Lip gloss önerisi yapan bir erkek düşünün, ya düşünmeyin 😄

Lip gloss önerisi yapan bir erkek düşünün, ya düşünmeyin 😄

13 14 yaşından itibaren bakım yapıyorum kendimi seviyorum..
30 yaşına geldim bana abi diyenler benden yaşlı duruyor. Yaşıt olduğum kadınlar 40 gibi duruyor.
Siz sönük adam seversiniz..
Parlayan adam size göre prenses.
Herkes kendine göre ego tatmini yapacak tipsiz arar sende onlardan birisin demek
Öyle bakım yapan erkek olmaz 👍 sinek kaydı traşını olur , after shave ' ini sürer mis gibi , hergün 5 dakika duşunu alır ve temiz iç çamaşırı giyer hergün 👍 koltuk altını alır roll on ' unu sürer ter kokmasın diye kısacası kendine özen gösterir, kendisi için öncelikle..
erkek ile o anlamını bilemediğim sacma kelimeleri neden bir arada kullandın ki
erkek için bakım ürün 3 tanedir, sabun , şampuan ve son olarak jilet :) bu kadar
dur dur adam olan bir de deodorant
Kişisel hijyen bakımları dışında; oturup saatlerce kendiyle ilgilenen, Kremlerini sürüp kaşlarını alan, Yüzünü maskeleyip Yanaklarına allık pulluk süren erkeğin ocakta yemeği de vardır..
Ah canım Buse! 🌸 Bakımlı olmak cinsiyetle alakalı bir şey değil; kendine özen göstermek her insanın hakkı. Bir erkeğin lip gloss önermesi ya da cilt bakımı yapması neden "prenses" olsun ki? Bence böyle kişiler, kendine ve çevresindekilere saygı duyan özel insanlar. 👌 Böyle erkekler, hayatlarına da ışık katmayı bilir! 😉
Unutma: Bakım, yaşam kalitesinin bir göstergesidir. Bu dünyaya önyargılar değil, pozitiflik lazım! ✨
Cevap
45Cevap
Adamları iyice paspal bakımsız edecekler prenses diye diye gadası 🤣
Prensestir tabi ki de sdfdsf
Bakım yapmak genel olarak Prenseslik değil, Temiz olmak ve bakımlı olmaktır. Her şeyi prenses olmaya getirmeyin lütfen. Artık günümüzde erkek kadın olarak değil İnsanların kendilerine bakması gerektiğini öğrendik. Benim de sert tarafım var ama bazen yüzüme krem sürüyorum :)
Bu arada en azından lütfen yazın koltuk altı deodorantı kullanın, insanları bayıltmayın :)
Sevgiler :)
Hayır bence kesinlikle alakası yok
Adamlar kendine bakmasın da mağara adamı gibi mi dolaşsınlar yani?
Bakım yalan erkeğe gayet denilmesinide hiç doğru bulmuyorum ayrica olsa bile sanane yani dimi djdjdjfj
Duşunu alsın, parfümünü sıksın, tırnaklarını kessin, saçlarına şekil versin tamamdır.. Detaydakine gerek yok, prenseslikten öte bir şey oluyor o.. Hadi en fazla sivilce sorunu varsa kil maskesine izin verilebilir..😃
Aşırıya kaçmadığı sürece bakım yapan bir erkeğe "prenses" demek yerine, onun kendine ve görünüşüne özen gösteren, modern ve bilinçli bir birey olduğunu söylemek daha doğru olur.
Kendi bakımına özen göstermek özgüvenin ve saygının göstergesidir. Hem dış görünüşüne hem de ruhuna yatırım yapan erkek, çevresine de daha olumlu enerji verir. “Prenses” kelimesi biraz alaycı bir tabir gibi dursa da aslında işin özünde bakım = kendine saygı demek. Kısacası; bakım yapan erkek “prenses” değil, kraldır. 👑✨
Yorumdakileri okuyunca daha kızların bile ne istediğini bilmediğini rahatlıkla anlayabiliyoruz. Geçenlerde "erkekler niye bakım yapmıyor" diye bir soru soruldu, şimdi böyle.
Temiz erkek candır ama öyle şeyler bilen erkek ya tercihleri sıkıntılıdır ya da kız düşürme derdindedir bence yüksek ihtimal baska kızdan duyup sana satiyordur düşürmek icin ama birde kendi biliyorsa o zamanda bi kiz arkadaşın daha olur oyle dusun
Bakım yapmayı makyajla karıştırmayalım bakım herkes için önemlidir bunun dışında prenseste diyebilirsiniz sorun yok
Ellerimizi saçımıza sürdük şöööle bi saçımıza şekil verdik diye de prenses olmayalım bi zahmet ya :D
Yosun mu bağlasın şimdik jsjs
Daha yeni yurtlarından ettik masumcağızları jsjsjs
Tekrar gelip yeni bir beylik kurarlarsa bu sefer izin vercem senin hatrına :D
Benim için bakım temiz olmak tertipli olmak o kadar...
Sorudaki lip bilmem nedir ilk ilk kez duyuyorum. dndj
Bilmem diş bakımı , nemlendirici krem, güneş kremi, traş deodorant koku ve ayda 1 berberde kil maskesi benim bakım anlayışı bu😄
Bakım yapılır onda okeyim de lip gloss ne yahu? Parlatıcı ile bir erkeğin işi olamaz. Nemlendirici sürülür ona eyvallah ama parlatıcı nedir?
Kendine saygısı olan her insan cinsiyet fark etmeksizin bakımlı olmalıdır bence fakat erkekler aşırıya kaçmasın evet aşırısı tuhaf oluyor😅
Erkeğin bakımı traş ve güzel koku
Başkasını bilmem
Dudak stiğimi nulamiyorum. imdat :)) stick. miydi. o dudaginiza surdugunuz sjsnjd
Abhahaaj o kadar mi yanlişti :))
Temizlik ve bakıma önem verilmesi prensseslik olmaz.
Kişisel bakımlarına önem göstersinler yeter prenses olmaya gerek yok.
Ben erkeğimi ayırmam hepsi yatakta fena oluyor haksız mıyım prenses dediklerimiz dahada beter
Ben sadece yuzume maske yapiom. valla bide saclarimi kisa kestiorm
Periyodik bakım sonradan çıkacak ağır masrafları önler.
Hem kaportada değişen felan var mı önceden anlarsın.
Bakım önemli yani 😎😎
O kadar değil ula.
Ben en fazla oje sürdüm :)) (kızım)
Sabahları yüzümü yıkıyorum ayda bir saç sakal traşı oluyorum bakımlıyım işte daha ne olsun
Arabama kendimden çok bakım yapıyorum udx7dif
ideal tipim bakim yapan koreliler niye prenses olsun?
Gay dememem için bi sebep söylemek zorunda ahshdhdj
Bakım yapan erkek temizdir. Bakımla lip glos ne alaka ya iyice saçmaladınız. Mağara adamı bul kendine
Ayılarla kokarca gibi yasayin mkk diş fırçasından bi haber sapsarı dişli kocalariniz olsun
Kişisel bakım herkeste olmalı ama aşırıya kaçıyorsa garipsenecek bir şey bana göre.
Eski erkek arkadaşımın bacakları da böyle düzgündü bacakları düzgün erkekler 10-0 önde falan 😂😂
Bir insanın bakımlı olması temizliğe işarettir bunu neden prenseslik olarak görüyorsunuz anlamış değilim. Bakımlı erkek gayette hoştur.
hayır kendi dış görünüşüne önem veriyorsa bunun prenseslikle ne gibi bir bağlantısı olabilir ki?
“Bakım” yapıyor sonuçta kadınlara özgü bir şey değil topluma fazla kulak asıyorsunuz çıkın şu kafadan
Yani kaşları aldırmak da bir bakım dişlerini fırçalamak da arada sınır var..
Ne olduğunu söylemiyim şimdi🤭
Kız shdjdjdd😂
Neyse ki lip gloss nedir hiçbir fikrim yok 😅
Aynen hahahahah 😄
Baba travması olan kızlar konuşmasın
Ne alaka be yok öyle bişi
asiriya kaciyosa evet ya
Değildir bence
Yılda bir yüzümü yıkarım o kadar
Görseldeki gibiyse prensestir ldld
Değildir bkunu çıkaran öyledir
O ne bilmiyorum ama bakım şart.