Yani herkes yerine göre istediğini giyebilir Saygı duyarız Ama bazıları gerçekten İğrenç Midesiz giyiniyorlar ya kışın ortasında Bu resimlerdeki gibi giyinen kadınlar var Düşünsenize
Aşırı açık saçık giyinen insanlara karşı düşünceniz nedir?
Insanlar özgürlük kelimesini sokak ortasında Seks yapmaktan açık saçık giyinip kıçının deliğini herkese göstermekten anlıyor ama özgürlük bu değil maalesef öyle anlayanların beynini acıyorum
Kadını objeleştirmeyin diyorlar kendileri objeleşiyor. Kadınlar güzel olmayı akıllı olmaya bile tercih eder. Kadınların geneli böyle. Dünya kadınlarının %99 unun beyni yıkanmış. Ha açık giyinmiş ha biraz açık giyinmiş ha dikkat çekici giyinmiş ha vücut hatlarını belli eden şeyler giymiş farkı yok.
Aslında şöyle insan istediğini giyebilir ama toplum kurallarıda var bunu kimse kale almıyor. Bu durumu yobazlık diye adlandırıyorlar ama bana kalırsa bu düpe düz terbiyesizlikten başka bişey değil.
Bakışları seviyorlar… öz güveni düşük insanlar, sevilmiyorlar bakışlar güçlendiriyor diye düşünüyorlar akşamlarıda tek başına uyuyorlar ya da sevilmeyen ilgi göstermeyen partneriyle akşamı geçiriyorlar.
ilgi sevgi evde olmazsa dışardan ararlar insanlar genelde
Acik sacik giyinen kizlar onursuz namussuz kisiliksizdir niyetleri bellidir o tip kizlardan hayir gelmez insana abaza orta mali herkesin kadini o.. spu tiplerdir ozgurluk baskalarini tahrik etmek kadin onurunu ezmek asagilamak degildir
Çok haklısın yani Zaten kadın kocası için soyunmalı mesela ben kıçımı açıp dışarıda neden gezeyim millet benim kıçımı görse ne olacak benim elime ne geçecek anlamı ne Yani doğru dürüst bir elbise giyip dışarı çıkmak Çok mu zor İlla kıçımızın deliği görünmeli mi?
Bir de bazıları diyor ki açık giyinenler var namusuyla giyiyorlar açık giyinenler namuslular Lan yürü git be yar rak açık giyinenler Belli zaten neden giyiyorlar😂😂