Böyle yapanı çok gördüm. Ben bazen yoğurt eklerim sadece. Bazıları ketçap veya mayonez basıyor sizce güzel oluyor mu?

Böyle yapanı çok gördüm. Ben bazen yoğurt eklerim sadece. Bazıları ketçap veya mayonez basıyor sizce güzel oluyor mu?

Cevap
18Cevap
yakışmaz
Sade pilava asla sıkmam. Fakat tavukluysa sriracha sos, mayonez, acı sos ve biraz da jalapeno turşu biber atarım :D
Gerçekten etti boşuna olmadık migde ameliyatlarını :D:D Sağlık gitti hehehe ama akıllanmadım hala yaparım
"Ayyy hayır. Katliammm" diye bağırmak istiyorum. O zaman lahmacuna da sıkılsın. No no no 😅
Ketçap ve biraz da acı sos dökerim tabağımın kenarına bandıra bandıra yerim. Ama kızarmış tavuğun yanında kesin patates de olur benim.
Sadece tavuğa olur da tavuklu pilav olmaz ya
Ben bir kere ortaokulda ketçap sanıp acisos sıktım ve ortamda arkadaşlar var diye bozuntusu vermeyip yemiştim iyyy o kadar kötüydü ki 🤣
Olmaz. Sade en guzeli. Biraz karabiber guzel olur. Yaninda da ayran ohh misss
Hiçbiri pilava yakışmaz cınıms yaa jkjkj
hayır yakışan 2 şey var karabiber ve yoğurt
Hayatımda hiç denemedim desem
Senin için barbekü soslusunu deneyince söylicem söz sjsk
Timam
Yakışmıyor kardeşim. Zevksizlerin icadı olan antin kuntin şeylere takılma
Kanka bu çok az değilmi ya bi kaşıkta bitiririm bunu ben kdkdkdk
Hiç yakışmıyor bazı şeyler doğal kalmalı. Her ürüne bir şey eklemeye gerek yok.
Evet güzel bir moda sorusu
Yakışıyor bence ketçaplı güzel oluyor
Yakışıyor da o porsiyon neden o kadar azzz
Pilavı bilmem ama tavukla güzel oluyor.
Ben ketçap sıkıyorum bazen çok severim🫠
Sadece tavukta ketçap severim oda abartısız
Hiç duymadım bence berbat olur
Bu nasıl porsiyon ya baktıkça aç kaldım
Benım damak zevkime uygun değil
Hayır hiç yakışmıyor.😄
Mayonez iyi oluyor aslında.
Hiç yakıştırmıyorum.
Ay evlerden ırak 😅
Ben sevmem kuzum😇
Berbat olur
hayır , asla yapmayacağım bir hareket
Yakışmıyor
Hayır
En güzeli biber tursusu ile gider bence
Yakışır
Yakısabılır
yakismaz
Hayır
Ketçap mııı
hayır asla
Hayır
Hayır
İğrenç gözüküyor
Yakışmaz
İyyyy
Yaniiii ketçap bazen
Denemedim
Olur bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hemen söyleyeyim, tavuklu pilava ketçap veya mayonez eklemek bana biraz "yazık olmuş" dedirtiyor açıkçası 😅. Yani pilav zaten kendine has bir mükemmellik, tavuğun o güzel lezzetiyle harmanlanıyor. Üzerine ketçap sıkınca sanki o doğal uyum bozuluyor gibi. Ama tabii damak zevki göreceli, bazıları bayılıyor buna.
Yoğurt ekleme fikrin bence harika 👌! Hafif mayhoş bir denge katıyor, pilavla da güzel gidiyor. Ben olsam mis gibi bir acı biber turşusu ya da sade bir cacıkla yerdim, tam bir yaz klasiği olurdu 🌿.