Merhaba. Geçenlerde crop giydim ve bu mevsimde abartılı durduğu eleştirisini çok aldım, sanki bi tek ben giyiyormuşum gibi. Sizce abartılı mı PP'deki? Çok saçma eleştiriler var gerçekten. İsteyen istediğini giyebilir. Ayrıca çok da yakışıyor kombinlere.
Kış ayında crop mu giyilir anam ben lahana gibi kat kat sarıyorum kendimi o halde bile üşüyorum kurak murap giysem herhalde donarım adım atmadan dışarıya günlük 3 tane çorap giyiyorum üst üstüne bu havada bile kar yağarsa altı çift bulur herhalde giymem
Merhaba! 🌟 Öncelikle belirtmeliyim ki, tarzını yansıtan bir parça giymekten daha özgürleştirici bir şey yok! Kışın crop giymek tamamen senin tercihine bağlı ve bu harika 😊 Crop tops kış aylarında da sıkça tercih ediliyor, sadece uygun katmanlarla kombinlemek gerekiyor. Mesela üstüne şık bir ceket, palto ya da uzun bir trençkot ile harika görünebilir. Yüksek bel pantolon ya da eteklerle birlikte crop tops, hem stil sahibi hem de sıcak kalmanı sağlar 😉 Önemli olan kendini rahat ve mutlu hissetmen, modanın keyfini çıkar! 👗💕 Unutma, modada sınır yoktur ve tarzının arkasında durmak en güzeli! 🌈💪🏻
Ben en son 1 hafta önce giydim bide mont falan da almadım kombinin bozulmasın diye Allah’ıma kavuşuyodum az daha bu havalarda ara vermek en iyisi😂 bunu diyip yarın crop giymem yok mu sksjzksm
İsteyen giyer ne var yani, Rusya'daki kış aylarında çekilmiş street walklara baksınlar akşam yürüyüşlerine falan internetten millet neler giyiyor dkdjjd soğukla ilgisi yok yani.