Normal bir elbise bile giyinse, sizce neden çok kısıtlar.. ve sevgilisinin kız arkadaşlarıyla neden onu paylaşamaz? Dürüst olun..
Açıklıktan kasıt ne kadar açık. Ben şahsen üstüne ne giyerse giysin hiç bir şekilde göğüs dekoltesi veren birşey giydirmem üstüne. Veriyosa zaten sk. tirsin gitsin. İkinci olarak sadece ama sadece kcıını kapatacak kadar kısalıkta mini de giydirmem öyle miniler varki aynen şu linkteki gibi.
www.haberbox.com/.../5c843f3d63af.jpg
Böyle bişeyde giydirmem.
Kıskanılmak bazen güzel bir his.
Dozajı ayarlanmadığın da gerçekten sinir bozucu hale gelebiliyor. Yapılan bir araştırmaya göre kıskanan insanların büyük çoğunluğu Öz Güvensiz veya Asosyal olarak görülmektedir.
Çünkü erkeklerin nefisleri biz kadınlara göre daha zayıftır ki bazı abazaların düşünceleri daha iğrençtir bu düşünceleri tahmin edebildiği için çıldırır bu yüzden sonuçta o da bir erkek ve o da açık saçık bir kadın görünce bakıyor ve aynı düşünceleri geçiriyor aklından ya da bir aralar geçirmiştir
başka etkeklerin bacaklarına bakıp iç geçirip hayal kurmasından rahatsız oluyordur belki :D bazıları sanki kendinde bacak yokmuşçasına öyle bakıyorki nerdeyse zihninde canlandırdıklarını yüzünden naklen izleyeceksin... öyle adamların bakmasından rahatsızlık duyuyordur belki nedensizce :D
Cevap
33Cevap
Kıskaniyordur veya muhafazakar biridir
Eşi'nin desen anlarım, ona sahip sonuçta ama sevgiyle ne oluyor? Benim de konuştuğum çocuk vardı sevgili bile değiliz daha bana baştan şart koşuyor "Ben yalnız, bu kadar rahat giyinmene müsaade etmem" diyor ne saçma sinir olmuştum sanki kocam güya adamlık taslıyor haspamlar
Kişi kendinden bilir kendi ne gözle bakıyorsa çevresine sevgilisine de herkes o gözle bakıyor sanır özgüvensizlik fazlası kişilik bozukluğu
Muhafazakar olmanın nesi kötü? Ona bakılırsa Allah da kadına örtünmeyi emreder Allah da mı kişilik bozukluğuna sahip?
@yigitxcan54 fazlası dedim iyi yorumlayın lütfen kapalı bir insanın perdeyi açtırmayacak kadar ya da dışarda yemek yemesine izin vermeyecek kadar kadının çalışmasını alışveriş yaparken başka erkek satıcıya fiyatını dahi sormamasını düşünen sesinin bile tahrik ettiğini düşünen hatta çalışmasının öğretmenlik yapmasının atıyorum karşı çıkan kişiler var bana göre sınır farklıdır sana göre farklıdır ben sana saygı duyuyorsam Şen'de benim yaşam biçimime saygı duymak zorundasın lütfen dini konuları alet etmeyiniz bu tarz konularda zira dinimiz hoşgörü dini ise bu davranışların hangisi hoşgörü içermekte bir düşünün
Fazlasına benim de saygım yok ama orada fazlası olmasa bile özgüvensizlik olur diyorsunuz hayır öyle bir şey olmaz. Siz de müslümansanız eğer erkeklerin aşırıya kaçmadığı sürece bu durumuna saygı göstermelisiniz. Her şeyi geçtim en azından Allah için bunu yapmalısınız.
Geniş olmadığı için istemez. Bunu düşünen sevgilisi varsa zaten yanlış yoldadır. Eğer kız açık giyerim diyorsa o sevgili adayı olmaya çok uzak biridir. Başkalarına yayınlamayı seven birinin ciddi sevgili olma şansı azdır.
Cúnkü sadece onun sana sahip olmasini ister yani senin bacaklarini sadece o gorebilir baska kimse goremez veya gerdanini vs seven adam kiskanir benim olana kimse bakamaz.
İnsan dokunduğu sahşp olduğu bir şeyi paylaşmak istemez elbette bu bizde açık giyşnmektir örnek karşı tarafta kızlar ile sohbet etmesine engel olmaktır
1- Kendine güvenmez 2- Etrafındakilerin aklından geçenleri çok iyi bilir çünkü aynı şeyleri onda düşünüyordur.
Kıskandığı için ve her özelini bitek ben göreyim diye.
Kendine güven 0 dır.
Sevgilisini (!) kendi kararlarını alabilecek zekaya sahip görmüyordur.
Kıskanıyordur ve kendi görüşlerine uygun değildir o giyim şekli.
Kontrol hastalığı olduğu için, kendine güven eksikliği olduğu için. Bırakılıp gidilme korkusu
Kıskanıyor çok normal. Biraz fazla kıskanıyor arkadaşlarından bari kıskanmasın.
Çünkü onu kıskanır ve sahiplenir hep benim olsun ister
Kıskanan erkek seven erkektir kaybetmemek için uğraşan erkektir
Dışarıda ki g*tverenlerin bakacağını düşündüğünden.
başkaları tarafından tacizkar bakışlarla karşılaşmaması için..
kız arkadaşlarından paylaşmamasının sebebi de, en çok benimle ilgilensin düşüncesi..
Normal elbiseyi kisitlayan adam takintilidir asiri kiskancti onla saglikli bir iliski yasanmaz
neden olacak? g. vat degildir. baska erkeklerin ne düsünecegini biliyordur
Ilık erkekler için sahiplenip kıyafete karışan erkekleri üzdünüz. Büyük kaybettiniz.
Erkekler bakar diye biz kizlar bile bakiyoruz yani onlar nasil bakmasin. Onun icin rahatsiz oluyor.
çunku bilir ki abaza çok kendiside eski abazalardandır
özgüveni yoktur. senin fiziki güzelliğini gösterip başkasının elinden almasından cekinir.
Millet bakmasn die istemez ona ozel olmasini ister ilk ben gorim ister
saçma sapan kısıtlamalar işte
beni kim eksilediyse ona selam ederim hangi dar kafalı ise!
Kaybetme korkusu ve kıskançlık tatlım
sahiplenme duygusu ve kıskançlık sanırım
Tahrik olup aziyodur wahaha
kişi kendinden bilir işi
Sahiplenme ve kıskanclık
Kıskandığı için sevdiği için.
Kıskanç tır veys sahiplenen biridir vs benzeri
Kendinden bilir isi cunku
Gereksiz kiskancliktan
Kimse bakmasın diye. Kıskançlık yani. :)
neden istesin sen onu söyle
herkes vücudunu görmesin diye
Kendine güveni yoktur
Erkekleri anlamak mümkün mü 👎
Kadın milletini anlayamazsın sadece yaşa 😁
kıs-kanc-lık :) hepsi oyle degıl mı yaa
Öbür erkekler bakmasın diye
Kıskandığı için olabilir kız ayool
Yani özelisin sonuçta a
lan kıskanır tabikide soruya bak
başka erkekler bakmasın diye
kendisine özel olsun ister