Ya aslında şöyle bir şey bugüne kadar sürekli kadınlar südyen taktıkları için bugünden sonra çıkarttıkları ve sütyensiz dolaştıkları için erkekler cinsel olarak sürekli gözü kadın memesinde aslında toplum olarak ya erkek ler kadınlara bakması uygun değil hem popo hem de meme yani bakması uygun değil bu arada şey takılabilir eğer çok sütyen takmak istiyorsanız Pamuk sporcu sütyeni takılabilir yani bir de Pamuk külot giyilebilir ama ben sizin yerinize olsam kadın olsam ben bu arada cd'yim sütyen külot giyinmezdim çünkü rahatlık kimseyi aldırış etmezdim yani
Bu arada kadınlar genelde uyurken südyen kilot giymiyorlar çünkü sütyenle külot seni sıktığı için kansere neden oluyormuş ya şöyle erkeklerinde memesi var ama erkekler sütyen takmıyorlar yani yani o yüzden çok büyük memesi olmayan kadın sütyen takmayabilir hatta ben geçen Bir kızda gördüm memeler kafam kadar sütyen takmamış ikisi de lambırla mı sallanıyor yani kafam kadar yani giymeyebilir keşke erkeklere de külot ya da baxer giymeme şey gelse çünkü çok rahatsız edici30 Yorumla
En İyi Cevaplar
m 7 aySamimi olmak gerekirse, sütyensiz gezmenin "absürt" ya da yadırganan bir durum olarak görülmesinin arkasında birden fazla katman var. Kadın bedeninin, özellikle de göğüslerin cinsel bir obje olarak görülmesi, toplumda bu bölgenin "kamusal alanda görünmez" olması gerektiği gibi bir beklenti yaratmıştır. Sütyen, bu beklentiyi karşılayan temel bir "gizleme" aracı olarak kodlanmıştır. İş ve resmi ortamlarda, kadınlardan belirli bir kıyafet kodu beklenir. Göğüslerin belirginleşmesi veya hareket etmesi, ne yazık ki bazı çevrelerce "dikkati dağıtıcı" veya "gayri ciddi" olarak algılanır. Bu da sütyenin "uygun" giyimin bir parçası haline gelmesine neden olur.
81 Yorumla
O kadar aptlsnz ki edep ahlaktan anlayışınız sıfır mk erkekleri yoldan kıyamete kadar hep çıkaracaksınız sonra erkek niye aldattı erkek niye sevmiyor hâk ediyorsunuz istiyornuz ki özgürlük tanımı kpkelr gibi olmk sütyende takma kilot da giyme ananla babanla içki de iç sarhoş ol ya abinin ya babanın ya kuzenin koynundan çık devam edin pislk iğrenç insan olmya boşa denmemiş siz inanmasanızda cehennemin büyük bir kısmını kadınlar oluşturacağını umarım erkeklere yer kalmaz siz doldurursunuz.!!
Erkeği etkilemek icin her bku deneyin...
Erkek sizin gibi açık ya da bir tarafını gösterse aaa sapık dersiniz tipsiz se yoksa karşılık verirsiniz gerçekten o kadar tiksindirici kızlr var ki bedenini belli etmekle göstermekle değer kazanacağinı sanan halbuki siz o haldeyken erkek sizi iş olarak yani o. srbu olarak görür isini görür arkadaşına tavsiye eder ortam kizı olursun değer buysa tabiki siz hâk ediyorsunuz devam devamm.. ;)
40 Yorumla
7 ayMemelerin aynı zamanda mahrem, cinsel bir bölge olarak kabul görmesi olabilir mi acaba? Yalnızken ya da evde eşinleyken elbette istediğin gibi giyinebilirsin ama toplum içinde ya da aile içinde insanın kılık kıyafetine daha dikkat etmesi gerekli. Tabudan ziyade bu bir görgü kuralıdır.
347 Yorumla- 7 ay
erkeklerin memesini görmek de beni rahatsız ediyor siz de kapatın o zaman, mahrem.
- 7 ay
@wyattscenee Ben mememi açmıyorum zaten rahat olabilirsin.
- 7 ay
@wyattscenee valla atlet giyiyorum altıma kimse görmesin diye 🤣
- 7 ay
tamam hemcinslerine söyle o zamab onlar da açmasın ya da göğüs ucu kapatıcısı alsınlar
- 7 ay
@wyattscenee beni ben ilgilendirim
- 7 ay
@İçiBoşDefterim atlet fayda etmez ki, öyle olsa biz niye sütyen takalım
- 7 ay
@wyattscenee yoo baya fayda ediyo 3 kat giyinince kimse görmüyor bizdeki sizdeki gibi çıkık değil fazla dikkat çekmiyor
- 7 ay
@İçiBoşDefterim kimseyle laf etmeyin o zaman, herkes kendini ilgilendiriyorsa
- 7 ay
@İçiBoşDefterim aynen o yüzden yazın erkeklerin hepsi farlar açık geziyor
- 7 ay
@wyattscenee midoriya taraftarıtım ben
- 7 ay
@İçiBoşDefterim banane
- 7 ay
Ben bakmıylrum laf ta etmiyorum zaten ama gözüme sokar gibide gezmeyin 😅 yazın başıma geldi
- 7 ay
Banane dediysen sohbetimiz bitmiştir küçük hanım
- 7 ay
@İçiBoşDefterim ben gezmiyorum beni ben ilgilendiririm 😢😢
- 7 ay
@wyattscenee cidden bak kanka kendi fiziğini biliyorsundur ona göre dikkat edersin ama bazıları zaten devasa bişey birde dekolte veriyolar sütyenle yok yürüyünce zaten sallanıyo koşunca dışarı çıkcak gibi oluyo nasıl cesaret edebiliyorlar anlayamıyorum ben kadın olsam ninjalar gibi sarmalarım görüsürüz ince hava alabilir bir kumaş ile ter yapmayan pamuklu sütyen olmasa bile o daha havalı olurdu
- 7 ay
Beyler siz de açmayın. Çok açası gelenler göğüs ucu şeysi alsın.
Oldu mu? - 7 ay
🤣🤣🤣 tamam 🤣
- 7 ay
@İçiBoşDefterim kendine onu uygun görmüş onu giymiş, çok basit
- 7 ay
adam olacaksınız yavaş yavaş aferin
- 7 ay
@wyattscenee ama çok dikkat çekiyor ya
- 7 ay
@İçiBoşDefterim aklın sürekli başka yerde olduğu için çekiyordur. aklı fikri yerinde olanın dikkatini çekmez.
- 7 ay
@wyattscenee yooo yolda düz gidiyorum karşıdan hızlı tempo geliyor gözüm anlık bakıyor kısa bir bakış herkeste vardır uzun kirlenirse sapığım evet ama karlımdakine kendime saygımdan bakmıyorum 😇
- 7 ay
Zaten beni ilerdeki eşim ilgilendirir kim ne giyerse giysin banane sadece eşimin aklını çekmesinler belalarını dikerim
- 7 ay
Beni rahat bırakın la gidin burdan deliler!
- 7 ay
@İçiBoşDefterim valla bu kadar unutamayıp üstüne bir şeyler kurduysan sapıktan farkın kalmıyor zaten.
- 7 ay
@İçiBoşDefterim niye giriyon o zaman araya seni ilgilendirmiyorsa 🤗
- 7 ay
@wyattscenee dün ne akşam ne yediğini hatırlıyor musun
- 7 ay
Ben hatırlıyorum tavuk yemiştim
- 7 ay
Beyin travmatik olayların asla unutmaz
- 7 ay
@İçiBoşDefterim hayır ama sen karşıdan göğsü zıplayarak koşan kadını unutamamışsın belli ki :')
- 7 ay
@İçiBoşDefterim travmanın olayla alaka. bu travmalar bir düzgün insanları bulmuyo ne hikmetse. kıyamam çok üzüldüm, Allah şifasini versin
- 7 ay
@wyattscenee ya sen de onu görsen sende unutamazsın kafam kadardı çarpsa kamyon çarpmışa dönerim hastanelik olurdum
- 7 ay
@İçiBoşDefterim bak sapık olmadığını kanıtladın şu an, istesem çapını da verirsin
- 7 ay
Amin saol kardeşim
- 7 ay
🤣🤣🤣 şu an olayı abartıyorum sadece sütyen gögüsü sabitliyor maalesef günümüz teknolojisi cinsiyetler hakkında çok bilgi veriyor kimsenin mahremi kalmadı
- 7 ay
@İçiBoşDefterim evet, mahremi insanı muz gibi soyan gözleriniz bozuyor
- 7 ay
@wyattscenee what
- 7 ay
Oğlum siz hasta mısınız lan? Gitsenize burdan, özelden yazışın! Sağda 135 tane bildirim görünce yengenizin yüreğine indi elinden kocasını kapıyorlar sanıp. Gidin la burdan!
- 7 ay
Hacı kimseyi doymadım aklıne kadınlardan uzak duruyorum duygularımı yitirdim
- 7 ay
🤣🤣🤣
- 7 ay
atmasaydın yorum o zaman, istediğim kadar yazarım 💘
- 7 ay
@wyattscenee benim yoruma geldi adama yazık
- 7 ay
Memenizde her şeyini feda sizin olsun ne istiyorsanız yapın benden uzak olun ama 🤣
- 7 ay
@İçiBoşDefterim inşallah Allah karşılaştırmasın senin gibilerle
- 7 ay
@wyattscenee Aminnnn Allah hepinizi korusun benim gibilerden bizde rahat rahat huzur içinde yaşarız
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kişisel bir tercih ve senin rahatın önemli! ✨ Sütyensiz olmak, pek çok kişi için özgürleştirici bir tercih. Bir kadının sütyen takma ya da takmama kararı tamamen ona ait olmalı; kimsenin yargılayacağı bir durum değil. Ama maalesef toplum baskıları ve yerleşik düşünceler, bazı insanları bu konuda önyargılı kılıyor.
Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan, öyle yap. 💁♀️ Bol kazaklar, oversize gömlekler ve sweatshirt'ler kış mevsimi için sütyensizlikte seni daha da özgür hissettirebilir. Ayrıca moda artık bunu çok normalleştirmiş durumda; senin özgürlüğünden ödün vermemen harika bir mesaj! 👌 Bağlı kalmak zorunda değilsin hiçbir tabuya! 💃10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
7 ayNeden absürt olsun? Kişisel tercihlere herkes saygılı olmalı ve olacak.
Bazısı meme ucu diye bir şeyler yazmış.
Yok kardeşim, meme ucuna tahrik olan erkek zaten fare genetiğinde biri olabilir. İnsan olma vasfına sahip olmamış demektir.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Absürt bir şey çünkü. Erkeklerin nelerden etkilendiğini, tahrik olduğunu biliyorsunuz. Sonra bana baktı gözleri oramdaydı buramdaydı der durursunuz. Benim bile dikkatimi çekiyorsa onların her halükarda çeker. Her şeyin bir oluru var yapmayın allah aşkına. Özgürlük adı altında istediğiniz her şeyi yapmamalısınız.
40 Yorumla
7 ayEvde veya dışarda fark etmez rahatsız hissediyorsam giymem kimseyi de ilgilendirmez
80 Yorumla
7 ayEvde sütyen takmaman normal ama abin ya da baban varsa ayıp olmuyor mu?
Dışarıda da insanlar sütyensiz bir kadını gördülermi illaki bakıyorlar ondan sonra ne @küz gibi bakıyorsunuz diye sert çıkışlar yapıyorlar, ayrıca absürt mabsürt le alakası yok insanın ateşini yükselten görüntü oluştuğu sütyensiz gezmek iyi deyil yoksa meme senin kim ne karşır napacağına00 YorumlaTakmadığımda kendimi çıplak gibi hissediyorum.
90 YorumlaModa & Stil konusunda 499 cevap paylaştı. Absürd değil ama meme ucu tahrik edicidir. Abazan dünyasında yaşadığımız için de normal olarak sayılmaz bu doğal organ
52 Yorumla- 7 ay
Ama öyle yalan mı
Evde takma da dışarda olmaz , uçları aşırı belli oluyor , buda erkekte cinsel istek uyandırıyor , insanları zor duruma sokmak dogru olmaz
10 Yorumla
7 ayTakmak istemeyene kim ne desin, ama sende hak verirdin bazıları bunu abartıp çok da absürt bir hale getiriyor
10 Yorumlabilmem kadın göğsü cinsel bölge olduğundan olmasın her ne kadar siz ısrarla değil deseniz de (sanki nerenin cinsel bölge olduğuna cinsin kendisi karar veriyormuş gibi)
10 Yorumla
7 ayBen de sütyensiz geziyorum kimse bişey demiyor 😂😂
10 YorumlaTürkiye'de yaşadığın için olabilir mi ya da herhangi bir Arap ülkesinde yaşamıyorsan
10 YorumlaMemeler senin
Beden senin tercih senin kime ne
Ben hiç absürt görmüyorum11 Yorumla
7 aygözler meme uçlarına takılır ailede olsa giyilmemeli sonuçta erkek yani
10 YorumlaModa & Stil konusunda 420 cevap paylaştı. Halt etmiş öyle düşünenler nasıl rahatsak öyleyiz sjdj
42 Yorumla- 7 ay
Helal
- 7 ay
E bizim için daha iyi
Gizli Üye(45 üstü)7 ayMemen küçükse tabi ki sütyensiz de gezersin , ama büyükse rahat edememen gerekir
70 Yorumla
7 ay* olmazki. Tehlikeli bir durum. Erkekler en çok kızların arkasından poposuna, önden göğüslerine bakar. Eğer uçlar belli oluyorsa karşıdakinin beyni maalesef kafasından çıkmış uçkura gitmiştir.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
7 ayTakma giyme göster zaten çıplak geziyon ama havalı olsun diye göbek açılıyor memeler kapanıyor daha mı havalı oluor ki o da göbek gibi açık olsun
00 Yorumla İnsanlar herbkolok olduğu için her şeye karışmayı tepki göstermeyi severler fazla anlam aramamak lazım
10 YorumlaGerçekten çok garip
Hiç sevmem sütyeni sıkıyo darlıyor beni90 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı.
7 ayŞahsen benim memelerim küçük iken ben de takmıyordum ama artık takmasam kendimi rahatsız hissederim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEvde aile içinde sutyen kullanmam bazen kışın dışarıda kalın giyindigimiz içinde kullanmam. Sutyensiz giyilecek bluz ve elbiselerle de kullanmam.
22 Yorumla
Cevap sahibi7 aySutyen uçlarını kapatıp daha güzel görünmesi içindir.
- 7 ay
En güzeli
7 ayBende boxer giymeyen bir birey bu konudan muzdaribim, gelen geçen deli gibi bakıyor hiç mi görmediniz yahu.
00 YorumlaEvde tabiki giy ama dışarda milletin göğüslerini bakmaktan rahatsızkklik duymuyorsan ve düşmesinden endişe etmiyorssn
00 Yorumla
7 ayErkeklerin otobüste bacaklarını açmasından bile rahatsız olanlar yine toplanmış cinsel obje üzerinden prim kasıyo mk
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı.
7 ayİnsanlar kalıpların dışına çıkılan her davranışa anı tepkiyle yaklaşıyorlar. Sağlık ve rahatlık için en doğrusunu yapıyorsunuz
00 Yorumla
7 ayZaten kadın ne yapsa suç toplum kadın düşmanlarla dolu bunu hala anlamadınız mı kızlar
10 YorumlaModa & Stil konusunda 463 cevap paylaştı. Evdeki erkekler de terleyen bölgelerini serbest serbest gezsin mi normal mi bu?
10 Yorumla
7 ayAslında yer çekim kuvveti var... İlerde takmadığına çok pişman olacaksın...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAt gitsin sütyenlerini o zaman knk boşa yer kaplamasın dolapta sjdhsj
10 YorumlaModa & Stil konusunda 496 cevap paylaştı. Kardeşim ve eşim de evde takmaz. Ancak dışarıda belli oluyor ya.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Sırf bir yer belli oluyor diye boşu boşuna lafa Kuga yapıyorlar işte
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı.
7 ayBen genelde giyerim de bazı elbise ve üstlere sütyen giymiyor ne giydiğine göre değişiyor fikrimce.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayMüslüman değilsen, donsuzda gezebilir sın. Kim niye karışsın
00 Yorumla
7 ayİnan o kadar haklısın ki bu davanda gururla yanındayım 😅
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 317 cevap paylaştı.
7 ayDar giymedikçe belli olacağını sanmıyorum en rahatı
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Küçük memeliler adına zaten bu açıdan bir sorun olmayacaktır mevzu büyük göğüslüler
04 Yorumla
7 ayBence de absürt bir olay değil nasıl rahat ediyorsan öyle takıl
00 YorumlaBen özgürlükten yanayım. Memelere özgürlük istiyoruz :)
00 Yorumla
7 aySütyen kullanmıyorsanız gögüs ucu kapatıcak bişey bulursanız sorun olmaz
01 Yorumla- 7 ay
@wyattscenee bu yoruma gel
Bi erkeğin çamaşırsız gezmesi ve dışarıdan gözüne sokarcasına sallanmasını izlemesi hoş mu?
00 Yorumla
7 ayBazı insanlar. İnsanlar çeşit çeşittir. Muhtemelen giymemenin ayıp olduğunu düşünüyordur.
00 Yorumla
7 ayBazen bende takmam sütyen
61 Yorumla- 7 ay
Sütyenler pahallı zaten fazlalık olmasın evde
7 ayGeri kalmışlık da denebilir alışkın değillerde denebilir herkesin hoşuna gitmeyen şeyler vardır onları da öyle kabul et boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayBeni hiç ilgilendirmiyor nasıl rahat ediyorsan öyle yap
10 Yorumla
7 aybence insanların oraya cinsel bölge olarak bakmasından kaynaklanıyor pek çok yerde de normal karşılanıyordur türkiyede öyle değil maalesef
49 Yorumla- 7 ay
@CDelif15 sor
- 7 ay
@tnaaaas sor
- 7 ay
@tnaaaas bilmiyorum düşünmedim neden soruyon
Gizli Üye(30-35)7 ayPenisin böyle belirgin bir şekilde olup milletin gözüne sokmasını düşün. Memede aynı etkiyi bırakıyor
04 Yorumla
Cevap sahibi7 ay@ir3mmssss erkek ve kadında bıraktıkları etki aynı ikisininde
Cevap sahibi7 ay@ir3mmssss sen onu erkeklere sor
Gizli Üye(25-29)7 ayBende kendimi rahat hissetmem o yüzden takarım ama asıl sorum erkeklere:
Sütyensiz gögüs ucu belli olan niye sizi azdiriyor?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aykim görüyom tabu olarak eskiden stynmi varmış. takmazsan sarkar sadece dışarıda falan. yerçemi etkisi daha fazla olur
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eğer sarkık ve büyükse mümkünse olsun göz zevki diye bir şey var onun dışında bana göre sudyen gereksiz bir parça
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayAbsürt karsilanmiyor bence istersen giyme bazılarının işine gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayBende takmam evde ailemle de olsun bunda bişey yok.
13 Yorumla- 7 ay
Doğrusu bu
Cevap sahibi7 aySen nerden bileceksin iyisini sendemi takıyorsun.
- 7 ay
Çok şükür takmama gerek yok, kendi fikrimi söyledim
Valla ben yokum Şu an gidin benim evdede dolasin biraz evin havasi degissin
10 Yorumla
7 ayO tipleri sallama boş ver
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayO bol ve kalın giysilerin ağırlığı zamanla sarkık görüntüye yol açmıyor mu
00 YorumlaKimse bence görmek istemez görmek zorunda değilim ama sen de göstermek zorunda değilsin
31 Yorumla- 7 ay
Ben görmek isterim valla
sütyen takmamaı kimsenin tabu olarak gördüğünü sanmıyorum. ama memelerin bir süre sonra sütyen kullanmanın önemini hatırlatacak sana
00 Yorumla
7 aywayy babo wayy
11 Yorumla- 7 ay
rahatın daha önemli
Bence isteyen istediği gibi gezsin
10 Yorumla
7 ayTakma sen takma
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayİsteyen istediği şekilde gezmeli
10 Yorumla - Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne