• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Moda & Stil

Kızlar neden tayt giyer?

gecexx
gecexx Takip Et
Xper 2 Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
12
Yapay Zekaya Sor
.Tayt kızlara yakışıyor mu? Sizce kızlar erkekleri baştan çıkarmak için mi tayt giyer?
Kızlar neden tayt giyer?
Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• lordaos
    lordaos Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

hakan kengel

ben pantolon giyen kızlardan nefret ediyorum tayt orta derece ama en hoş olanını sorucak olursanız etek giyen bir bayandır

1. Kadın kendini şişman hissettiğinde ona kendisini zayıf ve rahat hissettirir.

2. En düz kalçalı bayanlar bile kusursuz popoları varmış gibi görünebilir.

3. Tayt, her yerde giyilebilir.

4. Mükemmel bir seyahat kıyafetidir. Bacaklarını istedikleri şekilde hareket ettirebilir ve rahat bir yolculuk geçirirler fakat kot pantolon ya da mini etek için bu durum geçerli değildir.

5. Spora giderken giyip oradan da arkadaşlarının yanına gidebilir. Tek yapması gereken ayakkabısını değiştirip üzerine bir hırka giymek.

7. Dolapta fazla yer kaplamazlar.

8. Pahalı değiller.

9. Kadın, ne kadar yemek yerse yesin pantolon düğmesini düşünmesine gerek yoktur.

10. Aylardır spor salonuna adım atmamış olsa bile kadını atletik gösterir.

11. Aynı tayt, 1 hafta içinde birkaç kez giyilse bile kimse fark etmez. Tek yapılması gereken farklı kıyafetlerle kombinlemektir.

12. Çizme veya bot giydiğinizde sorun yaratmazlar.

13. Sarhoş bir kadın tayt giymişse eve geldiğinde kıyafetini değiştirme eziyetine katlanmaz. Kıyafetiyle uyuyabilir.

14. Çok fonksiyonludurlar.

15. Eşofman olarak da kullanılabilir.

16. Pantolon olup olmadığını tartışmayı bile eğlenceli bulurlar.

17. Üzerindeki bir elbise mi yoksa bir t-shirt mü ikilemi yaşıyorsa altına bir tayt geçirir ve sorun çözülür.

18. Kilo vermiş gibi gözükmek isteyen bir kadın, yüksek belli bir tayt giyer.

19. Bu arada kadınlar taytla spor da yapabilir. Zaten tayt bunun için icat edilmiştir.

Bir kadın yüksek belli tayt giydiğinde daha ince görünür. Kadınlar, pizzanın ikinci dilimini de yeme şansı verdikleri için tayt üreticilerine teşekkürü borç bilmelidir.

4
    1 Yorumla
    • betahis
      betahis
      +1 yıl

Ay, üşenmedim okudum. İyi yazmışsın 👍

Yorumla

En İyi Cevaplar

• analiz
    analiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 56%
    +1 yıl

Öncelikle tayt ve külotlu çorap arasında ki farkı görelim, tek fark taytin teni göstermemesidir ki artık bazı taytlar teni azda olsa gösteriyor. Aralarında bu kadar basit fark olmasına rağmen külotlu çoraplarda giymeyeceğiniz şekilde taytı giyiyorsunuz. Yani bir uzun kazağın veya çok mini bir eteğin altına bu fizik güzelse durumu seksi kılıyorki istediği kadar bayanlar itiraz etsin, sonuç olarak bacak hatlarını tay çok güzel gösteriyor. Aynı kazağın altında çorapsız çıksan bu kadar etki vermez. Ne alak diyecekler vardır sonuçta çorap değil ten hissedilmiyor. Sorun şuki erkekler bizim sizi gördüğümüzü zannettiğiniz gibi görmüyorlar. Plajdaki bikinili bayan birçok yeri açık olmasına rağmen kışkırtıcı olmadığı halde, aynı bayan uzun kazak altına tayt giyse, birde topuklu çizme. işte olayı bitiren kreasyonm bulmuş demektir. Fiziği düzgün her bayana yakışıyor nedense. Şunuda belirtmek isterimki taytın üzerine kısa birşey giyseniz yani taytta kalçaları açık bıraksanız o taytın erkek gözündeki anlamı pantolondan farksız kalır.

1
    0 Yorumla
  • ADAaa
    ADAaa Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 59%
    +1 yıl

valla çok rahat sanki bir şey giymemişsin gibi rahat ama tabi altında bir şey olduğunun farkında olduğun içinde için rahat :D taytı niye erkekler için giyelimki.yoksa biz etek giysek onuda erkekler içinmi giydiğimizi sanıyorlar ya da şort giydiğimizde? şahsen yakışanı giymeyi tercih ederim.

3
    4 Yorumla
    • oyuncu
      oyuncu
      +1 yıl

erkekler her zaman onları kışkırtmak için giyindiğimizi sanıyorlar ,tamam belki bazen olabilir ama günlük giydiğimiz normal bir kot eteğe bile bu anlamı takıyorlar ve ben bunu yapmalarından büyük rahatsızlık duyuyorum.Sizin için değil kendimiz için giyiniyoruz,herşeyde kendinize pay biçmeyin.

Yorumla
    • ADAaa
      ADAaa
      +1 yıl

kesinlikle.erkekler artık gözlerinde bizi cariye gibi görüyorlar herhalde onlar için süsleniyoz onlar için makyaj yapıyoz onlar için giyiniyoz sanıyolar :) hey Allahım yaaa.belkide onlar bizim için giyiniyo ondan bizimde onlar için giyindiğimizi sanıyorlar :)

Yorumla
    • Cartney
      Cartney
      +1 yıl

oyuncu sen çok iyi bir oyuncusun

Yorumla
    • kadınbölücü62
      kadınbölücü62
      4 ay

geçen tayt giymiş bi kızı tecavüz ettim çok eğlenceliydi

Yorumla
  • AğırApla
    AğırApla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Taytla insan baştan mı çıkar ya.Zaten tayt giyince en küçük popo bile kocaman görünüyo.Hanımlar da bunu bildikleri için üzerine kalçayı örtecek bişiler giyiyoki o zaman da hiç kışkırtıcı bir görüntü olmuyo...

5
    6 Yorumla
    • 52assa
      52assa
      +1 yıl

yani bir kızın tayt giymesi okadar da güzel bir şey değil ama size göre rahat felan ama önümüz de yürüyen tayt lı kadın olunca kafamızı nereye çevireceğimizi bilemiyoruz şahsen ben öyle. kadının her yeri göörünüyor afadersiniz vajina bölgesi resmen belli oluyo ama siz erkek olmadığınız için bunun ne anlama geldiğini anlamıyorsunuz. okuduysanız saol işşallah tayt giyenlere ve giyeceklere engelolmuşumdur. :D

Yorumla
    • kxnan
      kxnan
      +1 yıl

şffaf taytlar çok başatan çıkarıcı oluyor

Yorumla
    • rdvannkayaa
      rdvannkayaa
      +1 yıl

amini gotunu göstermeyi seviyorlar belki

Yorumla
    • kxnan
      kxnan
      +1 yıl

@rdvannkayaa hahahaaha

Yorumla
    • kxnan
      kxnan
      +1 yıl

çıkar. her şey meydana çıkıyor. arayabile kaçıyor

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Mesela erkek arkadaşın, erkek kardeşin, baban ya da herhangi bir erkek tayt giyer ve dışarıda gezdiği zaman kızlar baktığında düşünceleriniz aynı mı olur?

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

34

Cevap

39

Cevap

• halaycıbaşı
    halaycıbaşı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

tamamen teşhircilikten ibarettir, taytın çıplaklıktan farkı yoktur
    rahat, yakışıyor vs gibi bahanelerin arkasına sığınırlar, laf atılmaları, erkeklerin bakması hoşlarına gider
    evet kızlar yüzünüz çirkinse tayt, etek giyin, erkekler yüzünüzün nerede olduğunu bulana kadar kaçarsınız

20
    5 Yorumla
    • Yıldız45
      Yıldız45
      +1 yıl

helal gerçekleri söyledin,, ama bir çoğu neden inkar eder?

Yorumla
    • InacBskntli
      InacBskntli
      +1 yıl

Is te senin gibilrn nesli tukendi. Kadinin delikanlisi boyle olur.

Yorumla
    • Feministbirvampir
      Feministbirvampir
      +1 yıl

Bir kadın olarak bunları söylemen gerçekten çok üzücü. Senin kendi cinslerine yapılan bu haksızlığı desteklemen aslında ne kadar kör olduğunun en büyük kanıtı.

Yorumla
    • Feministbirvampir
      Feministbirvampir
      +1 yıl

@InacBskntli kadının delikanlısı varsa erkeklerde harbi kadındır

Yorumla
    • Yohartuk
      Yohartuk
      +1 yıl

Yoruma geeeeeeeel helal

Yorumla
  • Cartney
    Cartney Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

Bir kadın seksi olmamalı güzellik ve zerafet taşımalı, rahat olduğu için kullanıyoruz diyenler, bir kişinin hakkı diğer kişinin başladığı yerde biter erkekleri üzmek sizin hakkınız değil, tayt giyen kıza bir erkek niye bakar biliyormusunuz emin olun %50 kalçası seksi diye bakmıyor bu kız nasıl bir ruh taşıyor acaba nasıl böyle yüzsüzce bu taytı taşıyabiliyor diye düşünüyor tahrik olmasının sebebi de o dur, yoksa erkeğin kalçada gözü olsa çıplak kadından daha çok etkilenirdi... haklarınızı kullanırken dikkat edin, vucudunuz estetik olabilir, kıvrımlarınızı sergileyin beliniz incedir ok, kedi yürüyüşü yapıyorsundur ok, ama kalça ve ön taraf bölgenizle kimseyi tahrik etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum.Yakında erkekler tarafından değersiz kabul edilceksiniz görün bak demedi demeyin!

6
    0 Yorumla
  • TerraGenesis
    TerraGenesis Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

olum siz kızlar hep aynısınız. Erkekler için ölüp bitiyonuz sanki bikmiyonuz. Hadi erkek için değil. Tecavüze ne demeli? Erkekleri suçluyonuz bide, olum siz onları giyerek nefsimizle oynuyon-nuz resmen. OYUNCAK GİBİ. Sonrada ay erkeler sapık, ay erkeler böyle, ay erkekler şöyle. Sonrada bakmasınlar nefislerine sahip çıksınlar diyolar. Olum nereye baksama siz varsınız. Sağımı dönmüyom tayt, soluma dönüyom kot pantolon, arkama bakıyom mini etek. BUNE YAAA. Hem suçlu hem güçlüler, hiç çarşay giyen kapalı kızlara tecavüz ediliyomu, HAYIR. Çünkü onlar dinimize göre giyiniyo, sokakdaki sizler gibi elin gavurun saçöma sapan giysilerini giymiyolar. Ha bari giymiyonuz dışlamayın bari. Diyolarki: Bu gençliğini yazma çarşşaflam ı harcicaksin. OLUM SANANE. Neyse bu konu daha uzamadan kaçar. Klasik kız milleti NE OLACAK !

6
    0 Yorumla
  • MarulTime
    MarulTime Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Lan yemin ediyorum ağlıyacam kafayı yiyecem çıldıracam neden oranız buranızı belli eden şeyler giyiyorsunuz müslüman değilmisiniz siz ulan. Biriniz bile bir ayet okumadımı hadi dini geçtim erkekler size sulanıcak heryeriniz belli, arkanıza önünüze bakan birisini farkettiğiniz zaman nasıl rahat olabiliyorsunuz Allah canımı alsında beni bir hiç etsin bıktım bu dünya düzeninden seksi hayat biçimi yapmışınız okadar çok harbiden salak mal mal konuşan kızlar var ki cocuk olmayı sever açık saçık şeyler giyer mal mal tebessümle konuşarak sıyrılmaya bakar ulan bu tiplerden bıktım artık Allah belanızı versin geberin cehhennem ateşi size az gelir inşallah daha beter yerlere sevk edilirsiniz.

6
    1 Yorumla
    • hannibaletyiyen
      hannibaletyiyen
      +1 yıl

allahı yedim

Yorumla
  • tutku20
    tutku20 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 53%
    +1 yıl

istediğimi giyerim babam bile karışamaz sana noluyo

9
    12 Yorumla
    • abuzer3210
      abuzer3210
      +1 yıl

Tutkuyu cok severim ici cikolata

Yorumla
    • cixx_cocuk
      cixx_cocuk
      +1 yıl

Bisey demedim gorusumu belirttim

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

@abuzer3210 ilkokuldan beri eti tutku diyolar yetti artık :D eti tutku ben 4 yaşındayken çıktı. ben ondan daha önce çıktım :D

Yorumla
    • abuzer3210
      abuzer3210
      +1 yıl

Tabi snin icinde ne var bilmiyoruz hahahaha tutkudaki akiskan cikolatanim tadi sndede vardir herhalde :))))

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

@abuzer3210 bilmem :D

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Mesela erkek arkadaşın, erkek kardeşin, baban ya da herhangi bir erkek tayt giyer ve dışarıda gezdiği zaman kızlar baktığında düşünceleriniz aynı mı olur?

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yani babanız tayt giyer ve öyle dışarıda gezerse siz hiç karışmayacak siniz oylemi?

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

@Dogrusozler inan bana empati yapıyorum hep. Tamam belki kıskanırdım ama kıyafeti giyen bir binsan bir birey. Babamı kıskanıyorum ama onub tercihlerine karısamam ki ya da erkek kardesime. Mesela kız kardesimide kıskanırım. Erkek arkadası olunca kıskanclıktan deliye donerim ama gelip bana anlatır bir tek çunku arkadas gibiyim onunla. Bende baskıcı olsaydım ailem gibi bendende herseyini saklardı. Sonucta bir kızı odaya kapatamazsınız

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Kıskanma ya da kız arkadaş durumunu kastetmiyorum erkekler tayt giyip vücut hatları belli olma durumunu anlatmak istedim. umarim anlatabilmisimdir. Yanlış anlamayın laf atma gibi bir niyetim yok sadece tayt giyerek çıkmanın yanlış olduğunu ve Allah in canlılara vermiş olduğu karşı cinse duyarlılığın yanlış yönlere çekilmemesi için yazıyorum.

Yorumla
    • tutku20
      tutku20
      +1 yıl

@Dogrusozler dogru soyluyorsun aslında ama yanlıs ifade etmissin kendini ilk basta. Şimdi anladım ve artık senin gibi dusunuyorum

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Tesekkur ederim

Yorumla
    • Sezer87
      Sezer87
      +1 yıl

Senin o babanın ben ta aqk

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ben de kız arkadaşıma sordum rahat olduğu için dedi, anladığım kadarıyla kot görünümlü olanlar iyi oluyor atesligiyim.com/.../...pantolon-gorunumlu-tayt.jpg

1
    0 Yorumla
  • Black_Diamond
    Black_Diamond Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Bir kadın bir erkeğe güzel gözükmek için bir "şeyler"giymez. 21. Yüzyıldayız hala iki tayta bir şorta tav olan varsa yobazın önde gidenidir. Benim bedenim benim kararlarım bu beni ne teşhirci yapar ne başka bir şey!!! Her gün o kadın ölüm haberini görüp twitterda # e katılıp SÖZDE insanlığınızla tayt vs giyenlere bakılmasını ve dokunulmasını hak görüyorsanız hala koca bir insanlığa yazıklar olsun !!! Ve hala vicdanınız rahatsa teciz ve tecavüzcülerden hiçbir farkınız YOK

0
    2 Yorumla
    • MarulTime
      MarulTime
      +1 yıl

Ulan hayatında bir kere bile ayet sure okumamış Allahsız sakın ola biri dinini sorunca ben müslümanım deme değilsende zaten yine en azaplı yerlere gideceksiniz tecavüze hayır kadına tacize hayır diyorsunuz ama oranızı buranızı gösteren açık saçık şeyler giyip erkekleri taciz ediyorsunuz. sen iyi misin hala erkek ve kadın hormonlarının nelere bağlı olduğunu çözemedinmi ulan sana cehhennem ateşi bile az daha beter ol inşallaha Allah uzun ömür versin

Yorumla
    • hannibaletyiyen
      hannibaletyiyen
      +1 yıl

@MarulTime allahını * sanane lan mısırlı *

Yorumla
  • pelincimya
    pelincimya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

isteyen istediğini giyer. ki bu en doğal hakkıdır. bir giysiyi bir şeyi diğer insanların dikkatini çekmek için yapıyor düşüncesinden sıkılın bırakın bunu artık. çünkü insan karşı cinsi etkilemek için değil kendi zevki ve beğenisine uygun olduğu için de giyebilir. aptal ön yargılarınızı ve geri kafalılığınızı sevmiyorum. iğrenç ve acınacak bir haldesiniz bay yosma beyinliler. uçkuruna sahip çıkamayan zavallılarsınız siz.

4
    1 Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yorumla
  • OBELISK777
    OBELISK777 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Erkeklere sesleniyorum sizde ateşe karşı ateşle cevap verin sizde dar kıyafetler giyip vücut hatlarınızı sergileyin kas yapın ve dar içinizi gösterecek şeyler giyin kaslarınızı her tarafınızı sergileyin..

3
    0 Yorumla
  • Düşüncegülü
    Düşüncegülü Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

İnsanlar hep moda peşindedir düşünün ki ilk tayti siz giyiyorsunuz ne garip değil mi , insanlar genellikle modası popüler ve topluma uyum sağlayan yani insanı rahat yapan toplumun içinde normal görünmek ister. Özenti ortada var , Unutmayın elbise rahat ettirmez düşünce rahatlar

1
    0 Yorumla
  • Dogrusozler
    Dogrusozler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Tayt giyilebilir ama eteğin altına zannediyorum o zamanda aynı rahatlığı hissedersiniz. vucut hatları belli olduktan sonra ne kadar güzel olursa olsun ne kadar yakışır sa yakissin giyilmemeli. merak ediyorum böyle gezen bayanların Mesela erkek arkadaşı, erkek kardeşi, babasi ya da herhangi bir erkek tayt giyer ve dışarıda gezdiği zaman kızlar baktığında düşünceleri aynı mı olur?

0
    1 Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Ve oyleki vücut hatları apaçık belli oluyor bu da hiç şüphesiz karşı cinsi etkiliyor. biri yorum yapmış cariyelikten ya da kızları küçük düşürmekte bahsetmiş bugün tayt giyerlerse yarın öbür gün çıplak gezenler illaki olur ve ozaman bayanlar degersizlesir.

Yorumla
  • cukuletta
    cukuletta Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Bazıları dikkat çekmek için bazıları rahat olduğu için, yakıştığı için demiycem zaten yakışmayan bir şeyi kimse giymez

1
    0 Yorumla
  • sedefomer
    sedefomer Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

pantlonun altına giyom ben sıcak tutsun diye asdfghjk :D

4
    2 Yorumla
    • tarimlarla
      tarimlarla
      +1 yıl

Doğru kilima olduğu için. d

Yorumla
    • cimir
      cimir
      +1 yıl

Daha neler vardır onun içinde demi😃😃😃

Yorumla
  • stiletto
    stiletto Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 971 cevap paylaştı.

Yök artık ne alaka ya :P ay üstümdeki tayttan soğudum simdi :P

2
    3 Yorumla
    • Gökhan
      Gökhan
      +1 yıl

İyi öyle. Çıkarma.. :)

Yorumla
    • -diablo-01
      -diablo-01
      +1 yıl

çıkar :P

Yorumla
    • stiletto
      stiletto
      +1 yıl

Aman :P

Yorumla
  • Herhangibiriişte
    Herhangibiriişte Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Çünkü seviyoruz bir nedeni yok siz neden etek değil de pantolon giyiyorsunuz gibi bir soru oldu bu :p

0
    3 Yorumla
    • cimir
      cimir
      +1 yıl

Demi sana kesin Tayt yakışıyor dur

Yorumla
    • cimir
      cimir
      +1 yıl

Numaranı verde sohbet edelim ya da facebook dan beni ekle Talha Taşyürek facebook adresim

Yorumla
    • InacBskntli
      InacBskntli
      +1 yıl

Erkeğin eteklisini ariyorsan iskoc erkek leri etekli.

Yorumla
  • pembepatiklipenguen
    pembepatiklipenguen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 301 cevap paylaştı.

Çok kızmışımdır.
    Heyecanı indirgiyor, sexapalitemiz gün geçtikce düşüyor. İnsanlar eskiden merak ederdi o pantolonun-eteğin içinde ne olduğunu, şimdi herşey meydanda. :)

0
    1 Yorumla
    • cixx_cocuk
      cixx_cocuk
      +1 yıl

Aynen abii ya bu nee
      Ne gunlere kaldikk 10 yil sonrasini dusunemiyorum inan

Yorumla
  • nihaal03
    nihaal03 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 54%
    +1 yıl

Giysinler karisamasin ama hani üzerlerine uzun birsey giysinlerki hatlari kapatsinlar. Ama hoş onlar giyer siz bakarsiniz suclu yine siz olursunuz :)

0
    5 Yorumla
    • cixx_cocuk
      cixx_cocuk
      +1 yıl

bnde ondan diyorumm bulundugum arkadas ortamlarinda taytli bir kiz gectiginde "uff abii ne mal var ya kizda" dediklerinde o kiz adina oyle uzuluyorum ki

Yorumla
    • nihaal03
      nihaal03
      +1 yıl

şu an cok kiz kizacak ama gercekten rahat diye giyen bir kiz sokakda giymez onu yine ahmet mehmete giyer. Kusura bakmayin ama böyle. Yoksa ahmetin mehmetin görmesini istemeyen utanir ve onu giymek bile istemez

Yorumla
    • Black_Diamond
      Black_Diamond
      +1 yıl

Ben senin türbanınla her türlü yere girebilmen için oy toplayan, oy verenimdir. Haklarını savunurum, türbanını savunurum ama tayt giyince bana bakmalarını hak görürsün. Bir kadınlığa demiyorum bir "insanlığa" yazıklar olsun.

Yorumla
    • Yohartuk
      Yohartuk
      +1 yıl

Sen erkek olsan oyle biseye sende bakarsin 😂

Yorumla
    • Yohartuk
      Yohartuk
      +1 yıl

Helal

Yorumla
  • MarquisDeSade
    MarquisDeSade Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 53%
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı.

taytli kıza bakıp da baştan çıkan erkek varsa şüphe ederim erkekliğinden valla:)

annane şalvarı giysin daha seksi durur .

0
    0 Yorumla
  • butterflygirl
    butterflygirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

tabiki erkekleri baştan çıkartmak için.. Ben bazen giyerim

5
    1 Yorumla
    • Oquzhan016
      Oquzhan016
      +1 yıl

Nede güzel kalçaların vardır senin ama

Yorumla
  • glcn_algl
    glcn_algl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Hayır 1.neden tayt rahat bi kıyafet. 2.neden bazı ustlerin altına kotlar yakısmaz kilotlu corapta ince kalır tayt yakısır sebep bu erkeklerle bi alakası yok..

2
    1 Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yorumla
  • cavallo
    cavallo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 49
    +1 yıl

uzun çizmelerle birlikte şahane duruyor tayt. modası geçmeyecek süper bir tarz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

valla bu şekilde düşünen var mıdır bilmiyorum, ama ben dünyanın en rahat kıyafeti olduğu için tercih ediyorum..

2
    8 Yorumla
    • 22yalın22
      22yalın22
      +1 yıl

Şuda var ama dimi bazen vajınanın arasına kaçtığı zaman çıkan uçgeni gotunce nasıl çıldırmasın erkek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendine çıldırmak için her şeyden mazeret ararken erkek, tayt da nereye kaçıp saklanacağını şaşırır tabi. @22yalın22

Yorumla
    • 22yalın22
      22yalın22
      +1 yıl

Kaçacağa yere dikkat etse olmaz mı ama çunki allahım verdiği göz bu sonuçta kayıyor. Haksız mıyım. Sen bir erkeğin penisi kalkık olduğu farkketin gozun çarptı ne duaunursun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kafamı çeviririm, cehennemin dibine kadar yolu var çünkü. Kendi libido kontrolsüzlüğünüzün suçunu kadınlara atmaktan vazgeçin, belki ülke biraz daha yaşanır bir yer haline gelebilir.

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Dogrusozler ziyadesiyle zorlama. Amaç hiçbir yere varmayacak bir polemik yaratmak. Geyikli fikirlerinizi de alıp gidebilirsiniz, zahmet edip vereceğim tek yanıt bu çünkü.

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Sadece tayt giyen kişilerin vucut hatlarinin belli olduğunu söylemek istedim.

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Ve buda karşı cinsi normal olarak etkiliyor

Yorumla
  • izmirlibşnk
    izmirlibşnk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Severim valla baştan çıkartmakla alakadı yok rahat ve şık olabildiğim için giyerim yani...

0
    4 Yorumla
    • rdvannkayaa
      rdvannkayaa
      +1 yıl

araya kaçıyor her yer belli ediyor giyme daha iyi

Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yorumla
    • Black_Diamond
      Black_Diamond
      +1 yıl

@rdvannkayaa Kaçıyorsa kaçıyor, bu sizi neden bu kadar alâkadar ediyor acaba? Sizi çok rahatsız ediyorsa bakmassınız biter beyefendi!!

Yorumla
    • Efediyari
      Efediyari
      +1 yıl

Bence de baştan çıkarmakla alakası yok yakisiyorsa giyebilir

Yorumla
  • eelif
    eelif Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Valla bende anlamadım. Bi tayt modasıdır aldı başını gidiyo. Yakışanlara sözüm yok ama bazıları gerçekten gülünç duruma düşüyolar.

1
    0 Yorumla
  • theviper
    theviper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

abicim ne fesatsınız ...:) erkekleri baştan çıkaracak daha ne kıyafetler var :)

2
    1 Yorumla
    • gecexx
      gecexx
      +1 yıl

biz ne dersek diyelim bence kızlar yakışanı giyer :)

Yorumla
  • Felankorsabendekorum
    Felankorsabendekorum Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Arkadaşlar ben tayt giyen kızlara öyle bir bakıyorum ki öf diyorum orda ayak üstü gitti açık olmak gerek onların isteği de o erkekler baksin ilgi odağı olayım falan ama ben ne kadar yanacaksam sen daha beter yanacaksın!!!

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Taytıma dokunmayın diye sosyal medya hesapları açıcam artık, yeter yaa! Rahat, giymesi kolay, her rengi, deseni var, her şeye yakışıyor. Giyicem abi!

0
    1 Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yorumla
  • supers
    supers Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

ah be amcacım kac yasına gelmıssın hala nelerı merak edıyorsun ahıretıne calıs bıraz

1
    0 Yorumla
  • Aslanı
    Aslanı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Rahat olduğu için derler ama ben tayt giyerken rahatsız oluyorsun ya ondan senin yanında giyerken ben rahatsız oluyorum derler. Yani hanimefendiler o taytla bütün gözlerin üstünde olduğunu düşünerek sokakta bonus toplayarak gezerlermiş ;)

0
    0 Yorumla
  • tlghn_30
    tlghn_30 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

aslında bu tayt hani bayanlara biraz uzak gibi dursada erkekler için altında bir çizme olduğu zaman çıplak bir bayandan daha etkileyici olaibliyor tabikide arkadaşlarımızın söylediği gibi yakışana ve uygun kilo ve profilde olanlar için :)

0
    0 Yorumla
  • Nevrotik
    Nevrotik Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

Kızlar herşeyi erkeği baştan ve çileden çıkarmak için yapar dostum..:)

1
    0 Yorumla
  • aciigercekler
    aciigercekler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

giyne birşey diyecek değiliz bakana da birşey demeyin boşa

0
    0 Yorumla
  • canerrrcann
    canerrrcann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

rahat ve sexı gosterdıgı ıcın.. kadınlar sexı olmayı severler..

0
    0 Yorumla
  • rsusnr
    rsusnr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

tayt yerine külotlu çorap giymeleri ve çorabınıda göğüslerine kadar çekmelerinden yanayım

0
    0 Yorumla
  • meta_1
    meta_1 Takip Et
    Yoda Yaş: 47
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 754 cevap paylaştı.

taytlı kızları beğenmiyorum açık söylemek gerekirse

0
    0 Yorumla
  • darkhorn
    darkhorn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

biz de özellikle erkekleri baştan çıkartak için giydiğinizi düşünüyorduk

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Tayttan nefret ediyorum. Kızlar zaten kalçalarını örtmüyorlar kotla. Şimdi de tayt giyip de rahatsız ediyor erkek milletini..

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Taytla baştan çıkacak bir insan var mıdır acaba ya :) Bence saçma şık durduğu içi giyebilir hoşuna gittiği için giyebilir.

2
    2 Yorumla
    • Dogrusozler
      Dogrusozler
      +1 yıl

Yorumla
    • Feministbirvampir
      Feministbirvampir
      +1 yıl

@Dogrusozler her yorumun altına kopyala yapıştır yapmaktan bıkmadın mı? Eğer sen kendini bir tayt ile baştan çıkacak kişi olarak görüyorsan geçmiş olsun.

Yorumla
  • Özgür7777
    Özgür7777 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

Tay kızlara çok yakşiyor ençokta olgun kalçasi güzel olana daha çok yakişiyor ben daha çok tarik oluyorum aralarina giriyor taytlar

0
    0 Yorumla
  • ilaydaxxx
    ilaydaxxx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Tamam bazi kizlar abartiyo ama erkeklerde melek degil hani

0
    4 Yorumla
    • cixx_cocuk
      cixx_cocuk
      +1 yıl

Ya tamam hersey erkekte bitiyorr ama kizda mahremini gizleyecek yani sen bugun tayt giyersenn adamin gozu fal tasi gibi acildimi bu manzara sana yabanci gelmemeli normal karsilamalisin ee buda kizlar acisindan kotu bir imajj yani

Yorumla
    • Black_Diamond
      Black_Diamond
      +1 yıl

@cixx_cocuk Bir insan kendisini neyin içinde rahat hiisediyorsa onu giyer ve böyle gerici düşüncelere karsı kadınlar normal karsılamalı zaten!! Bir yerlerden normalleşmeye başlamalı ki artık sesimizi duyuralım! Her şey erkekte bitmiyor! Hiç bir cinsiyet her şey olmadı! Hiç bir şeyde olmaz!

Yorumla
    • faruk193434
      faruk193434
      +1 yıl

İlayda geçen gün bi cafeye gittim istanbuldayım ben kız dapdar tayt giymiş arkası full meydanda üstüde göbeği açık uzun penye giyse poposu kapansa tahrik olmazsın da popo meydanda göbeği açık sırtı açık nasıl etkilemesin erkekler

Yorumla
    • faruk193434
      faruk193434
      +1 yıl

Ilayda geçen gün bi cafeye gittim istanbuldayım ben kız dapdar tayt giymiş arkası full meydanda üstüde göbeği açık uzun penye giyse poposu kapansa tahrik olmazsın da üstde göbeği açık sırtı açık nasıl etkilenmesin erkekler

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Vücudu sarıyor esnek rahat her şeyi kendinize yormayın

0
    0 Yorumla
  • Meliha332
    Meliha332 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Özekllikle kıışların çok sıcak tutuyor bide çok rahat

0
    0 Yorumla
  • Ömerosman6
    Ömerosman6 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Kizlar niye giyindiğini kendi daha iyi bilir ama her yerleri belli oluyor oda kesin biŕ şey

0
    0 Yorumla
  • cimir
    cimir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Taytlı bayanlara bayılıyorum arkadaş çok hoşuma gidiyor bazen ayak üstü boşaldım bile oluyor

0
    0 Yorumla
  • kxnan
    kxnan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 38%
    +1 yıl

koca poponu olmamalı ortalama popo olmalı

0
    0 Yorumla
  • sedefomer
    sedefomer Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Bende hoslanmiyorum ama zevk meselesi tabi

0
    2 Yorumla
    • abuzer3210
      abuzer3210
      +1 yıl

Sedef sana ayri yakisir

Yorumla
    • Xnxx58
      Xnxx58
      +1 yıl

Kızlar kendi yarıklarını göstermeye çok meraklı ondan mı bu tayt giymeler

Yorumla
  • Lazorius
    Lazorius Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Rahat ve seksi olduğu için. Ayrıca ucuz :D

0
    0 Yorumla
  • alkan7
    alkan7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    +1 yıl

off sıkılmadınızmı aynı sorudan emine goyim ya

0
    0 Yorumla
  • deadsea
    deadsea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

evet rahat ve kıyafetlere kolayca yakışıyo

1
    1 Yorumla
    • tarimlarla
      tarimlarla
      +1 yıl

Ama mall ne olacak ortads

Yorumla
  • NamazKılanClan
    NamazKılanClan Takip Et
    Bilge Yaş: 28
    +1 yıl

:D hatlarını belli etmek için :D

0
    0 Yorumla
  • fall88
    fall88 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

rahat diye düşündüklerinden

0
    0 Yorumla
  • LostLust
    LostLust Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

hayır rahat olduğu için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

salak sacma sorulaaar :D

0
    0 Yorumla
  • Otabokasıkılanadam
    Otabokasıkılanadam Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Rahat olduğu için giydiklerini söylerler.

0
    0 Yorumla
  • narrissa
    narrissa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Evet o dediklerin yüzünden

0
    0 Yorumla
  • sertadam34
    sertadam34 Takip Et
    +1 yıl

Sıcak tutuyor Muş neyin ateşi varsa bunlarda

0
    0 Yorumla
  • Olmali34
    Olmali34 Takip Et
    +1 yıl
    Moda & Stil konusunda 500 cevap paylaştı.

KaSé Daha Seksi Gorunsun Diye Kardesim : D

0
    2 Yorumla
    • cixx_cocuk
      cixx_cocuk
      +1 yıl

Hahaa

Yorumla
    • Olmali34
      Olmali34
      +1 yıl

;);)

Yorumla
  • ziya1981
    ziya1981 Takip Et
    Bilge Yaş: 45
    +1 yıl

istediği için giyerler bence

0
    0 Yorumla
  • Oxijen38
    Oxijen38 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

tayt giyen kız apaçık kezbandır

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Niye bu soruyu 40 kere sordunuz?

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Kızlar neden tayt giyer?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar neden tayt giyer? 12 cevap verildi
Kızlar Neden Tayt Giyer? 13 cevap verildi
Taytlı kızlar neden tayt giyiyor? 30 cevap verildi
Kızlar neden etek giyer? 23 cevap verildi
Kızlar neden zıbın giyer? 42 cevap verildi
Kızlar Neden Dar Tayt Giyer? 32 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