4 ayTürk halkı çok saygısız, o yüzden beğenmedikleri bir şeyi yapana hep hakaret ediyorlar. Hayır, görgüsüzlük değil; kışa uygun croplar da var, onlardan giyilebilir. Asıl görgüsüzlük olan tesettüre girmektir. Yazın tesettüre girmek daha da büyük bir görgüsüzlüktür. Başörtüsü dini bir kıyafet olduğu için dini ortamlar dışında kullanımı yersizdir. Nerede ne giyeceğini bilmemek olduğu için de görgüsüzlüktür. Açık birinin camiye girerken ortama uymak için başını örtmesi gerekiyorsa, kapalı birinin de üniversiteye, devlet dairesine, törene girerken ortama uymak için başını açması gerekir. O ortama uyum sağlamak ve kurallara saygı duymak için başörtüyle girilmemeli. Eskiden yasaktı, çok saygısızlık yapıp başörtüyle girmeye çalışırlardı, çingene gibi kavga çıkarırlardı. Uzun eteği çingeneler giyer ve başlarını örterler. Başörtüsü dini bir kıyafet olduğu için sadece dini ortamlarda ve ibadet esnasında kullanılmalı. Üniversitede başörtüsü olmaz; üniversiteler dinsiz kurumlar, orada Allah kanunları yok, orada ibadet edilmiyor. Dinsiz yerde din kıyafetinin işi ne? Önemli birinin yanına giderken pijama giymemek gerekiyorsa, spor sütyeni spor salonu için uygunsa, saygıdan dolayı ve yerine göre giyinmek gerektiğinden dolayı dinsiz yerlerde dini kıyafet giymemek gerekir. Önemli birinin yanına pijamayla gitmek saygısızlıksa, başörtüyle dinsiz bir yere gitmek, başörtüsünün yasak olduğu bir yere gitmek saygısızlıktır; kendini zorla kabullendirmeye çalışmak tahakküm kurmak ve diktatörlüktür.
Nereye gidersen git, kıyafet kuralları var; askeriyedeki kıyafet kuralları insan hak ve özgürlüğünü ihlal değilse, okulda, devlet kurumunda, sokakta dinsiz olan herhangi bir yerde dini kıyafetin yasak olması insan hak ve özgürlüklerinin ihlali olmamalı. Kapalı birisinin dinsiz yere girerken başını açmayıp açıkların dini yere girerken kapanmaları insan hak ve özgürlüklerine saldırı, diktatörlük, İslamcılığın hükümranlığıdır. Her yerde başını örten, yerine göre giyinmeyi bilmeyen kişidir. Her zaman kullanmak görgüsüzlük olduğu gibi yazın kullanmak daha da görgüsüzlüktür. Üşüyen zaten giymez ama terleyen yine de örtünür çünkü Allah rızası için fıtratlarında olmayan bir şeyi yapıp kendilerine eziyet ederler. Kışın crop giymek üşüttüğü için görgüsüzlükse, yazın da tesettüre girmek terlettiği için görgüsüzlüktür. Herkesin istediği gibi giyinmesi gerektiğini savunan tesettürü savunamaz çünkü fıtrata aykırı olduğu için kimse tesettüre girmek istemez; Allah zorladığı, yani farz olduğu için Allah’tan korkanlar fıtratlarını bastırıp istemedikleri hâlde kapanırlar. Nefis demek her lügatta insanın kendisi, fıtratı, özü anlamlarına gelir; yani tesettür fıtrata aykırı olduğu için herkese zor gelir, tesettür daha çok terletir.Çünkü vücutları kapalı olduğundan dolayı daha çok terliyor. Güneşin tene direkt teması daha az terletir çünkü hava akışından dolayı sıcaklık tene hapsolup buharlaşarak tene dönüşmez. Terin buharlaşması için havayla temas etmesi gerekir.
Kapalı kıyafetlerde bu mümkün olmadığından, ter buharlaşamaz ve vücut daha çok ter üretmeye devam eder. Vücudumuz, terleme yoluyla ısıyı dışarı atarak kendini soğutur.
