• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Güzellik & Bakım

Eyeliner nasıl çekilir?

walkdown
walkdown Takip Et
Xper 5 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor

bu sorum daha çok kızlara, eyeliner süremiyorum siz nasıl sürüyorsunuz yardım ederseniz sevinirim

Eyeliner nasıl çekilir?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Pınar Aktaş
Pınar Aktaş Takip Et
Makyaj
  • Eyeliner nasıl çekilir?

Merhaba,

Eyelinerı hiçbir şekilde süremeyenler için önerebileceğim yöntemde siyah bir göz kalemi kullanmak işinizi kolaylaştıracaktır.

Göz kapağı üzerine kalemimizi ince bir şekilde sürmeye çalışalım. Kalemi düzgün süremiyor isek; kesik uçlu bir fırça ile kalemin üzerinden geçerek simetri oluşturabiliriz. Bu şekilde göz ucuna kadar sürüp bırakalım.

Eyeliner sürerken en çok kuyruk kısmını yapma noktasında yetersiz kalındığı için eyeliner ile kuyruk yapmanın püf noktalarından bahsedeyim.

Elimize ince uçlu bir fırça ya da kütips (kulak çöpü) alarak bunların yardımı ile gözün uç kısmından kaşa paralel yönde siler gibi yukarı çekelim.

Bunu bu şekilde uygularsanız yapamadığınız o kuyruğun kolayca ortaya çıktığını göreceksiniz.

Bir de yine siyah bir far ve fırça yardımıyla aynı şekilde eyeliner sürmeyi deneyebilirsiniz. Eyelinerı kolay sürmek için bol bol pratik yapın.

En kolay eyeliner sürme tekniği, göz ucundan kaş ucu yönünde ince bir çizgi çekerek o çizginin ortasından göz üzerine doğru paralel şekilde sürmek ve içini doldurmaktır. Eyelinerın ince ve kalın olması tercihe göre değişir.

Güzellikler dilerim. 💄💋

6
    0 Yorumla
Çok Süper Cevap
  • KSMakale
    KSMakale Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl

Eyeliner Nasıl Çekilir? Eyeliner Çekme Önerileri

Eyeliner nasıl çekilir?

Kusursuz bir göz makyajının en büyük tamamlayıcısı şüphesiz eyeliner’dır. Eyeliner nasıl çekileceği konusunda çoğumuz yeterince bilgi sahibi değiliz. Çünkü eyeliner, diğer makyaj malzemelerine göre daha dikkatli bir uygulama gerektirir. Göz farı, allık ve fondöten gibi makyaj ürünlerini düzeltmek kolaydır, ancak eyeliner sürerken hata yapmak, makyajınızın dağılmasına sebep olabilir. El titremesi, yanlış uygulama teknikleri ve göz şekline uygun olmayan uygulama, eyeliner kullanımında sıkça yapılan hatalardandır. Bu nedenle, doğru uygulama tekniklerini öğrenerek, kusursuz bir eyeliner görünümü elde etmek mümkündür.

Eyeliner Türleri Nelerdir?

Eyeliner’ın dört farklı türü mevcuttur. Eyeliner türleri şunlardır:

1. Kalem Eyeliner: En yaygın kullanılan eyeliner türlerinden biridir. Kolay uygulanabilir olması sebebiyle, eyeliner kullanmaya yeni başlayanlar için ideal bir seçenektir.

2. Likit Eyeliner: Likit eyeliner, genellikle küçük bir şişe içerisinde bulunur ve ince uçlu bir fırçaya sahiptir. Likit eyeliner ile kirpik diplerine yakın, ince bir çizgi eyeliner çekmek oldukça idealdir. Ancak likit eyeliner, diğer eyeliner tiplerine göre biraz daha zor kullanıma sahiptir. Likit eyeliner ile aynı zamanda kanatlı bir eyeliner görünümü elde etmek de mümkündür. Likit eyeliner ile deneme yaptıkça, istediğiniz eyeliner görünümünü elde etmeniz kolaylaşacaktır.

3. Cake eyeliner: Cake eyeliner, sıkıştırılmış pudra formundadır. Likit eyeliner'a benzer bir etki yaratır ancak kullanımı daha kolaydır. Nemli bir fırça ile kolayca uygulanabilir ve istenilen kalınlıkta bir çizgi çizmek mümkündür. Aynı zamanda, kontrolü daha kolaydır ve hızlı bir şekilde kusursuz bir sonuç elde etmek için kullanılabilir. Cake eyeliner, sıvı eyeliner kadar dramatik bir görünüm sağlar. Ayrıca, uygulama sırasında kolay bir şekilde düzeltilebilir.

4. Jel-Krem Eyeliner: Jel eyeliner, yoğunluğu sayesinde sıvı eyeliner kadar dramatik bir görünüm sağlar. Bu eyeliner, küçük bir kavanoz içinde bulunur ve fırça ile uygulanır. Eğer kalem eyelinerın sert görünümünü sevmiyorsanız ve likit eyeliner çekmekte zorlanıyorsanız, jel eyeliner iyi bir tercih olacaktır.

Doğru Eyeliner Türü Nasıl Bulunur?

Eyeliner nasıl çekilir?

Doğru eyeliner türünü bulurken, göz şeklinizi, istediğiniz görünümü ve uygulama kolaylığını göz önünde bulundurabilirsiniz. Gözlerinizin hassasiyetine ve kişisel becerilerinize göre, uygun eyeliner türünü bulmak faydalı olacaktır. Kirpik diplerine daha ince bir çizgi çekmek istiyorsanız, likit eyeliner veya jel eyeliner tercih edebilirsiniz. Göz kapaklarınızı vurgulamak ve dramatik bir görünüm yaratmak istiyorsanız, kalem eyeliner veya cake eyeliner daha uygun olabilir. Eğer sizin için doğru eyeliner türünü seçmekte zorlanıyorsanız, öncesinde her bir türü deneyebilirsiniz. Bu sayede eyeliner türleri arasından size uygun olanı kolayca seçebilirsiniz.

Eyeliner Çekmek için Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Eyeliner çekmek sıklıkla karşılaşılan bir sorun olan makyajın akması veya göz kapağına bulaşması, makyajın kötü görünmesine neden olabilir. Bunun için dikkat edilmesi gereken iki önemli nokta vardır. İlk olarak, likit eyeliner'lar daha uzun süre kurumayabilir ve bu nedenle kısıtlı zamanınız varsa göz kalemi kullanmanız önerilir. Yağlı göz kalemleri, gözlerinizi acıtmadan mükemmel bir görünüm sağlayabilir.

Eyeliner uygulamadan önce göz kapaklarına herhangi bir yağ içeren bakım ürünü uygulamamak çok önemlidir. Örneğin, göz makyajınızı temizlemek için yağlı bir ürün kullandıysanız, eyeliner’ınızın dağılması kaçınılmaz olacaktır. Bu nedenle, eyeliner çekmeden önce cildinizin temiz olduğundan ve yağdan arındırıldığından emin olmalısınız. Eyeliner’ı uyguladıktan sonra, göz kapaklarınızı kısa bir süre kapalı tutarak eyeliner'ın kurumasına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca, eyeliner çizgisini göz kenarına daha yakın tutarak makyajınızın göz kapağınıza yayılma ihtimalini azaltabilirsiniz.

Eyeliner çekmek için bilinmesi gereken en önemli noktalardan biri, gözün merkezinden mi yoksa dışından mı başlanması gerektiğidir. Dışarıdan başlanarak çekilen eyeliner, daha kalın ve keskin bir görünüm sağlar. Ancak, eğer kuyruklu eyeliner yapmak istiyorsanız, gözün iç köşesinden başlamanız gerekir. Gözün buruna yakın noktasından başlayarak, eyeliner'ın daha düzgün ve pürüzsüz görünmesini sağlayabilirsiniz.

İnce Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner nasıl çekilir?

Kusursuz bir ince eyeliner uygulaması için öncelikle eyeliner ile gözünüzün bitiş noktasını işaretleyin. Kuyruklu bir eyeliner istiyorsanız, eyeliner’ın bitiş noktasını da işaretleyin. Ardından bu iki noktayı birleştirin. Çizgiyi bitiş noktasından göz pınarına kadar tek hamlede hızlıca çekin. Bunu yaparken her zaman eyeliner çizgisine kuyruk kısmından başlamayı unutmayın. Ayrıca, ince eyeliner çekerken yavaş hareket etmek, el titremesine ve eyeliner uygulamanızın bozulmasına neden olabilir, bu yüzden hızlı olmanız önemlidir.

Bant ile Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner nasıl çekilir?

Bant ile eyeliner çekmek, en kolay eyeliner çekme yöntemleri arasında yer alır. Bant ile eyeliner çekmek için ilk olarak bandı alt kirpik çizgisine doğru yerleştirerek göz kenarına yapıştırın. Kuyruğun üst kısmı için de üst kirpik çizgisine doğru ikinci bantı yapıştırın. Ardından, boşluğu eyeliner ile doldurun ve son olarak bantları nazikçe çıkarın.

Yarım Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner nasıl çekilir?

Yarım eyeliner çekmeye eyeliner’ın kuyruk kısmından başlayın ve alt kirpik çizgisinin hizasından yukarıya doğru bir çizgi çizin. Gözün bitiş noktasına kadar ilerleyin ve ardından kuyruğu oluşturmak için çizgiyi istediğiniz kalınlıkta genişletin. Ardından çektiğiniz kuruğun üst bölümünden, kirpik diplerinin orta bölümüne kadar gelerek birleştirin. Yarım eyeliner'ın ana hatlarını tamamladıktan sonra, çizgileri birleştirdikten sonra iç kısmını doldurabilirsiniz. Yarım eyeliner’ı tamamladıktan sonra son dokunuşunu yapmak için eyeliner kuyruğunu daha uzun veya daha kısa olacak şekilde ayarlayabilirsin.

Likit Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner nasıl çekilir?

Likit eyeliner kullanmak, göz makyajında belirgin bir görünüm yaratmanın harika bir yoludur. Ancak, başlangıçta biraz zor gelebilir. İlk adım olarak, kuyruk çizmek için gözünüzün dış köşesinden başlayın ve sonra doğru açıyı oluşturarak göz pınarına doğru uygulamaya devam edin. Bu aşamada fırçayı kirpik diplerinize mümkün olduğunca yakın tutun.

Kalemle Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner nasıl çekilir?

Kalem eyeliner, doğal görünümlü bir göz makyajı için pratik bir seçenektir. Kalem eyeliner, diğer göz kalemleri gibi kolay bir şekilde uygulanabilir. Uygulama esnasında ara sıra kaleminizi açmanız gerekebilir. Kalem eyelinerın keskinliği, görünümünü etkiler. İnce bir çizgi oluşturmak için kalemi keskinleştirebilir, daha yuvarlak ve kalın bir çizgi çizmek için kalemi matlaştırabilirsiniz.

Kalem eyeliner çekmek için, parmaklarınızı üst kirpik çizgisinin dış kenarına yerleştirin ve göz kapağını hafifçe dışarı doğru çekerek gerin. Göz kapağının iç köşesinden başlayarak dışa doğru hareket ederek düz bir çizgi çizin. Düz bir çizgi oluşturmak için kısa vuruşlar kullanabilirsiniz. Doğal bir eyeliner görünümü için üst göz kapağındaki kirpiklerin arasındaki boşluklara eyeliner uygulayabilirsiniz. Bu, gözleri vurgulayan ancak dramatik bir çizgi oluşturmayan bir etki yaratacaktır.

Jel Eyeliner Nasıl Çekilir?

Eyeliner nasıl çekilir?

Jel eyeliner çekmek için fırçayı eyeliner’a batırın ve fırçanın her iki tarafının da ürüne temas ettiğinden emin olun. Sonrasında fazlasını alın. Jel eyeliner çekmek için öncelikle jel eyelinerınızı gözlerinizin iç köşelerine ince bir şekilde sürün ve ardından kenarlara doğru eyeliner çizgisini kalınlaştırın. Kuyruk için ise, kirpik çizginizi takip ederek dışa doğru çizgi çekin.

Son olarak, eyeliner çizgilerini birleştirin ve aradaki boşluğu doldurun. Öncelikle jel eyeliner’ınızı ince bir şekilde çekin ve daha sonra istediğiniz görünümü elde edene kadar kalınlaştırın. Bu sayede eyeliner’ınızı hatasız bir şekilde uygulamanız mümkündür. Düşük göz kapaklarınız varsa, kusursuz bir çizgi elde etmek için göz kapağınızı hafifçe gererek eyeliner uygulayabilirsiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• floral
    floral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Akmayan bir göz kalemi ile çekilebilir. Bunda önemli olan, paraya kıyıp, kaliteli ve waterproof olanı alınmalı. Bunu normal göz altlarına çektiğin gibi göz üstüne çekebilirsin.

Jel olanları var. Mac favorimdir. Kesik ve küt üçlu bir eyeliner fırçası ile, çekebilirsin. Ancak alıştırmalar yapman gerek. Bir de çabuk kuruyor, ürününü dikkatli kullanmalısın. Örneğin ters çevirerek kavanozunu saklamalısın. (küçük kavanoz şeklinde ambalajı)

Keçeli uçlu gibi kalemler var. Lancome Artliner, içlerinde en iyisidr.

Göz pınarlarına hafifçe hatta ben hiç göz pınarına girmiyorum. Göz kapağının üstünden ve dışa doğru kalınlaştırarak çekmelisin. Çekerken abartı olmayan hoş bir kuyruk da gözlerini daha belirgin ve ahu gibi gösterir.

Bol bol deneme yapmalısın. Önerim, aynayı karşına koyup, dirseklerini masana dayandırarak çekmen. Kendi kendine en iyi makyajı bu şekilde, en rahat yaparsın zira.

0
    0 Yorumla
  • cadıııı-theoriginal
    cadıııı-theoriginal Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

onu bende beceremiyorum ya

0
    2 Yorumla
    • ddderyaaa
      ddderyaaa
      +1 yıl

bende. gözlerim büuük ondandır diye düşündüm. yoksa beceriksizlikten mi :D

Yorumla
    • cadıııı-theoriginal
      cadıııı-theoriginal
      +1 yıl

beceriksizlik :D

Yorumla
  • eniştain
    eniştain Takip Et
    +1 yıl

ya parmagının ucu ile dokun o zaten yapışır parmagına aynaya bak ve pözünü aç ve kat bu kadar. sonra biraz oynat orada yerleşince bırak ama dikkatli ol da gözüne bişi olmasın.

0
    0 Yorumla
  • berkeracar
    berkeracar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49 , eic 33%
    +1 yıl

yukarı doğru bak... biraz daha... gözlerini aç ama... eğil biraz bana doğru... eğil eğil eğil... tamam bak şimdi aynaya...

0
    2 Yorumla
    • askmen
      askmen
      +1 yıl

ahhh kör oldum... : ))

Yorumla
    • tulay1993
      tulay1993
      +1 yıl

:):):)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

3

Cevap

• olasılıksız
    olasılıksız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Göz kapağını öncelikle iyice pudrala bu boyanın göz kapağına bulaşmamasını sağlar evde olduğun ve fırsat bulduğun zamanlarda göz kalemi ile bol bol denemeler yap eyeliner sürmek zordur kalemle çekmeye alıştıktan sonra dipliner edin kendine onun ucu keçeli kalem gibidir uygulaması rahattır onuda kavradıktan sonra ip gibi uçlu eyeliner uygulamalarına gönül rahatlığı ile geçiş yapabilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • Kupa Kızı
    Kupa Kızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

Goz kapagini gerdir.

gozun ic tarafindan basla ve kirpik hizasini takip ederek sur.

goz kapaginin uc kismina geldiginde yukariya eyeliner i yukariya dogru ince bir sekilde cek.

gozunun sekline gore kalinlastiradabilirsin.

birde acele etme ellerin titremesin.

bunu yine yapamam diyorsan kalem eyeliner kullan daha kolay alisabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • iroooo_40
    iroooo_40 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 43%
    +1 yıl

bir zamanlar ben hiç beceremezdim sonra eyeliner çekme videolari izlemeye başladım onlar ne yapıyosa aynısını yapmaya çalıştım simdi mükemmel yapıyorum. İşe ucuz bir eyeliner alip denemelere baslayabilirsin ❤

0
    0 Yorumla
  • gokkusagibirkiz
    gokkusagibirkiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 72%
    +1 yıl

gözünün altindan bant çek şahsen aşırı güzel oluyor ve göz kalemi ile başla üstü yamuk olursa bir fırça ile hafif dağıt daha sonra alışınca eyeliner surmeyi dene ara ara kalem olanlarla başlarsan daha iyi olur

0
    0 Yorumla
  • stiletto
    stiletto Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 41%
    +1 yıl

Gözünüzü kapatıp köşesinden gerin, burnunuza yakın kısımdan tek hamlede elinizi kaldırmadan gerdiğiniz yere kadar çekin, kuruyana kadar bir kaç saniye bekleyin. Gözünüzün iç kısmından başlarken gözünüzün içinize sokmamaya dikkat edin..

0
    0 Yorumla
  • asilfatos
    asilfatos Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 57%
    +1 yıl

Tek gözünü kapat kenarından tut. diğer elinle gözünün iç tarafından dışına doğru hafif yavaş hareket yap gayet ince olsun. göz dışına doğru kıvrık olsun. yaptıkça alışırsın.

evin içinde tekrarlarsan sürekli uygulamasına alışırsın kısa bir zamanda.

0
    0 Yorumla
  • BiLLyy
    BiLLyy Takip Et
    +1 yıl

önce göz pınarlarımdan ortaya kadar suruyorum sonra goz kenarlarımdan ortaya surup bırlestırıyorum tabı cekık dursun ıstıyorsan boyle yapmalısın yuvarlak hatlar olsun ıstıyorsan goz pınarından yuvarlak sekılde goz kenarına kadar gelmelısın

0
    0 Yorumla
  • ceynrose
    ceynrose Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

eyelıner kullanma dipliner kullan aynı görevi yapıyor ama eyeliner gibi zor değil sürülmesi.hemen kendine git flormar ın diplinerini al bida vazgeçemeyeceksin.

0
    0 Yorumla
  • aytutulması
    aytutulması Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 34%
    +1 yıl

ay evet ya bunu bende beceremiyorum bir türlü:) mahvediyorum her defasında. başkasına sürdürüyorum o yüzden:)

0
    0 Yorumla
  • MelC4
    MelC4 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

link sana en iyi böyle yardım edebilirim. ''Küçük bir tavsiye gözünü hafif çektirerek sür daha rahat olur: )

0
    0 Yorumla
  • hasret00
    hasret00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 55%
    +1 yıl

you tube da ingilizce olarak araştır. birçokk video bulursun. görerek uyğula derim.

1
    0 Yorumla
  • kralkaan34
    kralkaan34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 76%
    +1 yıl

Eyeliner çekme aparatları ile de jel eyelinerını çekebilir, daha kusursuz bakışlara ulaşabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben bir kaç kez yaptığım halde her zaman güzel olmayabiliyor bunu sıkıntı etme sık sık yapmaya çalış deneye deneye öğrenirsin gözünü sürekli kirpmiyorsan yapabilirsin :)

0
    0 Yorumla
  • bihterzmr
    bihterzmr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Normal bantla iki gözünün kenarına yapıştır kuyrukları yap öyle çok kolay ben yapıyorum eşit oluyor

0
    0 Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 512 cevap paylaştı.

sık sık surmeye çalış elın alışır.

Önce kısa kısa çızgılerle yaparsan daha kolay ögrenırsın.

0
    0 Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 508 cevap paylaştı.

:) canım sanaburadan nasıl anlatalımki birisinin sana bunu somut bir şekilde göstermesi gerekiyor.

0
    0 Yorumla
  • Ağustosmavisii
    Ağustosmavisii Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

Geçen sordum bunu youtubedan izlesene gibi yorumlar yaptı bazıları el zamanla alışır diyorlar sürerken

0
    0 Yorumla
  • mellyyy
    mellyyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

ağzını açarsan eger gozlerını kırpmazsın..yapa yapa alışılır ama bana kalırsa açılıp kapanabılen kalemlerle cek daha kolay oluyor. zamanla alısırsın

0
    0 Yorumla
  • asena_06
    asena_06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

tek gözunu kapatıosun bıraz dA gerıp yavaşça suruyosun cok kolay aslında aama bende kuyrugunu bozuk yapıyorum

0
    0 Yorumla
  • Monanisan
    Monanisan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Makyaj yapmıyorum o yüzden bilmiyorum bazen rimel ruj ve allık sürerim

0
    0 Yorumla
  • gencbas
    gencbas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Valla eski kız arkadaşımda vardı. Kötü birşey yahu. Göz kapağının üstüne göz kalemi gibi sürüyordu.

0
    0 Yorumla
  • askmen
    askmen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 51
    +1 yıl

gözünü bardağa batıırı gibi batır ve başını kaldır... : )) şaka şaka hiç anlamam..

0
    0 Yorumla
  • spagetti
    spagetti Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

İlk başta kalın sürüşten başla..

Göz kapağını elinle gerdir , ortadan dışa doğru çek.

Sonra içten ortaya doğru sür.

Zamanla yapa yapa elin alışır.

0
    0 Yorumla
  • miyav
    miyav Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

pen eyelinerler kolay sürülür, diğeri kadar kalıcı olmaz. likitlerde ilk baslarda zorlanırsın ama daha sonra alışırsın. ben likit tercih ediyorum

0
    0 Yorumla
  • eliffnur35
    eliffnur35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Kenarlaban yapıştır veya bir kağıdı aylarnir srüceğin şekilde kes gerisi gelir

0
    0 Yorumla
  • hislerinsonu
    hislerinsonu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Makyaj yapmayan biri olarak kendimce fikrim kaydirmadan hızlı bir şekilde yapmak

0
    0 Yorumla
  • bluesky4
    bluesky4 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Bant yardımıyla kolayca surersin birde kalem eyeliner sürümü daha kolay olur.

0
    0 Yorumla
  • begüşşş
    begüşşş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

surme bosver dogal hal her zaman ıyıdr:)

0
    0 Yorumla
  • crossdresser_tr
    crossdresser_tr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

hmm zor bir şey ama baya değiştiriyor.

0
    0 Yorumla
  • Duygu_4
    Duygu_4 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Dipliner ile denemeler yapabilirsin

0
    0 Yorumla
  • Lamiuu
    Lamiuu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    +1 yıl

Çok zor

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Eyeliner nasıl çekilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eyeliner nasıl çekilir? 31 cevap verildi
Eyeliner nasıl çekilir? 17 cevap verildi
Eyeliner nasıl çekilir? 5 cevap verildi
Eyeliner nasıl çekilir? 30 cevap verildi
Eyeliner nasıl çekilmeli? 20 cevap verildi
Eyelinerı nasıl çekiyorsunuz?( Taktik alalım)? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç kuşlar gibi gerçekten özgür hissettiniz mi, kendinizi ne kadar özgür hissediyorsunuz?
  • Hangi ev yapımı tatlıyı daha çok seviyorsunuz?
  • Lafınız bölündüğünde sizde sinir oluyor musunuz?
  • Profilinize göre cesaretinizi puanlayayım mı?
  • En cok neyi görmezden geliyorsun?
  • Evinizde tabure var mı?
  • Fırsatın olsa uçar mısın?
  • Birini kendine aşık edebilir misin?
  • Van kedisi besleseydin adını ne koyardın?
  • Dolgun hatlar sence doğal mı daha çekici, yoksa belirginleştirilmiş mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