Neden kimseyi olduğu gibi kabul edemiyor insanlar? Kaybetme korkusu mu?
İlişkide üstünlük kurmak mı?
İlişkide üstünlük kurmak mı?
Aşırı kısa aşırı açık giyip toplumın genelinden farklı görünmesi insanların hatta kadınlarn dahi dikkatini çekmesi rahatsız ederdi. Aşırıya kaçmadığı sürece istediğini yapmakta özgür.
Benim sevdiğim kadın aklı başında nerede ne yapacağını bilen güvenebileceğim karakterdedir. Özgüveni tam erkek asla sevgilisini çocukça sebeplerden kıskanmaz. Gereksiz kıskançlık yapmayan erkek ko arkadaşını sıkma ve bunaltmaz. Günlük hayatta kıyafet ve saçıma özen gösterdiğim gibi sevdiğim kadının giyimine ve bakımına özen göstermesine saygı duyarım. Bacağın göründü kolun açık dekolteli kıyafet gibi şeyleri kafaya takmayın lütfen olgunlaşın! Not kapalı bir kız arkadaşın varsa açık giyinmesi sizi rahatsız edebilir. İstisnalar kaideyi bozmaz. Keşke sevgilinizin giyimine ve tartışmaya vakit ayıracağınıza bu vakti gezip eğlenerek mutluluğunuzu paylaşarak değerlendirseniz. Kıstlanmış ufak tartışmalardan bunalmış bir ilişki içerisinde olan bir kadın üye. Soruna cevap hatta alakasız olsada seni sıkan kısıtlayan hatta ileri giderek değiştirmeye çalışan insanlardan uzak dur lütfen!
Yorumumu okuduğun için teşekkürler!
Rica ederim, her görüşü okurum
Sen kadınları düşünüp de yaklaşmışsın olaya.
Kadınları düşünüp yaklaşmak değil. Doğru ve etik olan benim tercihimdir. Evet erkekler kıskanç. Özgüveni düşük erkekler daima kaybetme ve aşırı kıskançlık sebebiyle kıyafete bulunduğu ortama arkadaşlarına hatta günlük yaşamına kadar karışabilir. Özgüveni tam bir erkek asla kı arkadaşını kaybetmekten korkmaz sevdiği sevildiği için birlikte olsuğundan emindir. Kız arkadaşının erkek arkadaşları ya da kız arkadaşları olabilir. kıyafetine bir noktaya kadar karışır. Sevdiğim kadın güzel hissediyor ve şık giyinmek istiyorsa onu neden kısıtlama gibi saçma bir şey yapayım. Aldatıldım mı? Evet aldatıldım. Bu benim hatam değildi. Sevmiş olduğum kadının dürürlüğü ve karakteri ile alakalı. Fransız, Ukraynalı, hollandalı ya da türk mankenler ile sette bulundum. İç çamaşırları ile gördüğümde oldu fakat şuana kadar aldatmadım. Beni rencide edecek rahatsız edecek ya da kendini ucuz gösteren bir kıyafet tercih etmediği sürece asla kız arkadaşlarımı kısıtlamadım. Müsait değildim. Geç cevapladım K. bakma
Önemli değil, her görüşe saygı duyarım.
Aldatılmak karakter ile ilgili bir şey zaten o konumuz dışı.
Erkeklerin kadınların kıyafetlerine karışmalarının bence üç sebebi var.
Aşırı kıskançlık
Özgüven eksikliği ile aldatılma korkusu
Çevre baskısı ve dini sebeplerden
Bu maddelere aldatılmaya da kaybetme korkusu girdiği için o konudan bahsettim. Her neyse iyi geceler =)
Evet o üç sebep ama ben biraz daha iyimser yaklaşıp aldatılma korkusu yerine kaybetme korkusu demeyi uygun görmüştüm :)
Peki teşekkür ederim, iyi geceler.
Haklısın aldatma tabiri sanırım ağır oldu. Uyardığın için teşekkürler. Sözcük seçiminde daha özenli davranacağım.
Güvenmemektir. Bu tip kişilerle, diğer bir tip aşırı kıskançlık yapan kızlar anlaşır.
Ben sevmem kıskançlığı. Ona güvenemeyeceksem, niye sevgili olduk ki? Çok farklı bakıyorum ben. O beni üzecek bir şey yapmaz, beni seviyor, bunu biliyorum. Bu da güveni sağlıyor.
Ben erkeklerin karışmasını bir yere kadar makul görüyorum çünkü kısa ya da dar giyince diğer erkeklerin ne düşündüğünü ve konuştuğunu biliyorlar ve sevdiği kişinin bu duruma düşmesini istemiyorlar.. ama aşırıya gidenlr ve suyunu çıkaranlar olmuyor değil..
İstediği şekle sokma çabası
Cevap
44Cevap
Ben karışmam, çünkü nerede ne giyileceğini bilir çoğu. Geri kalan yok kısa giydin, dekolte giydin kıskançlıklarının sebebi ''sahiplenme''dir. Ben sahiplenen biri olmadığım için kıskançlık tribim de minimum.
Erkeklerden sahiplenmelrini istemezseniz eğer, onlar da zamanla sizin çıplak dahi gezmenize karışmayacaklar. Ama hem sahiplensin, hem sert errrrkek olsun deyip hem de karışmasın derseniz, bu süzme gerizkalılıktır.
karışmak demeyelimde ona neyin daha çok yakıştığını söylemek daha doğru olur bence mesala çıktığım kızın bitanesi spor giyinmenin daha çok yakıştığını söylüyordu ama illaki spor giyineceksin diye de baskı uygulanıyordu insan abartmadiktan sonra bir problem olmaması lazım zaten sevgili olmuş birşeyleri paylasiyosan nerde nasıl davranmasını bilmemiz gerekmezmi...
Yani herkes düşüncesinde özgür istemiyorsanız karışmayan sevgili bulmanızda fayda var derim.
Ben kıskandığım sevdiğim için herşeyiyle bana özel olmasını istediğim için karışırım ama şu anki sevgilimde beni bildiği için nerde nasıl giymesi gerektiğini zaten bilir ve bu konu da bana da laf düşmez.
Ama bunların aşkın sevginin getirileri. Onunda bana farklı konularda karışma hakkı var. Beraber bir hayat yaşayacağız sonuçta...
Sebebi eziklik kompleks ve sevgilisine yeterli görünememe korkusu abi kendine özgüveni olan erkek neden karışsın ki ben yanındayım hissiyatı verir kadına zaten
Mükemmel tam oturmuş yerine lafların ağzına sağlık
Bence karışılmamalı çünkü karşı taraf az çok ne giyeceğini bilmeli :)
Sevgilinin kıyafetine karışabilirsin ama bir şartla daha güzel görünmesini istersen.
Diğer türlü tek kelimeyle hayvanlık oluyor :D
Sahiplenmenin sonucudur. Erkek sahiplenmek ister, kadın da sahiplenilmek... Bu fıtrat icabıdır. Açık giyinen kız/kadın bir kişiye ait olmamış olur. Sevgilisine o hissi vermez.
Bence karışmalı.. ben karımın ne giycegine karisirim oda bana karışmalı şunu giy daha iyi olur bunu giy daha çekici olur demeli :)
Benim eşim olmaya aday birisini başka erkekler hayaletmemeli
Karışılmalı. Erkekleri bir tek erkekler iyi tanır. Bu yüzden sevgilimizin veya eşimizin kıyafetlerine karışırız.
Gerekli ve uygun biçimde bu konuda söz hakkım vardır. O da yine uygun biçimde anlayış göstermeli. Aksi taktirde ilişki ayrılığa gider. Söz geçirmek için değil, giyiminden hoşlanmadığım için söylerim.
Kendini bilen bayan ne giyip giymeyecegini bilir, gerek yok
normalde karışmam ama yerine göre belki karışabilir
Sevgilim o tabikide karışıcak ve ben tabikide dinlemiyceeem :D
Valla benimle tanisirken baska iliski ilerledin mi bambaska bir imaj takilmaya baslamissa sorun olabilir. Onun disinda karisilmamali bence.
Fikrimi soylerim ama karismam. Hosuma gitmiyorsa da ikna ederim neyin hos olmadigi konusunda
Hayatta ka rış tırt mam. ben g*rizekalımıyım ne giyicegimi bilmiyom allam ya
üstünlük değilde bazı insanlar kıskanç ve bazıları da yiyecek gibi bakıyor.
çok abuk değilse karışmamalı. yani lüks bir restorana pijamayla gitmek tabi ki abes. ama fazla müdahale de hoş değil yani
karisicaksin abi karışmadan olur mu
Olur bence
Şimdi bana karışsın eğer olurda bazen abartacak olursam karışsın..
bende karışırım düşünsene benim eşim böyle cıvık bir renk giymiş yanıma yakışmayan
karışmak lazım, kadınlar öyle değişik varlıklardır ki karışmadığınız zamanlarda da neden kiyafetime bişey demedin kiskanmiyosun beni deyip olayı farklı bir boyuta çekebilir , ortayı bulmak lazım
açık giyiniyorsa tabi kısa içini gösterecek ya da ne biliyim tarih edici kıyafet giyemez giyersede benim olmaz :D
Toplum içinde nasıl giyineceğini biliyorsa karışmam
Karışabilir ama fazla abartmadan sonuçta bir kadın ne giyeceğini iyi bilir tabi bu bazıları için geçerli
Tabi ki karismali. Karisirim.
Karıştırtmayız :)
birini olduğu gibi görmek herkezin yanındaki kızın gögüsüne kalçasına bakmasını kabul etmek değil
Eger birini kalben seviyosan onun tek kiyafetlerine digil her bir weyine kariwirim
inasın zevkleri begenileri var bence abartmadıgı surece kjkarısılamalı oda dikkatedecektir
Karışılmamalı, sevgili bilmeli ne giyeceğini
kendini biliyorsa neden karisayim.
Eşinin kıyafetine karışılmali.
Giyinmesini bilene karışmayın.
Kıskançlık ve sadece birine ait olma duygusu.
Umursayan insan karışır
Kaybetme korkusu bence
İleri gitmedigi surece fikrini soyleyebilir
karışırım ben ne istersem onu giyecek
karışırımm kıskanıyorum
aşırı olursa uyarılmalı
Sebebi eziklik
Sevgilim olsada karışsa afgxfjjnkjjkmm
Evet ne öyle serbest olur mu
Karışmalı
Kisi kendini bildigi surece karisilmaz
Kıskançlıkdır o :D