Moda & Stil 1 ay Şişman kızlar neden tayt giyer? yakışıklı_prenssss Takip Et Bilge Yaş: 101 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yakışmıyor ya yakışan bir şeyler giyseler yadırgamak istemiyorum ama hiç hoş durmuyor Şişman kızlar neden tayt giyer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. istedikleri için. 0 0 Yorumla
doyufckmi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 ay Bagy tarzı giyince her şey raha da büyük duruyor o yüzden biraz daha yapışan şeyler teevih ediyorum ben şahsen 3 9 Yorumla yakışıklı_prenssss 1 ay Senin kilo kaç Yorumla doyufckmi 1 ay 70 Yorumla yakışıklı_prenssss 1 ay 🤮 Yorumla doyufckmi 1 ay Yani sizin düşüncenizi pek umursamıyorum ben aynaya baktığımda gidipde aşırı bol bişi diyip kendimi olduğumdan daha büyük göstermek yerine gidip o taytida giyiyorum yani bu sizi neden rahatsız etsinki aq Yorumla yakışıklı_prenssss 1 ay Çevre kirliliği çünkü Yorumla doyufckmi 1 ay Emin ol sende dışardaki kizlqrin bakış açısından öyle gorunuyorsundur bu zihniyetle Yorumla yakışıklı_prenssss 1 ay Yakışmadığını söyleyince niye mızmızlanıyorsun Yorumla doyufckmi 1 ay Sana kalmadığı için Yorumla yakışıklı_prenssss 1 ay Bana kalmadıysa yorum yapmayacaksın yaptınsa yapılan eleştiriye açık olacaksın Yorumla
sygkhn Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Onu bilim bile çözemedi. burada mı çözecen? 1 1 Yorumla yakışıklı_prenssss 1 ay 😂😂🤷♂️ Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 1 ay Moda & Stil konusunda 521 cevap paylaştı. Evet kilolularda güzel görünmüyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
istedikleri için.
Bagy tarzı giyince her şey raha da büyük duruyor o yüzden biraz daha yapışan şeyler teevih ediyorum ben şahsen
Senin kilo kaç
70
🤮
Yani sizin düşüncenizi pek umursamıyorum ben aynaya baktığımda gidipde aşırı bol bişi diyip kendimi olduğumdan daha büyük göstermek yerine gidip o taytida giyiyorum yani bu sizi neden rahatsız etsinki aq
Çevre kirliliği çünkü
Emin ol sende dışardaki kizlqrin bakış açısından öyle gorunuyorsundur bu zihniyetle
Yakışmadığını söyleyince niye mızmızlanıyorsun
Sana kalmadığı için
Bana kalmadıysa yorum yapmayacaksın yaptınsa yapılan eleştiriye açık olacaksın
Onu bilim bile çözemedi. burada mı çözecen?
😂😂🤷♂️
rahat çünkü illa sana mı hizmet edecek
Evet kilolularda güzel görünmüyor
Belli etmeyi seviyorlar birader