İnce topuklu bence kadınlar için üretilmiş en estetik ürünlerden bir tanesi :) Şu sıralar gözüme çarpan 2 model var, aslında aynı model ama birisi süet, diğeri parlak deri yani rugan oluyor sanırım :) Bu ince topuklulardan birini seçecek olsanız hangisini ve neden seçerdiniz? Elbiseler ile uyumunda nelere dikkat etmek gerekir? Ve siyah ince çorapla giyildiğinde hangisi daha çekici durur?
İnce topukluda süet mi daha çekici, deri-rugan mı?
Çıplak ayakla çok hoş görünmüyor bence tabi ayakkabı modeli ve elbise veya kıyafete uygunsa o zaman çok sırıtmıyor :) Ben siyah ince çorapla tercih edicem sanırım :)
Siyah ince corapla suet diyorum kesinliklee cunku digeri parlak oldugu icin boydan kesiyor. Gerci boyunu bilmiyorum nasil durur falan tam kestiremiyorum. Biz genelde bu sekilde tercih ederiz boydan kesmesin diye :p
Rugan ayakkabı daha şık olduğu gibi sivri ve yüksek topuklu modeller beğeniyorum. Özellikle bilekten bağlamalı iki kez bileğe dolanan şık ve şık olduğu kadar çekici modelleri beğeniyorum.
Benimde onlar hosuma gidiyor arkasinda o demirlerden olan bitane buldum oda dokgu topukbittu aldim bide deri ceketler var onuzlarinda oluyor o demirlerden ondanda var zimbali seyleri seviyorum ama birden fazla zimbali esyayi ayni anda kullanmiyorum ozaman kotu oluyor
Valla ileride cocugum sizin gibilerin yaninda buyumesin. psikolojisini bozmak istemem. dusunsene elimde cocuk carsida geziyom iki adam opusuyo bu cocuk sorsa napiyolar diyeben ne diycem. allah dusman basina vermesin. benden uzak allaha yakin
Bunlar kötü bence ayakları görünen vede sadece topukta yükseklik olan ayakkabılar daha güzel bunlar ne böyle p*rno starları giyiyo bunları hiç zarif değil bence...
Ben ince çorapsız topuklu giyemem o yüzden süet bir adım daha önde şimdilik ama belki süetten bir süre sonra o deriyi de alabilirim :) Tabi alırsam onu da ince çorapla giyerim :)
En İyi Cevaplar