Moda & Stil Eşinin mayosuna, bikinisine karışır mısın? serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor yoksa tanınmadığınız bir yer olduğu için me giyse ne yapsa izin verir misiniz Eşinin mayosuna, bikinisine karışır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır karışmam 0 0 Yorumla
YorgunnKRAL Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben eşime karışmam, aksine saygı duyarım.. Hoşuma gider 1 2 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl modern erkeksin yani Yorumla YorgunnKRAL +1 yıl Ne dersen de Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karışmayın saygı duyun. Güçlü ve özgüvenli kadınlar şart bu toplum için. 1 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Erkek eşine karışmıyorsa kanında bir bozukluk vardır. NOKTA ! 1 2 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ne alaka ya kadın güzel giyiniyorsa neden karışsın adam Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Dostum ruh hastası erkekten bahsetmiyorum. Bir erkek kadının giyimi açıksa ve karışmıyorsa kanında bir bozukluk vardırı kastettim. Yorumla
_rOmeO__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl ben izin veriyorum hata mı ediyorum bilmiyorum ama şimdiye kadar sorun çıkarmadım 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Karışmasında da bir hayır var demekki 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl haklısın Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Eşim yatak odası dışında bunları giyemez ki 1 2 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl denize ne giyer Yorumla TuranTrk +1 yıl Denize girmez Yorumla
Nes2mvarhayattaQueen Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 96% +1 yıl Nyine onun mayo bikini giysin sortunu 1 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Evet karışıyor. 2 3 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl peki karışmalı mı Yorumla hael8885 +1 yıl Karışmalı, konuşarak çözülmeli. İnsanlar birbirlerinin fikirlerini önemsemeli ve maksimum seviyede uyum sağlamalı. Yorumla serdarcihan5 +1 yıl tabiki ama bazı kocalar yonaz Yorumla
hıhıbenyaptim Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Karışamaz 1 1 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aa neden Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu görsellerin yüzü neden kapalı ki 0 3 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ne yapıcan ki Yorumla novel +1 yıl senin eşin mi ondan mı kapattın bilemediğimden sordum Yorumla serdarcihan5 +1 yıl değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bunlar çok açık ya 2 5 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neyi açık ki bikini ve mayo işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanla şeklinde bikini ben giymem şahsen mayo da fantezi kıyafetine benziyor Yorumla serdarcihan5 +1 yıl hım. en alttaki kötümü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarzım değil Yorumla serdarcihan5 +1 yıl olabilir peki tarzın nasıl Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Karışmam istediğini giyebilir 0 0 Yorumla
GözümKIIIZarıyor Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Karışmam serbest istediği gibi giyinir 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Karışırım elbette 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç karışmam isterse çıplak girsin 1 1 Yorumla Bloodrage 1 yıl bendensin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 653 cevap paylaştı. Vücut çok iyi 1 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 607 cevap paylaştı. Karışırım 0 1 Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Görseller eşinmi Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 879 cevap paylaştı. Karışırım 0 5 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neden ne giysin peki Yorumla uusluu +1 yıl Benim onay verdiğim bişey giyer Yorumla serdarcihan5 +1 yıl çarşaf mı Yorumla uusluu +1 yıl Hayır Yorumla serdarcihan5 +1 yıl nasıl bir şey Yorumla
Kucukahmet Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Senin eşin var mı 0 24 Yorumla serdarcihan5 +1 yıl var ne olacak Yorumla Kucukahmet +1 yıl Peki sen hangisini tercih edersin Yorumla serdarcihan5 +1 yıl yakışanı seçer o zaten Yorumla Kucukahmet +1 yıl Yani sen kıskanç değilsin isteditar yine bilir her şey serbes Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neden kıskanayım benim o zaten, insan ulaşamadığını kıskanır Yorumla Kucukahmet +1 yıl Her konuda da öyle misin Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ne gibi Yorumla Kucukahmet +1 yıl Yani giyimine karışmıyorsun Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neden karışayım ne giydiğini bilir Yorumla Kucukahmet +1 yıl Çok açık giyine bilir yani Yorumla serdarcihan5 +1 yıl isterse giyer ama turkiyede çok açık ne olacak ki Yorumla Kucukahmet +1 yıl Başkalarının eşine bakışı seni rahatsız etmez mi Yorumla serdarcihan5 +1 yıl bakmakla bir şey olsa kediler kasap olurdu Yorumla Kucukahmet +1 yıl Eşini ya seni aldatırsa Yorumla serdarcihan5 +1 yıl neden yapsın Yorumla Kucukahmet +1 yıl Sen çok rahatsınya oda seytana uyar bir hefesdir der geçer Yorumla serdarcihan5 +1 yıl güven önemli Yorumla Kucukahmet +1 yıl Ya nefsine yenik düşerse onu af edermisin Yorumla serdarcihan5 +1 yıl duruma bağlı Yorumla Kucukahmet +1 yıl Nasıl yani acıklarmısın Yorumla serdarcihan5 +1 yıl ne için ve ne yaptığına bağlı Yorumla Kucukahmet +1 yıl Farklı fanteziler arıyordur değişiklik istemiştir bu duruma ne dersin Yorumla serdarcihan5 +1 yıl sen çok derine indin buradan konuşmak abest bunları Yorumla Kucukahmet +1 yıl Nerde konuşalım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır karışmam
Ben eşime karışmam, aksine saygı duyarım.. Hoşuma gider
modern erkeksin yani
Ne dersen de
Karışmayın saygı duyun. Güçlü ve özgüvenli kadınlar şart bu toplum için.
Erkek eşine karışmıyorsa kanında bir bozukluk vardır. NOKTA !
ne alaka ya kadın güzel giyiniyorsa neden karışsın adam
Dostum ruh hastası erkekten bahsetmiyorum. Bir erkek kadının giyimi açıksa ve karışmıyorsa kanında bir bozukluk vardırı kastettim.
ben izin veriyorum hata mı ediyorum bilmiyorum ama şimdiye kadar sorun çıkarmadım
Karışmasında da bir hayır var demekki
haklısın
Eşim yatak odası dışında bunları giyemez ki
denize ne giyer
Denize girmez
Nyine onun mayo bikini giysin sortunu
Evet karışıyor.
peki karışmalı mı
Karışmalı, konuşarak çözülmeli. İnsanlar birbirlerinin fikirlerini önemsemeli ve maksimum seviyede uyum sağlamalı.
tabiki ama bazı kocalar yonaz
Karışamaz
aa neden
Bu görsellerin yüzü neden kapalı ki
ne yapıcan ki
senin eşin mi ondan mı kapattın bilemediğimden sordum
değil
Bunlar çok açık ya
neyi açık ki bikini ve mayo işte
Yanla şeklinde bikini ben giymem şahsen mayo da fantezi kıyafetine benziyor
hım. en alttaki kötümü
Tarzım değil