Öncelikle kesinlikle gerici biri değilim. Bazen yolda okul çıkışına denk gelip görüyorum. Özel liselerdeki kız öğrenciler mini etek veya mini şort etek giyiyorlar fakat gerçekten aşırı kısa. Üniversitede tamam da lisede bu kadar kısa giyilmemeli bence, sizin fikriniz nedir?
Bende liseye gidiyorum ve söylediklerini giyiyorum. Gayette şık duruyor. Kısa olması bence daha iyi zaten okul buna karışmıyor bizde istediğimiz kadar kısaltabiliyoruz, olması gerekende bu giyimde özgür olmalıyız.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya tabii ki özgür olmalısınız ama aşırı derecede kısa olunca nasıl oturabilir insan, yani frikik verilir ister istemez. nasıl rahat edilebilir ki?
Açıkçası umursamıyorum bu tür şeyleri pekte. Frikik verirsem zaten benim sorunum olur. Rahatsız eden olursa zaten polisi ararım ya da çevreden yardım isterim. Gayet rahatım özgürüm frikik plajda denizde de veriliyor
Soran
+1 yıl
nasıl umurunda olmaz ki, yani sınıf arkadaşların, okuldaki çocuklar tamamen bacaklarını görüyor, hatta frikik verdiğinde iç çamaşırını görüyor. hele merdivenden çıkarken kim bilir nasıl bakıp görüyorlardır.
Bu fotoğrafı temsili olarak gönderdim ben örnek olsun diye. benim dediğim okul İstanbul'da, Beyoğlu tarafında bir özel lise. Bazen okul çıkışına denk geliyorum, kızların etekleri resmen kalça bitiminde.
Sonuçta okulun kuralları neye dayanarak yapıyolar bilmiyorum da biraz uzun olabilirmiş
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya mini giyilmesine karşı değilim de hani biraz daha uzun olmalı bence. Bunlarınki süper mini, e bir de oturuyorlar sonuçta derste, daha da yukarı sıyrılıyordur muhtemelen.