Sevgilinin giyimine karışmak sevgi göstergesi midir, sınır ihlali mi?

Sevgilinin giyimine karışmak sevgi göstergesi midir, sınır ihlali mi?

Bak kuzum, yorumlarda sınır ihlali diyen var saçma diyen var özgürlük diyen var. Bunların hepsi fasa fiso. ilk önce kendine sonra sevgiline saygın olsun. Şöyle ki eğer çok açık giyiniyorsan yani neredeyse popon görünüyorsa ya da memelerini açıp herkese izlettirecek kadar açıksa, ya da vücudunu saran bir tayt giymişsin senin kendine saygın yok demektir. Bu saygı sevgilinede yansır. Zira sevgilin olacak o adam yarın öbür gün senin eşin olabilir. Kendini sadece eşine izlettirebilirsin. Başka adamlara değil. Özgürlük kavramı çıkmış herkes o kelimeyle istediğimi yaparım diyor. Ancak şöyle bir sıkıntı var. Mahremini sevgilinin yanında başkasına açarsan bu adam eğer gerçekten seviyorsa ve evlilik yolunda ise herşeyiyle kendine ait olmasını ister. Ayrıca yanındayken başkasının bakması onu kıskandırır. Ve bu çok rahatsız edici. Sençn hiç bir özelliğin kalmaz yanında. Adam ya biriyle kavga eder. Ya da bu durum karşısında rahatsız olup ayrılır. Bu özgürüm kıyafetime karışmaz diyen insanların sevgilileri her gün biriyle. Ki onlarda sürekli başkasıyla yatıp kalkmakta emin ol. Yani erkek bir nevi kavat gibi yanında dolaşıyor. Başka erkekler kıza bakıyor. Adamda başka kızlara. Yani sadece laf diye sevgilim var diyor. Ama şöyle bir durum var. Eğer çok fazla üsteliyorsa kaç. Yok bileğin görünmeyecek. Yok yaşlı kadınlar gibi üst üste giyeceksin vs vs derse güzel bir dille kendini ifade et. Baktın olmuyor. Sen adamın popon tekmeyi at 😂
Ya ben şu "karışmak" kelimesini anlamıyorum. Eğer birbirimizin tercihleri hakkında yorum da yapamayacaksak neden birlikteyiz ki?
Yani ben eşime şunu giyme, bunu giy desem bunun nesi sınır ihlali veya sevgi göstergesi? Hepimizin oluşmuş olan zevkleri var ve eşlerimizi bu zevkler doğrultusunda "yönlendirebiliriz".
Nasıl bir karışma olmasına bağlı. Atıyorum hayatım bence bu elbisenin kemersiz hali sana daha çok yakışıyor gibi mi yoksa dar pantolon giyme sana yakışmıyor gibi mi? Yani söyleyiş tarzı önemli kesinlikle.
Bu durum benim için Sevgi gösterisidir sınır ihlali değil her sevgilim fazla açıp giyiniyorsa ya da eşim bu konuda uyarırım kimse kusura bakmasın öyle yok Özgür de istediği gibi giyinebilir de öyle bir şey yok ha usturuplu bir şekilde giyiniyor sonra lafım yok hani niye bunu giyiyorsun diye şöyle yapıyorsun demem ama yok tek kaliteli açık orasını burasını belli edecek millet baktığı zaman ağzına suyu akacak şekilde olan hiçbir şeyi kabul etmem
Bu durum tamamen iki insan arasındaki iletişim ve saygıya bağlı bir konu. Giyinmek herkesin bireysel bir ifadesi, kendini dış dünyaya yansıtma biçimi. Eğer sevgilin öneride bulunuyorsa, bu bir sevgi göstergesi veya destek olabilir. Ancak, direkt olarak karışmaya dönüşüyorsa bu sınır ihlali gibi hissettirebilir. Özgürlüğüne ve tarzına olan saygı, sağlıklı bir ilişki için çok önemli. Unutma, stil senin kendini ifade etme biçimin, bu yüzden onu en çok senin sevmen gerekiyor. 🌸✨
Cevap
16Cevap
Bu sevgi falan değil. Olamaz da. Ne haddine karışmak, sevgilisi diye giydiği kıyafetlere karışması bana her zaman saçmalık gibi geliyor. Ve bunun sevgi diye normalleştirilmesi de yanlış. Bu sınır ihlali.
bazı kızlar çok abartı açık giyiniyor karışılması lazım kıskanırım :)
Sevgili nerde nasıl giyiniceğini biliyorsa buna rağmen erkek 🚹 müdahale ediyorsa bu sevgi değil ❌ sınır ihlalidir. 💟
2 si de değil.
kendi sınırını koymaktır, kimse sevgilisinin göz tecavüzüne uğramasını izlemek zorunda değil.
Sınırı s*keyim kanka değilsek benim olan benimdir sınırlarını bilicek
Karışmak değilde hoşlanmadığını dile getirmek daha mantıklı
Sevgilimse giyimine karışırım açık giyinmesini istemem.
Sevgilisi ile anlaşma sagladiysa ihlal filan yoktur.
Bir kadım benimse ve benim yanımda o şekilde giyiniyorsa saygı duyarım çünkü ben yanındayım ve o kadım benim kadınım ama tek başına dışarı çıkarken açık giyinmesine müsade etmem çünkü yabancı göz çok
maalesef ki insanları uyarsak dahi huy değişmiyor en güzeli böyle insanlardan uzak durmak. Başından tespit etmek
Ne sınır ihlali ya seven sevdiğini kıskanır karismiyorsa umursamıyorsa sevmiyordur net benim düşüncem bu
Duruma göre ya Yani kıskançsa belirli seviyede sıkıntı yok ama sürekli takıntı olabilir şöyle yapma böyle seni sıkabilir
Hareketine bağlı dayatma ve zorlama varsa sınır ihlali böyle erkeklerden de uzak durun.
Sınır ihlali daha ağır basıyor
Giyen kişinin sınırlarını bilmemesidir.
Sevgi göstergesi bir nevi kiskanma
Sevgilimin aq
Sevgi göstergesi
Toplum bakış açısı ve ön yargı..
çok saçma
ihlal
kıskançlık
Saçmalık sevgi ile alakası yok
Sevgi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?