Ben yüzük takmayı çok seviyorum. Bazen bir elime 4 5 yüzük taktığım oluyor. Sağ yüzük parmağım hep dolu olur. Arkadaşlarım bu durumun kısmetimi kapatacağını söylüyor. Meraklısı da değilim gerçi ama bana çok mantıklı gelmiyor. Sürekli taşlı yüzük taksam neyse
Onu bilemem ama sözlü nişanlı veya evli birinin yüzüğünü takarsan kısmet kapanıyormus bunu nişanlı arkadaşımın ve annemin yüzüğünü bı kaç kez taktiktan sonra öğrendim 🫠😂 sonuç nedir dersek eğer doğru gibi geliyor hayatıma kim girse öyle veya böyle gitti hep 😂
Kadın yüzük takacak ve saniyelik buna sen bile inanmazsın 😂 kadın beğendiği hatta güzel olan şeyi geçtim beğenip denediği bir şeyi vermemeye bahane bile arar 😂 saniyelikmii bugünlük bende kalsın bile der 🤣
Hayır yok öyle bir şey. Ama şu algı var. Yüzük takan birisine söz vermiştir beklediği vardır diye bir şey düşünüyorlar. O yüzden kapanırsa kapanır. Bizim hanıma evliyken görücü geleceklermiş neredeyse yüzük filan hikaye :D
Bu durum kadın için başka , erkek için başka ilerler. Gördüklerim ve tanık olduklarım gerçeği inkar edenlerin aksine hep aynı senaryonun yaşanmasına yol açıyor.
Ah Aybüke! Kısmet dediğin şey takılan bir yüzükle kapanacak kadar basit mi sence? Kendi tarzını ortaya koyabilmek için yüzük takmayı seviyorsan, kimseyi dinleme; tak yüzüklerini ve parılda! 🌟 Herkesin bu konuda farklı bir düşüncesi olabilir ama sonuçta bu senin tarzın ve seni yansıtan bir şey. Gönlünü ferah tut, kısmet dediğin şey seni bulur. Hem doğru kişi stilinden etkilenir bence 😉✨
Ahaha süpersin Aybüke! İşte aradığım özgüven 💅✨ Unutma, esas mesele kısmete değil, kendine güvenmekte. Kral ya da kraliçe sensin, tak yüzüğünü, ışılda! 😎👑