Rahat olduğu için mi, yoksa erkeklerin dikkatini çekmek için mi? ya da başka bir neden? ve nasıl giyilebiliyor? Bir erkek olarak kapri bile nadiren giyorum. Taytın rahat olduğunu ben de bildiğim halde giymem diye düşünüyorum. Her yerime yapışan bir şeyi dışarda giymekten utanırım. Bu duruma açıklık getirmek istiyorum. Asla kimsenin hayatına, özgürlüğüne karışamam, her zaman saygı gösteriyorum ama tayta nedense pek anlam veremiyorum?
Başta ben de böyle düşünüyordum. Daha sonra tayt giymeye başladım. Başta sıkıyordu ve rahatsız ediyordu, sonrasında varlığını bile hissetmedim. Zamanla alakalı olabilir.
Benim. fikrim çok rahat oldugu için giyen cogunlukta, ama burda atlanan bir nokta var, tayt istesende istemesende. kadinin kivrimalrini. gösterir buda yaratiliş gereği erkeği etkiler, goruntuden hoslanmayan erkek net i. nedir. Bu dediklerim taciz konularina yorulmasin o psikolojik birnsorun, ama yaratılıs geregi kivrımlariniz guzel. oldugundan cekicidir kizlar. Ama bazilari Camel Toe olusturup. dikkat cekiyor ki bu kasten yapilmıs bir teshirdir.