Giydirirmisiniz yoksa giydirmezmisiniz? Merak ettim :)))
Cevabın nedir?
Devir hic iyi olmadığı için halka açık yerlerde giymesini istemem şahsa ait bir yer olmalı rahatsız edici insanların olmadığı bir yer. Diye düşünüyorum ne kadar hakliyim ne kadar haksizim sizlere karşı bilemem ama kendimce hakli olduğumu düşünüyorum. Ve bunu kadinlarin bikini giymesi ile kısıtlamayalım bir erkek bunu isteniyorsa kadında bir erkeğin sahilde ya da tatil yerinde sadece şort giymesini istemez çünkü artik sadece erkekler bakmıyor erkeklere de yiyecekmis gibi bakan kızlar var. Bence bu konuda eşitlik olmalı ve tartışılacak bir konu dediğim gibi sen bikini giyemezsin deyip te sortla sahile çıkmak ta kadına haksızlıktır bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
buna karışmak benim haddime değil.
42 Yorumla
Herkeze cevap yazamadim
O kadar ugrasamam.
Su karisamaz diyenlere sözüm.
Yav esiniz nasil karisamaz?
Genclik resmen yoldan cikmis diyorum.
Delimisiniz kuzum siz?
Benim esim bana bikini giyme deme haki var.
Benimde ona üstün acik gezme sende deme hakim var mesella.
Bekara kari bosamak kolay
Konus siz bakalim11 Yorumla- +1 yıl
Helal sana keşke her kız senin gibi olsa.
Senin gibi düşünen insanlar çok değerli kıymetlisiniz.
- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılne istiyosa giysin ama mayo erkeklerde kötü görüntü yapıyor. bende istediğimi giyerim banada karışmaya hakkı yok. herkes bikinili gezerken benim kocam onlara bakıp bana kısıtlama koyacak? eğer karıya kıza bakarsa bende inadıma açık giyerimki beni kollamaktan başkasına bakma fırsatı bulamasın. Not: bikini giymei sevmiorm inat işi farklı :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
82Cevap
Yıl 2015 hala ne yobaz insanlar var, ben istediğimi giyerim bana kimse karışamaz...
52 Yorumla- +1 yıl
Bekara karı bosamak kolay.
- Moda & Stil konusunda 822 cevap paylaştı.
+1 yılAsla bir erkek diğer erkeklerin nasıl davranacağını bilir. ben esimi kamuya mı açayım erkek beyni bu haldeken
https://m.youtube.com/watch?v=f5uvkrP9Xew
Kadınlar biraz erkekler ile Empati yapsa kendileride giymek istemezler zaten.05 Yorumla
Soran+1 yıl404 not found
- +1 yıl
O zman youtubeye erkek beyni ve seks yaz 4 dk videoyu izle.
- +1 yıl
Soru sevgiliniz kismini da iceriyor.
Su an bekar olduguma göre sevgili olarak ele aliyorum.
Hoş Hic bir kul icin dunya gorusumu degistiremem. - +1 yıl
Hayır bilakis tam ismime göre yorum
+1 yılBuna kimse karışamaz ki. Hele sevgili olayında hiç karışamaz.
Ayrıca şöyle bir şey var. Giydirmem diyen erkek gider bikini giymeyen kızla evlenir, giydiririm diyen bikini giyen kızla evlenir.
Herkes kendi kurallarına göre seçer sevgilisini...
Şükür giymiyorum. Annem babam dışında kimse de şu an benim giyimime karışma hakkına sahip değil.13 Yorumla- +1 yıl
@Kenijey "Herkesin biginisine gimse garışamaz"
- Moda & Stil konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılKıskanırım. Evde giysin sadece. Beraber leğene su doldurup oynarız hiç yoktan. ¦¬)
83 Yorumla- +1 yıl
Benzer soruda ayni cevabi okumustum, tekrar yapmissin :)
- +1 yıl
Adamsınnnnn !
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşini ya da sevgilisini tanıyan, kendini bilen bir bayan zaten onun nerede giyilip giyilmeyeceği ile ilgili doğru kararı verebilir diye naçizane düşünmekteyim.
22 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılSağolun
Bir deniz, kumsal ve havuz ortamında herkes bikini giyiyorsa eşinizin de giymesinde sorun yoktur. Kalkıp da şehrin orta yerinde caddede bikini ile dolaşmıyorsa büyütülecek bir durum yok.
00 Yorumla
+1 yılBikini giymeyecekse ne giyecek yahu biraz aşın kendinizi beyler :p biz size donun üstüne de bişeyler giyin memelerinizi göstermeyin ulen diyor muyuz :D :D
01 YorumlaBen ne kadar giymesini engelleyemez bir yolunu bulup giyecek sonuçta evde giysin dışarıda adam bırakmam hepsini keser atarım beni karakollardan toplamak ya da cezaevine ziyaret gelmek istemiyorsa giymez
15 Yorumla- +1 yıl
adamları kesme gibi bir hakkın olamaz kendi karın sergiliosa bakarlar. ayrıca sen karına mayo giydirip bikini giyenlere bakarsan eşinde senin kafanı keser. @masbi
- +1 yıl
- +1 yıl
yaniiii :) @masbi
- +1 yıl
eşim olmadıgından öyle bir ihtimal yok yanii @gizlimüsteri
+1 yılBiz kendimiz giyemiyor muyuz elimiz kolumuz yok mu?
Bu iğrenç cümlemden sonra diyorum ki giyimimi kısıtlamasını istemem. Ben zaten şartlara göre kendim hallederim. Bana bakan gözler ondan çok beni rahatsız eder. Kıskançlık da yerine göre olur.00 Yorumlao el kadar seyi karima giydirtmem ulan o kadar:)))) kabak gibi cikacak her yeri millet bakacak mikerim bakan gozleri :)))
10 Yorumla
+1 yılevet özgür biri nedeb giymesin
ama çok açık olmucak şekilde12 Yorumla
Soran+1 yılModen +
- +1 yıl
moden?
eşimin veya sevgilimin tüm vücudunu onlarca erkeğe sunacak kadar p**evenk değilim, bu bana göre, yapan adam varsa o da onun genişliğidir vesselam
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ki daha sozluyken giydirmiyor evlenince hiç hiç giydirmez zaten çokta umrumda değil
30 Yorumla Nerede olduğuna göre değişir. Benden başka erkek varsa etrafta giyindirmem.
20 Yorumlaevde/bana özel olacaksa "g string" vk bile giyebilir
41 Yorumla
+1 yılSoruya bak ya, giyer tabi l*n giydirir misiniz ne salak, insan l*n bu, isterse giyer, istemezse giymez, köpeğin mi bu?
10 Yorumla
+1 yılGiyme demem ama öyle güzel anlatırım ki inan kendisi giymek istemez.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 742 cevap paylaştı. 20 li yaşlardaysa çok seksi olmamak şartıyla giyebilir ama 30 lu yaşlardan sonra mayo giymesi daha iyi olur özellikle çocuk felan olduysa , sonuçta tek başına orada olmuyor yanında bende olduğuma göre sorun çıkmaz
00 YorumlaTabiki giyer. Yazlik mekan sonucta oyle aptal bir psikolojim yok cok sukur
50 Yorumla- Moda & Stil konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabii. Giyer bikinisini, ben de mayomu giyerim. Gideriz banyoya, gireriz leğenimize. Çılgınlar gibi eğleniriz. :/
31 Yorumla- +1 yıl
hahhahh:rds
Oturup kalkmasını biliyorsa istediğini giyer. Sonuçta denize girmeye de muhafazakar yerlere gitmiyoruz.
00 Yorumla
+1 yılNeden giydirmeyim kiiiiii? ;)
Aile ortami dişinda isek eğer istediği şekilde bikini vs vs giyebilirr :)) ;) ;)00 Yorumla
+1 yılNe giyeceğime bugüne kadar ne annem karıştı ne babam dolayısıyla eşimde karışamaz saygı duymalı herkes birbirine
10 YorumlaGiydiririm de giyebilirsin diyincede " sen beni kıskanmığyoursunnnn " diyorlar, giyemezsin desem bu seferde triplere giricek, tav oluyorum bu duruma.
10 Yorumla
+1 yılKesin ve kesin hatta kesin kesin katiyen Giyemez.!
Eğer benim eşimse zaten bunu bana söyleme gereği bile duymaz.00 Yorumla
+1 yılherkesin giydiği bir ortamda tabiki giyebilir.
211 Yorumla
Soran+1 yılModern dusunen +
- +1 yıl
sen bakma bu hıyarlara çoğu dike dike giydirecekler.
Soran+1 yılSeda'dan sevgilerle o zaman :))
- +1 yıl
böyle gizli olmaz bu işler seda hanım bizzat sunulmalı sevgiler.
Soran+1 yılYok ismim seda degill neyse susayim :))
- +1 yıl
bak şimdi olaya gizem kattın asıl şimdi susma değil konuşma zamanı.
- +1 yıl
sana bir şey sormak istiyorum.
Soran+1 yılHaydi sor?
- +1 yıl
seda dan sevgilerle demekle ne demek istedin ? yani neden susar ki bir insan analayamıyorum sitedeki bir seda mı bu seda ?
Soran+1 yılYok kimseyi kastetmedim. Bosver oylesine dedim. Aciga cikmiyim simdi
- +1 yıl
öylesine söylemedin biliyorum ayrıca merak etme sitedeki şerefsizlere benzemem açıkça konuşabilirsin benimle her şeyi bana güvenen bir kadının güvenine ihanet edecek kadar ne aşalığım ne de şerefsiz. mesajını bkeliyorum
Bikini Giyen birine beni Aşık etme Yarabbii !! Amin.. dadsad
31 Yorumla- +1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili ve eş arasında fark var.. sevgilim giyme derse çok takmam ama eşim derse huyuna gitmeye çalışırım (benim istediğim olabilir tabi)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 10,9b cevap paylaştı. Giydiririm tabi. Üstüne haşame, onun üstüne pardösü giymek şartı ile. ))
52 Yorumla
Soran+1 yılBikinililere bakion mu
giydiririm bence sakıncası yok herkesin aynı olduğu bir yerde farklı olmak daha fazla dikkat çeker çünkü
20 Yorumla
+1 yılgiyer karışmam yanında ben varım nede olsa
38 Yorumla
Soran+1 yılPeki senarist :)
- +1 yıl
oo buda tanıdık :)
Soran+1 yılDeminkiyim ya sende
- +1 yıl
maşallah gizlisin :)
Soran+1 yılBen hep gizliyim sorularimda. Ama cogu cevaplarda degilim ;)
- +1 yıl
kimsin kız sen :)
Soran+1 yılBir var bir yok :)
- +1 yıl
iyi bakalım :)
+1 yılValla haci abla keserim kafasini... o derece karsiyim..
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle giydirmem, zaten eşim kendisi giymez yani.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılPlajda herkes bikini giyiyor Anormal bir durum değil Tabi Ufacık olmayacak
10 Yorumla
+1 yılSu zamana kadar ne annem ne babam karıştı , bu da bunu bilerek beni sevmeli ve saygi duymali. Cunku ben saygi duyarim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiydirmek veya giydirmemek de demek? benim ne giyip giymeyeceğime bir erkek mi karar veriyor? asla!
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben hiç bir zaman beni kısıtlayan bir erkekle olmadım. bu tip karakterli erkekler zaten sevgiliyken kendini beli eder.
+1 yılBencilik biliyorum ama sevdiğim kadının vücüdü bana özeldir giydirmem
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyaşadığımız yerin dışında biyerse evet rahat rahat giyebilir
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılkarimi herkes gorecekse ne anlami var benim olmasinin medeniyet diye godumuze buzlu bademdemi sokalm
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzin alacağım biri yok henüz. Ayrıca sahilde herkesde bikini mayokini vs var. Bir tek bana mı bakacaklar?
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki şalvarlamı gircek denize. Artık bazı erkeklerin modern düşünmesi lazım
02 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı adam ama dimi jsnsj
Erkek olsam giydirmem. Deli kıskancım ya :(
120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo bana bikini yasak derse bande ona şortu yasaklarım ahanda giysn bakalımda görelim ):
20 YorumlaBen yanında olduğum sürece sıkıntı yok
22 Yorumla
Soran+1 yılModern +
Olmaz o is benim sahip olduklarimi başkası niye gorsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılortama bağlı kro hanzo keko varsa giyemez elit bir yerse ve başkaları da giyiyorsa sorun yok
00 YorumlaModa & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. niye giydirmiyeyim o özgür bir kadın
30 Yorumla
+1 yılDenizde bari salın kadınları yaw bu sıcakta denizde pantalon mi giyecekler?
00 Yorumla
+1 yılSokakta giyecek hali yok..
giyeceği yer belli, giysin..
Çarşafla mı gezecek?00 Yorumla
+1 yılGiyemez l*n keserim bikinisini asd
20 YorumlaErkek olsam giydirmezdim
60 YorumlaHasemo giydirtti benimki kıskançlıktan
51 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayatimizi mi degistirelim Elin oglu icin. Fifi!
42 Yorumla- +1 yıl
Kocani elin oğlu olarak goreceksen bekar yasaman daha iyi
+1 yılgiysin ama bnada ozel muhaleme yapsin yani
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen giydirmem. O ne öyle yav! 😳
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 499 cevap paylaştı. Tabiki hayır dalgamı geciyosunn :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılferaceden aşağısı kurtarmaz. bikini giydirecek kadar geniş değiliz elhamd.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet ne olmuş? hiç görmedinmi. hayvanlar gibi girmektense insan gibi girer
Soran+1 yılBikini giyenlere bakarmisin
Cevap sahibi+1 yılmanavgata denize gittigimde kuzenle en sakin yerlere gideriz. genelde ırmakta yüzeriz.
O değil de beynine bikini giysin?
10 Yorumlashort giydiririm slip aslaa!
01 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😁
Giyebilir tabi ki. Neyle girecek denize.
30 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem