Öncelikle asla gerici biri değilim. Bazen yolda okul çıkışına denk gelip görüyorum. Özel liselerdeki kız öğrenciler mini etek veya mini şort etek giyiyorlar fakat cidden aşırı kısa. Üniversitede tamam da lisede bu kadar kısa giyilmemeli sanki, sizin fikriniz nedir?

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
O öyle değildir ya okul çıkışı eteklerini kıvırıp çıkıyorlardır çarşıda pazarda erkek görse düşer mi kafası 😅
Bizim zamanımızda yapılıyordu o haklısın ama bence şimdikilerin zaten çok kısa etekleri :) Bu arada bildiğine göre bu kadar, sanırım lisede sende kıvıranlardan biriydin? :D
Ben lise hayatta kıvırmazdım ve yapmadım da çoğu kız yapardı bende gördüm fakar okulda hocalar kızar bunlar da çıkışta kıvırıp kıvırıp çıkıyorlardır
ya lise zamanlarında normal şeyler bunlar aslında. mini olmasına da karşı değilim de özel lisedekiler kalça bitiminde etekler giyiyorlar, ben o açıdan dedim çok değil mi diye
Etek zaten uzun sen orasını anladın mı kıvırma var mini etek giyipte okula gidildiği nerede görülmüş anca dediğin şey özel okulda olur bunlar
tamam işte özel okuldakiler çok mini giyiyor diyorum ben de. ama genel olarak ise çağlarında kızlar bacak dekoltesini seviyor, sonuç bu yani
Seviyorlar evet ben sevmem şahsen göstersem ne bacak işte sonuçta 😅
Eteğimin boyu nereme geliyosa orada kullanırdım bilemiyorum herkesin kendi tercihi
seninkinin boyu nasıldı peki?
Dizimde veya diz altımda kalırdı
peki mini etek sevmiyor musun genel olarak? yani bacak dekoltesi sevmediğin bir şey mi?
Yo özel olarak bi düşüncem yoktu. Okul üniforması işte? Nasılsa öyle giyip çıkıyodum
ankladım. peki şimdilerde bakış açın nedir. yani giyiminde mini etek ya da elbise kullanıyor musun, veya şimdi ki aklında lise okuyor olsan yine diz hizasında mı olurdu eteğin?
Hı giyiyorum etek veya elbise diz üstü de giyiyorum ama diz altı da giyerim sıkıntı yoq günlük yaşamda yani... şu an okusam gene aynı, forma üstüme nasıl oluyorsa öyle kalırdı dokunmam.
anladım, çok yönlü, duruma ve ortama göre hareket edip giyinebilen birisin. harika bir özellik bu ve maalesef çok az kadında olan bir özellik. takibe alıyorum seni bu arada.
Noluyo yahu :d sen bilirsin
dürüstçe bir cevap bekliyorum :) mini giydiğinde iç çamaşırı olarak tanga ya da g-string kullanıyor musun?
Hayır
neden, tanga kullanmıyor musun çamaşır olarak?
Rahatsız edici
Ne fark ediyor lise üniversite
Ne mi farkediyor? Üniversitede reşit, yetişkin bir birey, lisede ise daha yasal olarak bile velisine bağlı bir çocuk oluyorlar.
Lise bitiyor 5 ay sonra üniversiteye başlıyor 5 ay da mı büyüyor
Herkesin Kendi tercihi
İyi de o kadar kısa eteklerde gün içinde nasıl hareket edip oturup kalkıyorlar. sınıfta bir sürü erkek arkadaşları var.
Normal bence sen abartıyorsun.
mini etek ❤️
İyi de o kadar kısa eteklerde gün içinde nasıl hareket edip oturup kalkıyorlar. sınıfta bir sürü erkek arkadaşları var.
giymesini biliyorsan sorun yok
Normal
Evet normal
Ama cidden çok kısa, yani nasıl hareket edebiliyorlar gün içinde okulda o kadar kısa bir etekle?
Ona göre hareket ediyor işte. ayrıca bu fotoyu sen mi çektin?
Bu foto internette olan fotolardan biri, temsili olarak koydum soruya.
Tamam
ne kadar da dikkat etseler, yani oturup kalkarken, merdivenden çıkarken falan frikik verme durumu olmuyor mudur?