl rahatsan öyle yapmakta özgürsün
12 Yorumla- +1 yıl
Meme ucu kapatıcı silikonlu pedler var onları kullanırsın belli olmaz sanki sütyen varmış hissi verir böylece rahat olursun
- +1 yıl
+1 yılBöyle bir soru ben yazmıştım bi yerin dinine sokmadılar. gerçi oaylaşan kadın olunca iş değişiyor yazık. soruna gelince bizde organınımızı fermuarından dışarı çıkarıpmı gezmeliyiz:)
0110 Yorumla- +1 yıl
Yaptığın benzetmeye tüküreyim
- +1 yıl
Sen erkeksin sormazsın zaten abazanlığa girer
- +1 yıl
Ağla
- +1 yıl
Sjsjsskşs abazasın işte
- +1 yıl
Sg
- +1 yıl
O dediğin kelimeye dair bir şey yapmadım boşu kes maskülist senii - +1 yıl
Ağlayana meme mi var diyeceksin öyleyse ağlayım ver dedin bu abazanlık değilde ne.-. Kör
- +1 yıl
Ncan55 boş ver anlamaz bunlar kardeşim.
- +1 yıl
Hahaha anlayan geldi
- +1 yıl
Anlamazmışız mış komik
- +1 yıl
Kadın düşmanlığı yapmayın
- +1 yıl
Senin gibiler için yoruma değmez sen coco ya devam. ama ne yazık ki insanları tanımadan burdan yermeye devam edin. bu arada abazalık ayrı isterikli olmak ayrı şu yaşıma kadar belki 200-300 farklı kadınla 1000 lerce kez beraber oldum abazalık değil bu yani. bunuda anlamazsın ya neyse
- +1 yıl
Bunu zorlamaya değmez yazar engeller ve çeker gider bu tipler kardeşim iyi bilirşm
- +1 yıl
Binlerce kez olman abazanlığa giriyor. Aynısını bir kadın yapsa istekli değil hayat kadını dersiniz adım gibi eminim
- +1 yıl
Ney yapacağımı sana mı soracaktım
- +1 yıl
Biz sorunca terbiyesiz olutuz yok anan şöylemi yazarlar ama bi kadın yazınca en güzel cevabı verir bu cahiller
- +1 yıl
Erkek sorarsa tepki alır çünkü göğüsler sizi ilgilendirmiyor
- +1 yıl
Sen anlamıyorsun ve üslubun çöp shshshhs ilkokul mezunu bile olduğunu düşünmüyorum şahsen
- +1 yıl
Bilgi almak başka tahrik olmak başka önce bunu anlayın
- +1 yıl
Bizim çükümüz sizi ilgilendiriyorsa memelerde bizi ilgilendirir balım. sonuçta biz kullanıyoruz ikisinide:)
- +1 yıl
İkiniz de demek istediğimi anlamadınız bu yüzden cahilsiniz uğraşamıycam
- +1 yıl
Penisinle ilgilendiğimi kim söyledi
- +1 yıl
Of tamam sus artık iğrenç bir yere gidiyor
- +1 yıl
Ben iki üni bitirdim ama bunun ne alakası var cahil 27 ülke gezdim 3 de yabancı dilim var ama bunada bi cevabın vardır seni feminist beyse benden bukadar. ncan 55 sende yorma kendini iyi akşamlar
- +1 yıl
Susacak mısın?
- +1 yıl
İki üniversite bitirmen geliştiğini göstermez bu bir ikincisi nerede eğitim aldığına bağlıdır ben inanmıyorum senin iyi bir eğitim aldığına öyle olsa burada cinsellik yapmazsın kullanıcı adından bile IQ seviyen belli oluyor
- +1 yıl
27 ülke gezmekte marifet değil seni geliştirmez. Pandemi olmasa bende çoktan gideceğim yerlere gitmiştim. Sen kendini geliştirmemişsin sonradan görmesin sadece.
- +1 yıl
İşte alındığın için üste çıkmaya çalışıyorsun gerçekler acıdır
- +1 yıl
ncan55 iyi akşamlar kardeşim
- +1 yıl
Cahil dediği insan da 4 dil biliyor bu arada sen gibi kenar mahallede büyümedim
- +1 yıl
Ckm nin yanındaki binada oturuyorum. ckm dediğim cadde bostan kültür merkezi oluyo bil cahil kalma. durda doğdum burada büyüdüm 4 sene yurt dışındaydım sadece diğer her günüm burada geçti neyse sana kendimi ispat edicek değilim cahil
- +1 yıl
Kültür merkezinde oturmak seni medeni yapmıyor ahahhshdhsjd
- +1 yıl
4 sene yurt dışında hangi ülkedeydin acaba kesin tayland gibi bir ülke falan sen gibi varoşları oraya almazlar
- +1 yıl
:)))))))
- +1 yıl
Cahil sana denir konuşma üslubun yok bir kere seviyesizlik diz boyu hakaret etmeye bayılan ve istekli bir tipsin. İğrençliğin daniskasısın. O söylediğin yeri de bilmemem beni cahil yapmaz seni yapar
- +1 yıl
2 sene dil eğitimi için malta 2 senede hollanda. Ama hala cahilim. çünkü kültüre öğrenmeye açım
- +1 yıl
ncan 55 nededim ben sana. coco bana özelden yazmış durmuş engellemiş çıkmış:) az önce yazdığımı onaylamış oldu değilmi:))
- +1 yıl
Uzatma diye engelledim. Malta cidden Avrupa’nın en kötü ülkelerinden bu arada neyse uzatma
- +1 yıl
Yaşın 39 zaten bu bilgiler az bilw gerçi yalan ama hahs uzatmıycam
- +1 yıl
Malta dil öğrenmek için en iyi ülke araştır. slema da kaldım ona da bak. ayrıca ben latin dans eğitmeniyim 27 ülke derken festivallerde workshop vermeye gidiyorum senede 3-4 ülkeye
- +1 yıl
19 yıl dj lik yaptım nerdeyse çalışmadığım sanatçı kalmadı eğlence sektöründeyim ama sana ne kadar anlatsak boş. çünkü at hözlüğün var feminist sin o yüzden bu son yazmam. saygılar. ama saygılar sana değil ncan55 kardeşime:))
- +1 yıl
Ben dil öğrenmek için kötü demedim zaten algılamanda da sorun var sanırım.. yapısal olarak dedim. Arkadaşım orada yaşıyor.. dans eğitmeni olmakta aşırı bir vasıf değil ama güzel bir meslek bir şey diyemem. Ben de iç mimarlık okuyorum.
- +1 yıl
Dans ile övünmedim mesleğim gereği gezdiğimi anlattım anlayana.
- +1 yıl
Daha Türkçe bile bilmiyorsun bana kendini kanıtlıyorsun çünkü aşağılık kompleksin var kendini bilmiyorsun . Dediğim gibi iyi ülkelere gitmemişsin bu da seni geliştirmez. Dj lik yapmak da bir vasıf değil ayriyetten ünlü görmen bir şeyi değiştirmez. Ben söylüyor muyum tanınmış ünlüler ile konuştuğumu ahhsdjkskx
- +1 yıl
İç mimarlık nerede dans eğitmenliği nerede hani at gözlüğünü çıkart dediğin insan senden 20 yaş küçük ve daha başarılı.. neyse
- +1 yıl
Dediğim gibi madem çok yoğunsun burada işin ne yani Buda seni çelişkiye hatta yalan söylediğini gösteriyor.
- +1 yıl
Coco cum senin işinde güzel haklısın benim işlerime göre daha başarılı ama bu işlerden çoook oara kazandım ne yapsaydım? tekelmi işletseydim. iş küçümsemem. ama insan sevdiği işi yapmalı dimi. işim gereği gezdim gördüm bunlar kötümü? neden bu zıtlaşmak onada anlam veremiyorum? amaç insanları iyin g.. nemi sokmak? ne gereksiz yazışma kirliliğinyapmışız yazık? neyse ben senden özür dilerim sen en iyisisin en bilgilisisin en güzelisin en kaliteli ve medeni insansın. iyi akşamlar
- +1 yıl
Teşekkür ederim bir an tuhaf oldu
- +1 yıl
Gündüz dj likte yapmıyorum dans dersimde yok. yoğunum demedim ayrıca dans okulum var öğretmenlerim var derse girer öıkarkar sistem oturmuş
- +1 yıl
Evet tartışma oldu sorun değil ben de özür dilerim.
