Örgü örmeyi severim..
Kur'an'ı Kerim'ime kılıf oruyorum bakalım 46 cm uzunluğunda olup dikiş işlemine ekstradan bir kaç işlemleri var..
Merakla devam ediyoruz..
Cevapları alalım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Örgü örmeyi severim..
Kur'an'ı Kerim'ime kılıf oruyorum bakalım 46 cm uzunluğunda olup dikiş işlemine ekstradan bir kaç işlemleri var..
Merakla devam ediyoruz..
Cevapları alalım..
Çok güzel olmuş. Eline sağlık. Bende yeni başladım ama atkı yapmak istiyorum. Sanırım sen anlıyorsun, ben örerken uzunlupuna doğru inceliyor düz gitmiyor, git gide inceliyor. Sebebi ne olabilir acaba
Mesela diyelim 20 sayılık bir ip saydiniz buna 20 işleyip +1 ekleme yapılıyor diyelim..
Ama bir 20 sayıdan biri eksik veya +1 den fazla işlendi ise bu örgü atkı yani eğri büğrü olur yani sayı diyelim 20 ise 30 ek+1 var da bu sayıya uymak gerekir uyulduğu halde eğri büğrü oluyor ise ya çok şıki işleniyor ya da bol isleniyor da olabilir bilmiyorum anlatabildim mi 🥰
Evet anladım. Bu gün ördüğümün yarısını söktüm. Yarın tekrar deniycem bakalım
Umarım olur bu sefer bazen sokup tekrar tekrar örmek daha iyi oluyor
11-12 yaşlarında 4 ay hastanede yatmak zorunda kalmıştım tabii o zamanlar internet cep telefonu vs yok kitap okuyuyorsun bir yere kadar.. annemde başımda gündüzleri örgü öğretti valla şaka Maka baya orgu oruyorduk.. birde sargı bezi sariyorduk hemsilerle vs zaman geçsin diye.. aklıma geldi.. o zamandan beri pek ördüm denemez tabii ama biliyorum :)))
Kur’an-ı Kerim’ine kılıf örmen o kadar zarif ve anlamlı bir hareket ki, kalbime dokundu 🩵✨
Fotoğraftaki örgün çok düzenli, elin bayağı yatkın belli oluyor, helal olsun 👏
Örgü örmeyi seviyorum, özellikle kışın kahve, battaniye, dizi, bir de elimde örgü olunca resmen terapi oluyor 🧶☕
Sen bu kılıfı bitir, istersen kenarına ufak bir ajur detay ya da inci boncuk serpiştir, çok naif durur 💫
Devam et, çok güzel bir iş çıkarıyorsun, merakla final halini bekliyorum 😍
İnşallah
Cevap
11Cevap
Ne güzel olmuş gadası
Hiç anlamadığım için beceremem
Sevmeyi çok isterdim ama sinir krizi geçiriyorum
Atkımı ördüm bıraktım tam 1 sene sürdü 😂🤣😂🤣
Küçükken bi parmak boyu kadar örmüştüm hatırlıyorum sonra niye bıraktım hatırlamıyorum
Evet, çok severim. Ellerine sağlık.
Orebılsem sevıcem de yapamıyorum ya
Yapamıyorum ki 😕
Bunu bana sorsan çok pis küfrederdim. 😄😄😄😄
Bilmem, denemedim hiç
Elleriniz dert görmesin
Çorap örmeyi seviyorum..
Sevmem))
* senin uatıgını sevdim
Anlamadım
Kurana ormeniz şık bir hareket
Teşekkürler 🥰