- Gizli Üye(30-35)3 gü
Hayır, dekolte giymek, bir kişinin değerini veya karakterini yargılamak için hiçbir gerekçe sunmaz. İnsanların giyim tarzları, kişisel tercihleridir ve bu tercihlerinin, onların karakteri, akıl sağlığı, ahlaki değerleri veya kişilikleri hakkında herhangi bir ön bilgi sunduğu söylenemez. İnsanlar farklı kültürel arka planlardan, inançlardan ve bireysel deneyimlerden gelirler ve moda, kendilerini ifade etmenin bir yolu olabilir.
Ön yargılar, genellikle yüzeysel gözlemler ve dar bakış açılarıyla oluşur. İnsanlar, giyim tarzlarına göre değerlendirilmemeli; bunun yerine her birey saygı ve eşitlik çerçevesinde değerlendirilmelidir. Dekolte giyen birinin davranışları, değerleri, kişiliği ve yaşam tarzı, sadece giyim tarzından daha fazlasını yansıtır.
Bazı toplumlarda ve kültürlerde, dekolte giyinmek daha yaygın ve kabul edilirken, diğerlerinde bu, farklı bir bakış açısına sahip olabilir. Ancak her durumda, bir insanın kıyafeti, onun kişisel tercihlerinin bir parçasıdır ve bunu gerekli olan tek kriter olarak kullanmak, büyük bir yanlış anlamaya yol açar.
Giyim ve Toplumsal Cinsiyet
Dekolte giymek genellikle kadınların seçtiği bir giyim tarzı olsa da, bu tür kıyafetler, bir kişinin özgürlük ve kendi bedenine duyduğu güveni simgeleyebilir. Kadınların kendi bedeni üzerinde karar verme hakkı ve özgürlükleri önemlidir, dolayısıyla giyim tarzlarını da buna göre belirleme hakkına sahiptirler.Ön Yargıların Zararları
Ön yargılar, yalnızca yanlış anlamalara yol açmakla kalmaz, aynı zamanda toplumsal eşitsizliği pekiştirebilir. Birine yalnızca dış görünüşüne göre yaklaşmak, onun değerini küçümsemek veya yanlış değerlendirmek, derin bir saygısızlık anlamına gelir.03 Yorumla- Cevap sahibi3 gü
teşekkürler
- Cevap sahibi3 gü
saygılı konuş
En İyi Cevaplar
- 2 gü
Hayır, değilim çünkü muhafazakâr ve gerikafalı birisi değilim. Dekolte giyinen kadınlara baktığımda, muhafazakârların hayal dünyasında olduğu gibi f*hişe olduklarını görmüyorum. Zaten f*hişelerin belli bir kıyafeti yok; günümüzde her kıyafeti giyenler arasında f*hişeler var. Meselâ Sümer döneminde başörtüsü f*hişe kıyafetiydi. Tapınak hayat kadını, diğer kadınlardan ayırt edilsin diye başlarını örterdi. O dönemde fah*şeler başörtülüydü diye zamanın başörtülü yani tasmalı kadınlarına fah*şe dense kıyamet kopar. O yanlışsa bu da yanlış. Şimdi ise milletin namuslu sandığı başörtülü kadınlar arasında da esc olanlar mevcut. Dekolte giyinen birisi, muhafazakâr ve kadın düşmanı birinde önyargı uyandırır. Dekolte, güzel bir kadına gayet güzel yakışır. Dekolte giyen kadınlar genelde elit, seküler, modern, kültürlü kadınlardan oluşur. Ama çingene, köylü, temizlikçi, hizmetçi, varoş olan kadınlar ise çok kapalı giyinir. Başörtüsü meselâ bir statü göstergesidir. Statüsü yüksek kadınlar başını asla örtmez. Bu yüzden başörtülü bir kadına bakınca onun kalitesini anlarım. Önyargılı olup olmamak için kimlerin dekolte giyip giymediğine bakmak, muhafazakârların uydurduğu yalanlara inanmamak gerekiyor. Dekolte giyinene önyargıyla bakmam çünkü dargörüşlü halkımızın sandığının aksine, hayat kadını kadınların kullandığı bir kıyafet değil. Senin arkadaşın, dargörüşlü, hayal dünyasında yaşayan birisi. Dekolte giyen birine önyargılı olmamak için onları tanımak ve insanları tahlil etmek yeterli. Elit, iyi eğitimli, modern kadınlar asla her zaman aşırı kapalı giyinmez ve dekolteden kaçınmazlar. Ama bir çingenelere, temizlikçilere, köylülere, iki kelimeyi yan yana getiremeyenlere, avamlara bakın; hepsi saklı, kapalı giyinir. Uzun eteği çingeneler giyer. Fah*şelerin dekolte giymediğini, kimlerin giydiğini bildiğim için olumsuz düşünmem.
01 Yorumla- 2 gü
Eic için teşekkürler.
Arkadaşın Afganistan'da bir mağaradan mı geldi?
Dekoltede sorun yok fakat şu var nerede ne giydiğin farklı reaksiyonlara sebep olabilir.Mesela bikini ile plajda kimsenin dikkatini çekmezsin ama şehrin ortasında bikini kadar açık olmayan bir cropla dikkat çekebilirsin.
Crop gibi şeylere karşı değilim, şehirlerin entelektüel olarak gelişmiş insanlarının yaşadığı yerlerde gayet normal ama eğitimsiz insanların çoğunlukta olduğu bölgelerde giyersen başına iş açabilirsin.
Eğer arkadaşın Afganistan'da bir mağaradan gelmediyse belki de başına iş açabileceğin bir ortamda giydiğin için seni koruma amaçlı karşı çıkmış olabilir.
Ya da arkadaşın kızsa seni kıskanmış olabilir :)00 Yorumla
- 2 gü
giyim kıyafet insanın tarzıdır beğenisidir bunun üzerinden bir ahlak ölçülendirmesini yapmak doğru değil, dekoltede elbiseyi zarif gösteren bir detaylardan, bunu farklı algılamak öyle bir niyet içinde olmak çok çirkin bence, aşırı muhafazakar ve biraz eski düşünceye sahip bir arkadaşın sanırım kişi kendi özgürlüğünü kısıtlayamaz o elbiseyi giymek istiyorsan giyer ön yargının olduğu her yerde cehalet vardır kendini kişisel olarak geliştirmeyenler niyetler ararlar... toplum içinde kapalısına nasıl yaklaşılıyorsa aynı hassasiyeti açık olmayanlara karşıda gösterilmeli...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüşle ilgili önyargıların artık çok yersiz olduğunu düşünüyorum. Dekolte giyinen biri sadece tarzını yansıtıyordur, kimsenin karakterini ya da değerini kıyafet belirlemez. Kendini içinde mutlu ve özgüvenli hissettiğin şeyleri giymen çok önemli. Tarzını seçerken toplumsal baskılara değil, kendi hislerine kulak ver. Moda, ifade biçimi ve cesaret gerektiriyor kardeşim! Kendin ol, gerisi boş! 💁♂️✨
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
- 3 gü
İnsanlari giyimine göre yargılamam, insanın başı kapalıdır, yüreğinde yoktur o örtü, yine insanın başı açıktır kalbi iffetlidir, ilk evvela kalpleri örtülü olsun, ben kalbine bakıyorum karşımdakinin, nasıl kapalı kişiler var iffetsiz, tabii ki iffetli başörtülü Hanımlar da var, sözüm asla onlara değil lakin iffetsiz örtülü kişiler millete ahlak dersi veriyor kendi ahlaksızlıklarına bakmadan, zaten ahlaktan yoksun kişiler ders vermeye bayılır, eleştiren kişi de eleştirdiği şey mevcut bulunur, ha şuna da karşıyım teşhirciliğe, çıplaklığa karşıyım, şöyle ki; bikini plajda giyilir, bana göre mayo giyilse daha iyi olur, aşırı açıklık şık değil lakin herkesin kendi görüşü , bikiniyi sokaklarda giyinmek isteyen teşhirciler var, büstiyere lafım yok, büstiyere de bikini diyen gafiller var, açık saçık filmlerde oynayan ve çok sevdiğim oyuncular da var, çünkü ben insanları belli kalıplara sıkıştırıp eleştirip seven ya da sevmeyen birisi değilim, insan olmak açık ya da kapalı giyinmekle ilgili bir şey değil
10 Yorumla Bakın arkadaşlar. İnsanın bir doğası var. Bu kadında da öyle erkekte de öyle. Eğer dekolte adı altında çıplaklığı savunursan , yarın sokakta yürürken beyni olmayan kendini yetiştiremeyen , ahlak nedir bilmeyenler tarafından sözlü veya fiziksel olarak rahatsız edilirsin. Bu işin matamatiği bu şekildedir. Hee bakın şey demiyorum sen öyle giyinirsen oda bakar ya da yapar gibi bir şey değil bu. Karşı kaldırımda tanga ile de geçse birisi dönüp ona laf atamaz veya sarkıntılık edemezsin sana kimse bu hakkı vermiyor. Ancak toplumun okumuş cahilleri de dahil olmak üzere cahil kalan bir kesmi bunu normal görüp sana her türlü zararı verebilir. Kendini bu ve buna benzer şeylerden korumak için ölçünü , yaşadığın toplum üzerine kur veya yaşadığın toplumu eğit ki yarın öteki gün torunlarının başına bir iş gelmesin. Anlık zevkler ile yitip giden bir çok insan var bu ülkede
31 Yorumla- 3 gü
maalesef insanlarımız bunu anlayamıyorlar. Bu konuda toplumu değiştirme gücün yok ise kendini korursun bu kadar basit. Basit bir örnek ile açıklayayım, pek güvenli olmayan bir mahallede yaşıyorum ve dikkat etmem gerekiyor. Kalkıp da kimse bana zarar veremez, böyle bir hakları yok deyip elimi kolumu sallaya sallaya gezersem takarlar bıçağı. Ortada bir tehlike var ve benim önlemimi almam gerekiyor, gerçekler bu şekilde. Bu olayda buna benziyor
- 3 gü
Kişiyi bağlar.
Hiç bir zaman yargılamadım.
Ağzımdan tek kelime çıkmaz.
Fakat bir kadının bedenini bu kadar bariz sergilemesi , kendini bu derece basitleştirmeye çalışması , ucuzluk.
Sanki hiç görmemişin gibi gözümün içine bakıyor olmaları.
Gülüyorum.
İnsanoğlu çok farklı şey yollara gidiyor.42 Yorumla- 2 gü
Konu çok derin aslında , fakat bu yazdığımın 10 katını yazarım (öyle 3 veya 5 cümle ile anlatılacak mevzu değil.)
- 3 gü
Değilim kimsenin giyinişi kimseyi ilgilendirmez
59 Yorumla- 3 gü
💖💖💖
- 3 gü
toplum içinde yaşadığımızı unutmayalım, burada yaptığımız eylemler başkalarını da etkiliyor. Bu sebeple herkes istediğini yapar kimse karışamaz gibi bir düşünce olmaz. O zaman kaos var olurdu. Bir insanın giydiği kıyafet karakterini, içini, ahlakını elbet yansıtır ve dışarıya buna göre imaj verir ve dışarıdan buna göre tepki alır. Çünkü insan inandığını, düşündüğünü, fikirlerini fiziksel olarak hayatına yansıtır. Eğer kadın açık giyinirse bu toplum olsun başka toplum olsun illa ki laf yer, tacize uğrar, göz ile rahatsız edilir. Bu karşı tarafı haklı yapmaz, bunu yapan erkekte haksızdır ve bunun da ayrı sebepleri var. Fakat konu şu an bu olduğu için buradan gideceğim, sonuç olarak kadının vücudunu, güzelliğini koruması ve herkese sergilememesi yine kendisi içindir. Kendin
korumak içindir yani. Burada kişi bazlı konuşmuyorum, olay bazlı konuşuyorum - 2 gü
@BirBeyefendii herkese aynı şeyleri zırvalayıp durmuşsun, hayal dünyasında yaşıyorsun, gerçek dünyadan haberin yok. Eğer dekolte giymek kadına sosyolojik açıdan bu kadar zarar verseydi, bu kadar çok dekolte giyen kadın olmazdı ve siz de “açıklık yok, çıplaklık var” diye isyan etmezdiniz. Senin saçma sapan düşüncelerinin artık pek bir geçerliliği kalmadı, haberin olsun. O kadar geçerli olsa, kadınlar zarar görür, yarı çıplak gezmeye cesaret edemezlerdi.
- 1 gü
@Savas_Melegi kadınlar zaten her açıdan zarar görüyor. Farkında değilsiniz sanırım. Birer obje olarak görülüyor kadınlar, bu amaçla bir çok sektörde kullanılıyor. Sokaklarda taciz ediliyorlar. Bunlar sizin için yeterli değil sanırım. Düşüncelerimin saçma sapan olduğunu söylemek sadece sizin saygısızlığınız. Fikrinizi düzgünce beyan edecekseniz edin. Gerçek dünya sizin de karşınıza çıkarsa bir gün anlarsanız.
- 1 gü
@BirBeyefendii kadını objeleştiren şey, cinsel obje olan seks oyuncakları gibi saklayıp tesettüre sokmakla olur ama bunun farkında değilsin. Tesettür kadını objeleştirir, sokaklarda taciz ediliyorlar ama dekolte giydikleri için taciz edilmiyorlar. Giyen de giymeyen de taciz ediliyor ve her erkek değil, sadece sapık olanlar taciz ediyor. Bunu önlemek de kadınların giyimiyle olmaz çünkü sapık olan, fırsatını bulunca her kadını taciz ediyor. Ama edepli bir erkek, ne kadar tahrik olursa olsun kendine hâkim olup o kadına zarar vermemesi gerektiğini biliyor ve ne giyerse giysin bir şey yapmıyor. Düşüncelerin gerçek ve doğru olmadığı için saçmalığın dik alâsı. Kadına zarar veren en büyük şey İslam’dır. İslam, kadını avret olduğu için tesettüre sokar ve o da yetmez, eve hapseder. Kadınlar dekolte giydiklerinde taciz edilmiyorlar. Edilseler bu kadar çok giyen olmaz. İstisnalar kaideyi bozmaz.
- 1 gü
@Savas_Melegi siz islam düşmanısınız anlaşılan, konuşmaya gerek yok o halde. Pek bir şey anlatılmaz size :)
- 1 gü
@BirBeyefendii bence de konuşmaya gerek yok çünkü sen de İslamcısın o yüzden sırf İslam’a zıt diye dediklerimi kabul etmezsin. Güle güle.
- 1 gü
@Savas_Melegi iyi günler
- 3 gü
erkeklerin cogu sacmalamis yine. hic sasmaz ama sadece elestirmek icin hayattalar nasilsa. Kardesim kiyafete bakarak yargilamayi dogru bulacak kadar cahil geri kafaliysaniz bence yasamaniza da gerek yok diye dusunuyorum. sorunun cevabi acik zaten ama tum cahiller tespit edilmis oldu iyi oldu...
30 Yorumla - 3 gü
Kadının kendi güzelliğini dışarıya herkese sergilemesi, değerini bunca kötü niyetli insanın içerisinde paylaşması bende olumsuz duygular uyandırır. Bir kadının değerini düşürür benim için, çünkü herkesin gözleri ile ulaşabileceği bir vücut değerli olmaz. Burada karşı tarafın masum olması söz konusu değil tabiki. Yani o kadına bakan, vücudunu görüp bundan zevk alan tarafta pis bir zihniyet fakat burada konu kadın tarafı, yani senin ne yaptığın. Kadının zinetlerini diğer erkeklerden koruması, güzelliğini herkese ilan etmemesi ise bende o kadının kendine ve namusuna değer verdiği izlemini uyandırır.
12 Yorumla- 2 gü
Bir kadın değerini Sümerli tapınak fahiş*leri gibi başını örterek düşürür, değersiz olan, ayıp olan her şey gibi kendini tamamen saklayarak düşürür. Herkesin gözleriyle ulaşabileceği her şey değerlidir. Değersiz olan şeyler, lekeler, kusurlar hep gizlenir. Ama değerli olan şeylerin görünmesinden insan mutluluk duyar. Herkese aynı şeyleri yazıp durmuşsun, çok gerikafalısın. Yaz, kızın olursa diye çok üzüldüm. Bir kadın açık giyinerek namusundan ödün vermiş olmaz o yüzden kapalı giyinince namusuna değer verdiğini düşünmen yanlış olur.
- 1 gü
@Savas_Melegi doğrudur
İsterse çırılçıplak gezsin, ben yakından tanımadığım müddetçe kıyafetine bakarak şöyle insandır böyle insandır demem. Diyenlerin de ammalaklık hastalığı vardır. Uzak durulması gerekenler listesinin en başında yer alır bu modeller
21 Yorumla- 2 gü
Abartmadan çok hafif olabilir bazıları gerçekten tadını kaçırıyor bizim ülkede bel altı boyalı denilirken tavandan aşağı kısım baz alınır halbuki kapının bandın aşağısıdır bana göre aşırı açık göğüs bacak ve sırt dekoltesi aynı bu şekilde. Sunuda ekliyorum kadınlar dekolte erkekler takım elbise giyince modern ve kültürlü olmuyor
00 Yorumla - 2 gü
Gittiğimiz yere uygun ve kendimize yakışan giysiler giydiğimiz müddetçe bunda laf edilecek bir şey yok. Misal eksi derecede açık giyinmek veya 2 beden küçük giyinmek ne normal ne de hoş görünüyor ama yer ve tarz açısından doğru seçilmiş açık bir giysi gayet güzel bir görüntüye sahip.
00 Yorumla
Hayır, asla önyargı ile yaklaşmam. Hatta yargılamak aklımdan bile geçmez.
"Niye böyle giyiniyor?" ya da "Kime neyi gösterme derdinde?" gibi hesaplara da girmem.
Çünkü mesele neyin giyildiği değil, ona hangi gözle bakıldığıdır.
Gerçek özgürlük, başkasının tercihine saygı gösterebilmektir.
Giyinmek bir seçimdir; ama bakmak bir sınavdır.
Bakalım hangi gözle bakacaksınız?
💀00 Yorumla- 2 gü
O Bence Harika Ve Şık Kaliteli Ve Zarafetli Ve Tutkuyu Anlam'dırır Diğerlerini Bilmem
De Ben Çok Severim
Ama Abartısız Saçmalamadan Zarafeti Ve Kalitesini koruuyan Dekolteler Severim
Fazla Açık Veya Kırmanlı Dekölteli olan bali hiç giymeseydin
Direct Çıplqk kalsaydın modellerini Hiç Sevmem00 Yorumla - 2 gü
Ya giyinen ne olur ki mesela ne olur hani ben şöyle düşünüyorum Türkiye'de Hani İslam bir düşünce yaygın olduğu için İslam çerçevesinde kadını değerlendiriyor olabilirler bu çerçeveden haklılık Payı onların düşünce sistemine göre var ama herkes hani artık dünya 2025'e girmişiz yani dinde bir kavram kalmadı Avrupa'da Asya'da ve biz hala Hani boş düşünüyor olabiliriz başka bir kısım yani süt gibi gösterir Tabii kadın kendini göstermek için vardı dünyada yani bir yüz yıllardır böyledir kadının vücudu Hani göz güzellik açısından varsa sergilemek isterim göstermek ister bu Normal yani Ama işte dediğim gibi inanç yapma
00 Yorumla - 3 gü
Dekolte giyinmek genelde erkeklerin ve bazı kadınların da dikkatini çeker. Erkek şehvet duygusu yoğunlaştığı için odaklanma sotunu yaşar ve gözleri dekolteye kayacağı ve bu durum etraftaki erkek ve kadınlar tarafından hoş karşılanmadığı için, bir de daha fazla bakmak herhangi bir etkileşime geçme fikri, famtazi düşünceleri ve bedensel boşalma doğuracağı için kendini tutmak da zorlanır. Sonra utanma başlar. Etraftaki başka erkeklerin bakması kıskandırır, çünkü çoğu erkek yaw he olmayı, güzel kardeşim olmayı, güzel kardeşim gözü ile bakmayı istemez. Ayrıca çok Fena Edep ve Haya ihlalidir...
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hiç değilim beni ilgilendirmiyor tabii ki de karakteri iyi biri olması önemli insanlar şu an aşırı basit düşünüyor giyimle eleştiri yapılamaz. Sanki eleştiri yapanlar çok mükemmel giyiniyor genelde zevksiz ve sıradanlar ayrıca kendini geliştirememiş düşüncesiz olduklarını belli ediyorlar böyle yaparak
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)3 gü
Hayır değilim. Biz erkekler de Capri giyiyoruz mesela. İnsanların giyimine karışılma konusu artık çok saçma bi hal aldı. Bu arada benim mesajlar sana gelmiyor mu? Yoksa sen mi bilerek bakmıyorsun?
13 Yorumla- Cevap sahibi3 gü
Demeye bakarsan eğer görürsün. Yapay zekadan sana kombin yapan kişiyim
- Cevap sahibi3 gü
Neyse anlaşılan bakmayacaksın bby
- 3 gü
Herkes önce kendisine bakmalı. Birinin açık giymesi kapalı giyinen biri gibi yoruma açık bir durum değildir. Kişi kendisini nasıl mutlu hissediyor ise öyle yaşar kimseyi yargılamak ve yorum hakkı düşmez.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 gü
Aranıyor demektir utanma ar edep denen sey yoktur, sonra bana kimse karışamaz diye yırtınırsınız. Amacınız erkolar baksın azsın. Pis gozler niye bsksın bna ya, bakmasın onlar demekle olmuyor zaten direk görüyorsunx , eekekler seni hep eglenmelik olarak görür. Yüzün fiziğin güzelse her şekilde sık ve çekici olursun zaten. Yok onlarda iş yoksa baska yerlerden dikkat çekme çabasıdır hiiç bakmayın ya da bakın
09 Yorumla- Cevap sahibi3 gü
Arkadaşın haklı 🤣 ve tek amacın ilgi çekmek itfaiye çağıralım mı yangını anca söndürür djekxkdkd
- Cevap sahibi3 gü
Aynen herkes seni kıskanıyor😂😂 teselli et kendini böyle xjejdjd meme amgot görmek icin deliren abazalar sizin kıcınızı kaldırıyor sizde kendinizi bişey sanıyorsunuz harbi kezzo🤣🤣 benim senin gibi biyerlerimi ortaya dökerek dikkat cekme çabam yok. Ben işyerinde bile bol ve bagrım kapalı giydiğim halde peşimden koşan cok olurdu evlenmek isteyen aşık olduğunu söyleyen. O yüzden bu tür ucuzluklara hiçbir zaman ihtiyacım olmadı😉
- Cevap sahibi3 gü
Cok normal giyiniyorsun aynen memem var diye bağırıyor cjejff
- Cevap sahibi3 gü
Hahaah bune varosluk neden yırtınıyorsun bu kadar kendini ispat etme derdin neden? Sevmediler mi? Aldatıldın mı? Görünmedin mi? Görünmeye çalışıyorsun biryerlerini kullanarak. Ben kendimi teşhir etmeye uğraşmıyorum, zorla biyerlerimle dikkat çekmeye çalısacak kadar ucuz ve zavallı değilim. Çirkin demen de kendini beğenmeyip onay almaya çalıştığının ispatı ve evet hala aynı fikirdeyim 😉
Değilim ama yerine göre giyinmek önemli. Doğru yerde dekolte harika durur
51 Yorumla- 2 gü
Hayır kesinlikle önyargılı değilim, tabi abartılmadığı sürece, ben şahsi zevk olarak hem göğüs dekoltesi verip hep sırt dekoltesini hoş bulmuyorum. Ama mesela önü komple kapalı sırtıı açık dekolteli, böyle çok gizemli ve zarif duruyor vücududa uygunsa, karnının yanları kıyafetten aşağı taşmıyorsa mesela…
10 Yorumla Önyargı oluşturmamalı aslında.. erkeklerin bakışlarını üzerine çektiği için bazı kültürel tabular oluştuyor gereksiz yere... Eşim giyiyor dekolte ve bence yakışıyor ona.. önem verdiğim de bu...
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)2 gü
Edepli giyinsin kendini bilmeli bı insan giyimin az çok karakterini ne kadar rahat olduğunu yansıtır genelde erkekler için yollu olarak görünür evlenilecek değil eglenilecek kız olarak görürler karakterin sağlamdır ama bunu ispatlayamazsin
20 Yorumla - Gizli Üye(30-35)2 gü
Canım benim başkaları önyargılı olabilir ama biz napıcaz? Kadınlar olarak özgür ve istediğimi gibi giyinicez istediğimizi yapıcaz ve erkekler de istese de istemese de buna alışıcaklar tamam mı kız? 😊😂😂😂😂
10 Yorumla - 3 gü
Hayır ya, ne gerek var böyle davranmaya? İnsanları giyimine göre yargılamak yanlış zaten. Ön yargı hepten yanlış zaten. Ayrıca dekolteyi süt dilimi gibi görenin zihniyeti sıkıntılıdır. Öyle görmek istiyordur.
10 Yorumla Bana bi erkek arkadaşım sormuştu jdjdjdjd
Bi kızı göstererek ; neden bazı kızlar sudyen giymiyor baksana giymemiş demişti
21 Yorumla- 2 gü
Ben birini kiyafetine gore yargilamam ama genel manada oyle dusunulur. Ortamina gore giyinmek lazim bence. Tamam herkes kendini mutlu, huzurlu hissettigi sekilde giyinsin ama burasi maalesef abazalarin cok oldugu bir memleket...
00 Yorumla - 3 gü
Dekoltenin yapilma sebebi böyle sorularin istegidir.
06 Yorumla- 3 gü
Dekoltenin ana amaci ilgi cekmek degil mi?
Cekilen kisiyi begenip begenmediniz da bu tavir sergileniyor.
Sen dekolteyi ne diye giydigini bilmiyorsan o senin sorunun. - 3 gü
Ben senin icin yorum yapmadim yalniz? Konunun icerigini ve neden giyildigini ifade etmisim.
- 3 gü
Ilgimi cekmiyor giyip giymemen ben soruna karsi yanit verdim. Gerisinin benim icin ilgimi cekmiyor.
- 3 gü
sendede harıka olur canım dekolte masallahın var
31 Yorumla- 3 gü
Teşekkürler
Amaaan o onu yapmış bu bunu yapmış banane yahu…
Herkes evinin önünü süpürsün :))10 Yorumla- 3 gü
Dekolte fazlayda her erkek bakar. Dikkat ceker. Dikkat cekmek isteyen giyer.
10 Yorumla Dekolte var bir de dekolte var şimdi. Eğer abartıysa evet önyargılı olurum. Çıplaklığı normal bulmuyorum, dozunda olduğu sürece dekolte elbette güzeldir.
10 Yorumla- 3 gü
Bizim insanimzn on yargılı olmadg konu var mı her ota bka onyargyla yaklasio
10 Yorumla - 3 gü
Ne kadar derin dekolte olduğuna göre değişir
10 Yorumla - 3 gü
Değilim. Güzel vücutta harika olur, ortsmın güneßi olur.
10 Yorumla - 3 gü
Ön yargıyı giyimine göre değil karakterine göre bakarım.
20 Yorumla - 3 gü
Yargilamam biz kadınlar erkekler için giyinip suslenmiyoruz ki
25 Yorumla- 3 gü
Kim için ne için giyinip süsleniyor sunuz evde ayıcıklı pijama alalede toplanmış saç çamaşır suyu lekeli tişört
Erkekler için değil kendimiz için giyiniyoruz süsleniyoruz diyorsunuz da evinde süslenip giyinip şıkır şıkır oturan ya da yemek yapan kadın yok tamamen dışarısı ve yabancılar için giyiyorsunuz - 3 gü
Kimin ne için giyindiği önemli değil burada, burada dışarıya verilen imaj önemli. Kalkıp kime ne ne giydiğimden demeyin toplumda yaşıyoruz. Dağda yaşasak tamam istediğiniz gibi giyinin.
- 3 gü
Yoo evde de bakimliyiz ne alaka kendi adıma
- 2 gü
Kadın olmak özgür olmak demektir evet fakat memelerin dışarıya fırlayacak kadar açıksa bu gösterişe girer bence ve erkekleri ayartmaktan bir farkı kalmaz, tabiki mesela kendimizi güzel gişede biliriz dekolte göstere biliriz ama memenin ucu beli olacak kadar ise de pess yani
00 Yorumla Yok öyle bişey yokta arkadaşın sana diyor öyle mi ve yakınsıniz onda bı bit yeniği vardır bilgin olsun. Ama kızsa ha bu dediğim çünkü yakın arkadaş öyle demez ya iletişim keser ya devam. Yakın sanırım size kızsa. Ama erkekse eğer kiskaniyordur sizi kesinlikle.
00 Yorumla- 2 gü
Hani kimsenin sixpacklerini bicepslerini seyreylemek zorunda değilim manzarası iyi de olsa zorunda mıyım ıı ıııhh
02 Yorumla- 2 gü
Hıhıhııı 😂
Ben kapali giyinen (turbanli pardosulu, carsafli, sarikli takkeli cubbeli) insanlara onyargiliyim! Bu tur giyim kusamlarin; Laik ve demokratik hukuk devleti olan T. C. Normlarina aykiri oldugunu, herkesin ulkeyi ilericilige goturecek bicimde davranmasi gerektigine inaniyorum. ayri ca bunlarin dinle inancla ilgisinin bulun madigini biliyorum. Boyle giyim kusamla rin politik kaygilarla Bir yerlere yaranma amacini tasidigini da biliyorum. Boyle ki silere saygi duymuyorum.
00 Yorumla- 3 gü
Kocasına giysin işte neden herkes kadının göğüslerini görsün ki? Kocasına özel olmak kötü bir şey mi geliyor bu kadınlara acaba? E bakmak da suç değil herkes dönüp bakar, kimsenin gözüne perde de çekemezsin. Ne yapacaksın? Bunu erkekler dile getirince geri kafalı oluyor.
00 Yorumla Ben kadın halimle bile aşırı dekoltelilerden uzak duruyorum. Sürekli bir yarış halinde oluyolar, benimle kendilerini kıyaslıyorlar, ruh emiji oluyolar. Bu da benim ön yargım açıkçası ve hiç yanıldığımı da görmedim.
Erkekler zaten uçan dişiye de ön yargılı amaan
00 Yorumla- 3 gü
Aksine giymeyen kapalı bir şekilde giyinen kişilere karşı önyargılıyım ben sebebi ise %98 i yobaz oluyor (kapalı giyinmek derken tişört pantolon değil kapalı elbise diyorum yablış ablaşılma olmasın) yani kısacası sana onu diyen arkadaşın herhalde dindar ve asla önyargılı değilim
00 Yorumla Ne alakası var ya. Kime ne? Kim ne giyerse giysin? Herkes kendi önüne baksın.
10 Yorumla- 3 gü
Hayır değilim. Kız kardeşim aşırı dekolte giyinir ben daha muhafazakar tercih ederim. Onun her giydiğine de "yakışmış be MaşAllah" derim.
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 gü
Kendin sergileyen bir sapık olarak görüyorum kendini sergilemekten haz duyan biri olarak görüyorum
Kişiliği ile değil dişiliği ile ön planda olduğunu düşünüyorum11 Yorumla - 3 gü
Agagaagga ne sacma seyler ben sana moral verirm hahahah
11 Yorumla Alakası yok gülüm istersen sütyenle gez yobaz insan işi senin dediğin
11 YorumlaBen sosyallik adı altında çıplaklığa hayasızlığa karşıyım
20 Yorumla- 2 gü
Yani şöyle çok çok abartılı olmadığı sürece giyim tarzıyla ilgili bir insana bi yakıştırma yapılamaz.
00 Yorumla Ben dekolte giyene karşı değilim, zaten olamamda.. ama açıkta olan değil gizli olan görünmeyen şey merak ve ilgi uyandırır...
00 Yorumla- 2 gü
Yok saçmalama. Sen ne istersen o olmalı. Özgür bir kadınsın , kimse sana karışamaz. Ve bu utanılacak bir şey değil asla
00 Yorumla Kendini teşhir etmeyi seven kadinla ona öküz gibi bakan erkek aynı kafa bence. İçgüdüsel davranıyorlar gereksiz
00 YorumlaHayır dekolte giyen birisine önyargılı bakmam tabii ki ama sonuçta onun hayatı ama bazı giyinenler de kendini belli ediyor herkes için geçerli değil
00 Yorumla- 3 gü
İsteyen istediğini giyinsin ve isteyen istediğini yapsın herkes sadece kendiyle ilgilense hiç bir sorun yok.
00 Yorumla Aşırı çoksa kalça gözüküyor meme ucuna kadar gözüküyorsa küfredesim geliyor valla
10 Yorumla- 2 gü
ben yargı ile bakmam aksine utanırım konuşurken yanlış anlaşılırım diye yoksa belli bir raddeye kadar aksine yakıştırırım
00 Yorumla Neden kadınlar kendilerini bu kadar teşhir etme meraklısı ki?
12 YorumlaÇok genel konuşmuş herkes aynı gözle bakmıyor. Ama çok sapıkça bakanlar var mı var ve maalesef ki çoğunluktalar.
20 Yorumla- 17 sa
10 yıldır memelere özgürlük probagandamız var bizim 😅
00 Yorumla Yok be artık dekolte eskisi gibi olumsuz görülmüyor ama şu tespiti yapıyorum hep gördüklerimden yola çıkarak; dekolteyi ve dekolte giyinenleri en çok yadırgayan ve yargılayanlar yine kadınların kendi içinden çıkıyor bence
02 Yorumla- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi