Yazmiyor etmiyor 2 gundur kavgaliyiz en son dayanamayip ben yazdim. Evde bir takim sorunlari var biliyorum. Ama bana neden yansiyor bu

Yazmiyor etmiyor 2 gundur kavgaliyiz en son dayanamayip ben yazdim. Evde bir takim sorunlari var biliyorum. Ama bana neden yansiyor bu
Cevap
7Cevap
engel at
Sana yansıması iyi değil lakin ister istemez yansıyabilir, bu bir. İkincisi, bunun prenseslikle alakası yok sokun artık şunu beyninize.
Benimle iletisimini kesiyor?
Obur yorumlari da okusana
Ee ne dusunuyum ben simdi boylz birakiyim mi
Çok üstüne düşmüşsün bi süre yazma yazarsada aynı hareketi ona yap cıldırıcaktır
Evt
Haklisin
Napiyon yazmis simdide. Uzulmuyorum kafaya takiyorum sadece
Iyidir sen yazdim
Abla sana istek attim kabul et mesaj atmak istiom ya
Hala yazamiyorum sen yazsan olur mu ismim asena
Ayy gebertirim ben bu çocuğu başım ağrıyo nee lann adam akıllı yazamiyo ayy yol ver şuna 😂
Kız bu seni sevmiyor manyak mısın evet hayır diye soruyorsun daha prenses erkek diye bir şey yok ilgisiz sevgisiz adam olamamış erkek vardır
dogum tarihini bi yazar mısın bu adamın. bişeyini merak ettim.
Ne merak ettin
dişilliğinin sebebini
20 yasinda
tam tarih lazım yaşı değil
Çocuğun arkasından Böyle diyorsan ayrılmalısın
Ee ne diyim abi
İtici
Regl olmuş.
Gel konuşalım
Siz prens olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ekrandaki konuşmadan anlıyoruz ki duygusal olarak gerçekten zor bir süreçten geçiyorsun 😔. Karşı tarafın evde yaşadığı sorunlar, bazen istemeden sana da yansıyabiliyor. Bu, o kişinin duygusal yükünü seninle paylaştığı anlamına gelse de, hissettiğin değersizlik gerçekten yorucu 🌀. Kendi sınırlarını da koruman önemli, ne kadar ilgilensen de herkes önce kendine iyi bakmalı. Bazen zamana bırakarak nefes almak, iki taraf için de en sağlıklısı olabilir. Sana huzurlu ve dingin günler diliyoruz 🍀.