teşekkür ederim <3
Sütyensiz çıkmak ayıp mıdır?
teşekkür ederim <3
Sizin kalıplaşmış ön yargılarınız, boş karşılaştırmalarınız ve empoze etmeye çalıştığınız ataerkil kodlarınız nedeniyle sütyensiz çıkmak ayıp değil mi?
Göğüslerim büyük olduğu için rahat edemiyorum, çoğu zaman sütyensiz çıkıyorum. Özgürlüğün neferlerinin görüşünü almak istedim, bekliyorum
Sütyensiz çıkmak, kişisel bir tercihtir ve ayıp olarak görülmemelidir. Her birey, kendi bedenini nasıl rahat hissediyorsa o şekilde yaşama hakkına sahiptir. Başkalarının yargılarına veya toplumsal baskılara göre değil, kendi konforunuzu ve özgürlüğünüzü ön planda tutarak karar vermeniz en önemlisidir. Göğüslerin boyutu ya da sütyen takıp takmamak bir insanın değeriyle ilgili bir ölçü olmamalıdır. Bu, tamamen sizin tercihiniz ve kimsenin buna müdahale hakkı yoktur.
İlla sütyen giymenize gerek yok başka altarnatifler de var ama siz ben medeniyim demeye çalısan birisiniz sanırim göğüş ucu bantları kullanabilirsiniz toplumun belirli kuralları ve kültürel değerleri var sıcak diye kıyafetsiz dolaşın ozaman bütün istekli şerefsizleri görüyorsun yorumlarda niye kendini hem riske atıp o kişilerin senin arkandan bir şeyler demesine izin veriyorsunuz anlamıyorum fazlaca çıplaklık iğrenç aynı şeyleri bir erkek dese ne derdiniz merak ediyorum
Göğüslerin büyük olduğu için sütyensiz rahat edememen gerekiyor yer çekimi var ama neyse😂😂 Memenize takmadığınız sütyeni kafanıza niye takıyorsunuz?😂 Takmıyosan takma erkeklerin umrunda bile değil, sokağa çık erkekler full takmamanızı destekler😂 iyi ki memeniz var ne sütyenmiş be😂
Göğüs hatları ve ucu aşırı belli olan bir kadın gördüğüm zaman tahrik oluyorum! Olay ayıp mı değil mi kısmından ziyade, erkekleri tahrik etmek normal mi değil mi diye de bakabilirsin mevzuya... Uzun süre denk gelmelerin ardından, sonu istenmeyen şekilde d eyaklaşımlara mahal verebilir :/
Cevap
42Cevap
Neden ayıp olsun ki sarkma yoksa memelerinde çıkarsın gadası
Bence değildir kadınların kendi seçimdir.
Ataerkil kafasının bununla alakası bile yok. Coğrafya ile alakalı. Bunu Slav ülkelerinde yaparsın rahatça. Ama burada yaparsan maalesef ya kavga edersin biriyle ya da dik dik bakarlar.
Çok haklısın, bence eski tarihlerde insanlar kıyafetsiz dolaşıyordu. Göğüslerini açarak dolaş gariban sevindir.
Ben kesinlikle tasvip etmiyorum. Eşimin ya da sevgilimin takmamasını kesinlikle istemem. takmayanların ise kendi tercihleri.
Uyanıkken sutyensiz uyurken sutyenle rahat değilim tuhaf🤔
Yani bilmiyom cok asiri belli oluyorsa da baska alternatif dusunulebilir kapatici falan yapistirabilirsin ne kadar belli oluyor nasil duruyor sende bilmiyom tabi de o yuzden bir sey diyemeyecem
Benimde küçük bende giymem bu sıcakta. Kimsede umrumda değil onlar görüntü olarak rahatsız olacaklar diye ben kendime işkence edemem.
Bence inandırıcı değilsin kanka
Eşimde genel olarak iç çamaşırı giymez gayet rahat olduğunu söylüyor normal bence
Erkekler bunu ayıp görmüyor aksine takmayın diyorlar. Tam aksine kadınlar bu konuda kuralcı.
Hiç de ayıp değil. Errrkek toplumun kadınlara giyim kuşam dayatmasını doğru bulmuyorum.
Ayıptan ziyade ülkede o kadar çok mülteci var ki sütyensiz çıkarsan tacize net uğrarsın
Ben normal karşılıyorum güzel de bir görünüm oluyor 😎
Sütyen yerine büstiyer de giyilebilir. Ben uzun zamandır sütyen kullanmıyorum, hem çok sağlıksız en küçük beden olmama rağmen rahatlığım ve sağlığım dışarda nasıl göründüğümden daha önemli.
Nasıl giyinmek istiyorsan o şekil giyin insanların giyimine karışma hakları yok zaten
Hayır ayıp değil tabiki ama büyük olunca kadına sıkıntı bunla baş ederim dersen sokaklar senin 😉
Bakışlardan rahatsız oluyorsan meme ucu bantları var
Ya illaki çıkarsın ama milletin gözüne sokar gibi de olmasın lütfen ama
Bence sorun değil.. Hiçbir erkek de bunu dert etmez emin ol...) Bence bu diğer kadınların kıskanması...🤣
İğrenç geliyor gözüme
Kaldı ki benim kadar rahatını bulamazsın
Istedigin gibi takil. Nasil rahat ediyorsan oyle giyin.
Ayıp. Uçları ben burdayım diyo
Niye ayıpmış sütyen takınca kızların göğüsleri olmadığını mı sanıyorlar
@Canubbeeennn herkesin cinsel organı var ve bunu bilmeyen yok, o zaman hadi oralarımızı da gösterelim
Göstermek değil ki bu çıplak gezmiyor sadece sütyen giymiyor Sen ayıp diyorsun diye herkes giymek zorunda değil
@Canubbeeennn belli etmek = göstermek. Ben bir fark göremiyorum. Kimse giymek zorunda değil, yazılı kural değil çünkü tabi ama giymediğinde de bakana laf söyleyene kızmaya hakları yok. Dikkat çekene duyarsız kalan bir millet değiliz.
Neden ayıp olsun ya çok biliyorsa erkekler kendileri taksın her gün
Ağzına sağlık
Çok doğal ama millet aç oldugu için anormal geliyor herkese.
Sende desteksiz kullan ama yine De sutyensız çıkma uçları belli olmasın
Bu senin kararın kimse de bişey diyemez nasıl rahatsan öyle yaparsın
Şap şup lapur lupur iyy pişik olur terler 😃 hem sarkar süren tak hem temiz görün hem sarkmasın
*sütyen tak
Aklına birilerinin görüntüsü geldi heralde 😂😂
Annem öyle 😃
Anneninkiler çok sarkıktır heralde artık kanka 😂
Kaç yaşında annennnn
Sütyen sevmediğim için sarktı diyo bide hep pişik oluyo sürekli pişik kremi taşıyorum eczanelerden 😂
Ne kadar büyük ki yaaa🤔😂
Çabukta yazsan keşkeee
Annem şişman baya
Kaç yaşındasın kaç kilo
Annem
Annen kaç yaşındaydı ve kaç kilodur
Vardır 110 kilo falan en son öyleydi baya oldu tartmayali😃 62 yaşında
Yaşlıymış be annen 😂😂
Ama gençliğinden veri sarkikmis
Kaç bedendir tahmini
Yav sanane Allah allaaah
Sen kaç yaşındasın
Yav sanane Allah allaaah 29
Bekar mısın seninkide sarkık mı öyle
Sanane
Ayıp amaaaa
Sensin ayıp
Merak ettim sende koca memeli misin diye 😂
Cevap veriyorum.
.
SANANE
Tamam sütyenli koca memelisin sen 😂😂
Hasss
Evet evetttt
Abaza seni
Abazayım napacannn
Büyükse memelerin rahat ediyor musun kiii sükyensiz
Kaç beden ya söylesene
85a
A cup en küçük memeden bende meme taşıyorsun sandım
İstediğin gibi çıkabilirsin
Bende takmayi hic sevmiyorum ozellikle yazin
ya da teşhiri seviyorum diyorsun.
Ben çoğunlukla takmam
Çıkabilirsin kim ne diyebilir
Sarkık değilse sorun yok göz zevkimiz yıpranmasın
Bakıldığında rahatsız olmuyorsan sana kalmış.
onların da özgür kalmaya hakkı var :)
😂 kızları serbest bırak bu kadar isyankar olma
Meme uçları çok belli oluyorsa ayıptır.
Bütün sapıklar arkanda, devam
Değil ama uçları belli olmamalı
Olunca dikkat çekiyor
Bilemem. Ahlakı toplumun kültürü belirler.
ayıp yatakta olur beybi
memelere özgürlük !
bence daha güzel görünüyolar. sütyensiz çık
Teşhirciliktir
Davar gibi bakar bunlar. İnsanlık ne geziyor.
Hayır neden ayıp olsun
Forumdaki sen miydin?
Gayet normal nesi ayıp sonuçta acikta değil ya
Evet ayip
Evet ayıp
Kimseyi ilgilendirmez sorman bile saçma
Ayıp değil çık
Değildir, gezebilirsin.
Bence gereksiz bişe bide çok pahalli 😀😀😀
Ayip degil bence dogal bisey yani meme
bence sütyen falan takmamalıyız destekliyorum
Rahatsan çık