Lise döneminde kızların okulda veya okul dışında mini etek giymeleri normal mi? Bence asla normal değil.

Lise döneminde kızların okulda veya okul dışında mini etek giymeleri normal mi? Bence asla normal değil.

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ilk ve ortaokulda etek giyiyordum, lise de pantolon zorunluluğu geldi bizim liseye, bizden onceki donemler etekmis sans isi😒 . aslinda etek daha rahat, pantolon dar oluyor rahatsız ediyor falan. büyük ihtimalle özel okullarda hala devam eder etek seysi, devlet genelde pantolon oluyor
şu açıdan söyledim, daha çok gençler, yani nasıl diyim, giydiklerinde nasıl oturup kalakacaklarını bilemezler. Bir de okulda, sınıfta erkekler vari onlar da ergenlik döneminde sonuçta, hormonlar tavan falan.
Normal sıcak havada. Asıl anormal olan bazı insanların bacak gibi bir et parçasına azacak, kendini kaybedecek ve gizlice resimlerini çekip paylaşacak kadar ezik ve karaktersiz, namussuz olması.
Bayağı ağır saçmalıyorsun şu an. Ona bakarsan kalça veya vücuttaki diğer tüm özel bölgeler de senin tabirinde et parçası, o zaman insan insanın vücudundaki hiçbir şeyden etkilenmesin, tahrik olmasın. Komik gerçekten, ne yiyip içiyorsunuz da bu kafayı yapıyorsunuz anlayamıyorum.
Bacak cinsel ya da özel bir bölge değil ama sen daha bu ayrımı yapmaktan aciz bir yobaz olduğun için anlamak istememen normal
Ben sürekli giyiyordum ama hiç de aklıma öyle garip şeyler gelmiyordu yani rahat ve şık duruyor diye giyiyordum
Yurt dışında yaşıyorsun şükür böyle bir şey giymedim
neden giymesinler ya bu kadar da * olmayın sizde
Çünkü daha çok gençler, yani nasıl diyim, giydiklerinde nasıl oturup kalakacaklarını bilemezler. Bir de okulda, sınıfta erkekler vari onlar da ergenlik döneminde sonuçta, hormonlar tavan falan.
Meşrulaşmış kötü niyet falan değil. Doğal bir bilimsel gerçeklik var orada, hormonları yüksek ve karşı cinse ilgi duyuyorlar haliyle. Sınıftaki kız arkadaşları mini etek giydiğinde, der boyunda yanlarında o şekilde oturduklarında illa ki bakarlar, gözleri kayar, bu anormal bir şey değil.
Kadınların da var elbette ama yaşadığımız toplumda maalesef kadınlar bastırıyorlar kendilerini kötü bir yafta yememek için, yoksa elbette kadınların da var. Senin bir kadın olarak cinsel hislerin yok mu mesela? yani hiçbir şey hissetmeden, bir istek ya da arzu duymadan ya da ne bileyim bir şey sana çekici ve seksi gelmeden yaşıyor olamazsın odun gibi.
Tamam işte kadınlar maalesef bunu bastırıyorlar, bastırmak zorunda bırakılıyorlar. Ben de kahrolsun erkek egemen, ataerkil düzen diyorum bu yüzden. Kadınlar ve erkekler içlerinden gelen, son derece insani ve doğal olan bu yönlerini bile eşit bir şekilde, içlerinden geldiği gibi yansıtıp yaşayamıyorlar. Oysa etiketler, eleştiriler, suçlamalar, ayıplamalar olmasa, kadınlar da bilir bu hislerini yaşamayı, yansıtmayı.
Herkesle demedim ki zaten, tabii ki herkesle olmaz, seçicilik diye bir şey var. Ya buradan konuşması zor, mesaj yazabilir miyim rica etsem?
Normal değil
Neden değil
Çünkü daha çok gençler, yani nasıl diyim, giydiklerinde nasıl oturup kalakacaklarını bilemezler. Bir de okulda, sınıfta erkekler vari onlar da ergenlik döneminde sonuçta, hormonlar tavan falan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?