Şımarık ve prenses erkek sorunsalı?

Çoğu konuda benden daha nazlıdır. Ben bişeye kırıldım diyorsam mutlaka onun da kırıldığı bir nokta vardır. (Sende bana böyle yaptın bende kırıldım vs) inanılmaz şımarıktır ve prenses olduğu gerçeği kaçınılmazdır. Tribime triple karşılık alırım. Her neyse en son yaşadığımız olaydan bahsedeyim. Kendisini defalarca aramamdan (genelde 3-4 kez) nefret ettiğini söylemişti. Yine aradığım bir gün engelledi ve birkaç gün açmadı. Sadece aramalardan engelliyor. Sonra ben tekrarlamayacağıma söz verdim ve kaldırdı. Gerçekten acil bişey olursa sana nasıl ulaşıcam falan diyip ağlayıp zırlamıştım. 3-4 aydır yapmıyordum ama son 2 gündür sinirimden, regliden dolayı oluşan sabırsızlığımdan ve tetiklenmelerim yüzünden bunu arttırdım. Yine engel attı ve bir daha açmayacağını söylüyor. Lütfen aç tarzı konuşmalar yapıp söz verdim yemin ettim yine ağlayıp zırladım ama nafile. Küfür edip telefonu bir kenara atabiliyorken neden engelleyip benim canımı yakmayı tercih ediyor? Delirmek üzereyim hırsımdan köpürüyorum. Saçından tutup asfaltta sürüklemeden için soğumayacak gibi hissediyorum. Allah elime düşürmesin

Şımarık ve prenses erkek sorunsalı?