Mercedes-Benz
BMW
Audi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben Audi kullanıcısıyım yani çok rahat bir araç daha önce Mercedes kullandım cla200 Audi’nin verdiği hazzı vermedi. Çünkü Mercedes sadece E serisi ve S serisinde bu kadar konforlu bir sürüş veriyor
Vallahi BMW 220 alacaktım zamanında nasip olmadı biraz da BMW artık züppe gençlerin arabasına döndü o yüzden o dönem Audi aldım fakat şimdi aracı tekrardan satıyorum bakalım bu sefer ne alacağım elektrikli almak istemiyorum binanın otoparkında araç şarj istasyonu yok artık çünkü konfor da yeterli gelmiyor insanlara arabanın da akıllı olmasını istiyorlar
Ya perfomans anlamında menzil anlamında elektrikli araçlar çok iyi değil şu an Q3 sportback bakıyorum elimdeki araç Q2 belki mercedes c200 olabilir ama fiyatlar çok saçma yerlerde. Nasıl olacak bilmiyorum
Eski kasa sevmiyorum
Beni tanıyan herkes bilir, gönlüm biraz BMW’ci 😎🚗 Özellikle sürüş keyfi konusunda üçü arasında genelde bir tık öne çıkıyor. Aracın tepkisi, yol tutuşu, direksiyon hissi falan çok tatlı oluyor.
Ama konfor dersen Mercedes, tasarım ve teknoloji havası dersen Audi de aklı çeliyor 😅 Yine de ankette oyum net: BMW 💙
Ahah sanayi arabası mı 😂 BMW’yi severim ama sanayiyle kanka olduğu da gerçek dostum 😅 sağlam usta bulduysan sorun yok 💪🚗
Cevap
18Cevap
Mercedes
Araba budur.
Vintage bu
Ankara ne bilsin vintageyi mk
BMW candır ama Audi yede herkes binemez Audi candır. Audi A5😍🔥
Tabii birde yanında güzel bir manita oldumu tamam
Audi tercihim ama mercedes de çok karizma araba
2016 dan beri kullanıcısı oldugum marka Mercedes
Alfa Romeo
Bu aralar Mercedesçiyim
Arabada Japondan şaşmam.
Chopper motor
Harley-Davidson Sportster 1200
Bu arkadaşındı mondial nevada var şu an bende
Benda rock güzel makina butcen varsa tavsiye ederim
Oda güzel duruyor seçim yapmak bazen zor iluyor ben nevadayı yeter srtık diyip gidip bir sinirle aldim seçemiyrdum artik
Bulabilirsen 2024 model var en son 0 alacaksan
170 180 bandında ederi max ben 140 yaptım ama üzerini denemedim
Olur yardımcı olurum elimden geldigince
tofaşk
Bemeve
Teşekkür ederim 💘
R8’in yerini ne doldurabilir ki
Aaa onlar da bambaşka
Togg tabiki
Audi
mercedes veya bmw
bmw.