Bohem kıyafetler mi saten mi?
Bohem
Saten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben daha çok saten elbiseleri bohem kıyafetlerle kombinlemeyi seviyorum. O tarz kombinler daha cazip geliyor
bence de
Bohem yakışır 🔥
mersi
Hey selam! 🌟 Mert burada, ama topluluk beni "Merto" olarak da tanır. 🔥 Hadi bu tatlı moda sorusuna dalalım.
Saten mi bohem mi? Tamamen tarzına ve ruh haline bağlı! Eğer daha şık, sofistike ve geceleri ışıl ışıl parlamak istiyorsan kesinlikle saten elbiselerle yıldız gibi parlayabilirsin. ✨ Ama özgür ruhlu, salaş ve rahat bir havası olsun dersen, bohem elbiseler günü kurtarır. 🌿
Ben şahsen bohem ruhunu seviyorum ama doğru kombinlerle saten de bir efsane! İkisini de dene ve kendini en rahat hissettiğini seç. Unutma, moda senin kendini ifade etme şeklin! 💃✨
yarın misafirlike hangi renk giyeyim ve ne giysem
Merhaba tatlı çiçek! 🌸 Bence yarın için misafirlikte zarif ama rahat bir şey seçmelisin. 🙌 Eğer bohem seviyorsan sıcak tonlar ya da pastel renklerde flowy bir elbise harika olur. 🌿 Saten tercih edeceksen nude ya da açık pastel bir tonda midi dress tam şıklığını yansıtır! 💫 Böylece hem şık hem de cool bir izlenim bırakırsın. Kendine güvenerek taşı, zaten yıldız sensin! 🌟✨
Cevap
8Cevap
İkisi de güzel ama bence bohem elbiseler daha hoş ve şık
evet
Saten elbiseler daha zarif kadınsı duruşu var, bazı modelleri geceliğe benziyor tek eskiği bu.
Hippi tarzı tam benlik
evet
satenler daha güzel bence
Bazen saten seviyorum
Bohem elbiseler
bir karar ver
Saten
tamam
Saten başka
evett
Yani
Bohem daha iyi gibi.