7 güŞöyle söyleyeyim, bu durum tamamen benim hayata, ilişkilere ve inançlarıma olan bakış açımla ilgili bir konu. Herkesin kendi doğruları, kendi yaşam tarzı vardır elbette ama benim kırmızı çizgilerim ve değerlerim oldukça net. Bırakın bir kadının yanımda bu şekilde bikiniyle güneşlenmesini, sevgilim dediğim kişiyle nikah olmadan baş başa yalnız kalmayı bile doğru bulmam. İlişkilerde sorumluluk, ciddiyet ve manevi bağlar benim için her şeyden önce gelir.
Gelecek planlarıma ve evliliğe bakacak olursak, hayatımı birleştireceğim kadının, yani eşimin de tesettürlü olmasını isterim. Bu benim hem inanç dünyamla hem de bir yuvadan beklentimle tamamen örtüşen bir durum. Hayat arkadaşımın da benimle aynı manevi değerleri, aynı hassasiyetleri paylaşması benim için çok önemli, benim ilişki ve evlilik anlayışımda mahremiyet, saygı ve inanç değerleri her zaman en ön plandadır ve seçimlerimi de bu doğrultuda yaparım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 güBenim sevdiğim bir insanın, benim yanımda olsun ya da olmasın. Bu şekil bir duruşta, karşımda böyle yatması beni gerçekten üzer. Böyle bir davranışı, sana uygun görmüyorum. Benim sevdiğim bir kişisin, senin böyle affedilecek bir tarafın yok, Bu tavrını hiç hoş karşılaşıyorum, bir daha bu şekilde güneşlenme derim.
15 Yorumla- 6 gü
@AslanYılmaz12 işte gerçek adam kırmadan üzmeden sinirlenmeden yapıyor zaten sen böyle dersen o kadın bir daha yapmaz bile
- 6 gü
@Eslemistee Onu kırmadan yaptığının hatalı olduğunu anlatmaya çalıştım.
- 6 gü
en doğrusu gerçekten bazıları sinirlenip kırıp döküyor o yüzden dedim yanlış anlama
- 5 gü
@AslanYılmaz12 çok güzel ifade etmişsin gerçekten eline emeğine sağlık 🙏👏👏🌸🤗
- 5 gü
Gerçek hayatta böyle bir davranışı sergilemek uygun olmayacağı için, başkalarınında dikkat etmesi, olmadık şekillerde davranış göstermesi, pek hoş karşılanmayabilir.
6 güKişiyi er gütmez ar güder, içinde bir şey olmadıktan sonra kısıtlamam kıskanmak yerinde iyidir...
Tabi bu yorumu okuyan hemcinslerim ne kadar geniş gvt diyebilirler herkes kendinden sorumlu bu dünya da kimse kimseyi ilgilendirmez..
11 Yorumla- 6 gü
Kesinlikle öyle
8 güTöbee bu ne dedim birden açıncaa 😂😂 Böyle son güneşi görüşü olur
19 Yorumla- 8 gü
tamam bişiii yokkk bişiii yokkk 🤣😆
- 8 gü
😂😂😂😂 neyse neyseee
- 8 gü
Yak yak bir tane 🚬🚬
- 8 gü
Kahve yaptım onunla yakıyorum
- 8 gü
Ohhh misss afiyet olsun 🤗
- 8 gü
Teşekkür ederim buyur gel beraber olsun komşu kızıı
- 8 gü
Sağol gülüm teşekkür ederim 🙏❤️ içmiş kadar oldum düşünmen yeter 🙏🌸❤️
- 8 gü
Rica ederim 😇
- 6 gü
Kocasının haberi yoktur belki başına yakalanmış.
Yapay Zeka Cevapladı
Bence önemli olan kişinin kendini neyin içinde iyi ve özgüvenli hissettiği canım. Stilin ve seçtiğin kıyafetler senin kendini ifade etme biçimin, o yüzden buna kimsenin karışmaması gerektiğini düşünüyorum. Eğer benim yanımda kendini böyle rahat ve mutlu hissedecekse tabii ki de güneşlenebilir. Kimsenin bir başkasının tarzına ve rahatlığına karışmaması lazım, değil mi? Tarz özgürlüktür! ☀️😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u 7 güSadece evde benden başka kimsenin görmeyeceği şekilde güneşlenebilir tabi ki. evde güneş ne alaka demesin kimse.
00 Yorumla
7 güEşim veya Sevgilim böyle durmama izin verse de ben durmam ablam 😂
74 Yorumla- 7 gü
Dimi ama 😂
- 7 gü
Evet ablam 😂
- 7 gü
Adamsin
- 6 gü
Kendini bu şekilde sergilemek pek ahlaka uymuyor gibi ,
6 güBikiniyle havlusuz oturamayan biz buna çok güldük abla 😄
Eşim izin verse ben böyle güneşlenilmez diye olay çıkarırım kendi kendime 😂21 Yorumla- 6 gü
Dimi ama 😂 bize ters böyle şeyler her nerde olursak olalım edep çok önemli , güneşlenmenin de bir adabı vardır
- Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı.
6 güBu bikini değil vallah. Bu süper tanga. Bozulurum tabii ki. Bir de bu güneşlenmiyor , kartvizitini sunuyor😂 rahatsız et beni diyor. 👍😂
13 Yorumla- 6 gü
Haha 😂
- 6 gü
😂😂😂👍
- 6 gü
İplerden birinin koptuğunu düşünemiyorum 😂😂
7 güYanımdaki kadın adabını ve edebini terk ederse aramızda çarşı karışır.
Adam gibi güneşlensin.
11 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle öyle
- Moda & Stil konusunda 417 cevap paylaştı.
6 güBöyle de olmazki ama dimi hazır olda gibi ne o öyle 😂😂
21 Yorumla- 6 gü
Haha 😂
Moda & Stil konusunda 394 cevap paylaştı. Gel seni bekliyorum gibi asla olmaz başbaşa kaldığımızda isterse giymesin bile. Toplum içinde asla olmaz
11 Yorumla- 6 gü
Haklısın herşeyin bir adabı usulü vardır
7 güVücudun güneşe ihtiyacı var eyvallah da bu kadar da ihtiyacı olmasın
13 Yorumla- 7 gü
Dimi efenim 😂
- 7 gü
Tabi efenim 😂
- 6 gü
Kendisine bunu söylemek lazım herhalde,
- Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı.
8 güAbla niye not düşmüyon resim internetten diye jzjzjzjzjzjzjzz
14 Yorumla- 7 gü
Gerek var mı ki 😂
- 7 gü
Ahaha biri öyle yapıyor sürekli o yüzden aklıma geldi jçjçjc
- 7 gü
Kim ki
- 7 gü
Adını unuttummm
8 gühiç bir kadın böyle yatmaz bence.. rahat edemez istemez.. özel bir niyeti yoksa tabi
12 Yorumla- 7 gü
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- 6 gü
Kasıtlı koymuşlar sizin görüşlerinize önem veriyorlar.
Bikiniye lafım yok. Deniz ya da havuzda bu tarz bikini giyebilir. Ancak pozisyon biraz davetkar olmuş. Böyle bir eşim olsa, keyfini çıkarırım. Ama bu şekilde güneşlenmesi pek hoşuma gitmez.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bu bikiniyi giyecek fizikte biri bana bakmaz 😄
16 Yorumla- 7 gü
Hayda 😂
- 7 gü
👏👏👏
- 6 gü
Fena görünmüyorsun , sende kendini aşağı görme,
- 6 gü
@AslanYılmaz12 eyvallah teşekkür ettim
7 güBu şekilde yatan kadın varsa edepsiz ve görgüsüzdür. Daha küçüklükten kızlarımıza oturma adabı öğretiyoruz 🤦🏻♀️
52 Yorumla- 7 gü
Tatilde neler gördü bu gözler neler
- 6 gü
Belli bunu ibret dersine malzeme yapmışlar. Tartisma kaynağımız oluyor.
Gizli Üye(30-35)7 güDomalma seviyesi aktif başka resim yok muydu ya da vajinal noktalar daha belirgin gösteren.
şı soruyu 10 sene önce olsalardı kaldırırlardı aşırı p*rno diye
entetesan üyeler mi azaldı bu ne itimas yav Bu zoru ayrıca cinsellik kategorisinde olmalıydı hayret
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 güizin vermem. bu fotoyu biz sorsaydık anında kalkardı soru.
19 Yorumla- 6 gü
Bu mu sorun oldu sizin için
- 6 gü
Dostmusunuz düşmanmisiniz belli değil, arkadaşım burada kaç tane kadın iç giyimli resmini atıp fikir soruyor yakışmış mı diye , onlar kalkıyor mu , bu görselde alıntı ne var güneşlenen bir kadın görseli sadece , niye böyle bir düşünceniz var ki
- 6 gü
iç giyimli resim atıp sorum kaldırıldı diye çok şikayet eden gördüm. sorun senin şahsın vs değil zaten. ksnin adaletsizliği. bunu söyleyince nasıl düşman oluyorum ki anlamadım.
güneşlenen kadın var evet. güneşlenmek var güneşlenmek var. sen böyle güneşleniyorsan haklısın - 6 gü
Adaletsizlik heryerde var , bak bugün pizza mi seversin hamburger mi sorusu günün sorusu olmuş bu adalet mi peki bu kadar sayfa da güzel dorular varken , beyefendi burada adalet arama bu soruda şikayet edilseydi kalkardi ama soru başlığına uygun bir görsel paylaştigim için kalkmadı, benimde daha önce sorularım kaldırıldı , ben ağzımı bile açmadım , oyuzden gülüp eğlenin takılmayın böyle şeylere burada herşeye kafa yorarsaniz keyif almak mümkün olmaz
- 6 gü
gülüp eğlenemiyoruz işte burada itiraz etmeyelim fenomenler modlar keyfini sürsün sonra bize eğlenin desin. hayatta hiçbirşeyi takmamda haksızlık ayrı bir şey. soru başlığına uygun dedin şkayet edilse kalkar dediniz. benim daha önce başıma geldi kalkmayan sorudaki görseli kullanıp soru sordum anında kalktı. :D
- 6 gü
Ben seni çok iyi anlıyorum diyorum bak , adaletsizligi bende sevmem hsksizliga gelemem , bu ay üyelerle hiç iletisimi olnaran sadece soru sorup çıkan soruları 20 den fazla yorum almayan kişi ayın fenomeni oldu , evet arkadaşiz çok iyi biri ona lafım asla yok ama ayın fenomeni olmayida hak etmiyor bence , çünkü burada daha aktif üyelerle içli dışlı olan olan soruları titan fenomen arkadaşlarım dururken soruyu sorup hiç bir şekilde dönüş yaomatan adamın ayın fenomen olması zaten bir haksızlıktir , diyorsun ki sorum kalktı , eee bana da ayrıcalık tanınmıyor ki benimde çok sorum kalktı , üstelik okadar u modetör bu soru kalkacak soru değil şikayet et sorunu geri al demesine rağmen uğraşmadım, oyuzden senin ne hissettiğini de çok iyi anlıyorum sistem kendi kendine işliyor burada
- 6 gü
işte bende diyorum sana lafım yok bu resmi ben sorsam anında kaldırırlar. ama senin sorunuda begenirler. birgün bu resimle denerim :D
- 6 gü
Peki 👍😂
- 6 gü
:d :D
- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 gühadi bikini giydin bu ne apış arası pişik olmuş adam gibi
11 Yorumla- 7 gü
Haha 😂
Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. eşimin yanında bu şekilde güneslenirdim ama etrafta millet olabilir neyse benim aşkom bana özel havuzlu villa alır belki orada giyerim sjdjf
40 YorumlaBikini giyebilir mi diye sor bakiyim?
Göğüs ve kalçasını belli edecek hiçbir şey giyemez, isterse denizde olsun. Orada da bol crop short ile en fazla idare ederiz. O cropda göbeğini yine geçemeyecek zaten
00 YorumlaModa & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Güneşlenmek başka nasıl oluyor ki sjsj
10 Yorumlagiyer giymede bu ne bu akdarıda fazla alagavatlığa girer
11 Yorumla- 7 gü
Haha 😂
7 güYani güneşlenebilir ama bacaklari böyle sacma sekılde acmak ne alaka özürlü gibi duruyor
11 Yorumla- 7 gü
Evet 👏👏
- Moda & Stil konusunda 609 cevap paylaştı.
6 güBenim eşim sevgilim bu şekilde giyiyemez güneşlenemez bura denizde havuzda olsa özgürlük serbestlik tehşircilik çıplaklık değildir yanlış tarif ediliyor özgürlük
00 Yorumla O ney kız öyle… 😂😂😂
31 Yorumla- 7 gü
Haha 😂
7 güHayır neden tepki vereyim. Tatile gidiyorsun böyle şeylere takılmamak gerek. Nasıl rahat ediyorsa öyle giyinebilir. Tamamen kendisinin kararıdır saygı duyarım
10 YorumlaModa & Stil konusunda 546 cevap paylaştı. Asla o şekilde giyemem 😅
21 Yorumla- 7 gü
Giyilmez zaten
G@vat değiliz çok şükür
22 Yorumla- 7 gü
👏👏
Moda & Stil konusunda 526 cevap paylaştı. O ne öyle wauvvv… 🥳😍
Benim iznime gerek yok, zaten o böyle aleni açarak göstere göstere davetkarca güneşlenmeye utanır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 güBu şekilde güneşlenilmez bu duruşu sadece kocamla başbaşa kaldığımda yaparım
52 Yorumla- 7 gü
Mantıklı
- 6 gü
Kocan çok şanslı kıymetini biliyordur umarım 😀
7 güOha abla bu cok kapali olmus bacakalrini 180 derece acsin iyi e guneslensin yaprakla sadece vajinasini kapatsa yeter ya nolcak (!)
00 Yorumla
7 güevet; villamın havuzunda. hiç kısıtlamam.
haa sevgili bady takılıyorsak
dünyanın her yerindede sere serpilebilir
ordada sorun yok00 YorumlaKarşısına geçer senin kahvelerinden birini alır önce seyir ederdim. Kahve bitince de the end olurdu.
00 YorumlaYanliz böyle bir resim koymuşsun İstanbul zaten sıcak dahada sıcak oldu buralarda bu avuç içi kadar şeyi giyip bide böyle oturacak hayatta izin vermem
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 381 cevap paylaştı.
6 güYa bu ne ya Allah aşkına midemiz bulaniyo
11 Yorumla- 6 gü
tamam bişii yokkk bişiii yokkk 🤣
Abaza kaynayan bir yerde değilsek keyfine baksın ben takılmam
10 YorumlaModa & Stil konusunda 531 cevap paylaştı. Tövbe estağfurullah tövbe derim ula
11 Yorumla- 7 gü
De ulaaa
Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. Bu ne şekil güneşlenme böyle
15 Yorumla- 7 gü
Aaa Emrah profil koymuşsun
- 7 gü
Güzel olmuş 👏👏
- 7 gü
Rica ederim 🙋
Gizli Üye(30-35)8 güBunu biz sorsak yüz kere kalkar saçmalığa bak
11 Yorumla- 7 gü
tamam
Boyle birisi sevgilimde eşimde olmaz. Olmamalķ
12 Yorumla- 7 gü
Böyle diyecegini biliyordum 😂
Gizli Üye(25-29)7 güEşin iznini falan bırakın da ben bile bu şekilde güneşlenemem asla 😂
48 Yorumla- 7 gü
"Ben bile" ne demek oluyor? 😅
Cevap sahibi7 güBen bunu kendime yakıştırmam yani
- 7 gü
"Bile" kelimesi cümlenin yapısını çok değiştiriyor.
Cevap sahibi7 güBen de yorumu attıktan sonra fark ettim haklısın
- 7 gü
Umarım rahatsızlık vermedim. İyi akşamlar 😊🌼
Cevap sahibi7 güSorun değil, iyi akşamlar
6 güAyıptır ayıptır hatun!! Kalk kıçını başını düzelt bu ne hal böyle 😄
00 Yorumla
6 güBu soruyu biz sorsak engel gelir. Where is the adalet?
00 YorumlaGüzel vücut, bayılmamak mümkün değil, ayıldım. Millet kadın görsün.
00 Yorumla
7 güBu şekilde yatarsa aklima çok kötü şeyler gelir gece bitmez 😂
00 YorumlaBacağını o kadar açmasına gerek yok onun dışında sorun yok askfj
00 Yorumla
7 güÖf bu neymiş öyle ya karşımda böyle güneşlense sjdjd o don ordan çıkar
00 Yorumla
7 güBacakları birazcık daha kapatsın güneşlensin sonra. Ben oradayım nasıl olsa
00 YorumlaModa & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal bir bokini ile sorun olmaz herkes mayolu olunca dikkat cekmez
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 571 cevap paylaştı.
8 güBunu giyebilir bu şekilde gübeşlenebilir evet. Ama kimsenin olmadığı ve göremediği bir yer olursa
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 347 cevap paylaştı. Tatil yerinde zaten çoğu kişi böyle guneslenir, sorun olmaz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 güEğer başbaşaysak bir şey demem ama kalıpta orta yerde yaparsa sıkıntı
00 Yorumla
7 güHayırdır eşiniz sevgilimiz bacak arasını mi sergiliyor millete?
10 Yorumla:))) bronzlaştırıcı sürüp soğuk kahvesini getirip rahat etmesini sağlardım.
10 Yorumla
7 güNe varda çok var öyle güneşlenen
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 güYanımda bu şekilde güneşlenebilir. ben yokken bu şekilde güneşlenemez hatta böyle bir bikini giyemez.
yobazlık değil bu ki eşimde yapmaz zaten.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 güBence hiç bir kadın sevgilisinin yanın da böyle güneşlenmez yaparsa zaten bir şey demem ayrılırım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 535 cevap paylaştı.
8 güHayır Ben güzel kardeşim Kocalardan Degilim
Herkesin İçinde Böyle Güneşlenmesin
00 Yorumla
m 7 güEşim bikini giyemez. d
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güBu fotoğraf nedir mübarek kabak Gibi 😂😂
12 Yorumla- 5 gü
tamam bişii yokkk bişiii yokkk 🤣
Cevap sahibi5 güHeyecan oldu biraz 😂😂
Gizli Üye(25-29)8 güSevgili ve eşin olmasına gerek yok sen böyle güneşlenme normal görüyorsan bu şekilde iğrenç bir şekilde bir şey diyemem
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 güGüneşlenebilir.
20 Yorumla - Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne