Bilen biri yardım etsin ya düşük gözler için aslında tek Gözüme sürebiliyorum ama ikincide aynısı olmuyor nasıl geliştirebilirim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle direk eyeliner ile başlama öncelikle ucu iyi açılmış kalemlerle pratikler yap ve gözün kapalı şekilde çektigin sürece diger gözünün görüş açısını azaltmış oluyosun yani bunu yapmayı gözün açıkkene dene ayna karşısına geç eline kalemi al başını kirpiik diplerini gördügüne emin olana kadar kaldır ve gözün başlangıcından sonuna dogru kirpik uçlarından cizmeye başlaa sona dogru kalınlaştır ve sona geldiginde başını aşaya indir ve kirpiklerin bitim noktasından hafif yukarıya dogru kuyruk kısmını yap bunu önce çok iyi açılmış göz kalemleri ile dene pratik yaparak eşitlemeyi ögrene bilirsin ben kuaförlük okudum ve yakında dükkan açıcma benim kendim için yuguladıgım en pratik yöntem bu:D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhım birde kaşlarından biri farklı ise biraz daha kavisli ya da biraz daha düz vs vs bu kaş yapısıda sana birinin daha güzel görünmesini sallar ve buda çok farkediyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkamki bak ben ful time dışarda oldugum için okul iş vs o yüzden hızlı ve güzel sürmeye mejbur alıştım ve sana çok kolay bir kaç ipucu vercem.
bir karton al ama biraz kalın olsun sonra makasla istediğin uzunluğu ve eğimi çizerek kes.
Normal sür eyelineri sonra diger gözüne geç o sürdüğün eyeliner kurur zaten 2 dakikaya. diğer gözünede sürdükten sonra kuyruga geç. kurumasını bekle çünkü elin falan deyerse bütün çalışmalar iptal :D
sonra kartonu koy ve yap kuyrugu çok basit ve elin alışıyor zamanla. :') şimdiden kolay gelsin02 Yorumla
Soran+1 yılSağol kamkimm
- +1 yıl
rica ederim canımın içi :*
Gizli Üye(36-45)+1 yıl76 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmiyorum onu
- +1 yıl
Oha bu kadın tvye mi çıktı l*n
- +1 yıl
Merve ozkaynak da dizide oynuyor bu nasil is l*n :D
- +1 yıl
hangi dizide?
- +1 yıl
Hangi dizide oynamış ki @gitarist__98
+1 yılSurme bosverr boyle daha guzel
11 Yorumla
Soran+1 yılHımm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
109
Cevap
2Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılGözlerin düşükse eyelinerı çok ince çekmen gerek, bunun için keçe uçlu bir ürün kullanmak uygulamayı kolaylaştırabilir senin için. Eyelinerı kirpik diplerine uygularkn dokun-çek hareketlerle o çizgiyi belli edecek şekilde uygulamalısın. Kuyruğunu çizerken de kirpik bitiminden, kaş bitimine uzanan bir açı yakalaman gerek. Kuyrukta ince olmalı. Elin alışırsa çok kolay gelecektir. Birde kuyruk için bant tekniğini deneyebilirsin.
52 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
:) NE DEMEK
+1 yılYeni başlayanlar için bu en kolay yöntem bence..
www.topinspired.com/.../...d-Eyeliner-Tutorial.jpg52 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzelmiş bu ince bişeyle sürülür dimi
- +1 yıl
Evet, ince olması önemli..
+1 yılBelirli teknikleri var aslında adım adım gidersen kolay olur. Hatta şöyle söyleyim eyeliner öncesinde dipliner kullan kullanım açısından daha rahat veya illa eyeliner kullanıcam diyorsan da likitten uzak dur kalem eyeliner al. Kalem çeker gibi gözün dış kısmına kadar sürdükten sonra yukarı hafif kuyruk çekersin. Eğer yaşında gençse kuyruğunu çok uzun tutma derim ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Gözünün en ucundan başla (burundan olan taraftan) diğer ucuna doğru sür. Gözün bitse de çizgiyi bozma devam et. Gözünü açtığında o fazlalık kısmın kuyruk olduğunu görürsün. Gözünü kapattığında da kuyruk kısmı füze gibi yukarı çıkmaz gözün devamı gibi durur.
01 Yorumla
Soran+1 yılYukarı çıksa fena olmaz 😄
göz kapağını elinle iyice ger gözünün bitiş çizgisinden çizgi çek sonra germeyi bırak bak nasıl duruyo eğimini ona göre ayarla sonra tam mı yarım mı çekeceksin bilmiyorum iç taraftan çizgi çekerek gözünün sonuna kadar gel sonrada kuyruğun üçgeninin kalan kısmını ıstediğin yerden tamamla bu işlemi de gözünü gererek yap sonra germeyi bırak bak güzel olmadıysa o kısmı sil başka yerden bir çizgi çekerek tamamla anlatabilmişimdir umarım
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/mGg3yR.jpg
Ben Gözümün alt çizgisinden başlayıp yukarı çıkarıp uzatıyorum. rresimdekini kalemle yaptın eyelinerla daha güzel olabilir.00 YorumlaMax factorun fırçalı eyelinerini al aşırı kolay sürülüyor. 30-45tl civarı fırçlalılar. O kadar veremem diyorsan herhangi bir sürme ile altına zemin oluştur üzerine eyeliner sür. Eyeliner yerine dipliner kullanman daha kolay olur fırçalılara göre daha ucuz ama fırçalılar epey gidiyor 1 yıl oldum alalı hergün sürüyorum daha çooook var
03 Yorumla
Soran+1 yılMaybelline in fırçalı jel eyelinerını almıştım ama sanırım umduğum kadar güzel yapamıyorum
Soran+1 yılUmarım teşekkürler
Güzellik & Bakım konusunda 794 cevap paylaştı. 11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBebeğim işin erbabına denk geldin. Bu işlerde artık usta oldum kendim bittim arkadaşlara da suruyorum. Göz tipine gore kuyruk yapmayı unutma ama. gozunun ortasından inca olarak başlıcaksın içişn puf noktası eyeliner değil dipliner kullanacaksın. Devam edelşm gozun ortasında ucuna dogru bir cizgiş uzatıp sonra ustunden gecerek hem duzetip hem kalınlastırcaksın simdiden iyi şanslar :)
03 Yorumla
Soran+1 yılDipliner mı daha kolay sence :)
- +1 yıl
Aynen ya ince uçlu olduğu için sürülmesi kolay
Soran+1 yılÇok sağol :)
+1 yılCok kolay yaa. Uzmani oldum diyebilirim..
Bak gozlerin dusukse kuyrugunu uste kaldir daha cok dusuk gozukmesin. Alistirma yap yapa yapa ogreneceksin herkes annesinin karninda ogrenmediya.. 😊 acemi oldugun icin sivi eyeliner la baslama. En koyu yapan ve benim en bgendigim sivisi ama yeni yaptigin icin uygun degil sana. Goz kaleminin ucu sivri yap evde dene elini alistir hatta guzel olursa ustunden eyeliner la yap bence alisirsin..00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yıl31 Yorumla
Soran+1 yılSağol :)
Deneme- yanılma yoluyla elin alışır.
Şimdi göz yapını bilmeden bir şey demek istemiyorum
Ya da bir kuaföre git ve kalıcı bir eyeliner sürdür canım, gözlerini yıkadığında ovuşturma bir kaç gün kendin onun üzerinden geç.
Elin alışır.00 YorumlaOlana kadar denicen.. eger düsük gözlerin varsa, gözlerinin orta kismindan inceden basla. Sonra kalinlastir, ama tam düstügü noktaya gelmeden önce, kivirmaya basla yavastan. Alt göz kapagina paralel durunca iyi durur
00 Yorumla
+1 yılYa ikisini eşit yapamıyrm bir taraf iyi dgerı baska oluyo. gözde düşük hafif japonumsu bir beceremedim. ne bantla ne kasıkla. doğuştan becrriksizim bu halimi kabullenemiyorum kendimi dışladım kendimden :)
00 Yorumla
+1 yılGözünün altı sanki yukarıya doğru devam ediyormuş gibi çizeceksin. Kenarları düz bir çay kaşığından yardım al. ya da bir kağıdın ortasına minik yani gözüne göre bir üçgen çiz sonra onu gözüne koy ve içini doldur. Aynı kağıdı diğer tarafa koy. Ve yine aynısıni yap. Yavaş yavaş elin alısınca ihtiyaç duymamaya başlayacaksın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılÇook teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :))
+1 yıl20 YorumlaBen kolay çektiğim için gerek duymadım ama dene istersen bir^^
https://m.youtube.com/watch?v=j4MwsafCp3Q11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılbir arkadaşım bu konuda çok başarılıydı sormuştum. Önce kalın bir çizgi çekip sonra kulak çöpüyle silerek inceltiyormuş :)) bu da bir yöntem
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu ben de yapardım 😄
+1 yılSebi bebi nin videolarini izleyebilirsin eyeliner cekimi hakkinda vardi cay kasigi kullanarak cekebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılUğraştırır ki hep
Gorsellerden baksana biz sana nasil anlatabiliriz burada gerci o kadarcok sacma soru var ki bu yine iyiydi
03 Yorumla
Soran+1 yılYa gördüğümün aynısını yapabilsem niye sorayım?
- +1 yıl
Ben şoye yaparim hep gozumden disa dogru cekerim ikisini en son kuyruklari yukari kaldiririm okadar fazl da degil fazla kuyruklu sevmiyorum sonra hepsi ayni boyutta mi degil mi diye gozlerimi cekiyorum elimle ayni degilse ekliyorum basit yani herhun sur kendine disari cikarken alisirsin
Soran+1 yılSağol
Alt kirpiklerinden yukarıya doğru kuyruk çizgisi belirler gibi bant yapıştır onun sınırından yap çok daha kolay ve pratik. Zaten alışır sonra elin bırakırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler deniycem
Kredi kartı gibi bir şeyle yapıldığını duydum ama denemedim nasıl olur bilmiyorum en iyisi el aliskanliginin olması her zaman kaşık kart bant bulamazsın
00 YorumlaTatlım buradan öğrenip yapabilicegin birşey değil bir YouTube de bir çok blogger ın videoları var izleyip daha iyi anlayabilirsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılİzledim hala da izliyorum
gozunun bıttıgı yerden kasına dogru bant yapıstır sur ondan sonra tıtretmeden cek bantı ıcınıde doldur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş sağol :D
sürekli pratik yap bir süre sonra kendiliğnden geliştiğini göreceksin ;) ama başlangıç olarak kartvizit kullanarak çekebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılÜşenirim sürekli ya
+1 yılhttps://hizliresim.com/lk47XQ bak boyle yapabilirsin
20 Yorumlaçözüm bulabilirsen bana da haber et bende beceriksizim bu konuda
18 Yorumla
Soran+1 yılNapıcaz biz böyle :D
Soran+1 yılYok be acemi diyelim :D
- +1 yıl
@gökçinn ve soru sahibi. Eyeliner asla uctan baslanarak surulmez. Ortalardan baslayarak gozun uc kismina gidin. Kuyruguda orda yaparsiniz. Gozunuzu gererek uygulayin. Sonra ortaya gelerek burnunuzun oldugi taraga dogru surun. Burun tarafina surerken ince surmeye calisin. Pandaya donersiniz yoksa
Soran+1 yılÇok sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim canlarim. Birde ufak ufak noktalar halinde surup bosluklari doldurmaya calisin. Iyi geceler opuyorum :))
+1 yılBitanem dusuk gozlere fazla yakismaz sen icine beyaz kalem sur disina da rimel
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme ya çok güzel oluyo yapabilsem daha güzel olucak hatta :/ gözüm çok düşük değil ama illa bir gruba koyacaksak düşüğe girer
- +1 yıl
O zaman bir elini alistir yani yapmadan once en az 5 kere eline cizmeye calis ve cizebilirsen cok ince ciz ♥♡♥♡♥♡♥
Soran+1 yılInce değil benimki sorun o galiba
- +1 yıl
Inanamiyorum sen babane eyelineri cekiyomussun demekki ince cizersen cok guzel olur
Soran+1 yılBabane eyelineri mı 😂 Likit mi kalem mi ne ondan :D
ikisinede duz cek sonra alttalarini doldur hemde gozlerin daha cekici gorunur kalin olcak biraz
02 Yorumla
Soran+1 yılGözüm küçük zaten ama
+1 yılOF bende uyuz oluyorum arkadaş olmuyor bir türlü olmuyo !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor olmuyor :/
+1 yılYap boz yap boz..:) elin alisasiya kadar denemelisin baska yolu yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBozuyorum hep :D
+1 yılYoutube'da arama kismina sebibebi eyeliner yaz. Mutlaka yardimci olur😋
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılKaşlarına göre orantılamayı dene. Kuyruğunu sürerken gözünü çekmeden sürmeye çalış. En azından bir nokta koy bak noktalar orantılıysa tamamdır.
00 Yorumla şey yapabilirsin, gözünün bittiği kısma bant yapıştır çapraz olarak
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o Yöntem güzelmiş
+1 yılKaşık kullanan bir arkadasım vardı youtube dan görmüştü oda cekemiyodu
01 Yorumla
Soran+1 yılEce içenin videosu var Kaşıklı evet
O sorun bir tek sende degil merak etme. Ben kimsenin ikisini esit yapabildigini gormedim. Birini yaparim ikincisi icin rahat 10 dk ugrasirim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılUğraşıp hepsini siliyorum ya
Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Ben sürdükten sonra kulakçöpü gibi birşey var onun ucunu makyajçıkartıcı suyuna sokuyorum ve silgi gibi düzeltiyorum üstlerini ve ucuna doğru inceltiyorum baya cizgiyi çok güzel oluyor.
00 Yorumla
+1 yılOnce ortadan basla dusuk goz kapaklarin varsa dipten kuyruk cekme kuyruguda uzun tutman gerekiyor bal kasigi tersiyle yapabilirsin Kuyrugunu
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol :)
+1 yılöf benim de kalemde oyle oluyor eyeliner kullanmıyorum ama kalemde de ikisi farklı oluyor. ozellikle her defa bir gozum cok guzel oluyor onun gibi yapamıyom
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya
Güzellik & Bakım konusunda 615 cevap paylaştı. Winged eyeliner for hooded eyes yaz videoları izle.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazarım sağol :)
Tam Kirpiklerinin bitim noktasından oval bir şekilde Çekiceksin çok basitt
00 YorumlaÖncelikli sorum dipliner mı eyeliner mı kullanıyorsun. Bu ikisi kızlarımızın çok karıştırıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılDipliner kullanmadım hiç
- +1 yıl
Eyeliner fırçasını yumuşak seç o halde. Kuyruk anlamına en yatkını onlar oluyor bu tabii benim şahsi görüşüm. Ve içten dışa doğru tek hamle de çekmeye çalış, dıştan içe doğru kuyruk sıkıntı yaratabiliyor. Kaşık koyma yöntemi falan diyorlar ama denemedim hiç bakabilirsin istersen.
+1 yılTek çizgide çek sonra duzelt ya da direk gozune bant yapıstırda cek
00 Yorumla
+1 yılValla ben surdum korkmus kedi kuyruygu gibi bisey cikti. Bosver surme dogal daha guzel
02 Yorumla
Soran+1 yılAhaha çok iyi benzetme :D
- +1 yıl
:)))
+1 yılÖnce kuyruğu çek ozaman hem daha kolay çekersin eyelineri hemde eşit olur..
02 Yorumla
Soran+1 yılEşit olmuyo ki
- +1 yıl
Bantla dene
- 10 Yorumla
+1 yılgözün bitiş noktasından başlayarak kaş bitimine doğru bir çizgi yap sonra kaş dibine doğru sürerek yapabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEşit olmuyo hep ya
+1 yılBilen varsa banada ögretsin. Artik yapabilenleri kiskaniyorum ama. Olmuyor abi bendede olmuyor ne yaptiysam ne ettiysem.. sagdakini yaptik diyelim soldakine bir bakiyor.. aman Allahim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDert ortağım benim <3
+1 yılAynı sorunu yaşayan biri olarak diyorum ki bant tekniğini dene
01 Yorumla
Soran+1 yılÜşendim :D
+1 yılUzatmada sınır tanimayan kızın işidir eyeliner. Şunun kuyrugunu kısa kesin gözünüzü seveyim
01 Yorumla
Soran+1 yılToplumsal mesaj 😄 kısasını bile Eşit yapamazken uzun kuyruk benim neyime 😄
+1 yılGözüm kapalı çekiyorum ama anlatamam ki :/ Yapa yapa alışıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılKuyruğu da mı kapalı çekiyosun :/
- +1 yıl
Evet. 5 dakikada yataktan çıkıp evrim geçirebilme yeteneğim var benim :D
Hep surerek alisinca ogrenirsin bende guzel surmuyodum onceden
06 Yorumla- +1 yıl
ee hala güzel değil?
Soran+1 yılYa deniyorum ama her sürüşümde 50 kere pamuklu çubukla Düzeltiyorum sürekli
Soran+1 yılEvet ama yapamıyorum ki başka :/
Soran+1 yılMaybelline ve avon kullanıyorum belki kötüdür bilmiyorum
+1 yılBence youtube da kaşıkla eyeliner çekilir diye yaz izle çok kolay ve tam eşit oluyo
00 Yorumla
+1 yılSürekli sürmeye çalış, zamanla alışırsın.
Güzel yazı gibi işte (=00 Yorumla
+1 yılBol bol video izle, arkadaşlarını izle ve zaten yaptikca gelisir
00 Yorumladoğallıktan vazgeçme derim. one öyle kömür sürmüş gibi :))
02 Yorumla
Soran+1 yılBisürü rengi var kömüre benzemeyen :)
Youtube de bir vido var kaşıgı gözün üstüne koyup harika bir kuyruk yapıyor. Bakmanıd tavsiye ederim çok faydalı
00 YorumlaYoutube'da bir cok bu konuda videolar var. Izleyerek ogrene bilirsin. Mesala Sebi Bebi onu izle
01 Yorumla
Soran+1 yılHep izliyorum ki
kaşık muhabbeti çok saçma geç ayna karşısına ceke ceke öğrenirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah tamam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen orta okuldan beri sürüyorm 1 dakikamı bile almiyor, kuaförde mi sürdrdn senmi sürüyorsn frlan diyorlar :)
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem