Teşekkürler KS <3
Sütyensiz çıkmak ayıp mı?
Teşekkürler KS <3
Göğüslerim büyük olduğu için rahat edemiyorum, çoğu zaman sütyensiz çıkıyorum.
Özgürlüğün neferlerinin görüşünü almak istedim, sizce sütyensiz çıkmak ayıp mı?
Aslında ayıp değil, ayıp diye de takmıyoruz. Sadece yürürken sallanması sıkıcın takmayınca 😂 taksanda takmasan da için görünmüyor zaten. Ben sallanma olayını sevmediğimden, bizzat kendim rahatsız olduğumdan takıyorum. Eve gelir gelmez de özgürlük neferliğim tutuyor tabeee 😂
Sallanması beni de zorluyor, sırf o yüzden bazen takmak zorunda kalıyorum. Eve gelir gelmez neferi olmak :D
😂😂
Son dönemlerde sütyen amma da olay oldu , istemiyorsanız giymeyin ama lütfen görsel kirlilik yaratmayın :) Göbeğe kadar sarkmış, lambur lumbur sallanan göğüsleri gözümüze sokmayın.
Erkekler olarak donsuz gezmenin yaratacağı saçma görüntünün bilincinde olduğumuz için bu tarz bir arzumuz yok, fiziksel olarak en iyi siz kendinizi bilirsiniz, kendinize uyanı yapın ;)
sarkık lombur göğüslere sütyen şart, dirilik ince dokunuş:)
Ayıp değil bence kimse kimsenin memelerine bakmamalı şahsen eşcinselim ben de bakmıyorum. Arsız sapıklar kendini durduramıyor diye ayıp olacak değil ya, ama dünya çok boktan bir yer neredeyse çarşafa gireceğiz artık
Ben değil, içine girecek gibi bakıp hayal kuranlarda suç. Toplumdaki kalıplaşmış eril kodlar yüzünden insanlar özgürlüğün içinde tutsaklık yaşıyor...
<3 iyi geceler...
Ayip değil ya benimki de 95 b beden ama ben cikiyorum arkadaşlarım meme uçların belli oluyor diyor ama ben takmıyorum hem erkeklerde baya. bakıyor oraya zevk almıyor değilim
Ohooo
Sal gitsin kanka sjskhsjs
benimki de 95b beden, uçları belirgin. Erkekler zaten her zaman bakıyor ama ben de rahatıma bakmak istiyorum
Aşırı zevk alıyorum gördükçe
@Cem3454 bekle sen oyuncağını bekleyen çocuklar gibi, rüyanda memeleri görürsün :D
@Cem3454 Sabahları rüyalara alışkınsındır :D
Offf 95 lik kadınla konuşamam dimi d/m den
@Cem3454 Sabaha zor çıkarsın sen bu gidişle :D
@Cem3454 hayırlısı ajdjdj
@Cem3454 Allah korusun :)))
@Cem3454 aşk olsun, o kadar kötü değilim :D
@Cem3454 seni de teşekkürler:))
@Cem3454 Hacı Şakir'e doğru istikamet seziyorum ben daha çok :D
@Cem3454 Seni anca başka şey keser bu gidişle doğru :D :D :D
Cevap
68Cevap
sizin kendi tercihinizdir
Yok değil ben çıkıyorum bir tane bakan olmuyor yani çok şükür öyle bir ortamda yaşamıyorum
Neresi orası Mars mı
@MnikSevenDev188 yurtdışında yaşıyorum ben
Vay be büyükler mi peki 😮🤤😅
Minik o zaman memişler
Burada gözler hep üstünde oluyor
Ama napalım hoşuma gidiyor
@muhendisbey38 benim 95b
@muhendisbey38 yaptığınız şey sapıklık, böyle yapınca suriyeli erkeklerden farkınız kalmıyor. Bahsettiğim şey anlık bakıp geçmek değil rahatsız edici boyutta bakmak. Aynısının anne ya da kardeşinize yapıldığını düşünün
Alakası yak açıyorsa ben gözlerimi kapatacam
Kardeşim de öyle giyiniyorsa bakmalarına bişe diyemem göstermek için açıyor yapacak bişe yok
Hemen bahane hazır senşn de kardeşin var
@muhendisbey38 bu sözün üzerine diyecek birsey yok gerçekten pes diyorum başka birsey diyemiyorum soyunuz tukensin
Ne alaka ben eşofman giyemiyorum utancımdan kalktığı zaman belli oluyor diye sen memelerinin uçları dimdik sokakta gez ben gözümü kapatayım olur
@muhendisbey38 kapatıcı denen bir şey var hani kullanılıyor bununla ilgili değil üstelik kapalı giyen kadınlarda bunu yaşıyor gecen kadının birisi soru atmıştı pantolon ve gömlek giydiğim halde taciz yaşadım diye farketmiyor açık ya da kapalı sapık sapık oluyor hadi sizi geçtim birsuru var sapıklık yapıp yaağğ ama şöyle giydi diyen bu bir bahane değildir ve olamaz kapalı insanlara bile sapıklık yapan var ülkede işlerine gelince edepten bahsederler ama
Kadınların giyince giden edebi erkeklerin bakınca gitmiyor mu
Kimseyi gidip taciz etmem sadece açıl giydiyse dikkatimi çeker bakarım yiyecek gibi değil oda ama kimseye gidipte asla dokunmam kötü bişe yapmam
Ben utanıyorum diyorum giymeye hoşlanarak baktıkları halde utanıyorum
@muhendisbey38 onu yapmak zaten sizi tescilli sapık yapar bir zahmet yapmayın. Bende başta yazdım anlık bakmak değil dediğim ona kalırsa sokakta yürürken yakışıklı bir adam geçiyor bakıp a ne yakışıklı adam diyip gidiyoruz yani bu değil direkt gözünü dikip görmemiş gibi taciz boyutunda bakmak
Hayır o taciz ama görüyorum bazen ne güzel gögüsleri varmış diyip en fazla 5 saniye bakıyorum geçiyorum
Bence herkes bu şekilde yaparsa artık giymenize gerek kalmaz. Hoş görüntü estetik durdugunu inkar edemem
kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.
Sutyensiz rahat etmek diye bi olay var mi gercekten? Bana hic rahat gelmiyo cunku.
ben çok rahat ediyorum, biraz sallanma olayı rahatsız ediyor ama olsun o kadar
Sizin tercihiniz diyenlerin terbiyesi nerde? ayip tabikide batiya ozenmeyin onlarda ne ahlak ne terbiye ne Örf ne adet var hic bişey yok
Kız rahatsız oluyomuş takmaktanki bu konuda oldukça haklı bunda kimseyi ilgilendiren bi durum yok
Sizin tercihinize uymamaları onları terbiyesiz yapmaz, düşünce özgürlüğü
Sen abd de yasamiyorsun çoğunluğu musluman olan bir ülkede yaşıyorsun ailen turk orf adet terbiye var dışardaki insanlari rahatsiz etmeye hakki yok kimsenin insanlar etrafa bakamayacak mi evinde ne yapiyosan yap ama evinde ha kabul etmeyen olursa onunda kolayi baska ülkeye gidebilir.
Tercih diyor ya kizim siz ikiniz iyi misiniz nerde buyudunuz siz yasadiginiz ülkeden haberiniz yok ahahahaha 😂😂😂
Kızın giydiği şey nasıl rahatsız edebilir diyer insanöadı bu kadar hırsızlık katilik olayı varken kızın sütyen giymemesinin nesi rahatsız edebilir evet ülke çok iyi değil tacizci var ama bunun kıyafetle bi alaksı yok kapalıda olsan açıkta olsan tacize uğrayabilirsin ve bi insankn giydiği şeyden dolayı rahatsız etmek gibi bi hakı yok kimsenin
komik olan tek konu sensin şu anda farkında mısın?
insanlar hür iradeye sahip, içine düşer gibi bakanlarda ara suçu
Müslüman ülkesi çoğunlukla diyosun berki müslüman deği kız ve Türkiyedeki herkes de müslüman olmak zorunda deği
Sen kimin katili olup kimin hırsız olduğunu bakıp da anlayamazsın ama bir insanın kılığından kıyafetinden nasıl bir yaşami olduğunu anlayabilirsin katili Hırsızı yakalamak polis ve devletin işi burada insanların yapabileceği bir şey yok ama sen insanların ahlaki değerini bozamazsın buna Alışık bir ülke olsaydı zaten şu an bunu konuşuyor olmazdık sütyen giymeden çık bakalım dışarı insanlar sana ne gözle bakacak sana tepki gösterecekler çünkü bu toplum olarak kesinlikle kabul edilemez bunu ne yaparsanız yapın kabul ettiremezsiniz bu hep böyleydi ve böyle olacak
@Bosversenizebd Sen cümlelerimi iyi okumuyorsun galiba Sana diyorum ki burası Müslümanların en çok olduğu ülke Biz kimse Müslüman olmak zorunda demiyoruz zaten ama burada Yaşıyorsan da ayak uydurman gerekir
Komik olan Benmişim öyle mi E tamam yarın sütyensiz Gez bakalım insanlar sana ne diyecek denemesi bedava Siz daha kendi yaşadığınız ülkeden haberiniz yok Siz iyisi mi burayı doğrusu ile yanlışı ile bir öğrenin Sonra gelin konuşalım Çünkü karşımda Ergen Ergen hareketler görüyorum😂🤣
Zaten çoğunlukla giymiyorum evet ama şöyle anlatıyım ben sana kapalı bi kızla tanıştım ve benim açık olmamama rağmen yapmadığım o tür şeyleri kız her hafta yapıyo ve bu kız kapalı dışardan nasıl göründüğüyle hayatı aynı olmak zorunda değil
Açık olabilirsin Bu senin tercihin Ama kalkıp Ultra Mini kısa etek şort sütyensiz gezmek bunlar olmaz bu bu toplumda kabul görmüyor ben kapalıların da ne yaptığını biliyorum merak etmeyin Herkes kendinden mesuldür o kadın ailesini kandırıyor ailesi onun yaptıklarından haberdar olmasın diye ailesinin istediği şekilde görünüyor onlara zaten bizim toplumumuzda Artık bunun farkına varmaya başladı bazı çarşaflılar İslam'ın ve kapalılığın adını lekelediler emin olun İnsanlar bir onun suratına baktıklarında ne yaptığını anlayabilselerdi onu yaptıklarına pişman ederlerdi
İnsanların ne giydiğine karışamazsın, kimseyi kıyafetine göre yargılayamazsın, kapalılık ya da açıklıkla terbiye dersi alamazsın. Daha çok yazarım da harcadığım zamana yazık
Aynen öyle Ne kendinin zamanını harca ne benim zamanım ağırdı git toplumunu öğren
Evet dedğin gibi herkes kendi günahlarından sorumlu ve bunları giydiğimiz veya giymediğimiz zaman bunun günahı bize sana batan şey ne
zamanımı harcamamam gerektiğini ispatladın, iyi geceler.
Bence bir kıza hanımefendilik Yakışır mahremiyetini saklayabilmek yakışır bunu ortaya dökenler hiçbir zaman değerli olamazlar ve insanlar onlara kötü gözle bakarlar bunu hep görüyoruz Siz de eminim ki görüyorsunuzdur her şey usulünce güzeldir abartıya kaçıldığı zaman sorun olur abartıya kaçmadan insanlar da hayatını yaşayabilir abartıya kaçmadan açık olabilirsin bunu anlatmaya çalışıyorum anlayıp anlayamamak size kalmış hayat sizin tercih yaparsınız sonuçlarını kendiniz görürsünüz Bir daha da cevap vermeyeceğim Hadi bye bye
Yazdıkça batıyorsun, bence sus ve uyu hadi :D
bir de bye bye yazıyor ajdjdjdj
Senin gibi çocuklarin asil uyku vakti geçti gitte annen ninni söylesin😂🤣🤣
düşüncelerinin "kalibresinde" değiliz doğru hayatım:)
Sadece o da değil Ayak Parmağımın tırnağı olamazsın klavye delikanlısı yarın kendi kalibreni göstermek için sütyensiz şort ve Ultra mini etekli ve sokağa çık da seni bir göreyim Türk Dil Kurumu'ndan bir kelime öğrenmiş O kelime ile laf sokmaya çalışıyor küçük kız daha öğrenecek çok şeyin var devam et😂😂
Çıkıyorum zaten:) Öğrenecek çok durumu olan ben değilim; senin cahil olman kalibrenin dengesini bozuyor bebeğim :D
Hadi uyuyorum ben, iyi geceler:)
Ayıp tabiki ve iğrenç bir görüntü göğsün büyük olabilir fakat her göğsü büyük olan sütyen takmasin mi o zaman? Çok iğrenç bir görüntü emin olun dışarda gördükçe içimden küfür ediyorum
Aşağıda birine siteler seni bekliyor demişsin ya kahvemi püskürttüm senin yüzünden. Allah bildiği gibi etsin seni 😆
ama ne diyeyim ki yani :D :D
Sen de haklısın 😉 yaşın kaçtı senin
32
Evli misin peki (korkma yürümek için sormuyorum 😆) çok ihtiyaç duyarsam site linki isterim özelden 😂
evli olsam kocamın kollarında olurdum ya da yatağımda :D
site linki hizmetimiz maalesef yok :))
Evli değilsen sorun yok. Bir erkeğin karısınin şu isteğine göz yummasi delirtiyor beni en çok
Sana da tavsiyem kendimi de dahil ederek (gözümüz kayıyor) bu kadar abazanın olduğu ülkede meme uçlarını belli etmek doğru değil. Daha seçici kitle için sunman lazım bence bu görsel şöleni
Hayır değil, istemediğin bir şeyi takmak zorunfa değilsin. Ben kadın olsam şahsen takmam, çünkü rahatına düşkünüm o ne öyle akşama kadar alacaklı gibi memişleri sıkıyor 🤣
Bu yaz aylarında takamıyorum doğru düzgün genellikle sütyensiz çıkıyorum dışarı
Okey ama meme ucun belliyse bu teshircilik asla özgürlük değil kızlar o zaman yaprak takıp gezelim
Ayip abla ne gostermek istiyon ne alaka evde sutyensiz gez iste
meme ucu gizlemek icin silikon pedler oluyor onlardan almalisin bence
onlardan kullanabilirim aslında, doğru
Görselde göze batmıyorsa sorun değil ama tahrik unsuruysa fena
uçları belirgin biraz
İşte o çıkıntılar tahrik eder neticede rahatsız olursun
çok bakıyorlar
Normal değilmi iri göğüs südyensiz çok yaylanır sağa sola sallanır
sallanması bazen rahatsız ediyor fakat sevmiyorum takmayı
İleride sarkma yapar çocuk doğurup emzirdiğin zaman bilgin olsun
Meme ucu silikonlar var bimde onları al tak uçlarına özgürce çık
Yok canım neden ayıp olsun.. ben hiç giymedim
Şimdi şöyle kime göre ayıp kime göre ayıp drğil sen rahatsan ne önemi var
Açık gezmiyorsun sonuçta, neden ayıp olsun🤷♂️
Hayır ayıp değil bence her insan bu özgürlüğünün tadını çıkarbilmeli
Eğer 35 yaşında hala bilginiz yoksa öğrenmeyin daha iyi.
Ben olsam hic takmam rahat olsun, takilir diye birsey yok.
Eskiden sutyen yoktu.
Boş ver sütyenli de olsa sütyensiz de olsa bakan bakıyor
sen de haklısın :D
Ayıp. Edep haya kalsın biraz ya
Kesinlikle
sütyensiz çıkınca edepsiz mi olunuyor?
Evet edepsiz olunuyor tabi
Ayıp tabi. Hava çok sıcak rahat edemiyoruz diye üstsüz mü gezelim bacım ne yapalım yani 😃
Taciz edilmiyorsan bide arzulanan biri olmaktan korkmuyorsan sıkıntı yok
Değil çıkabilirsin ama uçları belli olunca millet hemen başka algılara giriyor belli olmamasına dikkat et bence
Yok bugün o kadar çok kadında sudyen yoktu
pür dikkatimdir diyorsunuz? :D
Özgürlüğün neferleri mi 😂😂😂😂
Konu kendileri olunca özgürlüğün timsali olan kişilerin ikinci öznedeki duruşunu alalım dedik:)
Of çok güldüm 😂
:D
Soruya gelecek olursal Bana kalırsa istediğin gibi kez
teşekkür ediyorum <3
Ne demek efenim rica ediyorum.
iyi geceler o halde:)
İyi geceler olmasın bence tabi sen bilirsin:)
belki yazarım, şimdi mesaj alındı sanırım :))
Belirsizlik hiç iyi bir sey değil soran hanım :)
düşünme payı :D
Peki bakalım. İyi düşün sonra pişman olma :))
:D ince eler, sık dokuruz
Tabi ama zaman kaybetme 😏
Yok ya ayıp değil artık kızları iyi anlıyoruz yani hor görmüyoruz
Ayıp değil tabiki zaten sudyen gereksiz bence saliverin ikizleri
Karar senin kararın meme senin memen kimse bişey diyemez bak keyfine
ya artık kızlar çıplak çıkıyor senin südyensizliğini pek farkedecek durumda olmayız :)
Dolgunsa adla ayıp değil
Çok ilgimi çekiyor öyle kadınlar
Keşke beni emzirseniz vitamin eksikligim varda
Ciciklere özgürlük
Çok dikkat çeker bakan olur
herkes özgür giyim konusunda
değil tabiki onlrın da özgür kalmaya hakkı var ;)
Gorebilirsek ne kadar buyuk ona gore birsey soyleriz bizde ayip mi degil mi
Memelere özgürlük 😆😆😆
#memelereözgürlük şaşma böyle devam
Ayıp tabi kendine saygın varsa giymen gerek
Ucu iri değilse sorun yok
Nasıl rahatsan öyle davran
Değil tabikide bazen bize seyir şöleni oluyor
Sizin tercihiniz efendim
Knk bir şey dicem şal gitsin aw takma ya djdhdkdhd
Knk bir şey sorabilirmiyim valla çok merak ediyorum ya
evet?
Geçti gitti artık 😂😃😂
peki madem
Kafana göre takıl
Özgürlük yaaa 🤤😅
İkizlere özgürlük :)
Bence de ya 🤤 Bize de destek olmak düşer
cinsel duygular mı yoksa mantık mı daha yoğun? :))
Sana hangisi lazım ya 😅🤤
soruya soruyla karşılık verme, doğruyu söyle :D
hayır, özel yok. Doğruyu söyle hadi
Benim için duygular önemli en başta ama görüntü olarak ta mantık diyorum 🤤🤤
Büyük güzel bir göğüse kadınlar bile hayır demez 🤤🤤
mantığın arka planda yani değil mi?
Evet yani göze güzel gelen bir görüntüsü var ise 🙂
peki bakalım :D
Vuuu
ne oldu_?
Hiiic 😅
peki
Kızmadin dimi bana
hayır neden kızalım
Sizin gibi tatlı kadınları arzuladığımız için 🤤
teşekkürler
Yaaa ben teşekkür ederim tatlı kadınlar 😍🤤
Meme ucu silikon var bu sıcakta olmuyor haklısın
Aman aman dışarda polisler var söylim ben 🤷♂️
Benim için sorun yok 😇
Takıl kafana göre
Kötü değil sadece dikkay cekici
Herkes çıkarsın sen çıkarma
Çoğu insan farkına bile varmaz
ne kada büyük
95b
b küçük yav
büyüklük görecelidir
diyorsun
dedim bile...
emin misin
evet
hayır, özel yok
Uçlar belirgin mi?
evet
İlgi çekici görünüyordur
çok bakıyorlar
Hoşuna gidiyor mu?
aslında evet ama bir süre sonra rahatsız oluyorsun
Kısa giyiniyor musun peki? Bence teşhir hoşuna gidiyor
evet, kısa da giyiyorum bazen
Frikik veriyor musun?
bilerek vermem
Yakalayan gözlerini alamıyordur
yani doğru ama bazen rahatsız ediyor
Etmez bence, külotsuz olduğun da oluyor mu?
hayır
Dene onu da
Ayıp
Ucu belli oluo dimi
Ben bakmayı seviyorum
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?