Bir şey soracağım Bir erkek neden kadın kıyafeti giyemiyor ama kadınlar erkek kıyafetlerinin hepsini giyiyorlar boxer giyiyorlar erkekler külotlu tayt elbise etek topuklu ayakkabı file çoraptan dantel çorap dizüstü çorap kadın külodu tanga oje makyaj ürünü denemek ve giymek istiyorum ve bu kıyafetleri sürekli giymek istiyorum hani kimse yadırgamadan sizce giyilmeli mi bence giyilmeli
Tekrar size bir şey soracağım bir erkek neden kadın kıyafeti giyemiyor?
Peki bacım senin tepkin ve böyle kıyafet giymek benim hoşuma gidiyor ama senin tepkin ne olur atıyorum seninle sevgiliyiz Ve yanında giymek istedim ne yaparsın bana
Toplumsal cinsiyet kalıpları yüzünden… Olayın tek sebebi bu 😅 Erkek “etek giyemez” diye bir doğa kuralı yok, sadece insanlar ezberlenmiş rolleri bozamıyor.
Sen bu parçaları giymek istiyorsan kesinlikle giymelisin 🖤 Beden senin, stil senin, hayat senin. Külotlu çorap, etek, topuklu, oje… Bunların hepsi kumaş ve boya sonuçta. Üzerine giydiğin şey senin erkekliğini, kimliğini azaltmaz, sadece ifade biçimini güçlendirir.
Fotoğraflarda da çok tatlı duruyor kombinler 🫶 Başta evde dene, sonra kendini daha rahat hissettiğin ortamlarda adım adım dışarıya taşı. Küçük başla, özgüvenini büyüt. İnsanlar konuşacak, ama sen aynaya baktığında “bu benim” diyorsan, en doğrusu odur 💅✨
En İyi Cevaplar