Kapalı (kalın, uzun kollu, yere kadar uzun, vücudu tamamen kapayan) kıyafetler hava dolaşımını kısıtlar, bu yüzden vücut ısısı dışarı çıkamaz. Güneşin tene direkt teması daha az terletir çünkü çünkü kıyafetin içinde kalıp buharlaşarak tene değmez kıyafet sıcağı kırmaz artırır çünkü buharlaştırır ama açıklık sıcağı azaltır çünkü hava akışı güneşin teni yakmasını engeller bundan dolayı da kapalı kadınlar daha fazla terledikleri için kokarlar. Vücut ısısı, kumaşın altında birikir. Kumaş, ısının ve nemin dışarı çıkmasını engeller.
Bu durumda cilt sıcak ve nemli kalır → ter buharlaşamaz → vücut daha çok ter üretir.
Cilt açıkta ve sıcak hava temas ediyorsa:
Evet, hava sıcak, ama hava akımı varsa (rüzgâr, hareket, konveksiyon), cilt yüzeyindeki nemi alır.
Bu, buharlaşmayı hızlandırır, dolayısıyla vücut daha etkili soğur → daha az ter üretir.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)4 ayBen bayılıyorum bu tarz giyinen güzel kızlarımıza maşallah fiziğe bak 😍 ben giyemem bana asla yakışmaz çünkü tosbağa gibiyim 😅 hiç de görgüsüzlük değil isteyen istediğini istediği zaman giysin ❤️
61 Yorumla
Cevap sahibi4 ayCok tesekkür ederim
Gizli Üye(30-35)4 ayyoo neden olsun ki. İsteyen istediğini , nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinmeli. Mesela ben ♥
101 Yorumla- 4 ay
Yerim 🥰
Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Bence görgüsüzlükle pek alakası yok. Bu daha çok kişinin tarzı, rahatlığı ve bulunduğu ortama göre değişir. Kimi üşümez, kimi kendini öyle daha iyi hisseder; bu başkasını rahatsız etmiyorsa kimseyi ilgilendirmez. Elbette ortamın bir dili vardır, her yere her şeyle gidilmez ama sırf kış diye crop giyen birini etiketlemek fazla yargılayıcı geliyor. Tarz, başkasını küçümsemeden yaşandığında sorun olmuyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kışın crop giymek asla görgüsüzlük değil, özgüvendir 😌✨ Stilini nasıl taşıdığın önemli. Sen bu pembe crop’la, çanta uyumunla, kolyeyle harika bir “soft girl” vibe yakalamışsın 🤍
Kış için ne yaparsın biliyor musun? Üzerine oversize bir bomber ya da uzun bir kaşe kaban, bele düşük değil yüksek bel geniş paça bir pantolon, kalın tabanlı spor ayakkabı… Hem üşümezsin hem de sokak stilinle akım başlatırsın 😏🔥
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan onu giy, modada kural değil, özgüven var 💗00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u 4 ayGörgüsüzlük değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayİç çamaşırı gibi bir şey moda eden her kimse ben onun taa aklina deyip saydırıyorum
1423 Yorumla- 4 ay
Cevap sahibi4 ay@Sum5057 hahaha geziyorum zaten sen meraklanma miniğim
Cevap sahibi4 ay@Sum5057 20 yasındaki küçüklerle tartışmıyorum teyzesinin gülü merak etme
Cevap sahibi4 ay@Sum5057 pek saygılı olduğunu düşünmüyorum şu an kapalı olduğumu nereden çıkardın?
- 4 ay
Tartışmayın heyyy
Cevap sahibi4 ay@Sum5057 insanlara hakaret etmeden konuşmayacak birinin IQ'dan bahsetmesi ilginç.
Cevap sahibi4 ay@Sum5057 karşındaki insana nasıl hitap etmen gerektiğini bile bilmiyorsun.
Cevap sahibi4 ayBen senin kafa yapini gayet iyi anlıyorum ama sen acik olduğunu öğrenince ne diyeceğini şaşırdın sadece.
- 4 ay
alakası bile yok kendim nasıl giyinmek istersem öyle giyiniyorum kendime hiçbir şey dayatmıyorum vlla helal aşırı açık şeyleri giyenlerde özgüven var o cesaret var kendi değerlerini biliyorlar ben o kadar açık giyinince bana yakıştığını düşünmüyorum ve ona göre giyiniyorum sen bunu anlayamazsın
- 4 ay
- 4 ay
@MBlackiron orami burami göstererek kendimi kanıtlamaya felan çalışmıyorum kendi içimden nasıl geliyorsa onu giyiniyorum. İnsanlara kendimi kanıtlamaya çalışmam o kadar önemli varlıklar değil. Bence bana hayt dersi vereceğine sen kendine ver ben okuyorum geziyorum istediğim gibi giyiniyorum peki sen bence sen ev hanımı olma hayalleri kuruyordun 😉 benim için aynı bu dünyada kısa süreliğine varız bir gün herkes ölüp gidecek ve sen hayatını insanlar çıplak insanlar iç çamaşırıhla geziyor diye diye mi geçirmek istiyorsun dkskkskeksks sanane ki insanların çıplak olmasından iç çamaşırı yla gezmesinden sen kendine bak insanları bu kadar kafaya takma relax ol ya ama takıyorsun bu hayatı dkskskksksk
Gizli Üye(18-24)4 ayGörgüsüzlük diyip akıl verenler sabah givenchy ceketlerini giyip yönetici konumunda oldukları şirketlerine gidiyordur umarım. Varoş bulduklarına göre sağlam aileden yetişmişler diye düşündüm 🤭
31 Yorumla- 4 ay
Konuş be 🤭
Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Görgüsüzluk değildir güzel duruyosa maşallah derim. Güzel görünücem diye hasta olmayı da göze almalı ama. Ben almiyim lahana halimden memnunum.
42 Yorumla
4 ayEvet. Her şeyin yeri ve zamanı var. Ki zatec crop iç çamaşırından hallice olduğu için yeri dışarısı değil. Herkes istediğini giysin diyen cahil kesim de güldürüyor
30 Yorumladirekt bas bana demektir çoğu erkeğin gözünde keza yazın tamam eyvallah ama kışın g. t kesen soğuğunda ruhun bile donarken crop tu kısa etekti giyen kızı görünce insan otomatik diyor ki yollu başka bi nedeni olamaz bu soğukta bunu giymek için.
10 Yorumla
4 ayHayır hastalığa davetiye çıkarmaktır. Öyle giyinmen guzum
11 Yorumla- 4 ay
Giyincem
Kışın crop giymek görgüsüzlükten çok kişisel bir tercih gibi geliyor bana. Herkesin üşüme eşiği, tarzı ve kendini iyi hissettiği şey farklı oluyor. Bazen insanlar sadece kendini ifade etmek istiyor, bazen de o an öyle mutlu hissediyor. Dışarıdan yargılamak kolay ama niyeti bilmeden etiketlemek pek adil değil. Rahatsız etmeyen ve kendine yakıştığını hissettiren her şeyin yeri var.
00 Yorumla
4 ayEğer üşüdüğü hâlde giyiyorsa bu bence aptallık. Ciğerleriniz üşümüyor mu anlamıyorum. Benim boxer biraz kaysa ve iki kanatlı alamet-i farikam azıcık gözükse soğuk hava içinden girer ağzımdan duman olarak çıkar. Vücudum soğuk hava etkisiyle buz tutar.
00 Yorumla
4 ayUcuz olduğunu belli eder. Oranı buranı göstererek kendini kanıtlamaya çalışma, iyi bir insan profili çizerek kendini kanıtla! Benden sana bir hayat dersi olsun.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 843 cevap paylaştı. Vallaha ben yapmam donarım giymez isem de aklıma şey geldi. Bizde kış yok
20 Yorumla
4 ayNasıl rahatsan öyle giyersin neticede ama dışarda da olmaz tabiiii
30 Yorumla
4 ayKrop giyen ateşi sonmediginden giyer. Bana gelen krop giyemez donar. Onun tüm ateşini alırım. Kabanla gezer
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 403 cevap paylaştı.
4 ayBence zamanına ve yerine göre giyinmek gerekiyor.
21 Yorumla- 4 ay
bence de
4 ayBana göre görgüsüzlük
523 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
@princess_Angela söyle bebeğim neyimmişsin benim
- 4 ay
- 4 ay
@Bichoteva0 boş ver şuna Cevap verme bebeğim
- 4 ay
@princess_Angela soru mod dolu, diyorum hiç çekineceği falan var mı, gelmiş soruda üyelere hakaret ediyor 😃
- 4 ay
- 4 ay
Ya sabırrr ya allahh
- 4 ay
Ne hikmetse bir tek benle güneşe yorum yapmış engelli şey, kesin tanıdıksın buna da kalıbımı basarım senin kim olduğunu Bi bulursam var ya kaçacak delik ara kendine
- 4 ay
@princess_Angela bebekamın ben buldurdum arkadasa çok yakınımızda ki mod olan bir fenomene ait :)
- 4 ay
Ben de buldum Hacker bir abi sağolsun, bir de bana istek atıyor bu sum kişisi ne açıklayacak acaba
- 4 ay
Açıklasın bakalım detay verirsin beni bacımsuu
- 4 ay
Aynen kanka
https://ibb.co/6JWQNX95 - 4 ay
Hıhı aynen istek atmadın ss almıştım ki güneş de almış zaten al sana kanıtı
- 4 ay
Neyden bahsettiğinizi anlamıyorum kızlar.. angela sende mesaja bak. Artık son damlasındayım sabrımın
- 4 ay
Nazlım biliyorsun kanıtla çalışırım jshsjsj taktik maktik yok bam bam attığın sesleri dinliycem simdi bebişim
Bence genel olarak görgüsüzlük. Ama çok açık giyinen için diyorum
10 Yorumla
4 ayDeğil tabi isteyen istediğini giyer herkesin tarzı fsrklı
10 Yorumla
4 ayÜşüyeceeğini bile bile bunu yapmak görgüsüzlüktende ileri o. İle başlar
10 Yorumla
4 ayNasıl rahat ediyorsan öyle giy. Neden görgüsüzlük olsun. Bir de üşümüyorsan
10 YorumlaModa & Stil konusunda 445 cevap paylaştı. Görgüsüzlük değil de yav hiç mi üşümüyorsunuz
10 YorumlaVücut senin istediğin gibi giyin soğuk seni etkilemiyorsa onların problemi
10 YorumlaModa & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Soyle bi gorgusuz girsin ya hayatima isgal etsin yasamimi 😂
10 Yorumla
4 ayGörgüsüzlük değil de slaklıktır. O kadar soğukta zatürreye davetiyedir.
18 Yorumla- 4 ay
Hasta olan, üşüyen giymez. Hiç mi düşünemiyorsun?🤦🏻♀️
- 4 ay
@Savas_Melegi Evet sağlıklı olan giyer, sonra da hasta olur, okuduğunu anlamayan birisi olabilirsin, 10 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatayım, "soğukta zatürreye davetiyedir." demek, bunu yaparsan hasta olup, üşütüp, zatürre olma ihtimalin diğer insanlara nazaran fazla olur demektir..
- 4 ay
Hasta olan bir daha giymez ama giyenler hep giyiyorlar. Herkesin bünyesi aynı değil. Ben meselâ çabuk hasta olan biriyim o yüzden giymem ama giyip de hasta olmayanlar var. Hasta olsa bir daha giymez bunu düşünemiyorsun.
- 4 ay
@Savas_Melegi "Ama giyip de hasta olmayanlar var." :D : D :D Hayır onlar hasta olmadığını sanıyor, ama vücut soğuğu topluyor ve artık bünye dayanamadığı zaman bünye patlak veriyor.. Senin çabuk hasta olmandan ziyade onlar bi hasta olduktan sonra o kadar şiddetli geçiriyorlar ki hastalığı, belki senin belki senin yaşadığın acını 15-20 katını yaşıyorlar... Ki başta hasta olacaklarını düşünmedikleri için sonradan da it gibi çekiyorlar hastalığı.
- 4 ay
yanlış yazmışım sen şimdi onu da anlamazsın düzelteyim: Bu çok bilmişliğin, ukalalığın, kokuşmuş kıllı dötünden sallama cesareti nerden geliyor. demek istedim.
Şimdi bu zırvalarını maddeler hâlinde çürüteceğim
1. “Vücut soğuğu topluyor” safsatan bilimsel olarak yanlış. Çünkü insan vücudu soğuğu depolamaz.
Soğuk; vitamin, toksin ya da yağ gibi bir şey değildir ki biriksin. Vücut ısısı anlık olarak düşer ya da dengelenir. Önce bunu öğren.
Üşüyünce damarlar büzülür, bağışıklık hücrelerinin dolaşımı azalır.
Ortam normale dönünce vücut ısısı normale gelir
Ortada “biriken” hiçbir şey yok
“Soğuk birikti, bünye patladı” diye bir mekanizma tıpta yok.
Bu tamamen senin uydurman.
2. “Bünye dayanamayınca patlak veriyor” söylemin yanlış çerçeve
Hastalık patlak vermez, bulaşır.
Soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklar:
Virüsle olur
Virüs yoksa hasta olunmaz
Soğuk tek başına hastalık yapmaz, sadece bağışıklığı geçici zayıflatabilir. Yani bu demek oluyor ki soğuk birikti, sonra patladı diye bir şey yok. O senin uydurman.
3. “Onlar bir hasta olunca çok daha ağır geçiriyor” genellemesi de yanlış ve bir o kadar da komik
Hastalığın şiddeti virüs/bakteri türüne, bağışıklık durumuna, uyku, stres, beslenme, sigara alkol, kronik hastalıklar. - 4 ay
Kıyafet çeşidiyle hastalığın 15-20 kat ağır geçmesinin de bilimle alakası yok. Her dediğin gibi bu da senin safsatan. Eğer gerçekten senin zırvaladığın gibi crop giyenler çok daha ağır hasta olsaydı hastanelerde bu istatistik olarak görünürdü ama hiçbir yerde böyle bir veri yok.
4. “Onlar hasta olmadığını sanıyor” iddian da temelsiz ve en komiği
Ateş, halsizlik, ağrı, öksürükle insan hasta olduğunu fark eder fark etmemesi mümkün değil. Sen kimsin ki hasta olduğunu bilmeyenin hasta olduğunu sen biliyorsun? Kendini haklı hissetmek için buna inanıyorsun yazık sana - 4 ay
Zor hasta olanlar zor toparlıyor olsalar bile bu dediğin crop giyenlerin daha beter hasta olduğu, soğuğun vücutta birikip hasta ettiği anlamına gelmez; hastalandıklarını bilmedikleri anlamına hiç gelmez. Crop giyen herkes çok zor hasta olmuyor. Sen herkesi azarla, kaba saba konuş, istediğine salla ama sana kimse cevap vermesin istiyorsun da çok beklersin, öyle bir dünya yok. Saydığın sebeplerden dolayı crop giyenler daha ağır hasta olmuyorlar, dolayısıyla toparlanmaları da zor olmuyor; çünkü ben o sebepleri çürüttüğüm için “daha ağır hasta oluyorlar” cümlesini savunabileceğin bir şey yok elinde. Dolayısıyla crop giyenlerin zor hasta olmasının doğru olması için senin “soğuk birikir, hasta eder” tezinin doğru olması lazım ama yanlış; o yüzden verdiğin örnek de yanlış. “Soğuk biriktiği için uzun süre sonra hasta eder ve 15-20 kat daha beter hasta eder” iddian doğru olmadığı için nadiren hasta olanların daha şiddetli hasta olduğunu söylemen yersiz bir örnek. Tıpçı arkadaşların cropla ilgili dediklerini söylemez ama hastalığın etkisinden bahsediyorlarsa o dedikleri şey de cropla alakalı değil. Sadece crop giyenler için geçerli değil. Arkadaşların sana soğuk vücutta birikir hasta eder demedi. Onların dediklerini çarpıtmaya çalışma. Nadiren hasta olan insanlar soğuk biriktiği için hasta olmaz. Çünkü öyle bir şey yok.
- 4 ay
Arkadaşların sana hastalık şiddetinden bahsetmişler, soğuk vücutta birikir o yüzden hasta eder dememişler; yanlış anlamışsın. Nadiren hasta olup şiddetli hasta olmak, soğuğun vücutta birikmesiyle alakalı değil, vücudun soğuğu “toplamasıyla” değil;
bağışıklık gücü + virüsle temas sıklığı + yaşam koşullarıyla alakalıdır.
Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. - Yani üşümüyorsan giy bence
10 Yorumla
4 ayNasıl rahat ediyorsanız öyle takılın en güzlei bu👍🏼😏
10 YorumlaModa & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yok arkadaşım millet öyle giyiyor ki ben bile şaşıyorum
10 Yorumla
4 ayGörgüsüzlük mü bilemem ama ben sevmiyorum ilgimi çekmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKışın neden crop? Giyecek başka bir şeyin mi kalmadı dedirtecek türden...
Belki de böyle giyinmeye alışmış olabilirsin bilmiyorum, erkeklerin dikkatini çeker diye giyenler var bide gerek yok bence.14 Yorumla- 4 ay
Sorularımın gerçek benle alakası yok, hepsi hayal ürünü ve soru olsun diye soruyorum🙃
Cevap sahibi4 ayÖyle ise sorun yok tabi kusra bakma genel konuştum ben 😅
- 4 ay
Saçmalama ne kusuru 😄
Cevap sahibi4 ay😂teşekkürler 🙏🏻
- Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı.
4 ayAynen görmemişin crop u olmuş tutmuş kışın giymiş shsh
10 Yorumla Daha çok kışın bile bir yeri gösterme çabası derim
10 Yorumla
4 ayGörgüsüzlüğün kıyafetle bir alakası yok olsa olsa akıl tutulması
10 Yorumlaİsteyen istediği gibi giyinebilir, bizi alakadar etmez bu durum
10 Yorumla
4 ayEski eskimolardan kim kaldı tabi giyeceksin..
Üşürsün donarsın be10 Yorumlaİsteyen istediğini giysin ya yıl olmuş 2026
21 Yorumla- 4 ay
Dimi
Gizli Üye(18-24)4 ayTeşhirci olduğunu kanıtlar yazın sıcak hava da açıyorlarsa kışın da kapatmaları gerekir söylediklerine göre
10 YorumlaBen ilgi istiyorum diye bağırmanın etik halidir.
Kışın giyilen mini etekte aynı şekil.
13 Yorumla- 4 ay
İlgisuu asjsns
Gizli Üye(25-29)4 ayHem görgüsüzlük hemde bitık aklıevvellik kış yani adı üstünde soğuk
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayNe alaka bn sacmalik seviyesiiii istyen giyer
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 659 cevap paylaştı.
3 ayMerhaba, neden görgüsüzlük olsun, bu cesaret ister sadece. Yazın kürk giymekle aynı şey değildir yani ☺️
00 Yorumla Crop, genel olarak kadını basit gösteren bir kıyafet. Tabi isteyen istediğini de giyer. Bu bizi hiç ilgilendirmez
00 YorumlaÖnceden köyün delileri göbek açık gezerdi, şimdi sokaklar göbek açık gezen hemcinslerinle dolu. Komik görüntü hehe
01 Yorumla
4 ayHayir be isteyen istedifini giyer gerisine susmak kalirrr istersem ciplak gezerim kis bir zmaan crop her zamna
20 YorumlaGörgüsüzlükle alakası yok ancak ben üşüdüğüm için tercih etmem.
10 Yorumla
4 ayHava soğuk olduğu için sık giyemesem de bende giyerim neden görgüsüzlük olsun ki
30 YorumlaModa & Stil konusunda 612 cevap paylaştı. Görgüsüzlük değil ama tamamen saçmalıktır.
10 Yorumla
3 ayTen rengin çok hoş
11 Yorumla- 3 ay
Ben değilim görsel alıntı
- Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı.
4 ayHayır görgüyle alakası yok
11 Yorumla- 4 ay
Nickin çok güzel jshj
crop giyen kızlar üzer aga
150 Yorumla- 4 ay
Siz üzülmeye layıksınız jsjhğ
- 4 ay
Dur şimdi ben cevaplıyom o soruyu djdj
- 4 ay
Olsun burdan ver jldjshkfjdğö
- 4 ay
Konu giyim olunca ben, ben olmuyorum kjsdjj
- 4 ay
Ben kendüm beyazum hepte beyaz kızlar koyarum sorularıma, o yüzden bu sefer esmer bişey bulayım dedim, onları hep dışlıyoruz. (Ne qadarda düşünceliyim🥺)
- 4 ay
Bunu koyçam bi dahaki sefere sjjlğkdj https://ibb.co/Ndk16Zqt
- 4 ay
O zmn tap hade bana ben bundan da beyazım kdjsjjjj
- 4 ay
Kes sesini püğh yazıklar olsun, yarın nikahınızı kıyıyorum
- 4 ay
Ahahadhdhhaaaaa😂😂 seni de ben yollarım ora onların ta ortasına, ama yemek yapmaya değil, başka amaçla... araplar malum iyi o konuda sjfwfsgöğdjd
- 4 ay
Arabı anladık da esmer konusunu sen açtın be, bak yorumlara kaydır hadi sjdkjfjjj
- 4 ay
Olur efem bi dahaki sefere sana yazam mı bu foto nasıl sence koyayım mı soruma adhdjdk
- 4 ay
Görsel koymasam bile tüm moda sorularım max 5-6 dakikaya süper seçiliyor, bu 4cü dakikada popüler oldu jdjhsj
- 4 ay
Hıhı 🤦🏻♀️...
- 4 ay
Sana haram
- 4 ay
Ay bunların beyinsizliği şaka mı djhdkğğö makara yapıyoruz, bu yorumu alan da ne bileyim, kesin acemidir, 🤦🏻♀️ bu arada şaka dedim bu video geldi aklıma jkjjjj youtube.com/shorts/CnGyXyeRnNU?si=iv7Grx5LL3gL1VTY
u 4 ay- 4 ay
Şu soldakılar jeff red ve sıla bayrak değil mi, benimde tanımadığım kişi yok maşalahh jknjjjjj
- 4 ay
Tanımıyom mu, beni nasıl tanımazsın Lobeliağğğğğhhhhhh 😭
- 4 ay
Yahu senle bi daha yorumlaşmayalım lütfen , hiçbir şey bilmiyon jdkfğjğ
- 4 ay
Hahhaha çetele tutmadığın belli yoksa bu kadar ekside olduğunu fark edip çoktan sessize alırdın kendini jsjjğkjğ
- 4 ay
Allam sana geliyom yarabiğğğğhhh, yafrum siteyle alakası ne, espri yaptım, son dönemde o ismi kullanarak espri yapıyorsun, ay yoksa sen yaşlı olduqun için bilmiyonmu gündem şeyleri, ohyy kıyamam sjdkkajdksj
- 4 ay
Ne güsell ya mağarasında mutlu. Haklısın son 1 haftada sitede ztn benle kafayı sıyırdun jhjsjğ 🤪.
- 4 ay
Ekselans diceksin lan bundan sonra bak jshjsfğğ Mercedes or BMW or Audi? ↗
- 4 ay
Bmw yazışıma gel beeğhh jhdks
Yanıyorum demek
12 Yorumla- 4 ay
İtfaiye çağırın
- Moda & Stil konusunda 659 cevap paylaştı.
4 ayBen crop sevmiyom ya...
15 Yorumla- 4 ay
Seveceksin😞
- 4 ay
Sevmiyorum banane banane.
- 4 ay
Benim üzerimde görürsen seversin 🤪.
- 4 ay
Daha da sevmem :D
- 4 ay
🥺🤧.
Kışın üşür insan ama giyen var mı ki
13 Yorumla- 4 ay
Şirin babaya bak yorumda sanki 10 yıllık asker arkadaşım sffjj
- 4 ay
😅🤦🏻♀️
Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Yani birazcık insanlar donerken de giymezsin ama yaşadığın şehir elverişlidir orası ayrı 🤣
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayShowdan başka bişey değil. Cropları oldum olası sevmiyorum ev dışında.
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 375 cevap paylaştı. Kimsenin giyimine karşımam ama kendi kendime eleştiri yaparım.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
4 ayMotorum çalışıyor kışında memelerimi göstere göstere gezerim diyon demek
00 Yorumla
3 ayGörgüsüzlük değilde. Üşürsün iştee o bakımdan. Üşümüyorsan giy
10 Yorumla
3 ayGörgüsüzlük değilde insanların aklında özellikle erkeklerin başka şeyler çağrıştırıyor 😅
10 Yorumla
4 ayÜşümüyormusunuz böyle dışarıda da böyle gezen kızlar var
10 Yorumla
4 ayÇok ilgimizi çekiyor şu giyim tarzı ya. Kızmayın bize nolur
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 560 cevap paylaştı.
4 ayVaroşluktan başka bir şey değil
26 Yorumla- 4 ay
Ben bunları yazın giyiyorum canım kışın degil
- 4 ay
Muhataba alınmayacak birisin anladım
- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem