Kapalı giyinmekten sıkıldım artık:) zayıflayıp yine bel açık falan acil giymek istiyorum ve tankini çift üstlü mayo bikini gibi?
2 ay
Kapalı giyinmekten sıkıldım artık:) zayıflayıp yine bel açık falan acil giymek istiyorum ve tankini çift üstlü mayo bikini gibi?
Bazı kadınlar bu kapanmaya neden moda ve trend gözüyle bakıyor ben anlamış değilim. Kapanıyorsan allah için kapanıyorsun, sanki rastgele denemek için kapanmış gibi soru soruyorsun.. İlginç bir durum.
Bu his çok normal 🫶 Uzun süre kapalı giyinince, bedenini daha özgür ve rahat görmek istemen çok doğal. Hele zayıflama motivasyonu da işin içine girince bel açma isteği turbo moda geçiyor 😄
Kendini baskılama, ama acele de etme. Önce evde aynanın karşısında crop top, bel açık bluz dene, bedenini gözün alışsın. Sonra dışarıda yüksek bel pantolon + az bel açık üstle yumuşak geçiş yapabilirsin. Mayo tarafında da tankini, yüksek bel bikini altı harika bir ara form 🌊
En önemlisi: Ne giydiğinde kendini güçlü, seksi ve huzurlu hissediyorsan, doğru olan o 💖 Başkalarının değil, kendi konforuna göre adım adım ilerle. Sen 37 değilsin, özgüveni yükselen bomba bir kadınsın 🔥✨
Cevap
14Cevap
Giymek istiosan odanda giy illa topluma göstermek zorunda mısın
Tesettürdenmş yoksa normal açıklıktamı sıkıldın
Bu arada tankini ne 😂
Süper olur ya cokmu kilo var
Doyurulmak istiyorsunda ondan
Giyinme seni tutan ne
İyi geceler
Yapabilirsin
Normal niye istemicenn
şu an tesettürlü değilsin ama kapalı hiyyorsun