Dışarıda çoğu kız hep makyajlı oluyo, onların yanında kendimi bi garip anormal hissediyorum. Arkadaşlarım falan da çok yapar. Ben ise en fazla maskara ve dudak parlatıcısı, bu kadar. Zaten beceremiyorum. Hayır tipim de öyle çok çok iyi değil, hani makyaja ihtiyacım da vardır ama kendimi aynaya bakınca makyajsızda beğeniyorum, sonra dışarı çıkınca birbirinden harika süslü makyajlı kızlar, özgüvenim kırılıyor. Bari bi fondöten sürseydim diyorum. Anlamadım bu işi, makyajı öğrenip başlasam mı bende? 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çoğunluğun yaptığı doğru anlamına gelmez kimi iyi hissettiği için yapar kimi makyaja ihtiyaç duyar aksi takdirde sokağa çıkamaz, sen ihtiyaç duymuyorsan, özgüvenin yerindeyse, o güzel olmuş ben daha güzel olayım diye bir komplekse girmiyorsan gerek yoktur zaten, ki doğallık her zaman en güzel olandır. Sırf popüler kültür bunu gerektiriyor diye kimse makyaj yapmak zorunda değil ve yapmayanı da ayıplayanın çok büyük sorunları var demektir. Sen en iyi hissettiğin şekilde davran, yaşa kimseye bakma, milletin ağzı torba değil ki büzesin herkes herşeyi söyler. İnsanları memnun etmek istersen günde 40 kere fırıldak gibi dönmen gerekir. Sen kendin yaşa mutlu ol.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hicbir sey yapmiyorum. Cilt bakımı olarak temizleme jeli ve nemlendirici. Makyaj olarak hicbir sey yok. Yakistirmiyorum da kendime. Baska biri olmus gibi hissediyorum. O kadar makyaja bulanmayi da sevmiyorum. Cilt makyaji hic sevmem. Dugunde falan yapmisligim var ne igrenc hissettiriyor. Goz makyaji falan belki. Ama onu da yapmam yani. Disarda benimde ozguvenim düşüyor. Turk erkeklerinin tabiriyle tam bir kezbanim. Yapacak bir sey yok. Bir de emege ve zamana da yazik gibi geliyor. Sabah o kadar ugras aksamina sil falan. Yapabilenlere helal olsun ne diyeyim. Ilk universite sinavina girdigimden beri her sene kacirmadan girerim. Yillardir dikkatimi ceken sey bu onemli sinava dahi suslenerek, makyajli saci yapili olarak gelen kizlar. Sabah kacta kalktinda yaptin onlari. Sinavin heyecanindan yapabildin mi? Gerek var miydi. Bunu da anlamiyorum. Yani tamam suslenin falanda en hayati noktalarda bile süsleniyorlar. Doguma girecek suslu giriyorlar. Sinava girecek suslu, makyajli giriyorlar. Bilmiyorum kendini iyi hissediyor olabilirler ama sonradan surekli yapacaksin bagimlilik yapacak. Kendini aynada makyajsiz begenmeyeceksin, soluk gelecek tenin falan gözüne. Goz altlarin daha mor gelecek. Yani bu yonleri de var. Sonra surekli yapmadan kendileri olamiyor, cirkin hisseder gibi oluyorlar. En iyisi bu işe hic bulasmamak. Aynada gordugun kisiyi pek degistirmeyeceksin.
Guzel gozleri olan kizlar sadece goz makyaji yapsa bile yeterli. Oldum olasi cilde surulen seyleri sevmedim, sevmiyorum. Bazilarinda makyaji bilmeyenlerde camur gibi de duruyor. Bazilari sivilcem kapansin diye kapatici ya da fondoten sürüyor daha da kotu duruyor. Cildin hava almasi lazim.
Keske temizleme jeli falanda kullanmasaydim diyorum bazen. Yikamadan rahat edemez oldum. Eski kadinlar makyaj, cilt bakimi mi yaparmış. Ciltleri mermer gibi pürüzsüz, cok guzel. Babannemin falan hala cok guzel. Bir tek yaştan dolayi kirisikiklari var. Genc halini bilirim ilk torunuyum teni falan cok guzeldi. Ne sivilce ne baska bir sey. Yanaklari da dogal al aldı. Annem de öyle. Makjaj bilmez, bakim yapmaz. Cildi benden daha iyi.
Ama erkekler makyajli, estetikli kizlari daha cok begeniyor bu da bir gercek. Bakimla alakasi olmasa da makyajsiz kizlari bakımsız, soluk ve kezban görüyorlar. Sosyal medyada ve disarda baktıklari kizlar dogal olanlar degil, makyajli olanlar. Benimde ozguvenim düşüyor ama yapacak bir sey yok. Buyum yani. Makyaja zamanda para da veremem. Bazen goz makyaji yapayim ogreneyim diyorum ama bakalım.
10 Yorumla
+1 yılHep makyaj yapan biri makyajsız çıkarsa garip görünür çünkü insanlar makyajlı hâline alışmıştır ama hiç makyaj yapmayan birinin aa nasıl makyaj yapmamış diye garipsendiğini hiç görmedim. Ben de yapmıyorum garip karşılanmıyor, siz kendi kendinizi farklı hissediyorsunuz bence ondan imanlar garip buluyor gibi geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar*
+1 yılbir kadın neden makyaj yapar?
1-) kendini güzel hissetmek için. kendini makyajsız güzel hissedemiyorsa bu bir hastalıktır.
Makyaj yapanların makyajsız olunca kendini makyajsız güzel hissetmiyor olmasının nedenleri
- kapitalizm ve popüler kültürün gerek reklamlarıyla, gerek bazı bilinçli dayatmalarıyla bazı kadınlar makyaja bağımlı hâle getirildi.
- çirkin hissetme, özgüvensizlik, mükemmeliyetçilik
2-) başkalarını etkilemek için. hemcinsi veya erkekler farketmez.
Makyaj yapmayan bir kadın popüler kültürün kölesi olmamayı seçmiştir. kendine özel bir karakteri duruşu vardır. Makyaj yapmak bakım yapmak değildir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
51Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü herkes makyajlı da ondan gadası
00 Yorumla
+1 yılO dışarıda gördüğün, markete bile o şekilde hazırlanıp gidemeyen kızlar sunacakları başka bir şeyleri olmadığı için öyleler. Kaliteli erkekler zaten neyin ne olduğunu anlar, yani sakın onlarla yarışamıyorum diye üzmeyin kendinizi. Kadınların dünyasına doğal olarak o kadar hakim değilim ama hayatın her alanında birbirinizle yaptığınız bu rekabetler size zarar veriyor aslında.
Sonuç olarak siz başkalarını boş verin, bakımlı olmaktan vazgeçmeyin ama kendinizi de hem fiziksel hem mental yönden yormayın. Doğal güzelliğinizin keyfini çıkarın.21 Yorumla- +1 yıl
"Hayatın her alanında birbirinizle yaptığınız rekabetler size zarar veriyor aslında" bu cümlenizi çok beğendim👏🏻👏🏻
ne istiyorsan onu yap derim, ben dışarı çıkarken saçıma başıma makyajıma çok özenen biriyim ama doğal kızları da her zaman beğenmişimdir ve asla garip bulduğum bir durum değil. zaman zaman imrenirim hatta, benim makyajsız dışarı çıktığım tek zamanlar markete, hastaneye veya denize giderken oluyor sanırım. makyaja çok alışınca makyajsız dışarı çıkası gelmeyebiliyor insanın. o yüzden bu halinden memnunsan hiç bulaşma bence bu işlere. garip karşılandığına da rastlamadım ben hiç herkes istediği gibi çıkar kimi makyajlı kimi makyajsız. buna ancak sen karar verebilirsin dışarıdaki insanların düşünceleri ve görüşleri değil
20 Yorumla
+1 yılŞahsen makyaj yapmayan kadınları daha güzel buluyorum.
Yapacaksanda çok az yapıcaksın.
Şuanda resmen etrafımda joker gibi gezen kadınlar var ve kendilerini çok güzel zannediyorlar hayır değiller.
Erkeklerin geneli bu durumla dalga geçer zaten nerede kaldı beğenmek.
Hafif makyaj ya da makyajsız kadın daha güzeldir özgüvenlidir.
Özgüvenli kadın daha çekicidir.00 YorumlaMakyaji kimse icin degil kendin icin yaparsin tarzina uygun uyumlu olmak icin yaparsin ogrenilcek bir sey yok kendi yuz seklini tenini ten ozelliklerini bilmen yeterli sadece aydinlatici ve allik tarzi seyleri yuzunun yuksek olan yerlerine surmeyi tercih et fondoten cildi bozar onun yerine cilt tipine gore tonik serum ve yuz temizleyici jel kullan maskarayida kirpik tipine gore sec kirpilerini tanimaya calis hangi sekilde surersen kalkik ve kivrik olabilir ben mesela mabline left senstional kullaniyorum benim kirpiklerim uzun ve seri cok guzel kiviriyor
01 Yorumla
+1 yılMakjaya alısan kızlar dısarıya makyajsız cikamıyor cikmak istemiyor cunku oyle alısmıslar kendinlerini makyajsiz gormek istemiyorlar ve begenmiyorlar ben makyaj yapmıyorum ve hic bu zmana kadar özenmedim yapmam da en fazla bir rimel ve dudak boyası fazlasına gerek yok
00 YorumlaGüzel olan her sekilde guzeldir. Ihtiyaclari var ki demek mi yapiyorlar🤔 cok abartı hiç yapmadım yapmam da güzelim cildimi kimyasalla hiç bozamam. Ama bazi erkekler var ciddi anlamsa böyle seda sayan gibi yağlı boya tablosu hatunların hastası. Hayır benim merak ettiğim o makyaj hiç mi çıkmayacak?😂 hiç mi takke düşmeyecek 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn güzel doğallıktir diyen erkeklerin hepsi makyaj yapıp kendine bakan kızların götunden koşuyor haberin olsun. Bende önceden öyleydim makyaj falan yapmaz sade sade gezerdim kimse bakmıyordu bana hiç dikkat çekici biri değildim ama şimdi makyajımı yapıyorum saçlarımı yapıyorum üzerime çok dikkat ediyroim şık giyiniyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen bu algıyı bırakın. Fark ettiyseniz insanların hepsi birinirine benzemeye başladı. Bunların arasında en azından sizin, bizim gibiler farklı kalsın. Bende allık ve kas sabitleyici haricinde bir şey kullanmıyorum ve şöyle düşün. Onlar "kendilerince" kusurlarını kapatıp öyle dışarı çıkıyor ama sen fondöten sürmeden çıkacak cesareti buluyorsun. Yani herkes makyaj yapacak diye bir şey yok. Makyajla bir şeyleri kapatıp cikmsktansa dürüst dürüst çıkarım
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Bi şey sorucam kaş sabitleyici iyi mi peki? Kaşa zarar falan veriyor mu acaba? 😃
Cevap sahibi+1 yılBenim kullandiklsrim vermedi. Tabi tarafının için bir iki tel kopuyor ama genel olarak dokmuyor. Benim kullandiklsrim Beaulis, mara, pastel. Üçünden de memnunum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yapmasan daha iyi çünkü zaten açık şekilde çıkmak günah bide makyaj yapıp daha dikkat çekmek dshs çok erkeğin bakmasına neden olur daha çok günaha girersin bunun dışında zaten zararlı kimyasal maddeler var içinde cilde ve vücudun içine zararı var zamanla cildi daha kötü yapar cilt hastalığı yapar
10 YorumlaNedense makyajlı olanları garip karşılıyorlar. Makyajsız olmayı bi marifet bi özgüven sanıyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende çok yapmam yakışmıyor çünkü. göz kapaklarım çok dar ve biraz çekik gözlüyüm far falan süremiyorum gözümü açınca yok oluyor gölgeli makyaj falan zaten hayal sjsjsj öyle eyeliner’da çekilmiyor kıldan bile ince olması lazım ama o halimi de beğenmiyorum kuyruğa zaten gerek yok kendiliğinden çekik sjsjsj yani göz makyajı hiç yapmıyorum bir rimel sadece. haricinde bb krem highlighter ruj vs sürerim ama abartılı olmadığı için makyajsızmış gibi duruyor
10 YorumlaNemlendirici, güneş kremi ve kapatıcı kullanıyorum. Ha bana sorarsan ben de toplumun benimsediği standart güzellik ölçüsünün baya altındayım ama kendimi olduğum gibi seviyorum yine de.
10 Yorumla
+1 yılValla bende her musluk-cesme temiz su akıtan bişey ne olursa olsun görünce yüzümü yıkadıgim için malesefki makyaj yapamıyorum 😂 korkma tek değilsin hem kime ne yakisyorsa onu yapsın makyajlı da güzeldir makyajsız da öyle düşünme 😘😘
00 YorumlaKendini nasıl değerli hissediyorsan o şekilde davran. Etrafımızdaki insanlar bizim hayatımızı neden yönetsin? Kulak asma. Çok sık fondöten kullandığımı söyleyemem fakat ruj ve maskarasız dışarı çıkmak imkansızdır benim için. Alışkanlık olmuş sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBence garip değil ama sen bu durumu kafana taktığın için garipsiyorsun makyajın da bir adabı var bence her gün her gün makyaj yapılmaz bakımlı olmak yeterli insanın midesi bulanır böyle bokunu çıkaranlar da var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSoru başlığı ile içerik ne kadar farklı 😂 soruda milletin seni makyajsız garip bulmasını soruyorsun bunu eleştiriyosun ama içerikte kimse değil kendi kendini makyajsızsın diye eleştiriyosun 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılBen dengesiz bi insanım krşm jskzkx
+1 yılBen sadece ruj sürüp çıkıyorum uzun zamandır garip karşılayan olmadı hiç. Sadece iki tane erkek arkadşaım sen hiç makyaj yapmıyorsun doğalsın demişti bir de kızlar fazla makyaj yaparsan çok güzel birisi olursun diyor garip karşılanması ama
00 Yorumlamakyajsız dışarı çıkmak garip karşılanmıyor
Eskiden sadece düğünlerde ve özel günlerden makyaj yapılırdı artık bakıyorsun herkes makyajlı aslında onlar normal değil biz normaliz de işte bence makyajsız dışarı çıkmak daha bir öz güvenli 🙂00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYoo nasıl rahat ediyorsan öyle yap
Ben de bir tek gözlerime makyaj yaparım
10 yıldan fazladır yapıyorum
Bi ara bana da dışarı makyajsız çıkmak garip geliyordu
Şimdi makyajsız da çıktığım oluyor00 Yorumla
+1 yılValla becerebiliyorsa bir kız ne güzel birsey aslında. Bence tüm kızlara göz makyajı yeterli ya boşuna heba ediyorlar ciltlerini. Yaz var terliyorsun , kış var ıslanıyorsun. Yazık emeğinize ve psikolojinize gerçekten
00 Yorumla
+1 yılBen sadece rimel ve lip gloss sürüyorum fondöten falan isim olmaz. He birde gözüme. beyaz kalem sürerim. Bu makyaj oluyor ama fondöten bence çok itici bir şey
00 Yorumla
+1 yılDışarı çıkmayı bırak bir haftadır işe sadece güneş kremi sürerek gidip geliyorum
Yapmak bir dert temizlemek ayrı dert diyerekten sıfır makyaj takılıyorum00 YorumlaBen de makyaj yapmıyorum ve bu bence garip bir şey de değil. Kendinle barışık ve öz güvenli olmalısın. Bir de Allah bize güzel bir kaş göz dudak vermiş bunu beğenmiyor muyuz da güzelleşmeye çalışıyoruz anlamıyorum. Ha benimde rimel kullandığım olmuyor mu tabiki oluyor..
00 Yorumlabence başlama ben her gün sabah öğle akşam gece yatmadan cilt bakımı yapıyorum ve makyaja da hiç ihtiyaç duymuyorum çok güzel değilim ama makyaj yapıp cildime zarar vermem
00 Yorumla
+1 yılİse gitmediğim sürece sadece nemlendirici ve güneş kremi sürüyorum kime ne kimse de tuhaf karşılayamaz benim cildimi onlar mı sağlığını koruyacak rahatsız oluyorlar bakmasınlar snsns
00 Yorumla
+1 yılHiç makyaj yapmam sadece bakım gerek yok bence makyaj kendini değiştirmektir abartmayada gerek yok çok farklı oluyosun o zaman burnum yandan güzel önden biraz büyük başka sevmediğim bişey yok yüzümde bir de göz altım mor yapmam makyaj ben boş ver bı farkımız olsun
00 Yorumla
+1 yılburada erkekleee sakin laflarina inanma hepsi makyaj yapan kizlars dibi düsüyor ölüyorlae ve cok begeniyorlar fzla makyaj iyi degil kendi cildik icin ypama ben birakrim erken yaslandiriyor diye renkli gunes kremi var onu surup takma kiprik takip cikyiorim
00 Yorumla
+1 yılGüzel olup olmamak hiç problem değil. Önemli olan insanın kendine bakım göstermesi bu yalnızda kadınlar için değil erkekler için de geçerli, ben erkek olarak kendime çok bakım gösteririm karşımdaki insanın da bakımlı olmasını isterim ve bunu herkes ister. Sana tavsiyem makyajını doyasıya yap ayrıca dışarıdaki insanları da aldırma ve çirkin olduğunu düşünme her kadın güzeldir.
00 YorumlaMakyaj yapmak hem zaman alan hem de uğraş isteyen bi iş ama aynı zaman da fazlasıyla cilde zararı olan bi unsur. Erken yaşlarda başlandı artık makyaj yapmaya ciltleri erkenden kırışıp ton eşitsizliğine neden olduğunu çoğu insan bilmiyor maalesef. Yerine göre tabi ki nemlendirici güneş kremi ve makyaj bazını kullanıp zararı en alt seviyeye indirip yapabilirsin ama her gün düzenli yapmak gerçekten çok yorucu.
00 YorumlaHerkesle aynı kalıba girmekten, aynılaşmaktansa bir farkının olması çok güzel. Ben de çok sık makyaj yapan biri değilim, cildime neden bu kötülüğü yapayım?
00 YorumlaHerkes birbirinin kopyası. Doğal olmanız en iyisi ve en tatlısı. Makyajlar çok yapay geliyor bana samimiyetsiz.
10 Yorumla
+1 yılGarip değil, tıpkı makyaj yapmayı sevmenin garip olmadığı gibi. İnsanlar keşke insanların tercihlerine saygı duyup sorgulamasa.
10 YorumlaÇünkü alıştırdık, ben bu yüzden yapmamaya gayret ediyorum. Düşünüyorum, erkekler binde birini yapıyor yaptıklarımızın. Tüm çileyi yüklenmişiz.
00 Yorumla
+1 yılBende yapmıyorum, hiç özenmiyorum da. Sana tavsiyem kendini onlarla kıyaslama, canın istemiyorsa yapma
00 YorumlaYooo gayet normal.
Sürmeyin şu boyaları yüzünüze 30 unuza gelince 45 yaşında gibi görünüyosunuz. Çok çirki yapıyo sizi00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Makyajı bakım sanan tipler var ama kimsenin garip karşılayacağını sanmıyorum nasıl iyi hissediyorsan öyle çıkarsın..
00 Yorumla
+1 yılBen de makyajlı olmama rağmen hep makyajsız doğal kızlarla karşılaşıyorum acaba ben mi çok abartiyorum diyorum kendime 😆
00 Yorumla
+1 yılBen makyaj yapmam, yok öyle bisey. Uydurmayın kafanizdan
03 Yorumla
Soran+1 yılGenele bakarak söylefim, b ne boş bi yanıt ya
- +1 yıl
Boş bir yanıt değil. Genele bakarak söylemek bile yanlış. Kimsenin garipsediği falan yok
Soran+1 yılVar. Hem de çok var çünkü şahit oldum. Eee?
Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Ayy millet icinmi yazsiyoruz kimsenin beğenmesi umrumda değil ben çoğunlukta makyajsız gezerim o rimel ruju bile sürmem hatta...
00 YorumlaOnlar garip sen değil.
Bi insan insan içine çıkmak için neden bi sürü boya sürme gereği duyar anlamıyorum 🤷♀️00 Yorumla
+1 yılMakyajsız olan kızlar daha hoş duruyor bu arada doğal güzellik diye bir şey var ya da doğal tatlılık
00 Yorumla
+1 yılKezban derler bize makyaj olmadan öyle diyorlar sanırım demi🤣
03 Yorumla
Soran+1 yılAy evet maalesef 😂
- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ben kezban seviyorum aga
+1 yılMakyajsız daha güzeldie kadınlar. Bana makyaj itici geliyor
10 YorumlaBende çıkarım, bazen sadelik daha çok hoşuma gidiyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bakmayıp başkasına bakman, özgüvenin olmadığını gösterir.
20 Yorumla
+1 yılMakyajsızlık mı bakımsızlık mı.. öncelikle bu iki soruyu ikiye ayırmak lazım..
00 YorumlaHeheheh ben makyajsız açık kapalı farketmiyor çoksan görmedim tatlım
00 Yorumla
+1 yılBence saçmalık makyaj yapmayı doğru bulmuyorum zaten
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Garip değil bence ama sade bir makyaj yapılmalı yani dışarı çıkarken
02 Yorumla- +1 yıl
Dedi g@y
+1 yılMakyaj yapmam ve bu zamana hiç neden makyaj yapmıyorsun diyen bir olmadı
00 Yorumla
+1 yılCunku herkes boya fıçısına düşmüş gibi. Çok şükür makyajsız da çıkabiliyorum dışarı😍
00 Yorumla
+1 yılşu an makyajsız dışardayım kimse garip bakmıyor ahahah
00 Yorumla
+1 yılGarip karsilanmiyor karsilayan varsa kendisi gariptir
00 Yorumla
+1 yılBen çoğu zaman çıkıyorum. Hatta fazla makyaj yapmam sanki düğüne gider gibi oluyor yakışmıyor.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence garip karşılanacak bir durum yok. Ben de sık sık makyajsız çıkıyorum dışarıya
00 Yorumla Bazıları yüzüne çok sürdüğü zaman bembeyaz gözüküyor korku karakter gibi
00 Yorumla
+1 yılKimseyi umursamamak gerek bende makyajsız çıkıyorum
00 Yorumla
+1 yılben makyajsiz çıkıyorum garip karsilayani görmedim cevrenle alakalı
00 Yorumla
+1 yılBende sürmüyorum arada o da güzelsen gerek yok zaten
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi