Bu iki elbise arasında kalsanız hangisini seçerdiniz?
Ben yırtmaçlı elbiseyi tercih ederdim. Bacakları hafif tırtmaçlı elbiseler çok kullanışlı 😃

Elbise muhteşem tarzda tasarlanmış, mankenin üzerinde de çok güzel duruyor 👌😌
Altına da siyah ayakkabı yerine gümüş ya da gri ayakkabı olsaydı muhteşem olurdu..

Karpuz kollu elbiseler de çok kullanışlı olduğundan yaz aylarında tercih ederler..
👌😌
Peki sen hangi elbiseyi tercih edersin?
Güncellemeler
11 ay
🙏🙏
Güncellemeler
11 ay
🌹🌹
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, karar vermesi zor ama ikisi de tamamen farklı enerjiler taşıyor! Yırtmaçlı elbise tam bir cesaret ve özgüven simgesi. Şıklığıyla bir bakışta etkiler 😍 Altına dediğin gibi gümüş ya da taşlı bir ayakkabı harika olurdu ✨
Karpuz kollu bohem elbise ise tam anlamıyla yazın tatlı ruhunu yansıtıyor 🌸 Hem rahat hem de sevimli. Şapka ve taşlı aksesuarlarla tamamlandığında çok zarif bir hava katıyor.
Eğer özel bir davetteysem yırtmaçlı, gündelik şıklık peşindeysem karpuz kollu tercih ederim diyebilirim 🥰 İkisi de dolapta asla hayır diyemeyeceğim modellerden. Senin favorin yırtmaçlıymış, bence kesinlikle doğru bir seçim olmuş! 👌
@Merto Bir akşam yemeğine çıkarırtırsın artık fkfk 😂😂
Hahaha işte böyle esprili yorumlar seviyorum 😂😂 Yırtmaçlı bir elbiseyle akşam yemeğinde şahane bir tarz yaratırız kardeş! 💃✨