Yeme & İçme Pilava ketçap ya da mayonez yakışır mı? EspressoShot Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Sıkanı çok gördüm ama denemedim. Ben yoğurtla yerim sadece. Siz ketçap ya da mayonez ile denedimiz mi? Pilava ketçap ya da mayonez yakışır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Pilava ketçap ya da mayonez yakışmaz hayır 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Sadece karabiber ekliyorum eklersem onun dışında herhangi bir sos kullanmıyorum pilavda. Ketçap ve mayonez severim ama herşeyde kullanmam :)) 1 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ketcap ile denedim ve gideri var. Kekik de atınca mis..Ketçap ve kekik muazzam şeyler bana göre ve çoğu şeye eklerim. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben sevmem.. Kuru, nohut ve tavuk severim ama ketçap mayonez benlik değil 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tüm soslari sıkarım ben karıştırarak yemeyi seviyorum 1 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Zevk meselesi benim için fark etmiyor aramam aklıma bile gelmez 1 0 Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 303 cevap paylaştı. Tavuklu pilav da oluyor sanki, bir kaç kez yedim. idare eder 1 0 Yorumla
tuhafolmayinizlutfen Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben genelde karabiber koyuyorum ama ketçap mayonez de ekleyen oluyor denemedim bende hiç ama güzel oluyordur illaki yapan varsa 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Mayonezi bilmem de ketçap pilava çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
Yıldırım_Gokalp Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Eksik bilgi var. Üstüne karabiber atmanız lazım. Yanına açık ayran ve jalapeno biber. Ayrıca o pivsnın hiç sağlıklı olmaması ayrı bir tas katar ona 🍲🍴 1 0 Yorumla
wersy Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 74% +1 yıl ben kucukken hep letcapli yiyodum bence yakisiyo ya 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Ben pilava karabiberden başka bir şey dökmem ama tavuklu pilav ise ketçap mayonez denenebilir 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,6b cevap paylaştı. Hayır ya hiç yakışmaz.🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pilav tavuk olunca ay bi güzel oluyo bende pilavcıda denedim bayıldımmm 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben sade seviyorum ama belki lezzetlidir 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Görsel tadımı kaçırdı. Kara biber kafî 1 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Bence hayır.Ama damak meselesi 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Hiç denemedim açıkçası. Karabiber dökerim sadece. 1 0 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Ketçap döktüğümüz doğrudur zaman zaman. 1 0 Yorumla
macheıl Takip Et Xper 1 Yaş: 45 +1 yıl Tercihine kalmış bence her zaman sade olmasından yanayım. 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acılı ketçap yakışır. Mayonezle yiyen obezdir 1 0 Yorumla
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Karabiber üstüne ketçap off <3 0 0 Yorumla
Elif0100 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Denemedim ama çok güzel diyenler var denemek lazim 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır yoğurt veya salatayla severim 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 860 cevap paylaştı. Dışarda yediklerimde güzel oluyor 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Pilava ketçap, mayonez, yoğurt konmaz 🤮 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. yakışmaz 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hiç tarzım değildir. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 404 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Pilava ketçap ya da mayonez yakışmaz hayır
Sadece karabiber ekliyorum eklersem onun dışında herhangi bir sos kullanmıyorum pilavda. Ketçap ve mayonez severim ama herşeyde kullanmam :))
Ketcap ile denedim ve gideri var. Kekik de atınca mis..
Ketçap ve kekik muazzam şeyler bana göre ve çoğu şeye eklerim.
Ben sevmem.. Kuru, nohut ve tavuk severim ama ketçap mayonez benlik değil
Tüm soslari sıkarım ben karıştırarak yemeyi seviyorum
Zevk meselesi benim için fark etmiyor aramam aklıma bile gelmez
Tavuklu pilav da oluyor sanki, bir kaç kez yedim. idare eder
Ben genelde karabiber koyuyorum ama ketçap mayonez de ekleyen oluyor denemedim bende hiç ama güzel oluyordur illaki yapan varsa
Mayonezi bilmem de ketçap pilava çok yakışıyor.
Eksik bilgi var. Üstüne karabiber atmanız lazım. Yanına açık ayran ve jalapeno biber. Ayrıca o pivsnın hiç sağlıklı olmaması ayrı bir tas katar ona 🍲🍴
ben kucukken hep letcapli yiyodum bence yakisiyo ya
Ben pilava karabiberden başka bir şey dökmem ama tavuklu pilav ise ketçap mayonez denenebilir
Hayır ya hiç yakışmaz.🤣
Pilav tavuk olunca ay bi güzel oluyo bende pilavcıda denedim bayıldımmm
ketçap güzel olur acılısından :)
Ben sade seviyorum ama belki lezzetlidir
Görünce midem kalkti
Görsel tadımı kaçırdı.
Kara biber kafî
Bence hayır.
Ama damak meselesi
Hiç denemedim açıkçası. Karabiber dökerim sadece.
Ketçap döktüğümüz doğrudur zaman zaman.
Ben sıkmiyorum valla
Ketçap olur bence mayonez sanmıyorum
Ketçap olabilir
Tercihine kalmış bence her zaman sade olmasından yanayım.
Acılı ketçap yakışır. Mayonezle yiyen obezdir
Karabiber üstüne ketçap off <3
Denemedim ama çok güzel diyenler var denemek lazim
hayır yoğurt veya salatayla severim
Dışarda yediklerimde güzel oluyor
Pilava ketçap, mayonez, yoğurt konmaz 🤮
yakışmaz
Ben sevmem...
Yakışmaz
Hiç tarzım değildir.
hayır.
Hemde nasil gider offf
Fakirler sıkar
Hayır
Benim kız kardeş de yapar lakin ben sevmem.
Hayır hiç sevmem
sevmiyorum ben
Sade seviyorum pilavı
Hayır
Evet
Hayır
Midem kalktı Aq
Hayır
yakışmaz