dısarı çıkarken yüzük takmadan çıkamıyorum sevgilim olmadığı halde sizce kısmetimi kapatıyormuyım?
değişik bir soru ama kafama cok takılıyor..
değişik bir soru ama kafama cok takılıyor..
Sen öyle düsünüyorsan takma bencede coğu insan günümüzde insanların parmağına bakıyor yüzük var mı yok mu diye.
Birde şunlar var 13 15 yasındalar ölüyorum bitiyorum onun icin felan onun üstüne yüzükte takıyorlar ucuzluk pazarından alıp gülünç bişey.
Günümüzdede çokda ender bişey değil yani sıradanlaştı yüzük takma olayı felan yinede siz bilirsiniz.
tek taş ya da Alyans ise nişanlı ya da evli sanarlar. normal yüzük tak o kadar istiyorsan. ya da boşver çıkarma kimse yavşamasın sana
Bende bir ara takıyodum duydum ki herkes beni sözlü sanıyomuş yani dısardan öyle gözüküyo kapatabilir
seevecek olan varsa her türlü yaklaşır :D
Cevap
13Cevap
nişanlı kızlar bile beğendiği karşısına çıkan erkek görünce nişanı bozup yeni sevgilisine gidiyor yok öyle bir durum rahat ol.
Birşey olmaz takmaya devam et benden başkası bilmiyor boş olduğunu nasıl olsa :)
La ne alakası var. Am-k dışarıya koca aramaya mı çıkıyon sen.
birincisi adam gibi konus karşında kız var, ikincisi koca aramaya çıkmıyorum sadece soruyorum anladın
aslanııım? ergensin gercekten seninle uğraşmaya bile degmez
Eve geçeyim bugün falında ne gordugumu soylicem sana.😊
Normal yüzük takıyosan hayır. Ama alyans ya da tektaş falan takıyosan kapatır.
Nişan yüzüğüne benziyorsa yaklaşım farklı olabilir.
Ya bende çok merak ediyorum evet annemler falan dışarıda yüzük takma kısmetin kapanır derler ama yine de sen bilirsin sevgilin olduğunda tak bence boş ver :)
saçmalama yahu ne alaka
dısardan cok tepki aldım kısmetini kapatıyorsun DİE bencede bisi yok bunda ne alakaysa artık
koca totoşlu teyzelerimiz yüzüklü görünürsünde evli sanarlar muhabbetinden öyle derler genellikle :D
Evlilere bile sarkan bir toplumda pek önemli değil
O tarz şeylere inanmam.
Ben bir ara kimse yaklaşmasin diye takiyordum. 😂
alyans tektas falan takıyosan evet kapatıyosun 😄
kapatır tabi seni nişanlı sözlü zanederler
Sanmam alyans takarsan o baska
Tabi alyans gibi takarsan kimse bakmaz
Hyr takabilirsin bende takiyorm bisi yok
Yani soz yuzugunee benzerse o evet kapatir
hurafe bu dediğin...
Kapatır
kapatır