Bu şekilde kendimi daha özgür hissediyorum İkiside benim irademde ve benm tercihimde olan şeyler Kendi irademle giydiğim bir şey neden benim özgürlüğümü kisitlasin ki Asıl istemediğim içinde rahat etmediğim şeyler beni tutsak kılar derdim
Yani sende giymek istiyorsan bir şey diyemem Ben kapalı değilim Yeri geliyor mayo, bikini giyiyorum Fakat bunların benim tercihim olduğunu da biliyorum Kapalı olsam yine giyer miydim bilmiyorum Çünkü insan yaşamadan deneyimlemeden bilemez Bir çok insan kapalılarin mayosunjn suya girince hatları daha çok belli ettiğini Şu topladığı için ekstra ağırlık yaptığını söylediklerini duydum Ama bu sözleri kapalı birinden duymadm o nedenle yanıltıcı olabilir Her mayo ve bikinin tarzı farklı Elbise mayolar var misal en azından makat bölgesinde bir kapalılık oluşturan Herkes bikini deyince slip inceleri düşünüyor halbuki yüksek belli ve sporcu atleti tarzı üstü olanlar var Giyeceğin şey senin tercihinde
Bende kıskanıyorum milleti görünce heves ediyorum geçen kaplıcaya gittik orada aldım hem bayabların yanında giydim hemde eşimle özel aile odasında orada da söyledi eşim ne güzel olmuş giy diye özgür ol diye bilmiyorum kafam karışık
Tanıdıklar görmese de Allah görüyor Yani diyeceksiniz ki siz giyiniyorsunuz ama diyeceksin Ben sadece Allah için kapandığını belirtmek istedim Haa bana kalırsa herkesin öyle giyinmesi kimsenin birbirine bakma ihtiyacı hissetmemesi benim için de arti bir yön
Böyle büyük laflar da konuşma durduk yere Cehennemde yanarım kısmı için diyorum tövbe diyelim Allah korusun Onun haricinde haklısın kesinlikle Allah'la senin aranda kimsenin karışmaya hakkı yok Boşuna otur düşün karar ver demedm
Kızlar Ne Diyor
Neden bu şekilde bir şey istediğini sorardım
Tesettürluler için ayrı bir mayo olduğunu bildiğini neden onu giymemin onu rahatsız ettiğini sorardım
Rahatsız ettiği falan yok hiç giymedim haşema dışarda ilk defa gidecez özgür ol dedi sözleri. böyle
Bu şekilde kendimi daha özgür hissediyorum
İkiside benim irademde ve benm tercihimde olan şeyler
Kendi irademle giydiğim bir şey neden benim özgürlüğümü kisitlasin ki
Asıl istemediğim içinde rahat etmediğim şeyler beni tutsak kılar derdim
Anladım haklısınız ama bunu çokça kez dile getirdi benimde kafama yer ediyor artık
Yani sende giymek istiyorsan bir şey diyemem
Ben kapalı değilim
Yeri geliyor mayo, bikini giyiyorum
Fakat bunların benim tercihim olduğunu da biliyorum
Kapalı olsam yine giyer miydim bilmiyorum
Çünkü insan yaşamadan deneyimlemeden bilemez
Bir çok insan kapalılarin mayosunjn suya girince hatları daha çok belli ettiğini
Şu topladığı için ekstra ağırlık yaptığını söylediklerini duydum
Ama bu sözleri kapalı birinden duymadm o nedenle yanıltıcı olabilir
Her mayo ve bikinin tarzı farklı
Elbise mayolar var misal en azından makat bölgesinde bir kapalılık oluşturan
Herkes bikini deyince slip inceleri düşünüyor halbuki yüksek belli ve sporcu atleti tarzı üstü olanlar var
Giyeceğin şey senin tercihinde
Bende kıskanıyorum milleti görünce heves ediyorum geçen kaplıcaya gittik orada aldım hem bayabların yanında giydim hemde eşimle özel aile odasında orada da söyledi eşim ne güzel olmuş giy diye özgür ol diye bilmiyorum kafam karışık
Nefis zor bahsedilen bir şey
Otur düşün eksisini artisini kendi kararını kendin ver
Başedilen*
Gideceğimiz yerde herkes. yle ve tanıdık yok beni ikna eden bu
Tanıdıklar görmese de Allah görüyor
Yani diyeceksiniz ki siz giyiniyorsunuz ama diyeceksin
Ben sadece Allah için kapandığını belirtmek istedim
Haa bana kalırsa herkesin öyle giyinmesi kimsenin birbirine bakma ihtiyacı hissetmemesi benim için de arti bir yön
Ya haklısın tabiki ama o Allahla benim aramda onun hesabını brn verecem lakün bu dünyada insanların ağzına laf vereceğime cehennemde yanarım daha iyi
Çok istiyorum giymrk birde daha yeni giydim ve kendime yakıştırdım heveslendğm
Böyle büyük laflar da konuşma durduk yere
Cehennemde yanarım kısmı için diyorum tövbe diyelim
Allah korusun
Onun haricinde haklısın kesinlikle Allah'la senin aranda kimsenin karışmaya hakkı yok
Boşuna otur düşün karar ver demedm
Ya haklısın tabiki ama insanlar çok saçmalar ama istiyorum brn peki sen kaç senedir giyiyorsun mutlumusun dışarıda sorun yaşadın mı
Oldum olası giyiyorum
Neden sorun yasayayim ki
Bilmediğimden soeuyorum işte sorun oluyor mu diye
Sence ilk giydiğimde giyersen ne giymeliyim sence bana fikir verebilir misin yardımcı olabilir misin
maalesef bu konuda çok yönlendirme yapacak bilgim yok
Sizin giydiklerinizden dolayı dedüm yani kendinizi bildim bilelei giyiyorum dediğiniz için
Hayir musluman bi erkekle evlencem insallah islama uyar öyle bisey demez
Anladım ya derse
Demez kavat dgldir umarim
Ona giyerim ama
Her açık olan kadının kocası güzel kardeşim mı
Biraz öyle islamda öyle
tesettürlüyüm ve denize bikiniyle giriyorum o dediğini yapıyorum zaten :D
Cidden nasıl oluyor o şekilde
Tatillerde 1 hafta kadar ara veriyoruz
Peki bunu eşin mi istiyor srn mi
Evet ortak karar diyebiliriz
Eşin bikini giymenimi istiyor
Evet istiyor
Sen ne düşünüyorsun peki sen karar vereceksin
Ben bilmiyorum kapalı olup giymek bilmiyorum peki çevren biliyor mu seni
Açıkken biliyorlardı sosyal medyaya falanda atıyordum. Şimdi bilmiyorlar
Sen sonra kapandın yani
Evet 5 6 sene oldu
Ben orta sonra kapandım
Epey olmuş senin. Kapanınca 2 gün haşema giydim bakışlardan rahatsız olunca bikiniye döndüm açığa değğil kapalıya bakıyorlar.
Anladım peki eşin kıskanmıyor mu
Her erkek gibi kıskanıyor ama abartılı değil
Anladım
Kaç yıldır evlisin
15 sen
Anladım biz 4
Çocuk var mı
Evet var
Allah bağışlasın
Özelden yazabilirsin
Amin saolasın
Ekleyen sendin dimi