ben pek anlamam da size sormak istedim büyük gözlere nasıl eyeliner çekilmeli kalın ince veya makyaji nasil olmalı
öneriye açığım teşekkürler🥰❤
öneriye açığım teşekkürler🥰❤
sedanurrr01 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bence yarın Eyeliner çok daha iyi oluyor. Kendimden biliyorum. Çekmeyi beceremiyorum ama biliyorum jsjs
kuyruksuz mu demek istedininiz 🥰 eger öyleyse bende katilıyorum
Yarım yani tam gözün ortasından başlanan şey
makyaj bilgim cidden sıfır tesekkur ederim. yorum. için😁😁
Ahahah benim de öyle. Kör sağar birbirimizi ağırladık hajsj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba KScan;
Sormuş olduğun soru çok geniş ve uzun bir başlık aslında. Tek bir cevabı olabilecek bir soru da değil üstelik. Göz modelini bilmediğimden sana ortalama bir iri göz için uygulanabilecek bir iki öneri söylemek istiyorum.
Öncelikle iri göz kapakların var ise eyeliner’ı daha geniş çekebilirsin. Göz yuvarlağın büyük fakat kapağın küçük ise eyeliner’ı daha ince yapmalısın. Ama sana bir ipucu, iri gözlerde çok iri eyeliner ya da kalem uygularsan bu, gözleri olduğundan daha da iri gösterecektir. Bu sebeple göz makyajı için dipliner daha iyi sonuçlar verebilir.
Kuyruklarda ise gözlerini daha çekik gösterecek modelde bir kuyruk sürersen iri gözlerini aynı zamanda badem formunda, romantik bakışlara çevirebilirsin. ;) İkinci bir ipucu ise mutlaka eyeliner süreceksen de tüm göz kapağına baştan sona değil, yarısından başlayarak sürmelisin. Çeşitli profesyonel makyaj videolarını izleyerek de başlangıç yapabilirsin. Kuyruk yaparken dikkat etmen gereken en önemli şey kuyruk çizgisinin alt göz çizginin altına inmemeli. Bu da gözlerinin düşük görünmesine sebep olur.
Sevgiler,
Ahu Aydemir.
Ne kadar güzel öneri vermişsiniz ya hemen deneyeceğim. Benim de göz kapaklarım var ve bir gözüme güzel çekerken diğerinin kuyruk kısmında zorlanıyorum. En son kuyruk yapıyordum şimdi en önce yaparak deneyeceğim.
Merhabalar çok teşekkür ediyorum. Sayfamda ki instagram linklerinden daha yakından takip edebilirsiniz. İyi günler dilerim.
Sevgiler,
Ahu Aydemir
harikasınız cok teşekkür ederim 💕