Açık giyinmek mutlu etmiyor daha açık giyinmek istiyorum neden?

Ben ailemden dolayi istesem de açık giyinebilen bi insan değilim ailem dikkat etmemi söyleyerek bazi kiyafetlere izin verdi. Önceden bana hafif göbeği açık crop bile guzel gelirken artik bunlardan mutlu olmuyorum askili croplar bile kapali geliyo yani kendimi daha iyi hissetmek icin daha cok acik giyinmek istiyorum aşırı kısa şortlar derin dekolteli kiyafetler falan ve bu durum beni rahatsiz ediyo bu kadar doyumsuzluga ulasmam falan. Ne yapmaliyim kendime nasil engel olmaliyim? Kendime engel olurum bi şekilde ama zihinsel olarak bu durum nasil geçer sizce? iç huzurumu sağlayamıyorum çünkü. Bu giyinme isteği 1 2 saniyeyle geçip gitse takmicam ama inanilmaz bi istek var yardim edin lütfen yani mantikli bi açıklama yapin gencim diye mi boyle ne zaman geçer. Çünkü açık giyindigimde abaza erkeklerin kanka ayagiyla yaklasicagini falan biliyorum ve tiksiniyorum o durumdan. Sonuçta benim karakterime gelmemis olucaklar. Böyle şeyleri kendime itiraf edip biraz rahatlasam da geri gidiyo rahatligim?

Açık giyinmek mutlu etmiyor daha açık giyinmek istiyorum neden?