Ben yoğurt döküyorum üzerine ama ketçap mayonezi yakıştırmıyorum. Sade olsa okey ama salçalı makarnaya dökülür mü ketçap mayonez? 😏

Ben yoğurt döküyorum üzerine ama ketçap mayonezi yakıştırmıyorum. Sade olsa okey ama salçalı makarnaya dökülür mü ketçap mayonez? 😏
Salçalı makarnaya ketçap veya mayonez dökülüp dökülmeyeceği, kişisel tercihlere göre değişebilir. Herkesin damak zevki farklıdır ve farklı lezzet kombinasyonlarını tercih edebilir. İtalyan mutfağına ketçap veya mayonez eklemek belki geleneksel bir uygulama olmayabilir, ancak yine de kişisel tercihlere bağlıdır.
Salçalı makarna genellikle yoğurt, peynir, zeytinyağı veya farklı soslarla servis edilir. Yaptığınız gibi yoğurt eklemek oldukça yaygın bir tercihtir. Ancak ketçap veya mayonezi eklemek isteyen kişiler de olabilir. Her şeyden önce, yemek kişisel zevklere saygı gösteren bir konudur. Dolayısıyla, hangi lezzet kombinasyonunun uygun olduğu veya hangi malzemelerin bir arada tüketilmesinin doğru olduğu da tamamen kişisel tercihlere göre belirlenir.
Birçoğu için geleneksel lezzet kombinasyonları dışına çıkmak alışılmadık gelebilir, ancak herkesin farklı damak zevkleri olduğunu unutmamak önemlidir. Önemli olan, lezzetlerinizi keyifle tüketmek ve diğer insanların tercihlerine de saygı göstermektir.
Hayır Salçalı makarnaya ketçap veya mayonez dökülmez
Dostum teşekkür ederim 🙏
Rica ederim 😊
Ben yakıştıramıyorum ketçap ve mayonezj makarnaya. Denedim ve tadı da hiç hoşuma gitmedi
Ama salçalı makarnaya yoğurt güzel oluyor, azcık sarımsaklı olursa daha güzel olur.
Makarnayı çok severim. Özellikle spagetti olanı. Ama salçalı yaptıysam dökmem ketçap mayonez. Seven illaki vardır damak tadı. Ben yakıştırıyorum.
Teşekkür ediyorum kocaman 🍝
Cevap
2Cevap
Mayonez dökülür salçalı zaten ketçapın tadı gelmiyor
Zevk meselesi yargılamam lakin ben tercih etmem. O kadar sos arasında neden ketçap ve mayonez kullanayım ki. :D
bence dökülür makarna ne kadar salçalı olsa da ketçabın tadı farklıdır
Fırında ki makarnaya mayonez koyarım salçalı makarnaya ketçap koyarım 😅😅😅😏😏
Dökülür ama ben dökmem.
Hayır tabikiii
Dökülür valla ben döküyorum
Ben her seye dokuyorum
Yok ya salçalı zaten ayrı bir lezzet
Dökülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?