AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Aşırı çoksa kalça gözüküyor meme ucuna kadar gözüküyorsa küfredesim geliyor valla
ben yargı ile bakmam aksine utanırım konuşurken yanlış anlaşılırım diye yoksa belli bir raddeye kadar aksine yakıştırırım
Neden kadınlar kendilerini bu kadar teşhir etme meraklısı ki?
kadınlarla bi alakasi yok adam olan zaten bakmaz bu devirde hayvana tesettürlü kadinlara bile @zanlar var sizin zeka yasınız gerilerde diye kadınlar kendini kısıtlamak zorunda değil oglunu eğit önce.
Peki
10 yıldır memelere özgürlük probagandamız var bizim 😅
Yok be artık dekolte eskisi gibi olumsuz görülmüyor ama şu tespiti yapıyorum hep gördüklerimden yola çıkarak; dekolteyi ve dekolte giyinenleri en çok yadırgayan ve yargılayanlar yine kadınların kendi içinden çıkıyor bence
Kesinlikle
☺️☺️🌸
Ön yargılı değilim fakat eğer benim yanımda ise bunu yapması hoş olmaz, bana saygısızlıktir bu
Ön yargılı değilim, kişi nerede ne giyinmesini biliyorsa benim için problem değil.
Evlendikten sonra kişinin dekolte giymelerini oldum olası anlam veremiyorum.
Zorlama bir dekolteyze sırf biyerlerini göstermek amaçlıysa evet
Bende yeteneksiz ve cahil algısı uyandırıyor.
Teşhirciliğe karşıyım ama beni ilgilendirmez isterse çıplak gezsinler😅
Kendisi bilir beni ilgilendirmez hayatımdaki kadına ise karışırım
Yooo önyargılı değilim tabiki isterse gecelikle dolaşsın isterse sadece kilit ve sudyenle çıksın beden onun şeref onun namus onun tabiki sonra erkekler neden abaza neden tacizler tecavüzler çoğaldı yani abartmadan giyinilirse kim karışacak hani normalde de karisilmoyor zaten amannn isterseniz çıplak dolaşın 😅😅😅😅😅
İsterse çıplak dolaşavak ama sen bakmayacaksın DOKUNMAYACAKSIN
Bunu yazan potansiyel t.. vzc.. Bence
Bence de öyle
Siz neyin derdindesiniz ya hayırdır yok t... Cumusuz yok bilmem ne bu mevzu uzat gider tamam da orada yazmışım edebiyle giyinirsen kimseye bişey olmaz ama dimi illa birilerine ozeneceksiniz yani bak istediğin gibi giyin umrumda değil yani benim demek istediğim konu aslında karşındaki istekli öküzleri de kendinize çekmeyin ya kardeşim git evinde eşine sevgiline swrgile bedenini disarda sergilemek ne soylermisn bana hadi ne tecavüzü ya isinize gelmedimi hemen çamur at dimi kendinize gelin annemizin babanızın kafasını yere düşürmeyin
Kapalı giyinen kadınların basına hiç bir şey gelmiyor mu sanıyorsun sen
Açık giyinen kadın kimseye sergilemiyor kendisi İSTEDİĞİ için giyiniyor
Bak şimdi kardeşim her kesin başına bişey gelir illaki bişey diyemem en azından niyetin iyiyse kivirmazsan edebinle giyinirsem. biswy olmaz hoş şimdiki insanlar bir acayip cıkcık essek bulsa saldıracak ama bana çamur atma TMkimseyle işim olmaz benim
Kes sesini duymak istemiyoruz
İşte bu şekilde toplumun ahlaki bozuluyor kardeş anlayamazsın anlamadığım için boş ver git ne giyersen giy
Potansiyel tacizcisin git tedavi ol
İyi saldır bakalım nekadar devam edeceksin daha 😅😅😅😅😅😅😂😂😂🌹🌹
Lan baslatma tecavüzüne akıl hastası zihniyetini senin
Siz zihninizi tedavi ettirin bir an önce yoksa cayır cayır yanacaksiniz cehennemde 😂😂😂😂
Ahlak dersi vermeye kalkma bende vermiyorum kimseye
Cehennemde sen yanacakaın asıl
Ne için yanacagim uyarıyorum diye mi çok şükür ben kendimden eminim zaten siz kendinize bakın 😂😂😂😂
defol potansiyel tczci
Sen defol asil zihniyetini s... Akıl hastası KAP'a çeneni 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤪🤪🤪🤬
Ya kızım manyakmisiniz nesiniz hayatımda daha kimseye zarar vermiş değilim birde potansilel olduk ya
Olabiliyorum valla kimse kusura bakmasın ne o öyle heryer meydanda edep ya
Biliyor musun iki taşı birbirine vurunca ateş çıkıyormuş
Ehe
Önyargılı değilim sadece bedenini herkesin görmesinden rahatsız olmuyor diye düşünürüm.
Ne alaka Allah aşkına dozunda kullanılırsa dekolte gayet güzel ve gayet zarif gösteren bir şey
herkesin tercihi kararı ama benim gözüme sokmayacak
Değilim tabi ki niye olayım aşırı aşırı dekolte olmadığı sürece
Değilim, yakışıyorsa giysin. Ama her dekolte de her yerde giyilmez bunu da bilmeli.
Değilim herkes istediğini giymekte özgür ve serbesttir yeter ki giydiği kıyafeti taşıyabilsin
Hiç kimseye yargılı falan değilim ama benden uzak olsunlar yeterli
Ön yargılı değilim, isteyen istediğini giyer, bu kimi ilgilendirir...
Çoğu kişi giyinmeyi bikmiyor. O yğzden evet genelde mn yargılıyımdur
Ölçüsü ve giyindiği yere-ortama göre değişir düşüncem.
ön yargili degilim fakat ben tercih etmem, ucuz bir imaj veriyor bence zaten aşırı derin dekolte cehalet ile bir tutuluyor. davetkar bir hava kattığı için.
Bence bir erkek ciddi evlilik düşünüyorsa takar ciddi düşünmüyorsa takmaz kızlar olarak bunu anlamanız lazım
Nası ya dekolte giyince evlenilmez mi yani?
Evet güven vermiyor hiç
Benim pp nası
Güvenilmez+ aldatır + geçmişi pis
oha sende
İsteyen istediğini giyebilir bizede cok güzel olmussun demek düşer
Dekolte, açık giymek çok ucu açık şeyler. Teşhircilik apayrı bir şey. İkincisi ise haklı
Haram insanalri tahrik etmeye hakkıniz yok topluma çok büyük zarar veriyorsunuz sizin yuzunuden erkekler zina yapıyor karısını bosuyor.
Anladığım kadarıyla sorunun cevabı tadında dekolte olacak dişiliği belli edecek kadar dekolteli ama edepsiz olmayacak kadar da kapalı bir kıyafet tarzı
Benim yazdıgım şeyi bana yazman
Biraz aptalca olmuş. Bu soruya verilecek en güzel cevabı olmuş o yüzden tekrardan yazdım
Şöyle söyliym. Aşırı dekolte giydiğinde. Hoşlanmadığın bir erkek dikkatlice baktığında rahatsız oluyorsun veyahut laf attığında. Sadece Hoşlandıgıın kişi için göstersen. Bodrum Antalya. Mugla gibi tatil yerlerinde bikini ile cıkmak. İki taraf için daha mantıklı
Evet çünkü en rahat erkek secen kadın milletisiniz bu nedenle beğendiğiniz erkrkleri kolayca elde ediyosunuz ama bunun için kendinizi pazarlamanın gerek ve odanızı buranizi açmak budur
@chriseff şeyi düşündün mü abazalar neseniyle en rahat erkek secen kadın milletisiniz bu nedenle en cirkinkeriniz bile manken istiyor
@chriseff abaza değilim ben onu onlara söyle en rahat erkek secen kadın milletisiniz diye BEGEBSİKLERİNİZ SİZE BAKSİN DİYE AÇILIYOSUNUZ
o kadar hayatsızsınki gundemden haberin bile yok burada cinsiyet kavgası yapmayacagım ama yapsam hangi tarafın seytan oldugu zaten haberlerden belli oluyor gerçek hayatta da sıkca karsılasıyorum. Ama sen yalnızlıgının sucunu kadınlara atarak isten sıyrılmaya calısıyosun ki ne yazık dıs gorunus meselesine gelirsekte sana gore veya kime gore cirkin olup iyi kalpli insanlarda var senin aksine seninde kalbinin cirkinligi yuzune yansımıstır eminim niye bi kadın bulamadığını merak ediyorsan cevabi.
@chriseff hangi tarafın şeytan olduğu belli siz TC kadınları
@chriseff hayır tam tersi eli yüzü düzgün dış görünüşe sahip biriyim diye bakmiyorlar
@chriseff tatlı buldukları icin
@chriseff temiz yüzlü olduğum için sempatik dış görünüşe sahip biriyim diye bakmiyorkar
@chriseff YALNİZLİGİMİN SUCU KADİNLAR ÇÜNKÜ
@chriseff sadece esgal dış görünüşe sahip hanzo görünümlü erkeklere bakiyosunuz
normal değilsin
@chriseff en SON SİLAHLA OLDURİLEN KADİNİN KOCASİ HANZO GÖRÜNÜMLÜ BİSEYDİ MESELA
@chriseff şeytan soyusunuz çünkü
@chriseff HABERLERDEN BELLİ OLUYOR EVET HER TÜRLÜ EŞGAL TİPLERE BİLE BİLE GİDİUOSUNUZ ÖLDURULUYOSUNUZ
@chriseff kalbinin cirkinligi yüzüne yansımış erkek olsaydım bana da bakardiniz
E yuh ama kac tane yazdın
Kadın hala anlamıyor çünkü
Sen ne bicim bi insansin seninle aynı gezegende olduguma isyan ediyorum Şu an
Bak seni gormeden de nefret edebiliyorum sorun tipinde degil
@chriseff sorun erkrk zevkiniz
@chriseff tipimi görsen çok tatlısın yaşını gostermiyosun diyceksin kizlar bu yüzden reddediyor
@chriseff karakterinin iyi olduğunu biliyorlar insana bakmıyorlar
@chriseff tehditkar dış görünüşe sahip değilim diye kara kaşlı kasa sakallı koyu tenli hanzo görünümlü dehilim diye
gercek hayatta o tipini gorsem paramparca ederim emin ol
@chriseff hayır gervek hayatta sen iyi birisin ben anladım seni dersin tatlısın dersin reddeedersin
@chriseff içten içe iyi niyetli biri olduğumu anlarsin
@chriseff şimdi kes sesini sizin sucunuz
hayır senin kisiligin igrenc kadınlarla bi alakasi yok
sen sıkıntılı bi insansın
ve hic bi zaman sevilmiceksin
@chriseff hayır kadınların karakteri igrenc
böyle yalnız kalıcaksın 😂😂
@chriseff erkek zevkiniz iğrenç kap kara madde bağımlısı gibi duran dış görünüşe sahip erkeklere gidiuosunuz
@chriseff daha dün gördüm sarışın taş gibi kız kap kara ecis bucus hayirsiz nursuz dış görünüşe sahip bir erkekle birlikteydi
@chriseff cinayet isliycek olanlara gidicek kadar çok kötüsün
ucurumdan atla da kadınlara bi faydan dokunsun
@chriseff ever çünkü kötü erkek seviyosunuz
@chriseff eşgal tipe sahip erkek seviyosunuz
@chriseff siz de topluca tedavi olup eli yüzü düzgün dış görünüşe sahip temiz yüzlü sempatik dış görünüşe sahip iyi niyetli olduğunu belli eden erkekleri tercih edin de bize faydaniz olsun
@chriseff hayatınızı mahvedicek erkeklere koşa koşa gitmeyin
@chriseff seytanlkk yapmayin
geberrrr
@chriseff soyunuz kurusun
@chriseff topluca soyunuz kurusun size iyi yapıyorlar öldurerek
@chriseff iyi oluyor kat@ledilin
senin gebermen icin namaza baslamaya karar verdim
@chriseff esgal tiplerin gebermesi için namaza basla bence
@chriseff çünkü ben esgal dış görünüşe sahip değilim diye secilmiuorim. Hemcinsin şeytanlık yapiyor
Hayır sen igrenc bi karaktere sahip oldugun icin secilmiyorsun gerçek bu
@chriseff sen hayal dünyasında yaşamaya devam et
Sürekli de giyiyorsa ön yargılı olmam, kalıp yargılı olurum o kişiye, nerede nasıl giyineceğini biliyorsa saygı duyarım.
bir dilim olarak gösterirde ne dilimi bilemem. sendeki varlıkla doğru orantılı
Ahahshshshahshsshhsjshshsshhagahshshshsh
En iyi cevap seçicem kahkaha attim
teşekkür
Benim kız arkadaşım da zaman zaman giyiyor. Açıkçası göğüs dekoltesi kadına çok yakışıyor bence. Estetik duruyor. Ama işte bazı kendini bilmezler dangalakca yorum yapıyor.
yoo hava sıcak ve o arkadasın sanırım erkek :D
Hayır herkesin kendi tercihi ve gerçekten güzel olmuşsa aksine hayran bakışlar olur
Önyargılı değilim.. herkes kendi yaptigiyla ilgilensin... dil din ırk neyse fikirler görüşler dusuncelerde öyledir tartışılabilir ama saygi duyulmalı
kimse kimseye zarar vermediği sürece giydiği, yaptığı veya konuştuğu beni ilgilendirmiyor. hayat kendi hayatımız, istediğimiz şekilde şekillendirmek bizim hakkımız bir başkasının değil.
Abartılı olup olmaması önemli ayrıca bazı insanlar giydikleri kiyafetle nasıl oturup kalkacağını bilmiyor maalesef onuda biliyorsa sıkıntı yok bana göre.
Başkalarının sana bakmasından rahatsız olmuyorsan giy tabiki
Yani çok fazla açıksa ve sürekli giyiyorsan evet ama çok açık değilse bir sprun olmaz
Süt dilimi benzetmesi nereden çıktı ya, süt deposu olması ya da beyaz opmasından dolayı mı hahaha
Yerine göre değişir olmadık yerde gereksiz dekolte giyilmemeli bence.
Sende çok hoş durmuş mesela kıskanmış seni
Teşekkürler
Kıskançlığı bu tarz bir şeye mi
Evet kız bunu diyen
Hayır değilim isteyen istediğini giyebilir gözlerine sahip cıksınlar bakanlarda herkes istediğini giyebilir kimsede karışamaz yorum yapamaz
Aşırı dekolteye karşıyım. Muhafazakar değilim. Bir yakınımın bu şekilde giyinmesi kesinlikle beni rahatsız eder
asla ön yargılı değilim herkes istediği gibi giyinsin o ne düşünmüş bu ne düşünmüş boşverin sonuçta bir kere geliyoruz bu hayata
Kimseyi ilgilendiren bi durum değil bence insan nasıl mutluysa öyle giyilmeli yok o ne der bu ne der die takmamali bence
biraz ortam ve ordaki insanların bakış açısına bağlı
Dekolte giyene değil içine düşecekmiş gibi bakan erkeklere önyargılıyım tf
Beni ilgilendirmez insanlarin giyimleri.
İsteyen istediğini giyer ne saçma
çok aşırı abartılı ve b*ku çıkmadığı sürece hiç bir problem hissetmem
Açık kadın sevmiyorum, saygılıyım tabi ama hayatıma dahil etmem
Hayır değilim isteyen istediğini giyer kimse de karışamaz
Ölçülü, merak uyandıran bir dekolte olmalı..
Eğer güzel bir stili varsa harika görünebilir
Ön yargılı olmam ama dekolte de sevmiyorum aşırı giyinenleri
Ben tek düğünlerde giyiyorum normal günde giyenlere karşıyım dozunu kaçırıyorlar