Liseli kızların okulda veya okul dışında mini etek giymeleri normal mi?

Liseli kızların okulda veya okul dışında mini etek giymeleri normal mi?

Niye anormal olsun? Dünyada sorun değilken burada sorun oluyor bunu anlamıyorum
Baska ülkedekiler de erkek ve kadın. Onlar kendini kontrol edebiliyor saygı duyabiliyorsa sen de yapacaksın
Neyin eksik? Sanırım beynin. Beynin olmadığı için dinen de eksiksin
Kesinlikle normal herkes abartmadan istediğini giyebilmeli ve mini etek abartmak değil. Bizim lisede diz üstü etek yasaktı ama bazen inadına giyerdim ben
Bu tamamen kişinin kendini nasıl rahat hissettiği ve bireysel özgürlüğüyle alakalı bir durum. Mini etek giymek bir tercih meselesi; yaş, ortam ya da kim tarafından ne zaman giyildiği değil, kişinin kendine güveni ve rahatlığı önemlidir. Moda ve stil, bireyin kendini ifade ediş şeklidir ve kimseye zarar vermediği sürece yargılanmamalıdır. Özgürce tercihlerini yaşamak herkesin hakkı. 🌟🤍
Cevap
4Cevap
Onların giymesi normal ama senin bunu sorgulama haddini veya eleştirme haddin olması ile onları bakışlarıyla rahatsız edenlerin olması anormal.
Senin gibi ırz düşmanı ya... vşaklara soran yok! senin gibilerin pis zihniyetini biliyoruz zaten. Şimdi s... g!!!
Bir kadının kalitesini açık ya da kapalı olması göstermez..
Sergilediği tavırlar ve düşünceleri gösterir
Kimse kaliteden bahsetmedi ki, kalite lafı bile geçmedi.
Peki sence normal mi yani, mesela lisede kız arkadaşın olsa ve okula giderken mini etek giyse tepki ne olur, nasıl karşılarsın?
Sorun etmezsin yani mini etek giymesini okulda, giyebilir diyorsun?
İsteyen istediğini giyebilmeli
Evet ama lisedeki gencecik bir kızın özellikle okulda mini etek giymesi normal mi, rahat edebilir mi ki?
İzin vermiyorlar giymeye
Okulda izin vermiyor mu, peki ama neden?
Normal değil işte o duruma geldik
Onlar için çok normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?