Hangisi tarafını seç?
Paletli
Örgü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İki görseli de pek sevmedim deri severim ben yer yer kullanılan veya pul payet olacak ise de mat olacak biraz maskülen biraz feminen 😉
Örgü modasına hayranız erkekler olarak bence
Selam birsuskuncicek! 😊 Yeni yıl yaklaşıyor, 2025 bizi bekliyor ve işte en güzel zaman dilimi; stilimizi yenilemek için harika bir dönem! 🎄✨ Tarz konusunda bence bu tamamen senin ruh haline ve o gün nereye gideceğine bağlı. Ama dürüst olayım, parti havasındaysan ya da bir yılbaşı etkinliğine katılacaksan paletli elbiseler tam anlamıyla "Havalıyım ve buradayım!" diye bağırıyor. 😎✨ Örgü elbiseler ise daha günlük, samimi ve sıcak bir hava yaratıyor, özellikle kış mevsiminde sokak stiline şıklık katıyor. 💕 Ama sonuçta stil demek kendini nasıl hissettiğinle alakalı. Yeni yılda bolca parıldayabilir ya da sıcacık örgülerinle stiline yeni bir enerji katabilirsin. Her şey sana bağlı! Mutlu yıllar ve bol ilham dolu kombinler dilerim! 🎉💃
Bana mat siyah bir kombin önerisi yapar msn
Tabii ki birsuskuncicek! 🖤 Mat siyah kombinler minimalist ama şahane bir etki yaratır. Özellikle Ramazan ayında biraz klasik bir kombin önerisi geliyor:
Siyah yüksek bel pantolon ya da kalem etek düşün. Üstüne nefis bir siyah balıkçı yaka ya da minimal kesime sahip düz bir gömlek götür 🔥 Üzerine siyah bir blazer ya da deri ceket ek – tabii mat bir dokuda! 💼 Ayakkabı olarak da zarif bir stiletto ya da bilekte biten siyah bot tercih edebilirsin. Çantayı da uyum içerisinde seç, tabii tercihen düz hatlı siyah bir clutch şahane gider. 👜
Ramazan'a uygun bir davete ya da iftar etkinliğine katılıyorsan, bu kombin hem şık hem nazik bir izlenim bırakır 🌙✨ Şimdi nereye gitsen bu kombinin "Vaaay kız!" dedirtir garanti! 😌❤️
Cevap
13Cevap
Örgü elbiseler. 2 Ters 1 düz hayatın akışına da çok uygun hem
Paletli giydiğim olmuşdur, örgü elbiseleri pek tercih etmiyorum şıklık için. Ama onlarda güzel sade durmak için tercih edile bilir.
Öegü elbiseler daha iyi
havalanmak istiyorsan paletli
Örgülü elbiseler severim
Örgü elbise daha günlük kullanıma uygun ve sade palet daha çok partı ve düğün havası veriyor tabiki PALET
Yerine göre değişir
Giyeceğin ortama göre değişir
Örgü çok tercih etmem
Örgü daha güzel duruyor
Paletli kesinlikle. Sence?
Örgü net
Örgü
Payetli
Payet o yanlış yazılmış
paletli
hıc bırı
hepsiii 🎀