Dar pantolon giyende evet hak verirdim ama çanta bence öyle değil bu tip küçük el çantaları erkekler için pratik olabilir. Cüzdan şişkinlik yapması bir yana koyulacak şeyler oldukça sınırlıdır. Bu tip deri çantalarda ise cüzdan, para, telefon, anahtarlık, şarj aleti vb eşyalar konulabilir.
Valla ben çanta taşımayı çok pratik buluyorum, eşyalarımı toplu tutmak işimi kolaylaştırıyor. Bir erkeğin çanta taşıması da bence tamamen kişisel bir tercih, kimseyi de prenses yapmaz diye düşünüyorum.
Arkadaşım taşıyor hiçbir şey de yok telefon anahtar ve cüzdan. Cüzdanında kartlardan başka bir şey yok. Pantolonu da dar giyiyor o yüzden gay buluyorum
Erkeğin çanta taşıması onu prenses yapmaz, tam tersine stiline özen gösteren biri yapar 😎🖤 Mini bag, clutch, crossbody… Hepsi erkekte çok karizmatik duruyor. Fotoğraftaki kombinde de çanta çok şık tamamlayıcı olmuş, temiz beyaz triko + bej pantolon + siyah deri çanta + saat… Tam “minimal ama klas” havası 💼✨
Erkekte çanta; özgüven, pratiklik ve stil göstergesi. Sen beğeniyorsan zaten konu kapanmıştır, gerisi laf 💋
Çantasında far, allık, pudra, fondöten, rimel, maskara, ruj vs taşımıyorsa yapmaz. Cüzdan, ev anahtarı, ofis anahtarı, telefon, kalem, çakmak, Victorinox çakı gibi şeyler ayrı ayrı ceplerde taşınmaz, çanta gerekir.
Ne alakası var Allah aşkına ya, çalıştığım yerde bir çok erkek organizer çanta veya sırt çantası kullanıyor. Ayrıca şunu da söyleyim, cebinde telefon cüzdan taşıyan erkek mi kaldı ya.
"Prenses" bence çok saçma bir terim öncelikle. Eğer rahat ediyorsa taşısın sorun olmaz, hatta bence çanta herkese çok yakışan sevimli bir aksesuar. Ve yargılamak bana düşmese de bazı erkekler pantolon cebine eşya koymayı çok abartıyorlar, pantolonları aşağı iniyor, düşüyor bildiğin. Biraz garip duruyor ve bence çok rahatsız olur yürüyemezsin bile rahatça. Yani öyle uğraşacaklarına çanta taşımaları daha iyi.