ilginç
Kızlar neden etek giyer?
ilginç
etek giyemek güzeldir aslında önemli olan oetğin nekadar uzun veya kısa olmasıdır.çok mini bi etek giymek bana göre çok abartılı ve teşhir gibi birley olsa gerek.ama diz altı yada çok çok az üstü etek giymek veya bunu dogru dürüst taşımakla alakalıdır.eteği kim icat etti bilmem ama etegin miniliğini kim icat etti onudaha çok merak ediyorum.çok eskiden etek hep vardı mesela ögretmenlerimiz pantolonla yasak kılmıştı giymeyi.hep etek giyerlerdi pantolon onlara utanç gibi gelirdi yani bizlere sagımız solumuz belli olacak diye ama şuan pantolon daha çok ragbet görüyor.hımm etek giyinenlere lafım yok bende giyerim ama öyle kısacık bi etekle öldürsen asla çıkma dışarıya çok özel bir ortamda evet yani düğün gibi yada eşimin yanında.
Erkekler neden etek giyer asıl soru bu? link
mallığından tabisi :)))
Bilmem artık..Yani kadın neden etek giyer ben bulamadım:)
ılk etegı 1240 yılında ımanuel etekyus ıcat ettı 1800lu yıllarda hatce hatun etege dantel koyarak bır devrım yaptı ve modada onculuk ettı 200lı yıllarda da kumas sıkınıtısı bas gosterınce mını etekler ıcat edıldı ve bugunku mını etek ıcat edılmıs oldu bknz.. genel bılgı ansıkolopedısı
güzel sallamışsın :)
elımden bu kadarı geldı :)))))
Linkteki bu yaziyi cok tuttum :))
"kadınlar bacaklarını rahatça açabilmek arzusu taşıyan yaratıklar olarak eteği tercih ederler. böylece iki derede bir arada verebilirler"
Cevap
3Cevap
Öyle cicili bicili yada oyle asil görünümlü bayanların bayan olduğunu betimleyen bir giysi beğenilip giylmez mi...ne gerek var bacağının arasında ki o rahatsız edici kumaşa.. Aslında yüz yıllardır etek bayanlara özeldi, biz sonradan erkeklere özenip pantolunu icat ettik.
Etek giyerim, neden mi giyerim üstüme yakıştığını düsünüyorum..
Eskiden mini giyerdim ama artık giymiyorum asla giymiycegim etek türü ise kot mini etektir.
Mini olduğu için degil sadece kendime yakıstıramıyorum artık.
Dizin hemen bir karış üstü ya da diz hisasındaki uçuş uçuş etekler favorim. :D
Çalıştığım zamanlar ise kalem etek giyiyorum biraz zor oluyo ama güzel oluyo :D
aslında senin sormak istediğin farklı bişey sanırım neden kızlara etek erkeklere pantolon kesin güzel bi açıklaması vardır bende merak ettim şimdi bi ihtiyaçtan doğmuştur ama ne :)
aynen öyle
kim icat etti bilmiyorum ama bazen kurtarıcı olabiliyor.genelde pantolon giyerim ama değişiklik açısından etekte güzel oluyor.
değişiklik iyidir :))
Arada biraz daha kadinsi elegant durmak hosuma gidiyorr.
başka bir sebebi yok yani
rahatlık vs
Eskiden kadın erkek etek tarzı şey giyiyorlardı sanki. bknz. Taş devri..
Sonrada kadına yakıştığı için bize bıraktınız ^^ hele yazın miss gibi olur havadar havadar :)
kışın giyenlere ne demeli :d
Çorap var :D naylon naylon hem şahsen benim bacaklarım üşümez öyle kolay kolay.. tabi eskilerde ise havalar onlara denecek birşey yok :D
pantalon bulunana kadar biz de etek gibi seyler giyiyorduk efenim :) en kolayi :D
Allah korusun :I
düşünmesi bile ürkütücü
yakışan giysin uzunum bacaklarım güzel giyerim .d her kız beğendiği eteği giyer daha çekici oluyoruz
bacak göstermek diyosun yani mantığı :ı
evet şık da duruyo bnce
aslında erkekler pantolon kızlar etek giymeli..ama rahat olduğu için bizde pantolon giyiyoruz.
yeaaak yeaaaaaa
ben etek giyeceğime bunky jumping yaparım daha iyi
tamam ben yanlış anlamışım.. bilgisayar başında oturmaktan gözlerim bozulmuş :)))
allah öyle buyurduğu için.
erkekler pantolon giyer.
kızlarsa etek işte kızların farkı bu .p
bacakları güzelse giyer.
bacak göstermek mi sebebi :)
bir mantıgı yok bence. tarz meselesi
havadar işte...mis mis
Pantolonun halasıdır etek.
Etek pantolondan daha şık duruyor bana göre.
Canım istediği için giyerim.
ben etek giymiyorm:)
hadi canım lisede de pantalonlamı gezdin :/
evet ilk yıl jile giymiştim :Dya onları geç normal hayatta giymem giyerseme lbise olabilr oda özel günler için abiye türü filan .. bu arada arkdş demişki uzun bacaklıyım o yüzden giyerim filan alakası yok benmde bacaklar uzun ama görücüye çıkartmanın anlamı yok pantolondayken kısamı duruyo sanki :D
etek sevmem elbise daha hoş.
etekle çizme giymeyi seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar