Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
7 ayPerçem kahkül kullanıyorum çok kısa değil çok uzunda değil ama rahatsız olmuyor ön tarafa biraz saç spreyi sıkıyorum sonra bone takıyorum tamamdır
01 Yorumla
Soran7 ayİnşallah ben de öylelikle bir çözüm bulurum ya
Gizli Üye(36-45)7 ayÇok zor kestirdiğin anda pişman olursun. Bineden ikide bir çıkar tesettüre mani olur. Uzayana kadar sinir eder
31 Yorumla
Soran7 ayYa ben hi hata yaptım perçem kestim onlar da tam istediğim gibi olmadı kısa oldu o yüzden kuaföre gidip son çare kaküle mi çevirsem dedim bir de kakülü de seviyorum normalde napcam bilmiyorum iyi değilim
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u 7 ayTel toka takmak zorunda kaliyorsun o da bas örtüsünden belli oluyordu
05 Yorumla
Soran7 ayÖyle sıkıntı ama ya
- 7 ay
Perçem iyi ama
Soran7 ayPerçem iyi de perçemi yanlıslıkla kısa kestik eşit olmadı falan bugün iyi değilim
- 7 ay
Takma kafaya uzar elbet
Soran7 ayİnşallah ya
Hayır benim kahkülüm var mutfaktayken başörtüsü kullanıyorum sorun olmuyor
03 Yorumla
Soran7 ayBen de ablamlarla kalıyorum evde eniştem var haliyle eşarp kullanmam gerekiyor evin içinde o yüzden sorun olur mu ki demiştim de
Soran7 ayÇok teşekkür ederim cansınız siz seviyorum sizi kızlar
hayır kapalıyım geçen gün kestirdim hiçte zor değil bence
07 Yorumla
Soran7 ayYaa öyle mi diyorsun çok tereddüt ediyorum acaba zor olur mu diye peki bone kullanmadığın zaman sorun oluyor mu
Soran7 ayYani evet haklısın ben kendi kendime gaza gelip perçem keseyim dedim o da istediğim gibi olmadı kısa oldu eşit olmadı falan biraz batırdım… o yüzden kahküle mi çevirsem dedim de
Soran7 ayBir de saçım zor uzuyor ne yaparım bilmiyorum iyi değilim…
Soran7 ayOy çok teşekkür ederim 🥹 kapalı olduğum için çok sorun etmedim ama saçım biraz zor uzadığı için hemen toparlanmaz diye de biraz üzüldüm doğrusu niye bir anda gaza gelil böyle bir şey yaptım bilmiyorum🫠
- Moda & Stil konusunda 561 cevap paylaştı.
7 ayYani zor değilde belli başını kapatırken toparlaması zor olabilir
08 Yorumla
Soran7 ayOf haklısın :(
- 7 ay
Öyle işte 🙂
Soran7 ayTeşekkür ederim önerin için balimm bir de saçım kolay uzamıyor hatta uzaması yıllar sürüyor bile diyebilirim o derece hızlı uzaması için bir önerin var mı kesin çözüm olursa iyi olur 🥲
- 7 ay
Bol bol yıka yani duş al almadan önce de imkanın varda sade soda ile güzelce yıka saç diplerine etki edip glyaglanmayi önleyerek gözenekleri açılıp çabuk uzar
Soran7 ayAy teşekkür ederim bunu dışında faydalı olabilecek yağ benzeri bildiğin bir şey var mı peki
- 7 ay
Sarı kantaron yağı deneyebilirsin
Soran7 ayTeşekkür ederimmm
- 7 ay
Rica ederim ne demek 🙂🙂🙂
Gizli Üye(25-29)7 ayKullananlar vardı ya ama çok kısa kestirme perde kahkül kestir
01 Yorumla
Soran7 ayYok ya çok kısa değil şöyle bir kat perçemleri toplayıp kaküle çevirmek gibi
Gizli Üye(36-45)7 ayZor degil ama bi yanlış kesim saçlarını götürür
00 Yorumla
7 aybılmem kullan bakalım olmusmu
01 Yorumla
Soran7 ayKullanalim bakalim abi
7 ayYakisiyorsa görmek lazim
04 Yorumla
Soran7 ayGoremezsin gelecekti kocama sakliyorum
- 7 ay
Belkide o benim
Soran7 aySanmam dayı
- 7 ay
İncindim
7 ayArkadaşım kullanıyor tel toka ile
027 Yorumla
Soran7 ayOh mis
- 7 ay
Ama çokta kısa yapma
Soran7 ayYok ya yapmam yanlış ve kısa kestiğim perçemlerimi toplayacak şekilde olsa ideal…
- 7 ay
O zaman yap 🤣bende düşündüm ama cesaret edemedim
Soran7 ayAy valla cesaret etmesi çok zor inan bir de ben bir anlık gafletle resmen saçımı mahvettim ve zor uzuyor nasıl toplarım diye düşünüyorum bir yandan da hep kakül kestirme Arzum da vardı o yüzden 😅😅
- 7 ay
Bence bırak uzasın
Soran7 ayÖyle mi diyorsun ya bıraksam çok geç uzayacak biliyorum resmen yıllarımı alıyor nasıl bir şey anlamadım bu ama kessem yine çok zor uzayacak o da var bilmiyorum…
Soran7 ayAy bir de bir kaç yıl içinde evlenirsem saçımı nasıl toparlarım bilmiyorum stres oluyorum böyle şeylerde ya saçlarımı çok seviyorum çok özeniyorum ama yanlış kestiğim için de çok gerginim 😄😄
- 7 ay
Elin kısmetli değil demek benim de öyle 🤣o yüzden ablam bana kestşrir uzun sevmiyor o da tam tersi
Soran7 ayAy ben de uzun seviyorum normalde saçlarımı tam aksine o yüzden ne zaman saçımdan bir yerleri kessem diyorum uzamayacak yıllarca ne yapacağım şimdi diye 😂
- 7 ay
Eli bereketli birini bul
Soran7 ayOnu da nasıl nereden bulacağım şimdi bilemedim
- 7 ay
Etrafında sor
Soran7 ayTeşekkür ederimmm önerin ve yorumun için olmazsa öyle yapayım
- 7 ay
He bide yılan yağı kullan deli gibi uzatıyor
Soran7 ayKız o ne hiç duymadım valla
- 7 ay
Trendyol yorumlara bak 🤣
Soran7 ayMarka önerin var mı peki askim bir sürü seçenek çıktı baktım da
- 7 ay
valla ben kullanmadım ama saçını beğendiğim bir Instagram fenomenş bunu paylaşmıştı
- 7 ay
Any klean şişesinde yılan resmi var
Soran7 ayAy teşekkür ederim balim yorumlarına falan baktım da uzama konusunda güzel yorumlar yapanlar olmuş gerçekten daha önce hiç duymamıştım kokusu biraz ağırmış herhalde sadece ama işe yararsa stok yaparım ben bunu merak ettim gerçekten
- 7 ay
Rica ederim bakarım 🤣 alacam alacam diyorum 1 senedir favorilerimde fırsatım olmadı
Soran7 ayAlalım o zaman en iyisi 😂😂 ben bunu kullanırsam ve gerçekten etkisini görürsem sana çok dua ederim canım haberin olsun 😂
- 7 ay
Valla 🤣 mı ben daha ne isterim be 🙏🙏🙏
Soran7 ayAy valla tabi😂 çünkü ben bu saçımın geç uzamasından biraz yoruldum da gerçekten böyle bir şeye ihtiyacım var ile yararsa kalpliyorum seni 😄☺️
- 7 ay
Valla bende başkasının yalancısıyım bilmiyorum ama eskiden yılan yağı kullanıyordum saça gercekten iyi geliyordu 🤷bu da öyle mi bilmiyorum
Soran7 ayDenemeden bilemeyiz bi deneyelim belki iyi gelir ne kaybederiz ki 🤷🏻♀️
- Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı.
7 ayKahkül bırakmanın ablamı ne ki kapalıysan
012 Yorumla
Soran7 ayKapalıysam evde başım açık kız arkadaşlarımlayken başım açık evlendiğimde eşimin yanında başım açık olacak mesela kendimi güzel hissetmeyi ve kendimde değişiklikler yapmayı seviyorum kapalı insanlar da helal dairede açık hanımefendiler gibi takılıyor siz ne sanıyorsunuz ki
- 7 ay
Bilmem ki, haklısın aslında ama biz erkekler dümdüz direk kimse görmeyecek zaten gibi düşünürüz 😅
Soran7 ayYani anlıyorum evet ama öyle olmuyor işte tabii 😄
- 7 ay
Haklısınız kusura bakmayın hanımefendi aydınlanma için de teşekkürler 😅
Soran7 ayRica ederim beyefendi ne demek bu da böyle bir bilgi olsun bugün size nerede ihtiyacınız olur bilmiyorum 😄
- 7 ay
Tesettürlü kadınların sorularına yaklaşırken bir ufuk daha katmış oldunuz işte bana, saçmalamam bir dahakine 😅
Soran7 ayYani en azından kapalı olduğumuz için kel olduğumuzu falan düşünmediniz buna da şükür. Estağfurullah saçmalamak demeyelim bir an bilememiş olabilirsiniz tabii ki kapalı bir kadın olmadığınız için 😄
- 7 ay
Ahahahha anlayışlı kadının hali bambaşka, teşekkürler 🙋🏻♂️ Kel olduğunuzu düşünmek mi, öylesi de mi varmış ya 😅😅
Soran7 ayRica ederim ne demek 😄 Var ya saçımızla hiç ilgilenmediğimizi çok bakımsız olduğumuzu kel gibi olduğumuzu vesaire vesaire… düşünenler var ne yazık ki
- 7 ay
☺️☺️ aman boş ver onlar da öyle sansın 😅
Soran7 ayÖyle tabi çok umursamıyoruz 😄
- 7 ay
En güzelini yapıyosunuz 😄
7 ayKullanıyorum küt siyah ve kahkul
04 Yorumla
Soran7 ayBen de kullanayim o zaman aslim
- 7 ay
Yine çok güzel duruyor askım keske kendimi sana gösterebilsem seni de görebilsem
Soran7 ayAskim beni şu an görme ya cidden saçımı biraz mahvettim perçem keseceğim diye kısa oldu eşit olmadı iki taraf falan kötü durumdayım yani ama senin mükemmel olduğuna eminimmmmm
- 7 ay
Eminim çok guzelsındır
7 ayÖnden sarkcak mı kahkül
03 Yorumla
Soran7 ayYok abi öyle şey mi olur nsnfmsmdk kapalıyken normal kapalı olacağım evde kullanmak için bir de gelecekti canım kocam için
- 7 ay
Ha bende dedim alaburus gibi çıkacak önden
Soran7 ayYok be abi öyle bir niyetim yok sadece kendimi güzel hissetmek için
7 ayŞaka olmalı bu
030 Yorumla
Soran7 ayOldukça gerçek
- 7 ay
Yani kalalısın kahküle ne gerek var
Soran7 ayKapalıyım diye kendimi güzel hissedeceğim şeyler yapmayacak mıyım seviyorum öyle
- 7 ay
Ondan demefim yap yapma değil ama sanki kapalı olduğun için yapmak yasak yapamam der gibi sormuşsun
Soran7 ayYok ya o yüzden değil yapsam acaba eşarbın altından saçım çıkar mı hani çok zorlanır mıyım diye sordum o yüzden
- 7 ay
Yani o konuda bence zorlanırsın kısa olunca eşarp tutmayabilir
Soran7 ayNormalde bone kullanıyorum saçımı tutması için ama namaz kılarken falan direkt eşarbı takıyorum ya saçım görünürse diye o sorun sen de erkeksin ama sana bu dert nasıl anlatılır bilemedim abi
- 7 ay
Yani anladım demek istediğini bone ile olunca açılmaz ama tel eşarpla açılabilir ki eşarplarda çoğunlukla kaygan olur
- 7 ay
Sonuçta namaz kılıyorum demek istediğini anladım
Soran7 ayEvet işte problem o bilmiyorum emin değilim öylelikle yani. Sen erkek değil misin çok hakim gördüm seni olaya
- 7 ay
Yani namaz kılan biri olarak biliyorum erkeğim
- 7 ay
Ayrıca kadınlarla ilgili okduğu için konuya hakim olmamalımıydım
Soran7 ayYok hayır öyle demek istemedim eşarp konusunda falan yorumun genelde erkeklerin yapacağı bir yorum değil de o yüzden dedim yoksa tabii ki bu konuda fikrin ve bilgin olabilir
- 7 ay
Haklısın çoğu erkek ilgilenmez bu tip şeylerle ben biraz meraklıyım diyelim ozaman
- 7 ay
Bu arada eşarp yerine tülbent kullanırsan bak ozaman açılmayabilir
Soran7 ayAnlıyorum olabilir elbette her konuda cahil takılan erkeklerden ziyade en azından biraz da olsa bilgi sahibi olmanız kötü değil tabii
Soran7 ayValla sorana kadar neden denemedim bilmiyorum az önce denedim problem olmuyor gibi şöyle bakalım inşallah olmaz
- 7 ay
Herşeyi bişiyorum demekte doğru değil çünkü bunu diyen kişi genelde cahil olur
Soran7 ayKakül gibi perçemlerim var da o yüzden de biraz dertliyim kakülü beğendiğim için kaküle mi tamamlasam demiştim
Soran7 ayTabii ki muhakkak öyle her şeyi bilmek değil de az çok bir şeyler hakkında bilgi sahibi olmak diyelim
- 7 ay
Hmm anladım yani tamamla en kötü her seferinde bone ile namaz kılarsın sıkı bağlayıp
- 7 ay
Bu arada yaş doğru değil sanırım 30-35 yazıyor
Soran7 ayÖyle yapacağım artık zor olsa da bir şekilde hallolur diye umuyorum. Evet onu öyle çok önce sallamıştım yaşımla alakası yok
- 7 ay
Tahmin etmiştim yapabilirsin kapalı olmak mahkumiyet değil yaşam biçimi
Soran7 ayKesinlikle öyle tabii ki helal dairede kendimizi güzel görmek istiyoruz o yüzden böyle şeyler yapmak şahsen beni mutlu ediyor o yüzden bakalım ne yaparım
- 7 ay
İyi bakalım dışarda veya namahrem birinin yanında gereğine uygun kapalı olduktan sonra kendi özelinde istediğini yapma özgürlüğün var herkes gibi
Soran7 ayÖyle tabii kş
- 7 ay
Kesinlikle rahat ol istersen çözüm bulursun iyi geceler görüşmek üzere sorun olursa buralardayım
Soran7 ayHayırlı geceler teşekkür ederim
- 7 ay
💐💐💐👋🏼
Moda & Stil konusunda 469 cevap paylaştı. Sunroof mısın
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayDegil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayNasıl olacak o
06 Yorumla
Soran7 ayOlduracağız bi sekil
Cevap sahibi7 ayOlduracanda işte olmaz kii
Soran7 ayAma niye olmasın
Cevap sahibi7 ayKakülünü nasıl gösterecenn
Soran7 ayKız kakülü göstermeyeceğim şu an birine evde açığım helal dairede açığım ya oralarda güzel hissetmek için bir de ilerideki canım kocam belki beni öyle beğenir diye şey ettiydim
Cevap sahibi7 ayÖyle desene be evde ne istersen yap yanii 🤣🤣🤣 beyin fırtınası yaptırıyorsun burada 🙈
Gizli Üye(30-35)7 ayEn sevdiğim
04 Yorumla
Soran7 ayNeyi tam olarak snnfmsjf
Cevap sahibi7 ayKahkül
Soran7 ayGüzel de işte kapalılar için kullanımı nasıl olur onun tereddütü var içimde
Cevap sahibi7 ayZor olabilir
7 ayKolay askik
08 Yorumla
Soran7 ayNe biliyim bone kullanmadığım zamanlar vesaire acaba kakülleri nasıl zaptederim
- 7 ay
Sal gitsin askim ya
Soran7 ayAma öyle olmazkine
- 7 ay
Olur aşkitom
Soran7 ayTesettüre zeval gelir öyle
- 7 ay
Bisey olmaz askim
Soran7 ayEyvallah abla
- 7 ay
Roca askik
7 ayYakışıyor mu çok
05 Yorumla
Soran7 ayBilmiyorum ona gelecekti kocam karar verecek artık
- 7 ay
Gelecekteki kocana kadar kimse görmeyecek mi yani
Soran7 ayGörmeyecek abim
- 7 ay
Aferin sana helal olsun ne diim
Soran7 ayTeşekkür ederim abi
Neden peki
06 Yorumla
Soran7 ayHoşuma gidiyor kral niyesi mi var
Soran7 ayBen beğeniyorum
Soran7 ayGelecekti kocam beğenir abi inşallah o zaman
7 ayepey
00 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kakül kapalıyken ilk başta biraz zorlayıcı gelebilir ama kesinlikle imkansız değil güzellik 😍✨
Dikkat edersen iş pratiklikte:
Önce kakülünü şekillendir, sonra şalını/eşarbını hafif geriden bağla, önlerde çok sıkma. İnce bir tokayla kakül diplerini sabitlersen gün boyu dağılmadan durur 💁♀️
Aynada birkaç kez deneme yap, yüz şekline en yakışan uzunluğu bulduğunda “İyi ki kestirmişim” dersin, emin ol 😌💇♀️💕