- +1 yıl
Tuhaf olacak bir şey yok. en kötü şey insanlara atılan çamurdur nankörlüktür ne yazıkki
- +1 yıl
Ekmeğini kazanmışsın bir şekilde tebrik ederim
- +1 yıl
Ama biz türk lerde var bu genelde. ön yargı çok üzücü. bu kadar yazmamın nedenide bu. ama yazarak hiç bir zaman çözüm bulunmaz
- +1 yıl
Aslında kızmadım sadece 27 ülke gezdim demek abartı oldu yoksa bir şey demezdim
- +1 yıl
Türk degilim
- +1 yıl
İşletme ve iktisat okudum ama eğlence sektörü daha cazip geldi onu seçtim
- +1 yıl
Nerelisin?
- +1 yıl
Anladım sençn tercihin güzel olmus
- +1 yıl
Yunanistanlıyım.
- +1 yıl
Sirtaki için gurubumla gelecektik parada anlaşamayınca gelmedik. neyse yazışma bitmez dikkat et kendine iyi akşamlar
- +1 yıl
Sirtakiiii severizzz
- +1 yıl
Teşekkür ederin gerçekten iyi akşamlar
- +1 yıl
Latin dansları , sirtaki be zeybek benim branşım. bizde severiz
- +1 yıl
Sirtaki gösterileri güzel oluyor bu arada
- +1 yıl
Pandemi daha yeni bitti ben de daha yeni yeni dışarı çıkıyorum
- +1 yıl
Hayır yaşamıyorum kavga bitti işte boş ver bshxjc
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
Türkiye’deyim şu an üniversiten sonra ABD gideceğim
- +1 yıl
Türkiyede nerdesin? inşallah gidersin kendini kurtarırsın👍
- +1 yıl
Ataşehir
- +1 yıl
🙏 teşekkürler
- +1 yıl
Dibimdesin:))
- +1 yıl
Sen neresindesin
- +1 yıl
Kozyatağı
- +1 yıl
Aaa kozzy var orada biliyorum girmiştimm güzel
- +1 yıl
Kozzy 300-400 adım bana:)
- +1 yıl
Uzakmış
- +1 yıl
Evet. ortalama 1-2 dakika kadar:))
- +1 yıl
Hahahdhd
- +1 yıl
Yılbaşında gitmiştim 2012 de :))) güzeldi gerçekten
- +1 yıl
Daha sonra gitmedim pek
- +1 yıl
Sıradan bir yer ama idare eder. bir gün gel kozzy de bir kahve yemek ısmarlayım bari:))
- +1 yıl
Pek gitmiyorum bilmediğim yer ama Nişantaşı’nı avucumun içi gibi bilirim oraya gidelim kahve ben ısmarlayayım
- +1 yıl
Sofa otelde çok müzik yaptım. city, s in karşısında. gidelim neden olmasın. con con takılalım:)
- +1 yıl
Nişantaşı güzel de beni boğuyor kafeleri bile küçük hep Fransa’yı andırıyor sokakları ve kafeleri birazzz yan masa o. sursa duyarım
- +1 yıl
Öyle. birkaç sene öncesine kadar çok giderdim ama artık geçti. buralar daha nezih ve güzel
- +1 yıl
Artık kaliteden ben de geçtim güzel ve ferah olsun yeter diyorum
- +1 yıl
Kesinlikle öyle. bu arada isim ne? ben murat. ahahah yazıları birine okutsak bize küfreder:))
- +1 yıl
Ozaman bu tarafta bir yerde kahve içeriz:)
- +1 yıl
Sjdjjskdkf etsinler
- +1 yıl
Özeldenmi devam etsek burası çok doldu:))
- +1 yıl
Bi müsait olunca kahve olur gerçektende:) uygun zaman uygun yer de
- +1 yıl
Cocogirs nerelerdesin
+1 yılBende sutyensiz dışarıya çıkmayı çok istiyorum ve çıkılabilmeli de bence ama erkeklerin bakışları aşırı rahatsız edici olduğundan kalın bol bir şey giydiğimde takmiyorum sadece onun dışında maalesef ki türk erkeği bakıyor
12 Yorumla- +1 yıl
Yazın sahildesin ve yolun karşısından bir erkek geliyor , bir de bakıyorsun ki çok tatlı bir tshirt giymiş , saçları son derece hoş. Ve tamamiyle tarz. O esnada gözün istemsizce şortuna gidiyor çok canlı ve dikkat çekici bir kırmızı şort. Tam o sırada aşağıya doğru uzanan bir çıkıntı görüyorsun. Ve çocuk her adim attığında dalgalanıyor. Dikkatini çekmez miydi?
- +1 yıl
Erkeklerin penisleriyle ilgilenmiyorum
Buna bir erkek yok diyorsa o erkek değildir kardeşim. neymiş abazalar giy dermiş. üzerine atlayacak değiliz kadın sütyen giymedi diye ama bir kadın sütyen giymemesi erkeği baştan çıkarır her türlü keşke sütyen icat edilmemiş olsaymış.
11 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal mi değil mi bilmiyom. Kimsenin de orasına bakmıyom bu memelik giymiş bu giymemiş diye
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne gerek var giymeye. rahat olun. sutyen giysen de giymesen de bakıyorlar yani. ama sarkma olur mu
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmiyorum bana daha denk gelemedi bizim oraya ugramamisda olabilir 😃
00 Yorumla Sütyen benzer bir şey giyip çıkan çok bence zaten o sütyen gibi
00 YorumlaTabikide gozumuz gönlümüz açılsın giymesinler hoj olur
00 YorumlaHayır diyen bir erkek görmedim zaten o da kendi menfaati için hayır demiyor. Bence yaygınlaşmamalı özgürlük bu değil
10 Yorumla
+1 yılEğer küçük bedense kötü gözükür orası dümdüz. Ama 90 varsa zaten gerek yok sütyene 😍😍 bomba gibi durur
10 Yorumla
+1 yılYorumları okumadım ama. Erkekler şu demiştir mümkünse takmayın
22 Yorumla- +1 yıl
Hahaha nasıl da bilmişim Ya
+1 yılBüyük göğüs de tamamı ile sorun malasef
küçük de normal olmalı her halde bilmiyorum20 Yorumla
+1 yılbunu sorman bile cok buyuk gunah allahtan korkun obur dunyada bedelini cok agir odeyeceksınız
20 Yorumla
+1 yılGogus olcusu ve giydigin giysi onemli bence tabiki bazilari itici bile geliyor.
10 YorumlaEvet zaten neden sütyen diye bişey var ki kadınların göğüs bölgesini kötü gösteriyor
10 Yorumlabiz kızlas icim normal ama pis gözle bakan erkekler var
10 Yorumla
+1 yılKüçük memeliler için normal ama büyükler için zorunlu
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini giyip gitmemekte özgürdür nasıl rahat ediyorsan öyle davran
10 Yorumla
+1 yılTercih senin eğer yürürken çok dikkat cekmezse giymeye bilirsin
10 Yorumla
+1 yılBence hiç giymeden çıkmak normalleşmeli
40 Yorumla
+1 yılGAYET NORMAL BİZİ RAHAT BIRAKIN hahaha
40 Yorumla
+1 yılben çıkarım arada oldukça güzel oluyor
41 Yorumla
+1 yılGizleyici takarsan giymezsin
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence güzel, hep çıkarım
63 Yorumla- +1 yıl
sanırım küçük oldugu için degilmi. yazlarıda rahat çıkarmısın
Cevap sahibi+1 yıl@emircan2001 çıkarım hep
- +1 yıl
ohh ne raha o zaman onun için derim ufak olsun dolgun olsun derim
Herkesin kendi tercihi
20 Yorumla
+1 yılAy nefret ediyorum sutyendennn
20 YorumlaBazen unutup çıktığım oluyor çok rahatsız edici
22 Yorumla- +1 yıl
Bence çokta rahatsız etmiyordur
Herkes istediği gibi ciksin
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerin büyükse buna alışman biraz zor olur
21 Yorumla
+1 yılbizi ilgilendirmez kimin ne giydiği
10 Yorumlagöstermek hoşlarına gidiyor
10 YorumlaZaten çoğu insan öyle
10 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem